Ayrıntılı ultrasondan geldik çok şükür hersey yolunda dedi dr
Yalnız yüzünü göremedik elleri yüzünde ellerini çekerse bi 3 boyutlu resim vercem dedi dr ama çekmedi. Israr edemedim ben de
Haftasonu yasadığım stresi de sordum. Amniyon sıvısı iyi, turnusolun maviye dönmediği bi kadın görmedim şimdiye kadar dedi. Emin olmak için amnisure diye bi test var sma onu da spekulumla smear alır gibi yaptırmak gerekiyormuş. Hersey yolunda görünüyor bişey ysptırmanıza gerek yok amniyon sıvısı olsa daha çok olur gece de olur falan dedi sakinleştim ben de. Kontrol amaçlı crp yaptırıcam
Allah hepimize bebişleri sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
maşallah iyi benim bebe 20 haftalık 320 bana normal dedi hafif zayıf gibi ama sağlıklı canı içinde olsun da alır dışarda diyorumGunaydin anneler, bebis kilosundan anliyormusunuz kiloyu cok takmiyorumda merakimdan acaba kizimdan kilolumu acaba diye
19-0 da 325 gr 22 cm demisti dr
Günaydın kızlar :) bugün tetanoz aşısı olacam da belli bi saati var mi ona göre gidecem
aynen ben de o yüzden yazı yazmadığım koluma yaptırdım 3 gün kullanamadım kolumu aşyıy yapan kadını da eli ağırdı şak diye vurdu benden önce bir bebek vardı allahım ona bir sapladı ahan da dedim bebeğe böyle yapan bana herlde iğneyi öbür taraftan çıkartır dedim çıkmadı iğne ama çok ağırdı ki ben iğneden korkmam normalde kadından tırstımmmcnm deneyimimi söyleyeyim ben perşembe günü yaptırdım öğleden sonra işi gittim bişey yoktu akşam ağrıdan duramadm cuma günü
kolumu hiç kıpırdatamadım üstümü giyerken arkaya doğru götüremiyorum şişti kolum bendemi sadece böyle oldu bilmiyorum ama
çalışıyosan işini sağlama al derim
ilk 3 ay hariç 34-35 haftaya kadar olablir ama eşin içeri boşalmayacak demişti rahim ağzı yumuşar demişti bir drkızlar ya size birşey soracağım.dr.unuz eşinizle yakınlaşmanız hakkında birşeyler söyledi mi? :26:
Yalnız yüzünü göremedik elleri yüzünde ellerini çekerse bi 3 boyutlu resim vercem dedi dr ama çekmedi. Israr edemedim ben de
Haftasonu yasadığım stresi de sordum. Amniyon sıvısı iyi, turnusolun maviye dönmediği bi kadın görmedim şimdiye kadar dedi. Emin olmak için amnisure diye bi test var sma onu da spekulumla smear alır gibi yaptırmak gerekiyormuş. Hersey yolunda görünüyor bişey ysptırmanıza gerek yok amniyon sıvısı olsa daha çok olur gece de olur falan dedi sakinleştim ben de. Kontrol amaçlı crp yaptırıcam
canım ya baktımda müziği bulamadım paylaşabilirmisin
Çok teşekkür ederi canım 21. Haftanın basındayım 15. Haftada bakmıştı prrinatolog bi de 20 haftalıkken çağırmıştı bugün işte. 26. Haftada seker yüklemedi için çağırdıgeçmiş olsun canım sonucun güzel çıkması ne güzel kaç haftalıksın ayrıntılı için erken demedimi doktor
Lovelicim çok sağol canım eksik olmayın valla ilgilendiniz moral verdinizmaşallah iyi benim bebe 20 haftalık 320 bana normal dedi hafif zayıf gibi ama sağlıklı canı içinde olsun da alır dışarda diyorum
aynen ben de o yüzden yazı yazmadığım koluma yaptırdım 3 gün kullanamadım kolumu aşyıy yapan kadını da eli ağırdı şak diye vurdu benden önce bir bebek vardı allahım ona bir sapladı ahan da dedim bebeğe böyle yapan bana herlde iğneyi öbür taraftan çıkartır dedim çıkmadı iğne ama çok ağırdı ki ben iğneden korkmam normalde kadından tırstımmm
ilk 3 ay hariç 34-35 haftaya kadar olablir ama eşin içeri boşalmayacak demişti rahim ağzı yumuşar demişti bir dr
çok şükür çok sevindim dün dua ettim senin için valla
sonra aklıma geldi zaten ilaç kullanıyorsun ya o olabilir mi diye düşündüm zaten yapılmak istenen oydu ya azaltmak suy belki ondandır dedim
rabbim sağlıla kucağımıza almayı nnasip etsin inşallahhh
kızlar merhaba bende 20 haftalık oldum ama sabah sok tam 5.5 kilo almışımcok mutsuzum hemde cokkkk cuma günü ayrıntılım var kızımı cok özledim 3 haftadır görmüyorum merak içindeyim inş hersey yolunda olurda güzerl haberler veririm size tabi kilo işi ne olacak meçhul zaten hiç doymuyorum oofff neyseee
Çok sağol barbi öyleymiş csnım sürekli ıslaklık olurmus Allah göstermesin bulutttan nem kapıyorum işteçok sevindim canım allahım devamını getirsin inşallah benim duyduğum kadarıyla eğer gelen suysa devamlı gelirmiş zaten allah korusun öyle devamlı gelmiyorsa korkmayın diyorlar
kızlar merhaba bende 20 haftalık oldum ama sabah sok tam 5.5 kilo almışımcok mutsuzum hemde cokkkk cuma günü ayrıntılım var kızımı cok özledim 3 haftadır görmüyorum merak içindeyim inş hersey yolunda olurda güzerl haberler veririm size tabi kilo işi ne olacak meçhul zaten hiç doymuyorum oofff neyseee
Çok teşekkür ederi canım 21. Haftanın basındayım 15. Haftada bakmıştı prrinatolog bi de 20 haftalıkken çağırmıştı bugün işte. 26. Haftada seker yüklemedi için çağırdı
Size erken mi demişlerdi
Dr gidince şikayetiiniz var mı derse.... ''sürekli yemek yeme egilimim var diyceeem''
bir de turşuuuu
kendime hakim olamıyorum tabak tabakk
artık eşim şok olmuş bi vaziyette gece turşu kavonozunu getirdi garibim
Dr gidince şikayetiiniz var mı derse.... ''sürekli yemek yeme egilimim var diyceeem''
bir de turşuuuu
kendime hakim olamıyorum tabak tabakk
artık eşim şok olmuş bi vaziyette gece turşu kavonozunu getirdi garibim
aynen katılıyorum amargiye dün akşam okudum da öyle yorgundum ki uzun uzun yorum yazamadım ama şimdi burdan görümcene sesleniyorum oha çüşşşşşş yavaş gellll hoooopppp bu kadarı da fazla senin gibi gelini bulmuşlar öpsünler başlarına koysunlar benim kayınvalide de arada yapardı kocama öyle şeyler işte sarılır öper birbirlerine sarılıp otururlardı falan ama üç beş öyle yaptı şimdi bi yere gittik mi yanından kalkmam evde onlar geldi mi hep yanına otururum oturmasın diye önceden kollardı beni ne zaman kalksam yanndan o da bi bahaneyle kalkıp kocamın yanına otururdu ama artık yapmıyor o zamanlar aramızda kıskançlık vardı şimdi yok o zaman art niyetli yaptığını biliyordum şimdi yapsa bile oğlunu özlemiştir ne var bunda diyorum kendi kendime bi de benimki yapsa da annesidir görümce olunca biraz daha farklı geliyor bana onun seni daha iyi anlaması gerek yaş olarak görümce daha yakın kayınvalideden ama senin gösterdiğin anlayışa kurban olsunlar be sabrına hayran kaldım doğrusu görümcem olmadığına da şükrettim
sürekli yemek yemiyorum iştahım normal ama tatlı ve ekşi yiyorum hele turşuya dayanamıyorum kavanoz kavanoz yerim yani önümden alıyorlar artık :))
kızlar ya size birşey soracağım.dr.unuz eşinizle yakınlaşmanız hakkında birşeyler söyledi mi? :26:
ayyy sende benım gıbısın dememk delı gıbı eksı,tursu yıyorum cokta korkuyorum tuz yasak oldugu ıcın
kılo hıc deme 6 kılo aldım ama hıııc dıkkat etmıyorum kıı
ılk hamılelıgımdede 14 kılo almıstım 2 kılom kalmıstı sadece AMA OZAman heraksam spora gıdıyordum sımdı sadece uyumaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?