ay okurken heyecanladım güle güle kullansın tatlı bebiş
klavyeye bakıp biraz fikir yürütürsen aslında çok kolay anlaşılması . Arkadaş sadece doğru harfler yerine yanındaki harflere yazmış hepsi bu kadar. Ama çok uğraşma diye ben yazayım sana yorma kendini :))
Yarın sabah dra gidene kadar ömrümden hşdecek keske slmasaydım bu turnusolu
Allahım sen hayırlı et
yarın sabah doktora gidene kadar ömrümden ömür gidecek keşke almasaydım bu turnusolü Allahım sen hayırlı et.. oldu mu ??
desteğin ve yardımların için çok sağol canım ya. ama iki isim koyacak olsam bile dede ismi koymak istemiyorum. çünkü dedelerinin yada babaannelerinin isimleri verilmiş çift isimli arkadaşlarım var ve o isimlerini kullanmıyolar, kullananlara da çok kızıyolar. bende çocuğum büyüyünce bu durumları yaşasın istemiyorum. biçok isim buluyorum aslında içime sinen ama eşime kabul ettiremiyorum hiçbirini çünkü o babasının adını istiyor. birde görümceminde oğlu var 6 yaşında, ona kayınbabamın adını vermişler. bi tane daha aynı isimden bebek olsun da istemiyorum. biraz daha çabalıycam eşimle umarım bu fikirden vazgeçirebilirim en kısa zamanda. çünkü bende artık dediğin gibi oğlumu ismiyle sevmek istiyorum(
neeeeeeeeee kocanla görümcen el ele mi yürüyorlaaaaarryanlış anlamadım dimiiii küçük dilimi yutcam şimcik:26:
klavyeye bakıp biraz fikir yürütürsen aslında çok kolay anlaşılması . Arkadaş sadece doğru harfler yerine yanındaki harflere yazmış hepsi bu kadar. Ama çok uğraşma diye ben yazayım sana yorma kendini :))
Yarın sabah dra gidene kadar ömrümden hşdecek keske slmasaydım bu turnusolu
Allahım sen hayırlı et
yarın sabah doktora gidene kadar ömrümden ömür gidecek keşke almasaydım bu turnusolü Allahım sen hayırlı et.. oldu mu ??
hşdecek ömür kelimesi ile bunun uzaktan yakından bir alakası olduğunu sanmıyorum...Ayrıca sizi niye bu kadar enterese etti de rahatsız oldunuz? Ve sen sana değil siz size tamam mı? Şu an size cvp vermek bile zaman kaybı hadi işinize bakın....
hşdecek ömür kelimesi ile bunun uzaktan yakından bir alakası olduğunu sanmıyorum...Ayrıca sizi niye bu kadar enterese etti de rahatsız oldunuz? Ve sen sana değil siz size tamam mı? Şu an size cvp vermek bile zaman kaybı hadi işinize bakın....
şu kayınpeder ve kayınvalidelere gıcık oluyorum,incik cıncık mı var isminizde kardeeeşimm!!! ne diye baskı yapıyorsunuzz, deliriyorum yaaa, benim kayınpederim de öyle, güyaa karışmıyor ama alttan alta veriyor mesajı, ben senin annenın beğendiği ismi koymak zorunda mıyım yaaaa, eşimle konu üzerine konuşmadım amaaa eşim babasının adını koymak istiyor, ben bütüüüün bu düşüncelere sahip olsam daaa eşimin kararına saygı duyacağım. kendisi kendi oğluna babasının adını vermemiş, çok beğendiği gayet modern bir isim vermiş eşime, ama bize gelince benim adım olcak diyorrr, tövbe estağfurullah yarabbim, ben de inadına kendi istediğim ismikoyup onla seslencem, hadi karışabilsinler bakalım
Açıklama için sağol emelcim:) telefondan yazdığım için harf hatalarım oluyor kusura bakmayın
görümceni kıskanacağından değil elbette ama çok enteresan geldi bana, iki küçük çocuk gibi iki yetişkinin el ele tutuşması çok acayip yaa, ben erkek kardeşimle el ele tutuşarak yürüdüğümü hayal bile edemiyorumgerçekten çko şaşşırdımm
Teşekkür ederim canım hemen sıralıyorum aldıklarımı :))
unibaby 3lü ıslak mendil
bübchen çanta içerisinde tüm temizlik ürünleri şampuan süt pişik kremi banyo süngeri ve taşıma çantası
friendly bitkisel bebek deterjanı
frienly bitkisel biberon emzik temizleme deterjanı
avent elektrikli süt sağma makinesi (içerisinde 50 adet göğüs koruma pedi var)
baby& mother 10lü hastane çıkışı
mevlüt elbisesi 6 parçaydı sanırım gelinlik gibi bişey çok hoş:))
banyo havlusu
2 adet bebek pijaması
3 adet tulum,
6 adet üst çıtçıtlı body
3 adet alt patikli pantolon
banyo küveti,maşrapa,kova ve filesi
bebedor biberon temizleme fırçası
bebedor yan yatırma yastığı
nuk 2 adet cam biberon biri büyük biri küçük
nuk saç tarak ve fırçası
nuk burun aspiratörü
3lü eldiven seti
Kraft titreşimli ve müzikli park yatak
Casual cadillac travel sistem bebek arabası
benim hoşuma gitti hepsi. Uğramakta fayda var :)))
niye böyle yazıp yumurta yiyemeyen beni kıskandırıyorsunuz(
hiç az değildir sahiden de :)) ama işte bazen öyle haddini aşıyor ki tepki vermemek için resmen deliriyorum. Geçen hafta evime gelecek misafirlerimi bir sonraki gün için ertelemeye çalıştı çünkü gelecekleri gün müsait değilmiş hanımefendi :))
dedim senin dediğin gün de ben müsait değilim. Senin önemliyse işin başka sefere katılırsın aramıza :)))
tıpış tıpış geldi misafirler gelince.. Çok fazla ödün vermemek lazım. Bebeğime body almış üzerinde halası onu çok seviyor tarzı şeyler yazıyor :))
Hatta en bombasını söyliyim. eşimle yanyana yürürlerken eğer ben yoksam yanlarında elele tutuşarak yürüyolar :)))
3ümüz yanyna yürürken aramıza girerek yürür :)) yaa bir sürü şey ama işte üzülüyorum onun yalnızlığına da bir yandan. Kardeşini de çok sevdiğini bildiğimden bu tür tutkularını görmezden geliyorum ama işime karıştığı anda az da olsa dişlerimi gösteriyorum o zaman geri çekiliyor. Bir yerde müdürlük yapıyor hep yönetmeye alışmış ben de keza yöneticilik yaptım o yüzden beni pek yönetemiyor :))
mavera yaklaşık 20 tane ürün var hepsinin fotosunu çekip buraya yüklemem 1 günümü alır :)) az önce hepsini markasıyla birlikte sıralamıştım o işine yarar belki :)))
çok çok özür dilerim yaa çok üzüldüm şimdi... nolur affet arkadaşım.tüh bana hamile kadına yaptığıma bak
Teşekkürler canımmm:))
nerdeyse genel ihtiyaçlarının hepsini tamamladım. Odası halısı ve perdeleri kaldı miniğimin:))
enteresanmış gerçekten eşinle el ele tutuşmaları..abi kardeş bağları çok güçlü demek ki:) bi de bişey soracağım senin görümcen bekar mı? yalnızlığına üzülüyorum demişsin ya, ondan sordum...
okudum canm yazdıklarını, hepsi birbirinden güzeldir eminim..güle güle kullanın. ben de çıksam bi hepsini alıp gelecem heralde bu gidişle, daha bişey almadık:)
butik bebeye bak istersen bazen çok hoş modeller oluyor halıda falan
maşallah size bitmiş işiiniz
biz önce abimizin eskilerine bakacağız ben önceden temiz kullanılabilir olanları ayırmıştım 6 ayın sonunda çıkarırım hazırlamaya başlarım 7 . ayda doğum çantasını hazırlarım arabaya koyarım eksiğiimiz çok yok çok şükür ama yenilerini de almak lazımmm çok cici şeyler var butik bebede
ben net canavarıyım neredeyse tüm alışverişlerim için kampanyaları takip ederim :)) ben 1 aydır takipteyim ama uyguna bir türlü bişeyler bulamadım. şimdi limango da buldum bir halı uğur böcekli beyaz bir halı müthiş bir şey ama işte odanın ölçülerine uyacak mı diye alamadım :))
limango.com da bebek elbiseleri falan çok orijinal ve eğlenceli bir sürü şeyler oluyor. Orayı da tavsiye ederim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?