2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

hşdecek ömür kelimesi ile bunun uzaktan yakından bir alakası olduğunu sanmıyorum...Ayrıca sizi niye bu kadar enterese etti de rahatsız oldunuz? Ve sen sana değil siz size tamam mı? Şu an size cvp vermek bile zaman kaybı hadi işinize bakın....

şu kayınpeder ve kayınvalidelere gıcık oluyorum,incik cıncık mı var isminizde kardeeeşimm!!! ne diye baskı yapıyorsunuzz, deliriyorum yaaa, benim kayınpederim de öyle, güyaa karışmıyor ama alttan alta veriyor mesajı, ben senin annenın beğendiği ismi koymak zorunda mıyım yaaaa, eşimle konu üzerine konuşmadım amaaa eşim babasının adını koymak istiyor, ben bütüüüün bu düşüncelere sahip olsam daaa eşimin kararına saygı duyacağım. kendisi kendi oğluna babasının adını vermemiş, çok beğendiği gayet modern bir isim vermiş eşime, ama bize gelince benim adım olcak diyorrr, tövbe estağfurullah yarabbim, ben de inadına kendi istediğim ismikoyup onla seslencem, hadi karışabilsinler bakalım

Son düzenleme:
neeeeeeeeee kocanla görümcen el ele mi yürüyorlaaaaarr yanlış anlamadım dimiiii küçük dilimi yutcam şimcik:26:

yanlış duymadın evet elele tutuşarak yürüyolar.. Ben de çok garipsemiştim ama pek önemsemedim sormadım da niye böyle yürüyorsunuz diye. Bir keresinde bizim aileler onların ailesi pikniğe gitmişlerdi. Bunlar yürüyüşe çıktılar baktım elele tutuştular yine ben pek önemsemedim. Annem ablam bana kaş göz işareti yapıyolar napıyo kızım bunlar diye :))
onlar benim yerime sinir oldular o anda :)) çok komik hakikaten ama işte beni pek ilgilendirmiyor. Öyle çok kıskanç biri de değilimdir.

Açıklama için sağol emelcim:) telefondan yazdığım için harf hatalarım oluyor kusura bakmayın

görümceni kıskanacağından değil elbette ama çok enteresan geldi bana, iki küçük çocuk gibi iki yetişkinin el ele tutuşması çok acayip yaa, ben erkek kardeşimle el ele tutuşarak yürüdüğümü hayal bile edemiyorum gerçekten çko şaşşırdımm

hşdecek ki Ömür'e benzetmek gibi bir gaflette bulunduğunuzu görünce aslında şuan size az önce gereksiz yere açıklama yaptığımın farkına vardım.. haydin sizle selametle hanımefendi :)))

Canım eğer empati yapabiliyosan aynı seylere dertlenip heyecanlanıyosan bikaç harfin bi önemi olduğunu sanmıyorum
Burada insanlar dertleşmek ve paylaşmak için yazışıyorlar
Dikkat ettiysen senin anlamadığın cümleden sonra arkadaslar derdimi sordular iyi dileklerini yazdılar demek ki anlayan anlıyor sen kusuruma bakma

aynı durum ablamın başına geldi.kayınpederi öldüğünde ablam 3 aylık hamileydi ve herkes kayınpederinin ismi olsun istedi. Ablam da ısrarla benim dediğim olacak dedi. Sonra iki isim koydular çocuğun adı celal berk oldu. Kayınvalide görümceler bebeği ilk 1 yaşına kadar celal olarak çağırdılar diğer herkes berk diye seslendi. Eeee doğal olarak çocuk berk denildiğinde bakar olmuştu.. kayınvalideler de berk diye seslenmeye başladılar. Şuan kimse çocuğa celal demiyolar:))
Anneyle her daim zaman geçiren bir çocuğa istersen 15 tane isim koy anne hangisiyle hitap ediyorsa ona alışıyor..

Açıklama için sağol emelcim:) telefondan yazdığım için harf hatalarım oluyor kusura bakmayın

ne kusuru canım benim.. burda ukalalık yapıp seni rencide edene kadar biraz fikir yürütse cümlenin ne olduğunu anlayabilir. kusur falan değil açıklamana da bence hiç gerek yok :))

aynı durum benim için de geçerli ben de abimle elele tutuşarak yürüdüğümü düşünemiyorum bile :)))
işte küçüklükten bu yana alışılagelmiş bir kardeşliğin dışında müthiş bir sevgi ile büyümüşler birbirleriyle..
eee o sevginin tam ortasına ben girdim. eşim bana fena halde düşkün biri. Belki aynı durumda ben de olsam ben de kıskanırdım bilemiyorum. ama sevdiğim birinin mutluluğu beni daha fazla mutlu eder ve asla mutluluklarını onlarla paylaşmak bölüşmek istemezdim..

güle güle kullanın canım...

enteresanmış gerçekten eşinle el ele tutuşmaları..abi kardeş bağları çok güçlü demek ki:) bi de bişey soracağım senin görümcen bekar mı? yalnızlığına üzülüyorum demişsin ya, ondan sordum...

mavera yaklaşık 20 tane ürün var hepsinin fotosunu çekip buraya yüklemem 1 günümü alır :)) az önce hepsini markasıyla birlikte sıralamıştım o işine yarar belki :)))

okudum canm yazdıklarını, hepsi birbirinden güzeldir eminim..güle güle kullanın. ben de çıksam bi hepsini alıp gelecem heralde bu gidişle, daha bişey almadık:)

çok çok özür dilerim yaa çok üzüldüm şimdi... nolur affet arkadaşım.tüh bana hamile kadına yaptığıma bak

:)))))))) yok yok size afiyetler olsun. Ben de çok yemek isterdim sizin gibi aşermek isterdim çünkü yumurta çok sağlıklı bir şey. Bol bol yiyin afiyetler olsun bebişlere sizlere

Teşekkürler canımmm:))
nerdeyse genel ihtiyaçlarının hepsini tamamladım. Odası halısı ve perdeleri kaldı miniğimin:))

butik bebeye bak istersen bazen çok hoş modeller oluyor halıda falan
maşallah size bitmiş işiiniz
biz önce abimizin eskilerine bakacağız ben önceden temiz kullanılabilir olanları ayırmıştım 6 ayın sonunda çıkarırım hazırlamaya başlarım 7 . ayda doğum çantasını hazırlarım arabaya koyarım eksiğiimiz çok yok çok şükür ama yenilerini de almak lazımmm çok cici şeyler var butik bebede

2 yıl evlilikten sonra boşanmış. bir de çevremizdeki bir çok insanın ve onun da söylediğine göre benim ve eşimin birbirimizle ilişkimiz herkesinkisinden çok farklıymış ve benden küçük olanlar hep emel abla inşallah evliliğimiz sizinkine benzer diyip dururlar. Bunu görümcemden de bir kaç kere duymuştum. Bu tutkuya imreniyor olabilir. Hayatında bir aşka ihtiyacı olduğunu arada bir konuşmalarımızda söylüyor zaten. o yüzden üzülüyorum çünkü evliliğinde istediği mutluluğu bulamamış biri..

eğer istanbuldaysan piyasa fiyatının altında ürünler satıyolar kesinlikle uğramanı tavsiye ederim. Ben nette indirim sitelerinde hello baby ve e bebekte hiç o kadar uygun fiyat görmedim. o yüzden gittiğimde hepsini toptan aldım :)))

ben net canavarıyım neredeyse tüm alışverişlerim için kampanyaları takip ederim :)) ben 1 aydır takipteyim ama uyguna bir türlü bişeyler bulamadım. Şimdi limango da buldum bir halı uğur böcekli beyaz bir halı müthiş bir şey ama işte odanın ölçülerine uyacak mı diye alamadım :))
limango.com da bebek elbiseleri falan çok orijinal ve eğlenceli bir sürü şeyler oluyor. Orayı da tavsiye ederim :))

hemeeeeen bakıyorum

kızlar konu yumurtadan açılmışken ben de sizleirn aklını karıştıracak bir iki şey sölyiiimmm

eşim de ben de gür saçlıyız, ya da eşim öyleydi diyeyim, kızım doğruktan sonra yarı yarıya bir azalma oldu ama neyseee

neyse biz çok gür saçlıyız, ben kızıma hamileyken hiç mide yanması ekşimesi problemi yaşamıyordum, bebek saçlı olursa mide yanması ekşimesi olur derler, ben hep derdim ki benim kız kel olursa çok gülerim derdiimm, ve biizm kız bir doğdu keltoooşş 2 sene kel gezdi benim kız ha şimdi çıktı ha şimdi çıkacak derken 2 sene sonund aanca kendine gelebildi saçları.

neyse kızımın kel olduğunu gören herkes hamileliğinde çok mu yumurta yedin diye soruyordu, ben her gün yumurta yiyordum, yumruta güyaa bebeişin saçını çıkarrtttırrtmıyormuş bilmem ne kadar doğru amaaa benim kızım tüm şartları zorlayıp kel doğunca ben inandım ve bir daha hamile kalırsa asla yumurta yemeyeceğim diyordum, şimdi dayanamıyorum yine yiyorum, napiiimm çok seviyorum yumurtayı, onsuz kahvaltı çok yavan geliyor, doymuyorum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…