Allah sana güç versin canım inşallah hersey yolunda gidecek
Bir değil 99 doğurucaz bu endişelerle
Benim de ayrıntılım yarın
baloncuk canım çok geçmiş olsun ben yokken neler olmuş ....inşallah bebeğinin bi sorunu olmaz allah korusun ....iyi haberlerini bekliyorum canım
Yarın sabah dra gidene kadar ömrümden hşdecek keske slmasaydım bu turnusolu
Allahım sen hayırlı et
arkadaşlar sizi olumsuz etkilediğim için üzüldüm ciddendikkat ettiğim bir durumu paylaşmak istedim sadece...
ama 28.- 30. haftalardan sonra tehlikeli oluyor yatış pozisyonu.bebeklerimiz şuan çok minikler bir sorun olmaz.ama benimkiler ikiz olduğu için biraz fazla takntılıyım...
pazar günü kasılmalarım olduğu için acile gittim ve nts ye bağladılar.ben sırt üstü bekliyordum sonucu ebe gelip uyardı,sol tarafına yat diye...demekki önemli birşey diye düşündüm ve paylaştım
kızlar bu zamana kadr çatlağım olmadı hiç, yağ falan da kullanmadım.ama şimdilerde karnımda bi gerilme hissetmeye başladım.Krem yerine doğal yağlardan almayı düşünüyorum.Sizin kullandığınız ya da önerebileceğiniz bir şeyler var mı? İnternetten biraz araştırdım, genelde badem yağı ya da kakao yağı deniyo ama bi fikrinizi alma istedim
canım benim hayırlı olsun aldiklarinizi gule gule kullanmak nasip olsun.park yatak ve travel sistem dışında neler aldiniz yazabilir misin??cok heveslendim biz de gidelim
Teşekkür ederim canım hemen sıralıyorum aldıklarımı :))
unibaby 3lü ıslak mendil
bübchen çanta içerisinde tüm temizlik ürünleri şampuan süt pişik kremi banyo süngeri ve taşıma çantası
friendly bitkisel bebek deterjanı
frienly bitkisel biberon emzik temizleme deterjanı
avent elektrikli süt sağma makinesi (içerisinde 50 adet göğüs koruma pedi var)
baby& mother 10lü hastane çıkışı
mevlüt elbisesi 6 parçaydı sanırım gelinlik gibi bişey çok hoş:))
banyo havlusu
2 adet bebek pijaması
3 adet tulum,
6 adet üst çıtçıtlı body
3 adet alt patikli pantolon
banyo küveti,maşrapa,kova ve filesi
bebedor biberon temizleme fırçası
bebedor yan yatırma yastığı
nuk 2 adet cam biberon biri büyük biri küçük
nuk saç tarak ve fırçası
nuk burun aspiratörü
3lü eldiven seti
Kraft titreşimli ve müzikli park yatak
Casual cadillac travel sistem bebek arabası
benim hoşuma gitti hepsi. Uğramakta fayda var :)))
Çok güldüm, senin görümce hiç az değilmiş. Ama sessiz sedasız nezaketini bozmadan ders vermişsin. Harika...
Şu an kahvaltıya gidiyorum ve bilin ki kızlar;
Bndeniz şu anda sahanda yumurta için tüm insani değerleri satabilirim. Farkındayım biraz ucuza gitti ama ne yapalım... Öpüldünüz. Şeker-bal gibi pazarlar...
hayırlı olsun aldıklarınız güle güle güzel günlerde kullanın canm..valla istanbulda veya istanbula yakın olsam direk gelirdim o kadar heveslendim yani:) fotoğraflarını çekip koyabilirsen aldıklarının memnun oluruz canm:) fikir edinmiş oluruz
teşekkür ederim canm, güzel anlatmışssın. inşallah beceririz:) göbüşümüz büyüdü teyzesi, kızım da büyüyor, gelişimi de iyi çok şükür. hareketlerini akşam daha çok hissediyorum. eşime diyorum bizimki gündüz uyuyacak gece uyumayacak, geliyor gümbür gümbür:) gülüşüyoruz...
kime benzediği konusunda tartışmalarımız devam ediyor:)
4 boyutlu ultrasonu eşim gördü bana benziyor dedi, ben dedim bana benziyor, ablam dedi bana benziyor, görümcem dedi bana benziyor:)) hayırlısı bakalım, sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun elbet birimize benzeyecek..ayrıntılıya girmedim canm henüz. doktorum 3 hafta sonra gel dedi ama ayrıntılı için mi yoksa şeker yüklemesi için mi yoksa her ikisi için mi bilmiyorum:) sen girdin mi? nasıl oğluşlar? seninkiler ikiz ya hareketleri daha net algılarsın dimi? belki birbirlerini örgütlüyolardır içerde:) ayy yerim onları ben ya, kuzucuklarr..biz de sizi öpüyoruz:) bu arada isim düşündünüz mü?
flufem senınle bdt mız aynı. en son nezaman doktora gıttın ve ne kadardı bebegın acaba merak ettım benımkı bıraz kucuk sanırım((
Eki Görüntüle 847638
kızlar ben bu beşiği çok beğendim yorumlarınızı bekliyorum özellikle tecrübeli annelerden çok fonksiyonlu bi beşik, iki kademeli ,hem sallanıyo hem tekerlekli.....
arkadaşlar sizi olumsuz etkilediğim için üzüldüm ciddendikkat ettiğim bir durumu paylaşmak istedim sadece...
ama 28.- 30. haftalardan sonra tehlikeli oluyor yatış pozisyonu.bebeklerimiz şuan çok minikler bir sorun olmaz.ama benimkiler ikiz olduğu için biraz fazla takntılıyım...
pazar günü kasılmalarım olduğu için acile gittim ve nts ye bağladılar.ben sırt üstü bekliyordum sonucu ebe gelip uyardı,sol tarafına yat diye...demekki önemli birşey diye düşündüm ve paylaştım
2 hafta sonra bende gidicem havuzlu hana canim su bebek arabasina bakmistim daha once galiba en iyisi bunu almak hafifliginden dolayi istedigim herseyide var ppuset takiliyo portbebe oluyo hem hafifte fiyatida cok iimis dun bi ark.denk geldim cok begendigim 3 trkerlekli arabadan var onda bi bakim dedim inanilmaz agir birkolunda cocuk digrr elinle onu indir kaldir cokk zor
hem nasıl rahatlamakdarısı bütün hamişlerin başına inşallah.dua edicem sizin için.yarın haber ver mutlaka dönünce..
hiç az değildir sahiden de :)) ama işte bazen öyle haddini aşıyor ki tepki vermemek için resmen deliriyorum. Geçen hafta evime gelecek misafirlerimi bir sonraki gün için ertelemeye çalıştı çünkü gelecekleri gün müsait değilmiş hanımefendi :))
dedim senin dediğin gün de ben müsait değilim. Senin önemliyse işin başka sefere katılırsın aramıza :)))
tıpış tıpış geldi misafirler gelince.. Çok fazla ödün vermemek lazım. Bebeğime body almış üzerinde halası onu çok seviyor tarzı şeyler yazıyor :))
Hatta en bombasını söyliyim. eşimle yanyana yürürlerken eğer ben yoksam yanlarında elele tutuşarak yürüyolar :)))
3ümüz yanyna yürürken aramıza girerek yürür :)) yaa bir sürü şey ama işte üzülüyorum onun yalnızlığına da bir yandan. Kardeşini de çok sevdiğini bildiğimden bu tür tutkularını görmezden geliyorum ama işime karıştığı anda az da olsa dişlerimi gösteriyorum o zaman geri çekiliyor. Bir yerde müdürlük yapıyor hep yönetmeye alışmış ben de keza yöneticilik yaptım o yüzden beni pek yönetemiyor :))
kahkahayı patlattım vallaben de hep böyleyim işte; sadece sahanda değil her çeşit yumurta için herşeyi yaparım afiyet bal şeker olsun sana da
Bu cümleden bişey anladıysam arap olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?