hemeeeeen bakıyorum
2 yıl evlilikten sonra boşanmış. bir de çevremizdeki bir çok insanın ve onun da söylediğine göre benim ve eşimin birbirimizle ilişkimiz herkesinkisinden çok farklıymış ve benden küçük olanlar hep emel abla inşallah evliliğimiz sizinkine benzer diyip dururlar. Bunu görümcemden de bir kaç kere duymuştum. Bu tutkuya imreniyor olabilir. Hayatında bir aşka ihtiyacı olduğunu arada bir konuşmalarımızda söylüyor zaten. o yüzden üzülüyorum çünkü evliliğinde istediği mutluluğu bulamamış biri..
eğer istanbuldaysan piyasa fiyatının altında ürünler satıyolar kesinlikle uğramanı tavsiye ederim. Ben nette indirim sitelerinde hello baby ve e bebekte hiç o kadar uygun fiyat görmedim. o yüzden gittiğimde hepsini toptan aldım :)))
kızlar konu yumurtadan açılmışken ben de sizleirn aklını karıştıracak bir iki şey sölyiiimmm
eşim de ben de gür saçlıyız, ya da eşim öyleydi diyeyim, kızım doğruktan sonra yarı yarıya bir azalma oldu ama neyseee
neyse biz çok gür saçlıyız, ben kızıma hamileyken hiç mide yanması ekşimesi problemi yaşamıyordum, bebek saçlı olursa mide yanması ekşimesi olur derler, ben hep derdim ki benim kız kel olursa çok gülerim derdiimm, ve biizm kız bir doğdu keltoooşş2 sene kel gezdi benim kız ha şimdi çıktı ha şimdi çıkacak derken 2 sene sonund aanca kendine gelebildi saçları.
neyse kızımın kel olduğunu gören herkes hamileliğinde çok mu yumurta yedin diye soruyordu,ben her gün yumurta yiyordum, yumruta güyaa bebeişin saçını çıkarrtttırrtmıyormuş bilmem ne kadar doğru amaaa benim kızım tüm şartları zorlayıp kel doğunca ben inandım ve bir daha hamile kalırsa asla yumurta yemeyeceğim diyordum, şimdi dayanamıyorum yine yiyorum, napiiimm çok seviyorum yumurtayı, onsuz kahvaltı çok yavan geliyor, doymuyorum sanki
hmm...imreniyordur yaa, üzüldüm şimdi..ama onun durumu da zor gerçekten, anlamak lazım..bu davranışlarını da çok görmemek lazım..sevgiye, ilgiye muhtaç demek kki..inşallah Allah ona da senin ve eşininki gibi güzel bir evlilik ve eş nasip eder..
itanbulda değilim hatta epey uzağım canım, şimdi de çalışıyorum gidemem, yarıyıl tatilinde gitsem diye düşünüyorum, o zamana da epey ağırlaşırımbilemedim valla...aslında ablam var istanbulda ona sipariş verebilirim ama hangi birini alacak ki o da..bakalım biz de buralarda takılırız ne yapalım
ben çok beğendim odaya yakışır ama tüm odayı mı kapatsın istiyorsun yoksa sadece ortada dursun mu ona göre karar ver belki 2 tane alablirsin o da olurben bebeğim için uğur böceğini simge olarak belirledim. Hastane oda kapısı süsü bile uğur böcekli olacak bu sebeple bir halı beğendim nasıl bir bakın bakalım fikrini merak ediyorum :))
Kırmızı Beyaz Halı UGUR01KIBE-15 İyi Uykular | Trendyol
kızlar konu yumurtadan açılmışken ben de sizleirn aklını karıştıracak bir iki şey sölyiiimmm
eşim de ben de gür saçlıyız, ya da eşim öyleydi diyeyim, kızım doğruktan sonra yarı yarıya bir azalma oldu ama neyseee
neyse biz çok gür saçlıyız, ben kızıma hamileyken hiç mide yanması ekşimesi problemi yaşamıyordum, bebek saçlı olursa mide yanması ekşimesi olur derler, ben hep derdim ki benim kız kel olursa çok gülerim derdiimm, ve biizm kız bir doğdu keltoooşş2 sene kel gezdi benim kız ha şimdi çıktı ha şimdi çıkacak derken 2 sene sonund aanca kendine gelebildi saçları.
neyse kızımın kel olduğunu gören herkes hamileliğinde çok mu yumurta yedin diye soruyordu,ben her gün yumurta yiyordum, yumruta güyaa bebeişin saçını çıkarrtttırrtmıyormuş bilmem ne kadar doğru amaaa benim kızım tüm şartları zorlayıp kel doğunca ben inandım ve bir daha hamile kalırsa asla yumurta yemeyeceğim diyordum, şimdi dayanamıyorum yine yiyorum, napiiimm çok seviyorum yumurtayı, onsuz kahvaltı çok yavan geliyor, doymuyorum sanki
kesinlikle öyle.erkeklerin annelere karşı aşırı düşkünlüğü ve minnet borcu var. benim çevremde bir çok erkek arkadaşım da böyle..ve söyledikleri ortak şey şu ki eş bulunur ama anne bir daha bulunmaz.Acı bir düşünce ama maalesef böyle((
benim de görümcemle sorunlarım var hatta bayramın 1. günü çok ağır şekilde tartıştık ama eşim benim haklı olduğumu bildiğinden hiç tepki vermedi. Napiyim canım o da abla atsan atılmaz satsan satılmaz dedi.
ben onun ailesini kendi ailemden ayırt etmem asla saygıda da sevgide de ilgide de.. ama bencillik gördüğüm anda direk tepkimi veriyorum uslubunca.. yani eşimle değil direk annesiyle ve görümcemle bu konuyu hallediyorum.
çünkü hakikaten belki de o öyle demek istememişsindir senin ters anına denk gelmiştir ve o yüzden öyle gelmiştir kimse bunu açıkça konuşmadan bilemez yani.
demiştim yaa benim annem de abimin eşine öyle diye. eşi annemin eve zamanlı zamansız geldiği için abime annemi uyarmasını söylemiş. Buna ben bile çok üzüldüm ki kadın haklı kendi açısından çünkü annemin yanında rahat edemiyor. Ama yine de anneme böyle bir şey demesini istediği için abimden çok üzülmüştüm. Bu açıdan düşünün kendi annenize bu şekilde tepkiler verse eşiniz ne kadar kırılırsınız dimi? ben bu açıdan düşünerek eşimin ailesini eşime eleştirmem yani((
ben çok beğendim odaya yakışır ama tüm odayı mı kapatsın istiyorsun yoksa sadece ortada dursun mu ona göre karar ver belki 2 tane alablirsin o da olur
ben oğlumda arada sırada yumurta yedim valla oğlum kel aynak kuşu gibi doğdu yanlarda saç var tepede yok hahahahahsonratepe çıktı yanlar döküldü
sonra komle çıktılar eşim saç mı ektrelim demişti
Allah gönlüme göre mi veriyor ne park yatak almıştım ama tesadüfi dolaşında karşılaştığım karyolaya bakar mısın?? :))
http://www................/buyuyen-...aryolasi-mobilya-besik-mdf-lake-new-2013.html
ben gözümü kararttım park yatağı iade edip bunu alıcam halı ile ne kadar uyumlu olurlar oyyy mis miss :)))
çok ilginçmiş ilk kez duyuyorum gerçi ben her gün yemiyorum ama iki günde üç günde bir yiyorum, bu aralar yürüyüşe başlamayı düşünüyorum ama hakkaride çok zor akşamları çıkmak hem yürünebilecek alan yok hem olay oluyor , kilo almaya başladım fazla kafama takıyorum bu aralar eşime de sürekli söyleniyorum sanki beni sevmeyecekmiş gibi hissediyorum bu aralar kendimi çirkin görüyorum
loveli bu ismin altına nerden yazı yazıyorsunuz bende nilüfer yazıyor niye ki
emel poypoy halı var butik bebede orda uğur böcekli halılar var sakallı ipten bile yaptırabilirsin çok şirin
aha ben de kel doğmuşum zaten,bizim bebiş de kesin kel bu durumda
öyle hissetmen normal ilk hamileliğmde ben de öyle hissetmiştim ama bu hamileliğimde kendimiözel hissediyorum valla göbüşlü güzelim diyorum hehehehe ilk hamileliğmde kendimi armut gibi hissediyordum şeklim armuta benziyordu bakalım bunda ne oalcam armut olma yolundayım heheheheeh
canım en son 21+1 de 405 gramdı..bakalım yarın ne çıkacaklar
senin bebiş kaç gramdı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?