2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

geçmiş olsun canım sonucun güzel çıkması ne güzel kaç haftalıksın ayrıntılı için erken demedimi doktor

Gunaydin anneler, bebis kilosundan anliyormusunuz kiloyu cok takmiyorumda merakimdan acaba kizimdan kilolumu acaba diye
19-0 da 325 gr 22 cm demisti dr
maşallah iyi benim bebe 20 haftalık 320 bana normal dedi hafif zayıf gibi ama sağlıklı canı içinde olsun da alır dışarda diyorum
Günaydın kızlar :) bugün tetanoz aşısı olacam da belli bi saati var mi ona göre gidecem

aynen ben de o yüzden yazı yazmadığım koluma yaptırdım 3 gün kullanamadım kolumu aşyıy yapan kadını da eli ağırdı şak diye vurdu benden önce bir bebek vardı allahım ona bir sapladı ahan da dedim bebeğe böyle yapan bana herlde iğneyi öbür taraftan çıkartır dedim çıkmadı iğne ama çok ağırdı ki ben iğneden korkmam normalde kadından tırstımmm
kızlar ya size birşey soracağım.dr.unuz eşinizle yakınlaşmanız hakkında birşeyler söyledi mi? :26:
ilk 3 ay hariç 34-35 haftaya kadar olablir ama eşin içeri boşalmayacak demişti rahim ağzı yumuşar demişti bir dr

çok şükür çok sevindim dün dua ettim senin için valla
sonra aklıma geldi zaten ilaç kullanıyorsun ya o olabilir mi diye düşündüm zaten yapılmak istenen oydu ya azaltmak suy belki ondandır dedim
rabbim sağlıla kucağımıza almayı nnasip etsin inşallahhh

herkese merhaba,

daha birinci gribi atlatamadan ikinci kez ve bu defa çok daha ağır grip oldum. perşembe başladı cuma dayanamadım eve gittim ve 3 gün tuvalet dışında kalkmadan yattım. c vitamini takviyesi mi dersiniz bitki çayı mı dersiniz yağlanma mı dersiniz ne olursa yaptım. allahım bugün daha iyiyim çok şükür..

amma paylaşım olmuş vakit bulursam geçmişi okuyacağım 40 sayfa kadar....

bu arada bende tetanos aşısının 4. dozunu yaptırdım. detaylı ultrasona girdim. herşey yolundaymış maşallah. haftası ile uyumlu sağlıklı bir bebekmiş. sizden haberlere de geçmişi okuyup cevap yazacağım.

inşallah herkesin herşey yolundadır....

geçmiş olsun canım sonucun güzel çıkması ne güzel kaç haftalıksın ayrıntılı için erken demedimi doktor
Çok teşekkür ederi canım 21. Haftanın basındayım 15. Haftada bakmıştı prrinatolog bi de 20 haftalıkken çağırmıştı bugün işte. 26. Haftada seker yüklemedi için çağırdı
Size erken mi demişlerdi

kızlar merhaba bende 20 haftalık oldum ama sabah sok tam 5.5 kilo almışım cok mutsuzum hemde cokkkk cuma günü ayrıntılım var kızımı cok özledim 3 haftadır görmüyorum merak içindeyim inş hersey yolunda olurda güzerl haberler veririm size tabi kilo işi ne olacak meçhul zaten hiç doymuyorum oofff neyseee

çok sevindim canım allahım devamını getirsin inşallah benim duyduğum kadarıyla eğer gelen suysa devamlı gelirmiş zaten allah korusun öyle devamlı gelmiyorsa korkmayın diyorlar

Lovelicim çok sağol canım eksik olmayın valla ilgilendiniz moral verdiniz
Çok şükür inşallah hepimiz sağlıkla doğum haberlerimizi yazıcaz buraya
Sevgiler

Dr gidince şikayetiiniz var mı derse.... ''sürekli yemek yeme egilimim var diyceeem''

bir de turşuuuu
kendime hakim olamıyorum tabak tabakk

artık eşim şok olmuş bi vaziyette gece turşu kavonozunu getirdi garibim

[SUP][/SUP]
ben de aynıyım cnm takmamak en iyisi ben de 30 dk yürüyüş yapmaya ve akşam ekmek ve türevlerini yememeye çalışacağım artık inş abartmadan bitiririz.

çok sevindim canım allahım devamını getirsin inşallah benim duyduğum kadarıyla eğer gelen suysa devamlı gelirmiş zaten allah korusun öyle devamlı gelmiyorsa korkmayın diyorlar
Çok sağol barbi öyleymiş csnım sürekli ıslaklık olurmus Allah göstermesin bulutttan nem kapıyorum işte

5.5 kilo çok gelmedi bana zaten yarısına geldik çok şükür

Son düzenleme:

hmm. altda 20. haftanın içinde yazıyor ya oyuzden sordum 21. haftanın sonda dedi bana bize göre 21. haftaya girince oluyor işte bende cumartesi gidicem tam 21+0 oluyor

merhaba canım üzülme bu kadar artık kilo almaya başlicaz yavaş yavaş malum büyüyoruz ben daha tartılmadım geçen hafta biraz abarttım bu hafta dikkat ediyorum bi de yürüyüşe başladım 1 hafta sonra kontrolüm var benim doktorda kilo takıntısı var zaten almaya müsaade yok biraz fazla aldın mı hemen diyet veriyor ben daha çok kilo almadım normal gidiyorum çok şükür de bundan sonra dikkat etmek gerek çünkü vücutlar değişmeye başladı

sürekli yemek yemiyorum iştahım normal ama tatlı ve ekşi yiyorum hele turşuya dayanamıyorum kavanoz kavanoz yerim yani önümden alıyorlar artık :))

ayyy sende benım gıbısın dememk delı gıbı eksı,tursu yıyorum cokta korkuyorum tuz yasak oldugu ıcın

kılo hıc deme 6 kılo aldım ama hıııc dıkkat etmıyorum kıı
ılk hamılelıgımdede 14 kılo almıstım 2 kılom kalmıstı sadece AMA OZAman heraksam spora gıdıyordum sımdı sadece uyumaca

Ben şunu anlamıyorum, şimdi örneğin çay koymak için oturduğun yerden kalkmanı fırsat bilen kayınvalide hemen cort diye oğlunun yanına oturuyor. şimdi ona bir çocuğun anlayacağı basitlikte şunu anlatmak gerekiyor:
"Sevgili Barbie'nin kayınvalidesi teyze, ben Amargi. Nasılsın, iyi misin? Ben ufak bir hatırlatma için bu mektubu kaleme alıyorum. Galiba bilmiyorsun ve senin gelin ve oğlun sana hatırlatmaya çekiniyorlardır, o yüzden ben hatırlatıyorum. şimdi senin Barbie'nin yerine oturunca bir ergenin önceki sevgilisi gibi davranmış oluyorsun. Eline bir şey geçmiyor. Zira sayende Barbie kocasının yanında iki saat daha az otursa da onlar birlikte uyuyorlar. sana daha da fazlasını söyliyeyim mi? onlar sevişiyorlar ve hatta daha da ileri gidip bebek yaptılar. Kopmaz bir bağ ile birbirlerine bağlandılar. Bu da onların sadece birbirlerine ait oldukları anlamına gelir. Ne sana, ne ona, ne devlete vs... Sadece birbirlerine. Bak biliyorum bu kadarı da senin için biraz ağır kaçtı. Ama uzmanlar "bu gerçekle ne kadar çabuk yaşamaya alışırsan o kadar daha az acıtır" diyor. Sen iyisi mi yerinden çay koymaya kalkan gelinin ile kendi çapında dünyanın en talihsiz rekabetine gireceğine "güzel kızım bana da bir çay koyar mısın?" de. o seni reddetmez. Sonra kalk eve git. Çok çok ihtiyacın varsa yaşıtlarınla rekabete gir. ama bil ki hızla kırışırsın, pörsürsün. Bak ben senin tarafını tutuyorum. Ben senin gelini de oğlunu da bilmiyorum ki. Sen sıkıntı yaşama istiyorum. Ellerinden öperim. Sevgiler... Amargi"
Barbie, bu notu kayınvalidene iletir misin? Bak kadıncağızın çok üstine gidiyorsun. Kadın kocanla ikinizin bu denli özel paylaşımlarınız olduğunu bilmiyor ki. O seviştiğinizi nereden bilecek? 20:30 haberlerini çay içerek izleyip sonra sadece uyuduğunuzu zannediyor.

sürekli yemek yemiyorum iştahım normal ama tatlı ve ekşi yiyorum hele turşuya dayanamıyorum kavanoz kavanoz yerim yani önümden alıyorlar artık :))

ben çok yemiyorum ama canım istiyo bişiler

çok da kilo almadım henüz 1 kilo bile almadım ekstra çünkü ilk üç ay 5 kilo vermiştim onları topladım 63 üm

ama turşuuuu... bir de zararlı olmadığını hatta yaralı olduğunu öğrenincee kim tutar beni ama çok su içiyom yine de

ayy ne yapalıım bi şi olmaz canımız istiyoooo...

annemin 5 litrelik kayınvalidemin 5 litrelik komşuların tabak tabak turşularını yedim bir aydaa... bol su içiyom bi şi olmuyoo çok şükür doktorumda canın ne istiyosa yee dedi...

cinsiyet tahmin etmeye çalışıyolar kız kız diye ama turşudan sonra tatlı da fena olmuyo yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…