2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

ben daha önce mobilya alalım diye düşündük ama biz de sizin gibi 2. bebekle arasında çok yaş olmasın istiyoruz. Bu sebeple de park yatak aldık 2. bebek doğduktan sonra da sizinki gibi büyüyen yatak alıcam büyüğüne ve 2.sinde park yatakla devam edeceğiz. Bugün kraftın hafif titreşimli ve müzik çalarlı park yatağını aldım mantıklı geldi tipi şekli:))

hosgeldınnnn:) allah sanada kolaylıklar versın:) 2 yas sendromu ve yenı bebek...
benım kızımda 27 aylık ve resmen 2 yas kabus napcaz bılmıyorum
ayy ne cok ıcını kararttım

bızdede babannemızde park yatak var orda kullanıyoruz ama ben pek sevmedım ammaa kullananlar cok memnuun bende var garıplık:)

ılerleyen zamanlarda zaten yatamıcaz bırde gecen doktor da ben anıden kalktım.... doktor dedıkı boyle anıden kalkma, yatabılıyorsan sola yatabılırsın ama zorlama kendını dedı

işte ben de hep bundan korkuyorum ben de gece wc ye kalkarken falan aniden kalkıyorum sonra bebişin olduğunu içimde balon gibi bir şey olmasından dolayı idrak ediyorum ama iş işten geçmiş oluyor (
korkuyorum bu yüzden

gule gule kullan emelcım

bende bır tane yegenımden kalma park yatak var kraftın o 3 yasına kadar kullanmıstı... sımdı bende onu cıkartmayı dusunuyorum kızım kıskanır felan kardesını besıgını vermek ıstemesse:)

biz de aldık inşlallah rahat eder bebişim.. ama evim müsait olsaydı böyle her ikisine de farklı farklı oda yapmak isterdim. Ama şimdi oda yapsam diğer kardeş nerde yatacak salonda mı yatacak o olmaz :)))))
heh bir de o var dimi beşiğini paylaşmazsa nolcak pfffff bak yeni bir sorun daha ((

canım, göbekten alıştık diye eşime sürekli göbekten vurduruyorum. ama arada morarıyor, kanıyor zaten hibor yakan bi iğne. senin kullandığın nasıl bilmiyorum ama. ne zamana kadar kullanacaksın? bana 35. hafta dendi de..bir de koldan nasıl vuruyorsun? neresine tam olarak?

:)))):)))):)) sen bı kızcenı al kucagına onunla ugras bakalım da 2.yı ısteyecekmısın:)

bende sımdı yapmıcam ılk baslarda yatsın yanımda sonra oturma odasını bozarım belkı baska bır eve cıkarız kısmet...

Kızlar belki bilirsiniz sizlere havuzluhan dan bahsetmiştim. Dedim ki sadece bir fiyat araştırması yapayım sonra alırız. Eşime arabayı da aldırtmadım vapurla gittik. Dönüşte ise küveti dahil herşeyini almıştım:)))
fiyatlar bence piyasa fiyatının en iyisi 6 7 katlı bir han ve aradığın herşey var. -3 te bebekçeyizevi diye bir mağaza var süper market formatında diğer mağazalara girmeden herşeyi ordan aldık çok düzenli. Ben Eminönü ve han deyince saçma bi yer bekliyordum ama beklediğim gibi çıkmadı. Benim çok hoşuma gitti ve bundan sonraki her alışverişimi mutlaka ordan yapıcam.
Bebeğe ve kendime dair en ufak şeye kadar oluşturduğum tüm ihtiyaç listesini aldım. Bebek arabası travel sistem bebek arabası hem de casual cadillac model,kraftın park yatağı da dahil herşeyini aldım. Biz eşimle tahmin yürütüyoruz o dedi ki 2.500 TL yi gözden çıkartalım .. sonra hesap geldi herşeye 1600 lira dedi:)))
biz şüphe içerisinde travel sistemi de geçirdiniz mi park yatağı da geçirdiniz mi diye teyit alıyoruz evet dediler hepsini geçirdik. bizde hala bir şok hali taşıyabildiğimizi yanımıza aldık taşıyamadıklarımızı da oraya emanet ettik pazartesi gidip alacağız. Mesela Travel sistem bebek arabasını normalde 600 liraya sormuştuk ordan nakit 510 tl kredi kartına 565 tl dediler aynı modele..
Kesinlikle istanbulda olanlar bir uğrayın derim eminim ki sizler de çok beğeneceksiniz..

mutfağı temizledim kızımı 1de uyuttum ortalığı topladım son olarak buraya göz atıp uyuyacağım.29 kasımda 2.yaş günü var tatlımın.uykularımızda düzelseydi 12 -1 olmadan uyumuyor sesten de çok etkileniyor ses kesilmese sabaha kadar oturuyor çok yoruldum inşallah oğlumun uykuları güzel olur

benimde yakıyor canım ama alştım sanırım..doğuma bir hafta kalana kadar kullanıcam canım ben.tarif etmeye çalışayım maveracım:);kolunu,omuz ve bilek arasını üç eşit parçaya bölüyorsun.tam ortada kalan kısmının arka tarafına,yağlı bölgeye yapabilirsin.kolunu büküyorsun (elini diğer omzuna değdir)yapacak kişi o yağlı bölgeyi parmakları ile sıkarak enjekte ediyor.ama iğne çıkana kadar hiç bırakmasın..sonra parmağınla üstüne bastırıyorsun,,tamamdır geçmiş olsun canımcım.
bu arada göbüş nasıl?büyüdü mü?güzel kızın nasıl,hareketli mi?hiç görüşemiyoruz
benim oğluşların maşallahı var ve babalarına benziyolarbari biri bana benzeseydi
ayrıntılıya girdin mi?
öpüyorum anne-kızı

arkadaşlar sizi olumsuz etkilediğim için üzüldüm ciddendikkat ettiğim bir durumu paylaşmak istedim sadece...
ama 28.- 30. haftalardan sonra tehlikeli oluyor yatış pozisyonu.bebeklerimiz şuan çok minikler bir sorun olmaz.ama benimkiler ikiz olduğu için biraz fazla takntılıyım...
pazar günü kasılmalarım olduğu için acile gittim ve nts ye bağladılar.ben sırt üstü bekliyordum sonucu ebe gelip uyardı,sol tarafına yat diye...demekki önemli birşey diye düşündüm ve paylaştım

canım benim hayırlı olsun aldiklarinizi gule gule kullanmak nasip olsun.park yatak ve travel sistem dışında neler aldiniz yazabilir misin??cok heveslendim biz de gidelim

günaydın hamiledaşlarım
inşallah herkes çook iyidir
ben cumadan beri göz ve başağrısından perişan olmuş durumdayım:dün dayanamadım bir tane minoset içtim de kalkıp işlerimi yaptım
kızlar artık öyle fellik fellik durmadan koşturamıyorum hem belim ağrıyor hem karnıma kramp girriyor
bana dua edin şu ağrım geçsin neolur arkadaşlar
bu arada izmirde olan arkadaşlarımdan yardım istiyorum :beşik bebek eşyası nerden aldınız?ben buranın yabancısıyım tavsiyelerinizi bekliyorum.bu arada park beşik düşünüyorum bende
sahi özel hastanelerin ücretleri arttı ya doğum ücretlerinde de bir farklılık varmı arkadaşlar?

Anne baba olarak sizlerin ufaklığa istediğiniz ismi koyabilmeniz gibi bir hakkınız var. Bir kere kayınvalide kabalık etmiş. Onu ayrıca konuşuruz. Eşinin daha duyarlı olması gerekirdi. O da fikrin heyacanına kendini kaptırmış olabilir. Benim üniversiteden arkadaşım karısının iradesini hiçe sayarak oğluna babasının ismini koydu "haydar". Karısı da bir isim koydu "çınar". Çocuk şimdi 4 yaşında ve haydar dendiğinde bakmıyor. Bu insanlar bir annenin gücünü küçümsüyor galiba. Benim sana önerim şu. Biliyorum içine sinmiyor ama öncelikle kendin bir isim belirle. Soyadıyla söylendiğinde çok şık olacak cinsten. Örneğin dedenin ismi ömer diyelim. Sen de yiğit ismini koyuyorsun. Eşine birlikte hayal kurarken hep yiğit ömer özdemir (ör) kulağa çok güzel gelmiyor mu. Önemli bir kişi ismi gibi. Diye telkinde bulun. Fonetik olarak onun kulağını bu uyuma alıştır. Çnkü bil ki her yerde resmi ve gayri resmi ilk isimler kullanılır. Bunun farkında değillerken yap. Çatıştıkça sen çok gerilir ve üzülürsün. Biliyorum zahmeti hep anneler çekiyor ama bir tanecik de babası var oğlunun. Ama yine de unutma ki dede ismi istememe gibi bir hakkın vardır. İnsanlara hayır diyebilirsin. Kayınvalidene hayır diyebilirsin. Kocanı da yaşayan birinin isminin koyulmasının kötü şans getirdiğine dair kurallar olduğunu ve istemediğini bir tanecik oğlunu çağırırken onu severken, ödev yaptırırken ismi içine sinsin isteyebilirsin. Kayınvalidene de ısrarcı davranmayın aramız bozulsun istemiyorum diyebilirsin. Ama eşin yokken. Hatta seçtiğin ismin yazılı olduğu halı ve abajur yaptırıp kayınvalidene onunki gibi ismi yiğit oldu bileee!!! Diyip kesitirip atabilirsin. Şmdiden oğlunu seçtiğin isimle sevmeye başlamanı öneririm.

ben arada gördükçe alırım dşyordum fakat gecen chiccoya giittim 1000 liraya 250 1500 liraya 500 2000 lşraya 750 lira hediye cekş vriyor toluca böyle yerlerden almak mantıklı geldi.kemeraltında mina var internet siteleride var oraya bakabilisin. ben hastane çıkışı için bebetto da farklı şeyler buldum interneette bak belki beğenirsin.yani en uygun kemeraltında bulabilirsin her şeyi.pazarlık da yapılabilir kemeraltında gez bakalım.bebek mobilyasına gelince karabağlara bakacağım.belki bugün dolaşırım doalşırsam yazarım buraya.çilek mobilya var evimin yakınında ama pahalı ve sıradan geldi bana.biraz gezeyim yorum yazarım sana kolay gelsin

Çok güldüm, senin görümce hiç az değilmiş. Ama sessiz sedasız nezaketini bozmadan ders vermişsin. Harika...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…