2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
heyoooo !!! biz aşkımla bugün demirkapıya mobilyacılar çarşısına gittik... bebişimize mobilya takımı baktık. Bayıldım ya hepsine. Teyzemde bambu yatak vardı ondan bambusunu ve şifonyerini istemedim. Şifonyeri istemememin sebebi beşiğinde ve gardolabında cekmeceleri oldugu için gereksiz buldum. Şimdi beğendiklerimiz arasından eleme yapıp karar vereceğiz :) bakması bile cok heyecan vericiydi odasını hayal bilee edemiyorum minnakımın :) sizler nasılsınız bakalım ??

hmm...imreniyordur yaa, üzüldüm şimdi..ama onun durumu da zor gerçekten, anlamak lazım..bu davranışlarını da çok görmemek lazım..sevgiye, ilgiye muhtaç demek kki..inşallah Allah ona da senin ve eşininki gibi güzel bir evlilik ve eş nasip eder..

itanbulda değilim hatta epey uzağım canım, şimdi de çalışıyorum gidemem, yarıyıl tatilinde gitsem diye düşünüyorum, o zamana da epey ağırlaşırım bilemedim valla...aslında ablam var istanbulda ona sipariş verebilirim ama hangi birini alacak ki o da..bakalım biz de buralarda takılırız ne yapalım

onu ben de duymuştum doğruluğu tartışılır elbette ama eğer doğruysa benim bebek saç topağı olarak doğacak desene

öyle tabii ben de o yüzdenç ok görmüyorum tavırlarını pek önemsemiyorum sevgi gösterisini :)) Dediğin gibi inşallah gönlüne göre versin Allahım:))
istanbulda değilsen eğer oraya gidip sonra sana ulaştırmaları da aynı maliyette olacak. kargosu vs si .. o yüzden netten araştırarak alabilirsin güzel olur taksit imkanı da oluyor kartlara :))

ben çok beğendim odaya yakışır ama tüm odayı mı kapatsın istiyorsun yoksa sadece ortada dursun mu ona göre karar ver belki 2 tane alablirsin o da olur

ben oğlumda arada sırada yumurta yedim valla oğlum kel aynak kuşu gibi doğdu yanlarda saç var tepede yok hahahahahsonratepe çıktı yanlar döküldü
sonra komle çıktılar eşim saç mı ektrelim demişti

aha ben de kel doğmuşum zaten,bizim bebiş de kesin kel bu durumda

Aynen canım konuşmaya başladık mı uzar gider daha birçok şey yaşadık yaşicaz da kayınvalidemi annemin yerine koyuyorum annem yapsa böyle birşeyi tepkim ne olurdu diye soruyorum kendime sonra sakinleşiyorum :)) bende eskiden yapıyordum ama şimdi bişey olmuyor ama olsa bile asla eşime söylemem kendim hallederim

Allah gönlüme göre mi veriyor ne park yatak almıştım ama tesadüfi dolaşında karşılaştığım karyolaya bakar mısın?? :))
http://www................/buyuyen-...aryolasi-mobilya-besik-mdf-lake-new-2013.html

ben gözümü kararttım park yatağı iade edip bunu alıcam halı ile ne kadar uyumlu olurlar oyyy mis miss :)))

çok ilginçmiş ilk kez duyuyorum gerçi ben her gün yemiyorum ama iki günde üç günde bir yiyorum, bu aralar yürüyüşe başlamayı düşünüyorum ama hakkaride çok zor akşamları çıkmak hem yürünebilecek alan yok hem olay oluyor , kilo almaya başladım fazla kafama takıyorum bu aralar eşime de sürekli söyleniyorum sanki beni sevmeyecekmiş gibi hissediyorum bu aralar kendimi çirkin görüyorum

emel poypoy halı var butik bebede orda uğur böcekli halılar var sakallı ipten bile yaptırabilirsin çok şirin

öyle hissetmen normal ilk hamileliğmde ben de öyle hissetmiştim ama bu hamileliğimde kendimiözel hissediyorum valla göbüşlü güzelim diyorum hehehehe ilk hamileliğmde kendimi armut gibi hissediyordum şeklim armuta benziyordu bakalım bunda ne oalcam armut olma yolundayım heheheheeh

Kızlar takılıcaktım topikte ama hiç Halim kalmadı çok yorulmuşum uykum geldi gidip yatayım yarın sabah gelicem hepinizi öpüyorum iyi geceler gebeler

evet evet bende aynen armuta benziyorum belim incecik benim koca bir göbek ve kalça oluştu şimdi bel hala ince ve göğüsleri söylemiyorum bile tahmin edersin, neyse bebişlerimiz saağlıklı olsunlar da alırız da veririz de, iyi geceler hanımlar yarın haftabaşı sendromu başlayacak

canım en son 21+1 de 405 gramdı..bakalım yarın ne çıkacaklar
senin bebiş kaç gramdı?

benim de 21+0 da 382 gramdi doktor iri değil ama küçük de değil dedi. ama ben internetten falan bakıyorum genelde aşağıda çıkıyor onlardan. yarın bende gideceğim 10. gün bedava muayene yi kaçırmamam lazım :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…