2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Allah sana güç versin canım inşallah hersey yolunda gidecek
Bir değil 99 doğurucaz bu endişelerle
Benim de ayrıntılım yarın

baloncuk canım çok geçmiş olsun ben yokken neler olmuş ....inşallah bebeğinin bi sorunu olmaz allah korusun ....iyi haberlerini bekliyorum canım

çok sağolun kızlar inşallah herşey yolunda gider Allah tüm hamileleri korusun, armaan sende yarın hayırlı haberlerle gel inşallah canım

yok önemli değil canım senin yaptığın en doğrusu sonuçta doktordan veya bir sağlıkçıdan duyduklarınla bize bilgilendirme yapıyorsun. Ben kendi adıma konuşayım o kadar düşüncelerim bebeğe odaklı ki onunla alakalı bir şey duyduğum anda hemen etkilenebiliyorum. Elimizden geleni yapmamız gerek..

benim de olmadı henüz ama badem yağı kullanıyorum

canım benim hayırlı olsun aldiklarinizi gule gule kullanmak nasip olsun.park yatak ve travel sistem dışında neler aldiniz yazabilir misin??cok heveslendim biz de gidelim

Teşekkür ederim canım hemen sıralıyorum aldıklarımı :))
unibaby 3lü ıslak mendil
bübchen çanta içerisinde tüm temizlik ürünleri şampuan süt pişik kremi banyo süngeri ve taşıma çantası
friendly bitkisel bebek deterjanı
frienly bitkisel biberon emzik temizleme deterjanı
avent elektrikli süt sağma makinesi (içerisinde 50 adet göğüs koruma pedi var)
baby& mother 10lü hastane çıkışı
mevlüt elbisesi 6 parçaydı sanırım gelinlik gibi bişey çok hoş:))
banyo havlusu
2 adet bebek pijaması
3 adet tulum,
6 adet üst çıtçıtlı body
3 adet alt patikli pantolon
banyo küveti,maşrapa,kova ve filesi
bebedor biberon temizleme fırçası
bebedor yan yatırma yastığı
nuk 2 adet cam biberon biri büyük biri küçük
nuk saç tarak ve fırçası
nuk burun aspiratörü
3lü eldiven seti
Kraft titreşimli ve müzikli park yatak
Casual cadillac travel sistem bebek arabası

benim hoşuma gitti hepsi. Uğramakta fayda var :)))

ay okurken heyecanladım güle güle kullansın tatlı bebiş

Çok güldüm, senin görümce hiç az değilmiş. Ama sessiz sedasız nezaketini bozmadan ders vermişsin. Harika...

hiç az değildir sahiden de :)) ama işte bazen öyle haddini aşıyor ki tepki vermemek için resmen deliriyorum. Geçen hafta evime gelecek misafirlerimi bir sonraki gün için ertelemeye çalıştı çünkü gelecekleri gün müsait değilmiş hanımefendi :))
dedim senin dediğin gün de ben müsait değilim. Senin önemliyse işin başka sefere katılırsın aramıza :)))
tıpış tıpış geldi misafirler gelince.. Çok fazla ödün vermemek lazım. Bebeğime body almış üzerinde halası onu çok seviyor tarzı şeyler yazıyor :))
Hatta en bombasını söyliyim. eşimle yanyana yürürlerken eğer ben yoksam yanlarında elele tutuşarak yürüyolar :)))
3ümüz yanyna yürürken aramıza girerek yürür :)) yaa bir sürü şey ama işte üzülüyorum onun yalnızlığına da bir yandan. Kardeşini de çok sevdiğini bildiğimden bu tür tutkularını görmezden geliyorum ama işime karıştığı anda az da olsa dişlerimi gösteriyorum o zaman geri çekiliyor. Bir yerde müdürlük yapıyor hep yönetmeye alışmış ben de keza yöneticilik yaptım o yüzden beni pek yönetemiyor :))

sahanda yumurta için mi tüm bunlar oyyy ben sana bir çiftlik dolusu sahanda yumurta ısmarlarım seve seve çünkü ben süremiyorum ağzıma artık yumurtayı ((

mavera yaklaşık 20 tane ürün var hepsinin fotosunu çekip buraya yüklemem 1 günümü alır :)) az önce hepsini markasıyla birlikte sıralamıştım o işine yarar belki :)))

kızlar merhaba ben 2014 nisan annesi olacagım inş detaylı ultrason yaptırdınızmı özel hastanede kaç para tuttu acaba yada devlet hastanelerinde yapıyorlarmı cok merak ediyorum :) cevap verirseniz sevinirim

ben kimin paylaştığını bile hatırlmaıyorum, demek senmişsiiiiiinnn neden paylaştın diye sitem etmedim yanlış anlama sadece takıldım dedim, elbette ki paylaşacaksın bildiklerini ki kulağımıza küpe olsun, daa benim küpee bayaa sabitlendi kulağıma

sen hangi bebek arabasına bakmıştın onu anlamadım??

hem nasıl rahatlamak darısı bütün hamişlerin başına inşallah.dua edicem sizin için.yarın haber ver mutlaka dönünce..

saat 11 de randevum. karnıma kramplar giriyor heyecandan.. Ben çıkayım kontrolden sonra işe gidicem ordan hemen sizinle paylaşırım dayanamam zaten :)))

neeeeeeeeee kocanla görümcen el ele mi yürüyorlaaaaarr yanlış anlamadım dimiiii küçük dilimi yutcam şimcik:26:

Bu cümleden bişey anladıysam arap olayım

klavyeye bakıp biraz fikir yürütürsen aslında çok kolay anlaşılması . Arkadaş sadece doğru harfler yerine yanındaki harflere yazmış hepsi bu kadar. Ama çok uğraşma diye ben yazayım sana yorma kendini :))

Yarın sabah dra gidene kadar ömrümden hşdecek keske slmasaydım bu turnusolu
Allahım sen hayırlı et

yarın sabah doktora gidene kadar ömrümden ömür gidecek keşke almasaydım bu turnusolü Allahım sen hayırlı et.. oldu mu ??

Kızlar selamlar biraz dan diye konuy girmiş olacağım ama aklıma takılan birşey var onu sormak istiyorum..
önümüzdeki hafta detaylı ultrasona gireceğim cumartesi randevum var aranızda girenler çoğunlukta o yüzden soruyorum bu ayrıntılı ultrason dediğimiz şey 2. Düzey ultrason dediklerimi yoksa doppler mi? Neden sorduğuma gelince ben hastanemden doğum paketi aldım ve bu paket içinde tüm muayne ve test ücretleri dahil orda doppler ve 2. Düzey ultrason olarak 2 usg çeşidi gözüküyor bizim bu ayrıntılı olan hangisi ? Birde genel olarak ayrıntılı usg ye ne kadar ücretler verdiniz ?
Teşekkürler yardımcı olanlara şimdiden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…