canım baktım 70e 130 santim yaklaşık 3-4 yaşına kadar kullanılır...Çok güzel duruyor çok şık ama boyutu ne ki kaç yaşına kadar kullanabilir bunu?
biz devlet hastanesinde yaptırdık hiçbi ücret ödemedik.....Kızlar selamlar biraz dan diye konuy girmiş olacağım ama aklıma takılan birşey var onu sormak istiyorum..
önümüzdeki hafta detaylı ultrasona gireceğim cumartesi randevum var aranızda girenler çoğunlukta o yüzden soruyorum bu ayrıntılı ultrason dediğimiz şey 2. Düzey ultrason dediklerimi yoksa doppler mi? Neden sorduğuma gelince ben hastanemden doğum paketi aldım ve bu paket içinde tüm muayne ve test ücretleri dahil orda doppler ve 2. Düzey ultrason olarak 2 usg çeşidi gözüküyor bizim bu ayrıntılı olan hangisi ? Birde genel olarak ayrıntılı usg ye ne kadar ücretler verdiniz ?
Teşekkürler yardımcı olanlara şimdiden :)
pöf bizdede aynı muhabbet var maalesef hamile kalamadan önce dalga geçiyodum oğlum olursa adını mustafacan koycam die kv aman canım biz istemezik diyodu hamile kaldıktan sonra fikir değiştirdi ...şimdide mustafa olsun diyo kayınbabamın adı.....şu kayınpeder ve kayınvalidelere gıcık oluyorum,incik cıncık mı var isminizde kardeeeşimm!!! ne diye baskı yapıyorsunuzz, deliriyorum yaaa, benim kayınpederim de öyle, güyaa karışmıyor ama alttan alta veriyor mesajı, ben senin annenın beğendiği ismi koymak zorunda mıyım yaaaa, eşimle konu üzerine konuşmadım amaaa eşim babasının adını koymak istiyor, ben bütüüüün bu düşüncelere sahip olsam daaa eşimin kararına saygı duyacağım. kendisi kendi oğluna babasının adını vermemiş, çok beğendiği gayet modern bir isim vermiş eşime, ama bize gelince benim adım olcak diyorrr, tövbe estağfurullah yarabbim, ben de inadına kendi istediğim ismikoyup onla seslencem, hadi karışabilsinler bakalım
canım benim çok sağol Allah senin de bebişini sana bağışlasın inşallah yavrularımız sağ salim doğar, birçok konuda kendimi teselli ettim tek sorun kaldı aklımda onu da bir türlü aşamıyorum içim hala rahat değil, o da bebeğin suyunu azaltacağız dedi bi ilaç vermişti 10 gün kullanacaksın dedi bugün 7 gün oldu , ya benim bünyem farklıysa çok azaltırsa diye korkuorum 8 yada 9 gün kullanacam 10a tamamlamayacam , kullansam bi türlü kullanmasam bi türlü( o ilacı araştırdım nette kadınlar kulübünde geçmişte kadının biri kullanmış çok azalmış bebeğin suyu düşmüş çocuk çok korkuyorum çooook
O küçük kaplumbağaları o denli istiyoruz ki şu çektiklerimize bir bakın,0. Normal şartlar altında katlanılır gibi değil. Değerimizi bilseler iyi ederler.
Biliyorum çok zor ama sık dişini. Sen zaten daha iyi biliyorsun, daha önce de kullanmışsın. Yarısı süre bitti bile.
Günaydın kızlar :) bugün tetanoz aşısı olacam da belli bi saati var mi ona göre gidecem
şu kayınpeder ve kayınvalidelere gıcık oluyorum,incik cıncık mı var isminizde kardeeeşimm!!! ne diye baskı yapıyorsunuzz, deliriyorum yaaa, benim kayınpederim de öyle, güyaa karışmıyor ama alttan alta veriyor mesajı, ben senin annenın beğendiği ismi koymak zorunda mıyım yaaaa, eşimle konu üzerine konuşmadım amaaa eşim babasının adını koymak istiyor, ben bütüüüün bu düşüncelere sahip olsam daaa eşimin kararına saygı duyacağım. kendisi kendi oğluna babasının adını vermemiş, çok beğendiği gayet modern bir isim vermiş eşime, ama bize gelince benim adım olcak diyorrr, tövbe estağfurullah yarabbim, ben de inadına kendi istediğim ismikoyup onla seslencem, hadi karışabilsinler bakalım
Huzursuzlanmakta kesinlikle haklısın. Sizin aile doğan tüm erkek bebeklere aynı dedenin ismini niye verip duruyor ki? Çok saçma. Canım öncelikle isim konusunda kimseyle bir süre tartışma ve konuyu kapat. Bırak onlar tartışsınlar. Kendi çaplarında karar versinler. Senin öncelikle ikna etmen gereken tek kişi eşindir. Ama konuyu uzun bir süre açma. Gündem soğusun. Çünkü iş inada binebilir. Bunu istemeyiz. Hele kayınvalidenle bu isim konusunu hiç konuşma. Sana fikrini sormadıkları her geçen zaman bizim lehimize. Çünkü elimiz o kadar güçlenir. Son sözü doğuma girmeden hemen önce annesi olarak sen söyleceksin. O bölüm için sen sancılar içindeyken onların vicdanını hedef alan bir kaç cümle var kafamda. Onu ayrıca konuşuruz. Unutma, sen şu anda isim konusunda tartışmaya girersen dede ismi kulaklarda o kadar meşrulaşmış olur. Sen bundan. Sonra asla bir taraf değilsin. İsim açıldığında uzaklaş. Konu hiç kapanmıyor ve etraf ısrarla doğmamış bebeği dede ismiyle seviyorsa karnın burnundayken insanların içinde herkese patlama hakkını kullanacaksın. Bu önemli bir an olduğu için en mecbur kaldığımız zaman kullanacağız. Hemen değil. Yalnız konuyla ilgili her gelişmeden haberimiz olsun. Böylece eylem planımızı anında değiştirebiliriz. Senden istediğimiz hep sakin soğukkanlı olman ve sessizliğini bozmaman. Hep konuşursan etkisini kaybeder. Bir kere konuşacağız tam konuşacağız.
çok sinir bozucu bir durum Allahtan eşimin babasının ismini koymak gibi bir isteği yok seni daha alevlendirmek istemiyorum asla ama kendimi senin yerinde düşününce bile sinirleniyorum düğünüme gelmeyen bir insanın mümkün değil ismini cismini koydurtmam.11 tane torunu var şimdiye kadar koysalardı neyseki eşiminde böyle bir gayreti yok!!!
aynı durum bizde de mevcut. Ben en azından iki isim olsun diye ikna ettim ama ikinci ismi de tamamen bana bırakmıyor sevgili kocacığım. Ben bulucam ama beğenmezse olmazmış. Ne kadar bencil bu erkekler yaaa
detaylı ultrason egepolde 50 tl mi?ben okadar fiyat aldım heryerden çok yüksekti egepol de sanırım telde fiyat vermedi tüh ya neyse artık konak kadın doğumdan 25 ekime gün aldım.tetanoz aşım bayrama denk geliyor hemşire bayramdan sonra gelmemi söyledi koldan sanırım kontrollerine egepole mi gidiyosun
hiç az değildir sahiden de :)) ama işte bazen öyle haddini aşıyor ki tepki vermemek için resmen deliriyorum. Geçen hafta evime gelecek misafirlerimi bir sonraki gün için ertelemeye çalıştı çünkü gelecekleri gün müsait değilmiş hanımefendi :))
dedim senin dediğin gün de ben müsait değilim. Senin önemliyse işin başka sefere katılırsın aramıza :)))
tıpış tıpış geldi misafirler gelince.. Çok fazla ödün vermemek lazım. Bebeğime body almış üzerinde halası onu çok seviyor tarzı şeyler yazıyor :))
Hatta en bombasını söyliyim. eşimle yanyana yürürlerken eğer ben yoksam yanlarında elele tutuşarak yürüyolar :)))
3ümüz yanyna yürürken aramıza girerek yürür :)) yaa bir sürü şey ama işte üzülüyorum onun yalnızlığına da bir yandan. Kardeşini de çok sevdiğini bildiğimden bu tür tutkularını görmezden geliyorum ama işime karıştığı anda az da olsa dişlerimi gösteriyorum o zaman geri çekiliyor. Bir yerde müdürlük yapıyor hep yönetmeye alışmış ben de keza yöneticilik yaptım o yüzden beni pek yönetemiyor :))
çok ilginçmiş ilk kez duyuyorum gerçi ben her gün yemiyorum ama iki günde üç günde bir yiyorum, bu aralar yürüyüşe başlamayı düşünüyorum ama hakkaride çok zor akşamları çıkmak hem yürünebilecek alan yok hem olay oluyor , kilo almaya başladım fazla kafama takıyorum bu aralar eşime de sürekli söyleniyorum sanki beni sevmeyecekmiş gibi hissediyorum bu aralar kendimi çirkin görüyorum
Valla yatsın kalksın sana dua etsin. Başka biri olsa asla idare etmezdi. Yani plaj olayı veya misafiri erteletmeye çalışması idare edilebilir ama kocanla aranızda yürümesi, sen yokken elinden tutmadı vs çok sağlıklı bir zihin yapısının ürünü değil. Ben bu bölümü idare etmezdim. O yüzden sana ne kadar dua etse azdır.
canım çok özür dilerim
mesajını daha yeni gördüm ben
ya henüz net karar vermiş değilim
egepol şükran hanımdan çok memnun kaldık biz
şifa ya da gittim esra hanıma.çok övüyorlardı.ama hhani bir dahiliyeci gibi muayene edip geçti
ama şükraan hanım çok ilgiliydi.
şimdi yarın gideceğim egepole en son sordum 50 tl dediler renkliye.tabi o zaman şu zam olayı çıkmamıştı.umarım değişmemiştir.
yarın şükran hanıma soracağım doğuma gecede olsa takipli doktorum giriyorsa ona devam edeceğim.yok girmiyorsa doğum için şiffayı seçmem büyük ihtimal olacak.çünkü ben doğumu bayan doktor yaptırsın istiyorum.
ya konak doğum kapatılmadımı?ben öyle biliyorum
kızlar ya size birşey soracağım.dr.unuz eşinizle yakınlaşmanız hakkında birşeyler söyledi mi? :26:
günaydın arkadaşlar
herkes iyidir inşallah
ya bir arkadaş tetanoz aşısını sormuş kusura bakmasın idsmini unuttum:hiç saati falan yok işin gücün varsa bitir yalnız.kolun yumruk yemiş gibi ağrıyor.
armağan sıvıdan bahsetmişsin:bende de o ıslaklık var.bende de yaklaşık 2 3 haftadır oluyorilk başlarda bende bebeğin suyudur diye çok korkuyordum.ama artık korkmuyorum.yarın doktora gideceğim.bakalım hem sorarım hemde suyun durumunu öğrenmiş olurum.
ya korkmayın ne olur pozitif düşünün,inşaallah hepimiz bu hamileliği tamamıyla bitireceğiz ve bebeklerimizi kucağımıza alacağız.
bu arada arkadaşlar ikinci defa hala oluyorum.yengemde hamileymiş aramızda ikibuçuk ay var.o kadar çoook sevindim ki onada anlatamam
canlarım günaydın güzel bir hafta olsun hepimiz için hepinizi sevgiyle kucaklıyorum dün akşam forumu okuma fırsatı buldum nickimtam13harf in paylaştığı müziği dinletiyorum kızıma şimdi anne kız rahatladık pamuk gibi olduk valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?