2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Gunaydin anneler, bebis kilosundan anliyormusunuz kiloyu cok takmiyorumda merakimdan acaba kizimdan kilolumu acaba diye
19-0 da 325 gr 22 cm demisti dr

Çok güzel duruyor çok şık ama boyutu ne ki kaç yaşına kadar kullanabilir bunu?
canım baktım 70e 130 santim yaklaşık 3-4 yaşına kadar kullanılır...

biz devlet hastanesinde yaptırdık hiçbi ücret ödemedik.....

pöf bizdede aynı muhabbet var maalesef hamile kalamadan önce dalga geçiyodum oğlum olursa adını mustafacan koycam die kv aman canım biz istemezik diyodu hamile kaldıktan sonra fikir değiştirdi ...şimdide mustafa olsun diyo kayınbabamın adı.....

heralde göbek adı mustafa olcak yani nüfusta yazmıycak gibi ama onu bile istemiyorum ben yaaaaa ......

Son düzenleme:

Canım hiç üzülme. Geçtiğimiz haftasonu ben yine hastanede yattım. Gebelik şekeri çıktı. Onu da suyun fazlalığından bebeğin ilosundan anladırlar. Test yaptılar. Ben de bir de rahhim ağzındaki diikiş tutuyor bebeği. Dolayısıyla suyu azaltmaya kararverdiler. Bunun için 1 haftadır "endol" fitil kullanıyorum. Aynı zamanda mantar için fitil ve progesteron fitil kullanıyorum. Bir de günde ikğ defa antibiyotik alıyorum. Bildiğin ilaçtan bir insan oldum. Kullandığın ne bilmiyorum ama ben de senin kadar korkuyordum. Çok üzüldüm. Doktorum şu anda suyun fazla olmasının daha büyük bir düşük tehtidi olduğunu söyledi. Çok haklı. Benim kişisel amacım 28haftayı bütirmek. O zaman düzlüğe çıkmış olacağım. O yüzden ne gerekiyorsa yapıyorum. Sen de çok üzme kendini olur mu?

günaydın cnm ben diyabet hastasıyım ilk gebeliğimde insüline başladım günde iki defa yapıyodum sabah akşam
bu ikinci gebeliğim ve kontrol altına almak zorlaştı 4 lü insüline geçiş yapıldı dr bunu uygun gördü sabah öğlen
akşam gece yanımda buz aküsüyle taşıyorum dışarı çıkacaksam morarmalar ağrıları saymıyorum kanıyo bilmeyen arkadaşlar
şaka yaptıklarında koluma dokunduklarındaki acı anlatmak istediklerim morelinizi bozmayın geçici bir durum ben ömür boyu
bununla yaşıyacam olsun bebişlerimiz sağlıklı olsunlar gerisi boş biz güçlü kadınlarız

Günaydın kızlar :) bugün tetanoz aşısı olacam da belli bi saati var mi ona göre gidecem

cnm deneyimimi söyleyeyim ben perşembe günü yaptırdım öğleden sonra işi gittim bişey yoktu akşam ağrıdan duramadm cuma günü
kolumu hiç kıpırdatamadım üstümü giyerken arkaya doğru götüremiyorum şişti kolum bendemi sadece böyle oldu bilmiyorum ama
çalışıyosan işini sağlama al derim

günaydın arkadaşlar
herkes iyidir inşallah
ya bir arkadaş tetanoz aşısını sormuş kusura bakmasın idsmini unuttum:hiç saati falan yok işin gücün varsa bitir yalnız.kolun yumruk yemiş gibi ağrıyor.
armağan sıvıdan bahsetmişsin:bende de o ıslaklık var.bende de yaklaşık 2 3 haftadır oluyorilk başlarda bende bebeğin suyudur diye çok korkuyordum.ama artık korkmuyorum.yarın doktora gideceğim.bakalım hem sorarım hemde suyun durumunu öğrenmiş olurum.
ya korkmayın ne olur pozitif düşünün,inşaallah hepimiz bu hamileliği tamamıyla bitireceğiz ve bebeklerimizi kucağımıza alacağız.
bu arada arkadaşlar ikinci defa hala oluyorum.yengemde hamileymiş aramızda ikibuçuk ay var.o kadar çoook sevindim ki onada anlatamam

hepinize desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar. bu bir savaşsa eğer kazananı ben olucam inşallahh. bu eşimle benim bebeğim, onların ismini koymıycam bu konuda oldukça kararlıyım ve başarıcam inşallahh.

yeni gelişmeler olursa muhakkak haberdar edicem amargi çok teşekkür ederim. bende zaten bugüne kadar kayınvalideme yada diğerlerine karşı hep sessiz kaldım. sadece bu konuyu eşimle konuştum. kayınvalidemle telefonda her görüşmemizde oğluma dedesinin adıyla sesleniyor, iyimi diye soruyor ve ben deli oluyorum ama bişey demiyorum. benimde düşüncem kayınvalidem ve görümcemlerle vs bu konuyu son ana kadar konuşmamaktı. o güne kadar hep eşimle konuşup onu ikna edicem. ve doğum için yanıma geldiklerinde yine bebeğime dedesinin adıyla seslenecekler ve ben onlara hayır bebeğimin adı işte bu diyecem inşallahhhhhh. benim şuanki tek derdim eşimi ikna etmek, onu nasıl başarırım tam emin değilim çünkü o da ailesine hayır diyemediği için babasının adını istiyor.

aynı durum bizde de mevcut. Ben en azından iki isim olsun diye ikna ettim ama ikinci ismi de tamamen bana bırakmıyor sevgili kocacığım. Ben bulucam ama beğenmezse olmazmış. Ne kadar bencil bu erkekler yaaa

canım benim kayınvalidem de iki isim koymuş zaten. düşün yani ikinci ismi bile bize bırakma tenezzülünde bulunmuyor kadın, bu beni daha da deli ediyor. ama kararlıyım ben koymıycam inşallahh. bu erkeklerde neden hep ailesinden taraflar, artık kendilerinin de bir aileleri var farkına varsalar ya keşke.

Son düzenleme:

canım çok özür dilerim
mesajını daha yeni gördüm ben
ya henüz net karar vermiş değilim
egepol şükran hanımdan çok memnun kaldık biz
şifa ya da gittim esra hanıma.çok övüyorlardı.ama hhani bir dahiliyeci gibi muayene edip geçti
ama şükraan hanım çok ilgiliydi.
şimdi yarın gideceğim egepole en son sordum 50 tl dediler renkliye.tabi o zaman şu zam olayı çıkmamıştı.umarım değişmemiştir.
yarın şükran hanıma soracağım doğuma gecede olsa takipli doktorum giriyorsa ona devam edeceğim.yok girmiyorsa doğum için şiffayı seçmem büyük ihtimal olacak.çünkü ben doğumu bayan doktor yaptırsın istiyorum.
ya konak doğum kapatılmadımı?ben öyle biliyorum

bugün telefondaki agresif insanlara rağmen pozitifim dün akşam miniğime herzaman söylediğim şarkıyı söylerken tam 4 kere tekme yedim şarkıma tepki verdi ilk andan beri hep o şarkıyı söylerdim ona gözlerim doldu resmen çok mutlu oldum ama baba daha hissedemiyor tabi cumartesi gelsin biran önce annaneyle ayrıntılı ultrasona gidicez ordan eminönüne geçmeyi planlıyoruz ama önce bütün kıyafetleri döküp not alıcam sonra ne eksikse onu almayı planlıyorum karıştı çünkü

Valla yatsın kalksın sana dua etsin. Başka biri olsa asla idare etmezdi. Yani plaj olayı veya misafiri erteletmeye çalışması idare edilebilir ama kocanla aranızda yürümesi, sen yokken elinden tutmadı vs çok sağlıklı bir zihin yapısının ürünü değil. Ben bu bölümü idare etmezdim. O yüzden sana ne kadar dua etse azdır.

canlarım günaydın güzel bir hafta olsun hepimiz için hepinizi sevgiyle kucaklıyorum dün akşam forumu okuma fırsatı buldum nickimtam13harf in paylaştığı müziği dinletiyorum kızıma şimdi anne kız rahatladık pamuk gibi olduk valla :)

ben de kendimi çok çirkin hissediyorum, çok mutsuz bir ruh haline sahbiim, ben antalyada yaşamama rağmen yürüyüşe falan çıkmak istemiyorum, kilo zaten aldı başını gitti, evladım sağlıklı olsun inşallah ta bu hormonlardan kurtulacağız elbet

kızlar ya size birşey soracağım.dr.unuz eşinizle yakınlaşmanız hakkında birşeyler söyledi mi? :26:

aynen katılıyorum amargiye dün akşam okudum da öyle yorgundum ki uzun uzun yorum yazamadım ama şimdi burdan görümcene sesleniyorum oha çüşşşşşş yavaş gellll hoooopppp bu kadarı da fazla senin gibi gelini bulmuşlar öpsünler başlarına koysunlar benim kayınvalide de arada yapardı kocama öyle şeyler işte sarılır öper birbirlerine sarılıp otururlardı falan ama üç beş öyle yaptı şimdi bi yere gittik mi yanından kalkmam evde onlar geldi mi hep yanına otururum oturmasın diye önceden kollardı beni ne zaman kalksam yanndan o da bi bahaneyle kalkıp kocamın yanına otururdu ama artık yapmıyor o zamanlar aramızda kıskançlık vardı şimdi yok o zaman art niyetli yaptığını biliyordum şimdi yapsa bile oğlunu özlemiştir ne var bunda diyorum kendi kendime bi de benimki yapsa da annesidir görümce olunca biraz daha farklı geliyor bana onun seni daha iyi anlaması gerek yaş olarak görümce daha yakın kayınvalideden ama senin gösterdiğin anlayışa kurban olsunlar be sabrına hayran kaldım doğrusu görümcem olmadığına da şükrettim

günaydın güzel hanımlar...

canım yanılmıyorsam Şükran Kopal'dan bahsediyorsun. ben kızımda şükran hanıma gidiyordum o zaman diyarbakır genesis hast. deydi. çok çok iyi bir dr. ilgili, ölçümler konusunda çok dikkatli.. herşeyi sorabiliyorsun. ben sezaryan olmuştum ve bu konuda da çok iyi. dikişi falan çok iyiydi. doğumdan sonra da çok ilgileniyor. hatta emzirme hemşiresi olmasına rağmen kendi gelip bizzat ilgilenmişti.

kesinlikle öneririm. emin ol burda olsaydı tekrar ona giderdim.

kızlar ya size birşey soracağım.dr.unuz eşinizle yakınlaşmanız hakkında birşeyler söyledi mi? :26:

benim doktorum hiçbişe söylememişti ilk gittiğimizde merak da etmiştim ama soramamıştım çekinmiştimk bana ilk gittiğimde bir dosya vermişti onun içinde neler yapılması nelerden kaçınılması gerektiği yazıyordu cinsellikle ilgili de bir bölüm vardı eşinizle 34.haftaya kadar birlikte olabilirsiniz yazıyordu onu okuduktan sonra sormadım çünkü altında doktorumun adı soyadı imzası kaşesi vardı sonuçta o hazırlamış o dosyayı sorsam da aynı şeyi söylicek zaten benim doktor öyle sınırlamalar getiren bir doktor değil sen istediğin kadar uğraş o bebeğe bişey yapamazsın der hep sorunlu bir gebeliğim de olmadığı için belki de rahatız doktorum ve ben

Ayrıntılı ultrasondan geldik çok şükür hersey yolunda dedi dr
Yalnız yüzünü göremedik elleri yüzünde ellerini çekerse bi 3 boyutlu resim vercem dedi dr ama çekmedi. Israr edemedim ben de
Haftasonu yasadığım stresi de sordum. Amniyon sıvısı iyi, turnusolun maviye dönmediği bi kadın görmedim şimdiye kadar dedi. Emin olmak için amnisure diye bi test var sma onu da spekulumla smear alır gibi yaptırmak gerekiyormuş. Hersey yolunda görünüyor bişey ysptırmanıza gerek yok amniyon sıvısı olsa daha çok olur gece de olur falan dedi sakinleştim ben de . Kontrol amaçlı crp yaptırıcam
Allah hepimize bebişleri sağlıkla kucaklamayı nasip etsin

canım ya baktımda müziği bulamadım paylaşabilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…