cnm ben şuan park yatak kullanıyorum oğlum için.Onu bu ay kendi odasına geçireceğiz park yatağı da kızımıza kalacak.Bence beşikten daha kullanışlı.İki kademeli olması ilk aylarda çok işe yarıyor.Benimki kraftınki ve gayet güzel sallanıyor.Hem memlekete tatile giderken yanında da götürebiliyorsun.Ben kesinlikle park yatağı tavsiye ederim.
hosgeldınnnn:) allah sanada kolaylıklar versın:) 2 yas sendromu ve yenı bebek...iyi geceler arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama kulübe yabancı değilim çünkü 2012 ocak annesiyim 2 sene olmadan yine buralardayım.İlk bebeğim erkek adı kayra şuan ise 18+4 günlük bir kız bebişe hamileyim.Burada çok güzel paylaşımlarda bulunmuştuk 2012 ocak anneleri ile inşlh sizinle de güzel paylaşımlar olur.
kıslar sizce beşik mi park yatak mı daha iyi? ben odası dışında, yanımızda yatabilmesi için 2 sinden birini alıcam ama hangisi park yatağı daha uzun süre kullanır ama beşiklerde daha iyi sallanıyor, siz ne düşünüyorsunuz??? deneyimli annelerde var aramızda paylaşırsanız sevinirim
ılerleyen zamanlarda zaten yatamıcaz bırde gecen doktor da ben anıden kalktım.... doktor dedıkı boyle anıden kalkma, yatabılıyorsan sola yatabılırsın ama zorlama kendını dedı
ben daha önce mobilya alalım diye düşündük ama biz de sizin gibi 2. bebekle arasında çok yaş olmasın istiyoruz. Bu sebeple de park yatak aldık 2. bebek doğduktan sonra da sizinki gibi büyüyen yatak alıcam büyüğüne ve 2.sinde park yatakla devam edeceğiz. Bugün kraftın hafif titreşimli ve müzik çalarlı park yatağını aldım mantıklı geldi tipi şekli:))
işte ben de hep bundan korkuyorum ben de gece wc ye kalkarken falan aniden kalkıyorum sonra bebişin olduğunu içimde balon gibi bir şey olmasından dolayı idrak ediyorum ama iş işten geçmiş oluyor(
korkuyorum bu yüzden
gule gule kullan emelcım
bende bır tane yegenımden kalma park yatak var kraftın o 3 yasına kadar kullanmıstı... sımdı bende onu cıkartmayı dusunuyorum kızım kıskanır felan kardesını besıgını vermek ıstemesse:)
bende bende anıden farkında olmadan kackere kalkıyorum...
sakıncası olmasa da koldan daha rahat canımcım...önce nasıl yapılacağını öğren ve dene, çok daha rahat oluyor...
benimde clexena 0.6,ikiz olduğu için.ben göbekten yaparken morarır ve acırdı.kasık ağrısı sandığım ağrılarda geçti...
ben koldan bir deneyin derim kızlar:)
biz de aldık inşlallah rahat eder bebişim.. ama evim müsait olsaydı böyle her ikisine de farklı farklı oda yapmak isterdim. Ama şimdi oda yapsam diğer kardeş nerde yatacak salonda mı yatacak o olmaz :)))))
heh bir de o var dimi beşiğini paylaşmazsa nolcak pfffff bak yeni bir sorun daha((
heralde giydireceksin miniğine o cicileri :)) Allah nasip etsiiinnnn ..
canım, göbekten alıştık diye eşime sürekli göbekten vurduruyorum. ama arada morarıyor, kanıyorzaten hibor yakan bi iğne. senin kullandığın nasıl bilmiyorum ama. ne zamana kadar kullanacaksın? bana 35. hafta dendi de..bir de koldan nasıl vuruyorsun? neresine tam olarak?
Aynı sorun dün gece bende de oldu. sağ tarafıma yatınca resmen vicdan azabı yaşadım sahiden acaba beslenemiyor mu diye. Sonra belim ağrıdığı için sırt üstü yatınca da kordon sahiden dolanır mı diye düşünerek sıçrayıp soluma döndüm. gergin uyuyorum zaten ve tüm gece kabuslarla uyudum. garip bir geceydi((
ben de uyumaya korkuyorum az önce eşim işe gitti. Uykumun en derin şekilde gelmesine kadar uyumayı pek düşünmüyorum bu gece(
kızlar ben bu gece yatış pozisyonuna takıldım dünden beri, ne güzel kendimi saldığım gibi yatağa atıyorudm kendimi, ne sağımı düşünüyordum ne solumu ne sırtüstüsünü, dün kordon dolanmasına sebep oluyormuş diye yazınc abir arkadaş bütün gece 10 defa uyanıp uyku şeklimi kontrol etmek zorunda kaldımşimdi uyumaya korkuyorum yaa, yine uykum mu bölüncek benim şimdi
Kızlar belki bilirsiniz sizlere havuzluhan dan bahsetmiştim. Dedim ki sadece bir fiyat araştırması yapayım sonra alırız. Eşime arabayı da aldırtmadım vapurla gittik. Dönüşte ise küveti dahil herşeyini almıştım:)))
fiyatlar bence piyasa fiyatının en iyisi 6 7 katlı bir han ve aradığın herşey var. -3 te bebekçeyizevi diye bir mağaza var süper market formatında diğer mağazalara girmeden herşeyi ordan aldık çok düzenli. Ben Eminönü ve han deyince saçma bi yer bekliyordum ama beklediğim gibi çıkmadı. Benim çok hoşuma gitti ve bundan sonraki her alışverişimi mutlaka ordan yapıcam.
Bebeğe ve kendime dair en ufak şeye kadar oluşturduğum tüm ihtiyaç listesini aldım. Bebek arabası travel sistem bebek arabası hem de casual cadillac model,kraftın park yatağı da dahil herşeyini aldım. Biz eşimle tahmin yürütüyoruz o dedi ki 2.500 TL yi gözden çıkartalım .. sonra hesap geldi herşeye 1600 lira dedi:)))
biz şüphe içerisinde travel sistemi de geçirdiniz mi park yatağı da geçirdiniz mi diye teyit alıyoruz evet dediler hepsini geçirdik. bizde hala bir şok hali taşıyabildiğimizi yanımıza aldık taşıyamadıklarımızı da oraya emanet ettik pazartesi gidip alacağız. Mesela Travel sistem bebek arabasını normalde 600 liraya sormuştuk ordan nakit 510 tl kredi kartına 565 tl dediler aynı modele..
Kesinlikle istanbulda olanlar bir uğrayın derim eminim ki sizler de çok beğeneceksiniz..
merhaba canım tavsiyelerini çok beğendim gerçekten çok faydalı şeyler, hepsini uygulamaya çalışacağım. bu konularda uzmanlaşmış gibisin maşallah ne güzel :) benimde bi sorum olacaktı canım bu konudaki fikrini çok merak ediyorum, nasıl bir yol izleyebilirim yardımcı olursan çok memnun olurum.
bir oğlumuz olacak Allah kısmet ederse. kayınvalidem, eşim, kayınbabam, görümcelerim vs. yani eşimin tarafındaki herkes kayınbabamın adını koymamı istiyor. eşim tek erkek çocuk ama ben istemiyorum. hatta kayınvalidem bu konuda benim fikrimi bile sormadı. bebeğin cinsiyeti bile henüz belli değilken erkek olursa adı bu olacak dedi ve geçti. eşimde annesini onayladı. eşime bu konuda çok kızdım. "benimde fikrim alınmalıydı, bu bizim bebeğimiz ama bana sen dahil fikrimi soran kimse yok" dedim. ve işin garip tarafı eşimin her iki dedesinin ismi de aynı. ama eşime dedelerinin adını vermemişler gayet modern bir isim koymuşlar. bunu da söylüyorum eşime. bak annenler senin ve diğer kardeşlerinin adına kendileri karar vermişler ve ne güzel isimler koymuşlar diyorum. neden biz dede ismi koyuyoruz ki diyorum. hem eğer illa dedesinin ismi koyulacaksa bende kendi babamın adını koymak istiyorum. onunda hakkı var o zaman diyorum ve kavga ediyoruz bu konuda sürekli. bir ara ikna etmiş gibiydim ama şimdi isim konusu açılınca eşim tekrar babasının adını koymakta inat ediyor ama ben istemiyorum yaa. ne yapmalıyım onu nasıl ikna etmeliyim bilmiyorum. eşimi kırmadan orta yolu bulmak istiyorum ama yapamıyorum sanırım
günaydın hamiledaşlarım
inşallah herkes çook iyidir
ben cumadan beri göz ve başağrısından perişan olmuş durumdayım:dün dayanamadım bir tane minoset içtim de kalkıp işlerimi yaptım
kızlar artık öyle fellik fellik durmadan koşturamıyorum hem belim ağrıyor hem karnıma kramp girriyor
bana dua edin şu ağrım geçsin neolur arkadaşlar
bu arada izmirde olan arkadaşlarımdan yardım istiyorum :beşik bebek eşyası nerden aldınız?ben buranın yabancısıyım tavsiyelerinizi bekliyorum.bu arada park beşik düşünüyorum bende
sahi özel hastanelerin ücretleri arttı ya doğum ücretlerinde de bir farklılık varmı arkadaşlar?
benim de görümcemle böyle bir sınav yaşamıştım:)) kendi tesettürlü ve güneş çok fazla göremediği için d vitamini eksikliği varmış.. o da çareyi kadınlar plajında bulmuş. denize girmediği için denizin temiz olup olmadığı umurunda bile değil yani. bir gün ankaradan misafirlerimiz geldi ve denize gitmek istediler. Ben de şileye gidelim dedim oranın denizi temiz diye.. görümce biraz bencil olduğu için herkesi örgütledi ve işte polonezköyde bi yer var oraya giderseniz ben de gelirim dedi ama milletin denize gidip gitmemesiyle zerre ilgilendiğini düşünmüyorum çünkü denizi berbat pis bir denizdir biliyorum çünkü. Neyse o öyle tutturunca bende hiç sesimi çıkarmadım ama gitmemeye kararlıydım. gidicekmiş gibi yaptım. sabah kalktık midem bulanıyormuş taklidi yaptım ve eşime ben gidemicem bu durumda dedim. eşim anladı başka bir sebepten gelmemezlik yapmıyorsun dimi sadece miden bulandığı için gelmiyorsun dimi dedi. ben de dedim o denizin nasıl bir deniz olduğunu biliyorum. hem gitsem bile denizi görünce yine midem bulanacak keyfinizi kaçırmiyim siz gidin dedim:)))
onlar gittiler neyse tabii görümcem sadece güneşlendiği için çok mutlu ama diğer misafirler denizin pisliğinden dolayı denize giremedikleri için biraz mutsuz geldiler.. Nasıl geçti dedim eğlendiniz mi bari dedim. misafirler dört bir yandan haklıymışsın emel deniz berbattı hiç giremedik keşke şileye gitseymişiz dediler.. Görümcemden çıt çıkmadı:))
Yani bencille bencil olmayacaksın ama dediğini de yapmayacaksın. Doğum günümüz aynı onunla. ve her doğum günümüzü birlikte yapalım istiyor. Ben de eşime ablasının yanında dedim ki bir gün. Aşkım 18 temmuzun pek önemi yok bence öncelik ablanın. Önce onunkini kutlarız. Günler bizim nasılsa dedim :)) Bir daha öyle bir isteği olmadı..
Bebeğimin olma haberini bile benden önce tüm sülalaye kendi haber verdi. Ben de iyi oldu abla beni büyük bir yükten kurtardın deyip öptüm :))
yani biraz politik olacaksın ki yuvanın mutluluğu bozulmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?