2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Şu an kahvaltıya gidiyorum ve bilin ki kızlar;
Bndeniz şu anda sahanda yumurta için tüm insani değerleri satabilirim. Farkındayım biraz ucuza gitti ama ne yapalım... Öpüldünüz. Şeker-bal gibi pazarlar...

hayırlı olsun aldıklarınız güle güle güzel günlerde kullanın canm..valla istanbulda veya istanbula yakın olsam direk gelirdim o kadar heveslendim yani:) fotoğraflarını çekip koyabilirsen aldıklarının memnun oluruz canm:) fikir edinmiş oluruz

teşekkür ederim canm, güzel anlatmışssın. inşallah beceririz:) göbüşümüz büyüdü teyzesi, kızım da büyüyor, gelişimi de iyi çok şükür. hareketlerini akşam daha çok hissediyorum. eşime diyorum bizimki gündüz uyuyacak gece uyumayacak, geliyor gümbür gümbür:) gülüşüyoruz...
kime benzediği konusunda tartışmalarımız devam ediyor:)
4 boyutlu ultrasonu eşim gördü bana benziyor dedi, ben dedim bana benziyor, ablam dedi bana benziyor, görümcem dedi bana benziyor:)) hayırlısı bakalım, sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun elbet birimize benzeyecek..ayrıntılıya girmedim canm henüz. doktorum 3 hafta sonra gel dedi ama ayrıntılı için mi yoksa şeker yüklemesi için mi yoksa her ikisi için mi bilmiyorum:) sen girdin mi? nasıl oğluşlar? seninkiler ikiz ya hareketleri daha net algılarsın dimi? belki birbirlerini örgütlüyolardır içerde:) ayy yerim onları ben ya, kuzucuklarr..biz de sizi öpüyoruz:) bu arada isim düşündünüz mü?

armaan günaydın.ne demek istediğini anlayamadım ama merak ettim

Bi nemlilik oluyodu amniyon sıvısı mı diye turnudol testi yaptım maviye döndü
Mavi ise Amniyon dıvısı imiş.
Dru aradım zaten pztesi sabah kontrolüm vardı yanlış sonuç olabilir dinlen ptesi gel dedi
Kaçak varsa da yapcsk bişi yok dedi

oh ne güzel herkes kendisinden bişey bulmuş:)
benimkiler çok hareketli maşallah,birde yer olmayınca çok şirinler ama yaaa...
biri kardeşini tekmeliyo sürekli,ötekinin elleri onun ayaklarında.komikler walla
rabbim yavrularımızı korusun inşalah.ayrıntılıya pazartesi giricem canım...çok merak ediyorum:)

hımmm.inşallah sonuç yanlıştır tatlım.
bol bol dinlen bariii.:18:

maşallah kuzucuklara. o zaman yarın ayrıntılı haberlerini bekliyorum:)
bu arada mesajını aldım, anladım zaten canım öyle demek istediğini:)

sabah kalktım artık eskisi kadar uyuyamıyorum bebişler izin vermiyor sanırım eşim daha uyku modunda bende gelip sohbetinize katılayım istedim nasılsınız

öyle demişsin arkadaşım ama profilindeki kirazlarda pek iç açıcışaka bir yana ben rahatsız olmam ama olana da saygı duyarım,aşerenler için bence de paylaşılmamalı.
hıhıhıhhı doğru diyon valla hemen değiştircem kıyamam ben size

sabah kalktım artık eskisi kadar uyuyamıyorum bebişler izin vermiyor sanırım eşim daha uyku modunda bende gelip sohbetinize katılayım istedim nasılsınız

aynen öyle canm, ben de çok uyuyamıyorum belim ağrıyor.. 8.30da kalktım ben:) sanki işe gidecem:) iyiyiiz şükür sen nasılsın?

hıhıhıhhı doğru diyon valla hemen değiştircem kıyamam ben size

destinacım, nasılsın? nerelerdesin? epeydir görünmüyorsun, bebiş nasıl?

kızlar ben bu beşiği çok beğendim yorumlarınızı bekliyorum özellikle tecrübeli annelerden çok fonksiyonlu bi beşik, iki kademeli ,hem sallanıyo hem tekerlekli.....

saol canım ya iyiyim şükür sen nasılsın? netimiz yeni bağlandı aklım hep sizde kaldı

bebişte iyi teyzesi bol bol tekmeliyo şimdide yapıyo dışardan fark ediliyo artık

ay evet yaa sanki işe gidecekmişim gibi erkenden kaldırıyor minişler beni artık
benim özellikle çok hareket ettiysem oturup kalkarken kramp şeklinde giriyor o bel ağrısı daha yeni yarıladık yolu ileride neler yapacaklar kimbilir
çok şükür iyiyim dün biraz yorulduk bebişlerin odasını boşalttık dolapları falan geldi ama odayı her gördüğümde ağlıyorum acaip duygulanıyorum şu duygu karmaşası mahvedecek beni

selam canım çarşamba günü girdim detaylı ultrasona da umduğum gibi geçmedi ben çok heveslenmiştim. benim sürekli gittiğim hastanede yapılmadığı için başka bi hastanede yaptırdık. doktor kendi kendine bakıyo inceliyo yine aynı siyah beyaz ultrasonda ama hiç bize bişey anlatmıyo en sonunda dayanamadım söyledim bize de anlatırmısınız diye, inceliyim anlatcam dedi bi yandan da sürekli telefonu çalıyo konuşuyo bi yandan da güya bebeğimi inceliyo. en son bi iki cümle zar zor söyledi. 450 gr olmuş, her şey yolundaymış hiç bi sorun yokmuş. tamam çok şükür Allaha bişey olmasın tabi ama insan biraz anlatır bebeğimi biraz ilgilenir. bir de en sonunda bi kaç saniyeliğine 3 boyutlu olarak gösterdi yüzünü secde pozisyonunda yattığı için tam göremedik ama yandan gördük minnacık burnu vardı :) bilmiyom doğunca nasıl olcak ama biz babasına benzettik. 1 ay sonra şeker testi falan yapılcakmış kendi doktorumdan şaşmıcam bundan sonra. inşallah senin gönlüne göre geçer canım

Canim o nemlilikten bende de hep oluyordu hatta bazen bariz su gibiydi ama cok sukur ne zaman doktora gitsem sivisi gayet iyi diyordu gerci 4 hafta oldu gitmeyeli su an ne alemde bilmiyorum
Bu arada ne kadar ise yarar bilmiyorum ama eger elinde fazla turnusol varsa hamile olmayan baska bi arkadasina daha yaptirsan en azindan belki farki gorebilirsin :-|

Çok sağol canım şu an eşim ve ben evdeyiz yalnızca. Baska seylere konsantre ılmaya çalışıyorum ama ne mümkün.
Bende de daha önce de oluyodu 2 hafta önce kontrolde söyledim dra amniyon sıvısı olsa sürekli gelir dedi sıvısı da iyi bebeğin dedi. ama sonra nette damla damla gelebileceğini durabileceğini falan okudum cuma günü de gittim turnusol aldım dün akşam da nemlilik hissedince deneyim dedim bi baktım mavi oldu.
Yarın sabah randrvum ayrıntılı test ve muayne isticem bu konuda
Okumussundur belki bizimki tüp bebek ve 6. Denememiz Allahım bizi ayırmadın lütfen
Kolay olmadı hiç ve daha fazla gücüm olur mu bilmem
İnşallah yarın iyi haberleri yazarım buraya

hadi yaa onlara göre olağan bişey çünkü bu sanki bir canlıyı değil bizim yavrumuzu değil de bi amipi inceliyorlar sinir oluyorum bu tarz insanlara bakarken bana da anlatsana bende bileyim göster mesela şurası şöyle burası böyle diye ama sonucun iyi olmasına sevindim çok şükür inşallahhh şeker yüklemende iyi geçer de rahat rahat kavuşursun meleğine
minik burunlu olacak hee maaşallahhh subhanallahhhh azcık da yüzünü gösterseydi ne güzel olurdu ya resim verdi mi peki canım saklarsın en azından
bizimde çocukların odası pimapen falan yapılacak o yüzden mecburen 16.11'e erteledik ama sanki zman geçmiyor çok özledim yavrularımı yaaa

2 hafta sonra bende gidicem havuzlu hana canim su bebek arabasina bakmistim daha once galiba en iyisi bunu almak hafifliginden dolayi istedigim herseyide var ppuset takiliyo portbebe oluyo hem hafifte fiyatida cok iimis dun bi ark.denk geldim cok begendigim 3 trkerlekli arabadan var onda bi bakim dedim inanilmaz agir birkolunda cocuk digrr elinle onu indir kaldir cokk zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…