Yarın sabah dra gidene kadar ömrümden hşdecek keske slmasaydım bu turnusolu
Allahım sen hayırlı et
Kızlar belki bilirsiniz sizlere havuzluhan dan bahsetmiştim. Dedim ki sadece bir fiyat araştırması yapayım sonra alırız. Eşime arabayı da aldırtmadım vapurla gittik. Dönüşte ise küveti dahil herşeyini almıştım:)))
fiyatlar bence piyasa fiyatının en iyisi 6 7 katlı bir han ve aradığın herşey var. -3 te bebekçeyizevi diye bir mağaza var süper market formatında diğer mağazalara girmeden herşeyi ordan aldık çok düzenli. Ben Eminönü ve han deyince saçma bi yer bekliyordum ama beklediğim gibi çıkmadı. Benim çok hoşuma gitti ve bundan sonraki her alışverişimi mutlaka ordan yapıcam.
Bebeğe ve kendime dair en ufak şeye kadar oluşturduğum tüm ihtiyaç listesini aldım. Bebek arabası travel sistem bebek arabası hem de casual cadillac model,kraftın park yatağı da dahil herşeyini aldım. Biz eşimle tahmin yürütüyoruz o dedi ki 2.500 TL yi gözden çıkartalım .. sonra hesap geldi herşeye 1600 lira dedi:)))
biz şüphe içerisinde travel sistemi de geçirdiniz mi park yatağı da geçirdiniz mi diye teyit alıyoruz evet dediler hepsini geçirdik. bizde hala bir şok hali taşıyabildiğimizi yanımıza aldık taşıyamadıklarımızı da oraya emanet ettik pazartesi gidip alacağız. Mesela Travel sistem bebek arabasını normalde 600 liraya sormuştuk ordan nakit 510 tl kredi kartına 565 tl dediler aynı modele..
Kesinlikle istanbulda olanlar bir uğrayın derim eminim ki sizler de çok beğeneceksiniz..
benimde yakıyor canım ama alştım sanırım..doğuma bir hafta kalana kadar kullanıcam canım ben.tarif etmeye çalışayım maveracım:);kolunu,omuz ve bilek arasını üç eşit parçaya bölüyorsun.tam ortada kalan kısmının arka tarafına,yağlı bölgeye yapabilirsin.kolunu büküyorsun (elini diğer omzuna değdir)yapacak kişi o yağlı bölgeyi parmakları ile sıkarak enjekte ediyor.ama iğne çıkana kadar hiç bırakmasın..sonra parmağınla üstüne bastırıyorsun,,tamamdırgeçmiş olsun canımcım.
bu arada göbüş nasıl?büyüdü mü?güzel kızın nasıl,hareketli mi?hiç görüşemiyoruz
benim oğluşların maşallahı var ve babalarına benziyolarbari biri bana benzeseydi
ayrıntılıya girdin mi?
öpüyorum anne-kızı
armaan günaydın.ne demek istediğini anlayamadım ama merak ettim
Yarın sabah dra gidene kadar ömrümden hşdecek keske slmasaydım bu turnusolu
Allahım sen hayırlı et
oh ne güzel herkes kendisinden bişey bulmuş:)hayırlı olsun aldıklarınız güle güle güzel günlerde kullanın canm..valla istanbulda veya istanbula yakın olsam direk gelirdim o kadar heveslendim yani:) fotoğraflarını çekip koyabilirsen aldıklarının memnun oluruz canm:) fikir edinmiş oluruz
teşekkür ederim canm, güzel anlatmışssın. inşallah beceririz:) göbüşümüz büyüdü teyzesi, kızım da büyüyor, gelişimi de iyi çok şükür. hareketlerini akşam daha çok hissediyorum. eşime diyorum bizimki gündüz uyuyacak gece uyumayacak, geliyor gümbür gümbür:) gülüşüyoruz...
kime benzediği konusunda tartışmalarımız devam ediyor:)
4 boyutlu ultrasonu eşim gördü bana benziyor dedi, ben dedim bana benziyor, ablam dedi bana benziyor, görümcem dedi bana benziyor:)) hayırlısı bakalım, sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun elbet birimize benzeyecek..ayrıntılıya girmedim canm henüz. doktorum 3 hafta sonra gel dedi ama ayrıntılı için mi yoksa şeker yüklemesi için mi yoksa her ikisi için mi bilmiyorum:) sen girdin mi? nasıl oğluşlar? seninkiler ikiz ya hareketleri daha net algılarsın dimi? belki birbirlerini örgütlüyolardır içerde:) ayy yerim onları ben ya, kuzucuklarr..biz de sizi öpüyoruz:) bu arada isim düşündünüz mü?
Bi nemlilik oluyodu amniyon sıvısı mı diye turnudol testi yaptım maviye döndü
Mavi ise Amniyon dıvısı imiş.
Dru aradım zaten pztesi sabah kontrolüm vardı yanlış sonuç olabilir dinlen ptesi gel dedi
Kaçak varsa da yapcsk bişi yok dedi
oh ne güzel herkes kendisinden bişey bulmuş:)
benimkiler çok hareketli maşallah,birde yer olmayıncaçok şirinler ama yaaa...
biri kardeşini tekmeliyo sürekli,ötekinin elleri onun ayaklarında.komikler walla
rabbim yavrularımızı korusun inşalah.ayrıntılıya pazartesi giricem canım...çok merak ediyorum:)
hımmm.inşallah sonuç yanlıştır tatlım.
bol bol dinlen bariii.:18:
maşallah kuzucuklara. o zaman yarın ayrıntılı haberlerini bekliyorum:)
bu arada mesajını aldım, anladım zaten canım öyle demek istediğini:)
Okul idaresine 23+7 olacağınız günü söyleyin bakalım isteyecekler mi? Benim okul idarem gerek olmadığını o vakitten sonra listeye yazılmayacağımı söyledi.
hıhıhıhhıöyle demişsin arkadaşım ama profilindeki kirazlarda pek iç açıcışaka bir yana ben rahatsız olmam ama olana da saygı duyarım,aşerenler için bence de paylaşılmamalı.
sabah kalktım artık eskisi kadar uyuyamıyorum bebişler izin vermiyor sanırım eşim daha uyku modunda bende gelip sohbetinize katılayım istedim nasılsınız
hıhıhıhhıdoğru diyon valla hemen değiştircem kıyamam ben size
aynen öyle canm, ben de çok uyuyamıyorum belim ağrıyor.. 8.30da kalktım ben:) sanki işe gidecem:) iyiyiiz şükür sen nasılsın?
destinacım, nasılsın? nerelerdesin? epeydir görünmüyorsun, bebiş nasıl?
aynen öyle canm, ben de çok uyuyamıyorum belim ağrıyor.. 8.30da kalktım ben:) sanki işe gidecem:) iyiyiiz şükür sen nasılsın?
destinacım, nasılsın? nerelerdesin? epeydir görünmüyorsun, bebiş nasıl?
Herseyini gorecegiz desene minnoslarin ay icimi rahatlattin canim valla bugun randevumu erteledim esimde gelnek istiyor mecbur 16sina aldik vakit gecmez simdi bana gecen cuma gormeme ragmen ozledim simdidenn insallah sende gorursun detayli detayli haber ver ama merak ederim
Tesekkur ederim arkadasim fikir verdigin icin
Bi nemlilik oluyodu amniyon sıvısı mı diye turnudol testi yaptım maviye döndü
Mavi ise Amniyon dıvısı imiş.
Dru aradım zaten pztesi sabah kontrolüm vardı yanlış sonuç olabilir dinlen ptesi gel dedi
Kaçak varsa da yapcsk bişi yok dedi
Canim o nemlilikten bende de hep oluyordu hatta bazen bariz su gibiydi ama cok sukur ne zaman doktora gitsem sivisi gayet iyi diyordu gerci 4 hafta oldu gitmeyeli su an ne alemde bilmiyorum
Bu arada ne kadar ise yarar bilmiyorum ama eger elinde fazla turnusol varsa hamile olmayan baska bi arkadasina daha yaptirsan en azindan belki farki gorebilirsin :-|
selam canım çarşamba günü girdim detaylı ultrasona da umduğum gibi geçmediben çok heveslenmiştim. benim sürekli gittiğim hastanede yapılmadığı için başka bi hastanede yaptırdık. doktor kendi kendine bakıyo inceliyo yine aynı siyah beyaz ultrasonda ama hiç bize bişey anlatmıyo en sonunda dayanamadım söyledim bize de anlatırmısınız diye, inceliyim anlatcam dedi bi yandan da sürekli telefonu çalıyo konuşuyo bi yandan da güya bebeğimi inceliyo. en son bi iki cümle zar zor söyledi. 450 gr olmuş, her şey yolundaymış hiç bi sorun yokmuş. tamam çok şükür Allaha bişey olmasın tabi ama insan biraz anlatır bebeğimi biraz ilgilenir. bir de en sonunda bi kaç saniyeliğine 3 boyutlu olarak gösterdi yüzünü secde pozisyonunda yattığı için tam göremedik ama yandan gördük minnacık burnu vardı :) bilmiyom doğunca nasıl olcak ama biz babasına benzettik. 1 ay sonra şeker testi falan yapılcakmış kendi doktorumdan şaşmıcam bundan sonra. inşallah senin gönlüne göre geçer canım
Kızlar belki bilirsiniz sizlere havuzluhan dan bahsetmiştim. Dedim ki sadece bir fiyat araştırması yapayım sonra alırız. Eşime arabayı da aldırtmadım vapurla gittik. Dönüşte ise küveti dahil herşeyini almıştım:)))
fiyatlar bence piyasa fiyatının en iyisi 6 7 katlı bir han ve aradığın herşey var. -3 te bebekçeyizevi diye bir mağaza var süper market formatında diğer mağazalara girmeden herşeyi ordan aldık çok düzenli. Ben Eminönü ve han deyince saçma bi yer bekliyordum ama beklediğim gibi çıkmadı. Benim çok hoşuma gitti ve bundan sonraki her alışverişimi mutlaka ordan yapıcam.
Bebeğe ve kendime dair en ufak şeye kadar oluşturduğum tüm ihtiyaç listesini aldım. Bebek arabası travel sistem bebek arabası hem de casual cadillac model,kraftın park yatağı da dahil herşeyini aldım. Biz eşimle tahmin yürütüyoruz o dedi ki 2.500 TL yi gözden çıkartalım .. sonra hesap geldi herşeye 1600 lira dedi:)))
biz şüphe içerisinde travel sistemi de geçirdiniz mi park yatağı da geçirdiniz mi diye teyit alıyoruz evet dediler hepsini geçirdik. bizde hala bir şok hali taşıyabildiğimizi yanımıza aldık taşıyamadıklarımızı da oraya emanet ettik pazartesi gidip alacağız. Mesela Travel sistem bebek arabasını normalde 600 liraya sormuştuk ordan nakit 510 tl kredi kartına 565 tl dediler aynı modele..
Kesinlikle istanbulda olanlar bir uğrayın derim eminim ki sizler de çok beğeneceksiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?