ayy ne yapalıım bi şi olmaz canımız istiyoooo...
annemin 5 litrelik kayınvalidemin 5 litrelik komşuların tabak tabak turşularını yedim bir aydaa... bol su içiyom bi şi olmuyoo çok şükür doktorumda canın ne istiyosa yee dedi...
cinsiyet tahmin etmeye çalışıyolar kız kız diye ama turşudan sonra tatlı da fena olmuyo yani :)
Ben şunu anlamıyorum, şimdi örneğin çay koymak için oturduğun yerden kalkmanı fırsat bilen kayınvalide hemen cort diye oğlunun yanına oturuyor. şimdi ona bir çocuğun anlayacağı basitlikte şunu anlatmak gerekiyor:
"Sevgili Barbie'nin kayınvalidesi teyze, ben Amargi. Nasılsın, iyi misin? Ben ufak bir hatırlatma için bu mektubu kaleme alıyorum. Galiba bilmiyorsun ve senin gelin ve oğlun sana hatırlatmaya çekiniyorlardır, o yüzden ben hatırlatıyorum. şimdi senin Barbie'nin yerine oturunca bir ergenin önceki sevgilisi gibi davranmış oluyorsun. Eline bir şey geçmiyor. Zira sayende Barbie kocasının yanında iki saat daha az otursa da onlar birlikte uyuyorlar. sana daha da fazlasını söyliyeyim mi? onlar sevişiyorlar ve hatta daha da ileri gidip bebek yaptılar. Kopmaz bir bağ ile birbirlerine bağlandılar. Bu da onların sadece birbirlerine ait oldukları anlamına gelir. Ne sana, ne ona, ne devlete vs... Sadece birbirlerine. Bak biliyorum bu kadarı da senin için biraz ağır kaçtı. Ama uzmanlar "bu gerçekle ne kadar çabuk yaşamaya alışırsan o kadar daha az acıtır" diyor. Sen iyisi mi yerinden çay koymaya kalkan gelinin ile kendi çapında dünyanın en talihsiz rekabetine gireceğine "güzel kızım bana da bir çay koyar mısın?" de. o seni reddetmez. Sonra kalk eve git. Çok çok ihtiyacın varsa yaşıtlarınla rekabete gir. ama bil ki hızla kırışırsın, pörsürsün. Bak ben senin tarafını tutuyorum. Ben senin gelini de oğlunu da bilmiyorum ki. Sen sıkıntı yaşama istiyorum. Ellerinden öperim. Sevgiler... Amargi"
Barbie, bu notu kayınvalidene iletir misin? Bak kadıncağızın çok üstine gidiyorsun. Kadın kocanla ikinizin bu denli özel paylaşımlarınız olduğunu bilmiyor ki. O seviştiğinizi nereden bilecek? 20:30 haberlerini çay içerek izleyip sonra sadece uyuduğunuzu zannediyor.
kızlar ya size birşey soracağım.dr.unuz eşinizle yakınlaşmanız hakkında birşeyler söyledi mi? :26:
ya amargi supersınn başka bısı demıyorummmmm:)
not: ya BENDE erkek annesı olucam boyle olurmuyum acaba:) ama ben bazen kendı anneme bıle kızıyorum yengeme ıcten ıce kızdıgında amma ıste evlat olunca degısırmıyım cap yahuu:)
normal gebeliklerde ilk 4 ay seks serbest. Ama benim gibi riskli gebeliklerde tamamen yasak. şimdi gebelikle beraber libido tepemde kurdale olduğundan adamı her sıkıştırmamda net bir biçimde red cevabı alıyorum. kendi de doktor olduğundan en kötüsünü düşünüyor. Hatta geçen gün dedim ki "koca bak, maaş hesabında 750 kağıt kalmış, sevişitsen onu veririm" dedim. ya git artık kendimi senin yanında g.vende hissetmiyorum, polis çağıracağım diye dalga geçti. Özetle benim tarafta tık yok ama normal gebeliklerde seks de normal.
normal gebeliklerde ilk 4 ay seks serbest. Ama benim gibi riskli gebeliklerde tamamen yasak. şimdi gebelikle beraber libido tepemde kurdale olduğundan adamı her sıkıştırmamda net bir biçimde red cevabı alıyorum. kendi de doktor olduğundan en kötüsünü düşünüyor. Hatta geçen gün dedim ki "koca bak, maaş hesabında 750 kağıt kalmış, sevişitsen onu veririm" dedim. ya git artık kendimi senin yanında g.vende hissetmiyorum, polis çağıracağım diye dalga geçti. Özetle benim tarafta tık yok ama normal gebeliklerde seks de normal.
Annemi tanımamış olsaydım "belki biz de böle olabiliriz, derdim" Ama olmayız. Eminim. Abimin eşi annemle babama yeğenim 3 yaşındayken küsmüştü. Benim annemler hergün arıyorlar, siz hiç aramıyorsunuz diye. Bari iki günde bir arayın. O tarihten bu yana annemle babam birlikte başbaşa seyahatlerine ara verip her yıl çocuklarını ziyaret etme bir süre yanlarında kalma kuralı koymuşlardı. İnsan belli bir yaşta kendi çocukları ayrı bir hatayı örmeye başlayacağından kendi hayatını zenginleştirmeli, arkadaşlar hayat kurtarır. Babamı kaybettikten sonra annemin değişeceğini zannediyordum ama hiç değişmedi. Hergün yüzüyor, öğleden sonra arkadaşlarıyla buluşuyor. Yılda bir deda yurtdışına seyahate çıkıyorlar. Arkadaşları sayesinde annem babamın ardından hayatta kaldı. Bu bayramda geldi, iki hafta zor kaldı yanımızda. Ben onun gibi olmak isteyorum. O zaman tüm çocuklarının gözünde çok daha değerli oluyorsun. Az gördüklerinden dolu dolu yaşıyorlar. hayır bende kalacak kavgası yapıyorlar...
ayyy allah iyiliğini versin çok güldüm çok çok güldüm burdan anlatamam sana allah da seni güldürsün bacım :))) bu mektubunu benim kaynanaya iletirim iletmesine de sonra kendime kalacak bir ev aramam gerekebilir sizde kalablir miyim doğuma kadar :)))) sanırım öyle sanıyordu ilk zamanlar ama artık alıştı bana ben de ona alıştım şimdi ara ara yapıyor bazen ben de umursamaz davranıyorum böylece sinirlerim de bozulmuyor benim aklıma takılan artık oğluyla ben değil kızımla ben doğumdan sonra çünkü herşeyine karışıcak biliyorum bununla nasıl başa çıkıcam neler başıma gelicek neler yaşicam bi de onlarda mesela lohusadır 40 ında falan gideriz diye birşey yok doğum gerçekleşiyor ziyaretler hastanede başlayıp evde devam ediyor ve gelenin ardı arkası kesilmiyor yakın zamanda eşimin kuzeni doğum yaptı kız lohusa ama millet lohusa dinlemeden girip çıkıyor eve her hafta biz de ordayız nerdeyse eşim hadi gidelim diyor ben istemiyorum ama mecbur kalıyorum sonuçta kızın dinlenmeye ihtiyacı var bebeğiyle baş başa kalmaya ihtiyacı var ama bu bende de olmicak ona üzülüyorum kayınvalidemin tarafı kalabalık gelene gelme de diyemezsin allahtan yatak odam küçük oturacak yer de yok gelen ayakta bebeğe bakıp içeri geçmek zorunda kalıcak inşallah tabiBen şunu anlamıyorum, şimdi örneğin çay koymak için oturduğun yerden kalkmanı fırsat bilen kayınvalide hemen cort diye oğlunun yanına oturuyor. şimdi ona bir çocuğun anlayacağı basitlikte şunu anlatmak gerekiyor:
"Sevgili Barbie'nin kayınvalidesi teyze, ben Amargi. Nasılsın, iyi misin? Ben ufak bir hatırlatma için bu mektubu kaleme alıyorum. Galiba bilmiyorsun ve senin gelin ve oğlun sana hatırlatmaya çekiniyorlardır, o yüzden ben hatırlatıyorum. şimdi senin Barbie'nin yerine oturunca bir ergenin önceki sevgilisi gibi davranmış oluyorsun. Eline bir şey geçmiyor. Zira sayende Barbie kocasının yanında iki saat daha az otursa da onlar birlikte uyuyorlar. sana daha da fazlasını söyliyeyim mi? onlar sevişiyorlar ve hatta daha da ileri gidip bebek yaptılar. Kopmaz bir bağ ile birbirlerine bağlandılar. Bu da onların sadece birbirlerine ait oldukları anlamına gelir. Ne sana, ne ona, ne devlete vs... Sadece birbirlerine. Bak biliyorum bu kadarı da senin için biraz ağır kaçtı. Ama uzmanlar "bu gerçekle ne kadar çabuk yaşamaya alışırsan o kadar daha az acıtır" diyor. Sen iyisi mi yerinden çay koymaya kalkan gelinin ile kendi çapında dünyanın en talihsiz rekabetine gireceğine "güzel kızım bana da bir çay koyar mısın?" de. o seni reddetmez. Sonra kalk eve git. Çok çok ihtiyacın varsa yaşıtlarınla rekabete gir. ama bil ki hızla kırışırsın, pörsürsün. Bak ben senin tarafını tutuyorum. Ben senin gelini de oğlunu da bilmiyorum ki. Sen sıkıntı yaşama istiyorum. Ellerinden öperim. Sevgiler... Amargi"
Barbie, bu notu kayınvalidene iletir misin? Bak kadıncağızın çok üstine gidiyorsun. Kadın kocanla ikinizin bu denli özel paylaşımlarınız olduğunu bilmiyor ki. O seviştiğinizi nereden bilecek? 20:30 haberlerini çay içerek izleyip sonra sadece uyuduğunuzu zannediyor.
İmdattttt 5 kilo aldom yaaaaaaaaaaaaa. Şimdiden... napcam ben. Hiçbişeyim olmuyo yaaa.ZAten şişko başlamısıtm yaaa. 166 boy ile guncel kilo 73 yaaaaa. offfffffffffff
cok ıyıymıs ya allah bızede o sekılde mutluluk ve yasama sevıncı versınn. sızın gelın daha da ılgıncmıs hergun aranmıyorum dıye kırgın olup:)
benım kayınvalıdem uzakta yılda 2 kere bazen gelır o zamandA SUREKLI YANIMızda kalmaz rahatsız olmayalım dıye gayet resmı bır ılıskımız var benım dogumumda kendı annem gelememıstı babam rahatsızdı geldı bana 1ay baktı saolsun...ama sonucta bunar el unutmamak gerekkayınvalıde sans ısı:)
selam kızlar:
okuyanlar hatırlayacaktır. benim eşim yanımda değildi. yalnız bir hamilelik geçiriyordum. ama eşim döndü görevinden. çooooookkkk mutluyuuuuuuuummmmhamileliğin tadına varıyorum. herşeyi eşim yapıyor sağolsun. valla altın çağımı yaşıyorum resmen sizlerle mutluluğumu paylaşayım dedim.
bugün okula gittim şok oldum. bahçe nöbeti vermişler bana. bu halimle. 900-1000 kişilik okul iki kapısı ve 800 civarı sorunlu öğrencisi olan bir okulda çalışıyorum normalde bile tek kişinin tutmasının sakıncalı olduğu bahçe nöbetini bana vermişler. ben koridor nöbetini bile zor tutarken.iki haftam kaldı nasipse inşallah kurtulacağım şu nöbet işinden.
hadi ben sizi rahatlatayım aç karnına 7 tok karnına 8 kilo almış bulunmaktayım 7aylık hamile gibiyim. sebebini de biliyorum çok karbonhidrat tüketiyorum. bünyemde elverişli. ama inanın takmıyorum. stres yapmayın beslenmenize dikkat edin. ben mecburen karbonhidratlı besleniyorum başka şey yiyemiyorum çünkü. sizler benim gibi yapmayın ama stresede girmeyin lütfen hepsi bebeğin koşuşturmacasında verilecek bu kiloların.
bu cinsellik mevzusunda da bizde eşimle hiç tık yok eşim beni istiyor ilişkiye girmek istemiyor ben hiç konsantre olamıyorum aylardır kardeş gibiyiz ayıptır söylemesiriskli bir gebeliğiniz yoksa doktor aksini söylemediyse çok sık olmamak koşuluyla ilişkiye serbest diyorlar.
amargi yazılarının sıkı takipçisiyim. çok şükür benim o tarz sıkıntılarım yok ne görümcemle ne kayınvalidemle. ama çok güzel ders niteliğinde yazıların. hatta eşime bile okuyorum uygun olanlarıses etmiyor ama bir sorunla karşılaşırsam çirkefleşeceğimi belirten imalarda bulunuyorum. ama Allahtan biz uzak memleketlerdeyiz. yakın olsak ne olurdu bilemem tabi de
neyse çok konuştum kızım tekmeleyip duruyor yeter diye okuldan geldim azıcıcık uzanıp yemek yapacağım daha
öpüyorum sizleri herkese hayırlı sağlıklı mutlu günler
Ben şunu anlamıyorum, şimdi örneğin çay koymak için oturduğun yerden kalkmanı fırsat bilen kayınvalide hemen cort diye oğlunun yanına oturuyor. şimdi ona bir çocuğun anlayacağı basitlikte şunu anlatmak gerekiyor:
epiduralli fıyatı bılmıyorum ben canım bunlar normal fıyatlardı.
ozel gungoren hastanesıne aıt bu fıyatlar.
acıkcası 2000 lıra yalnız doguma vermekde koyar ınsana
gercı herkesın gelır durumuna gore. benım esım zaten 1500 maas alıyo o yuzden cok sıkıntı olur benım ıcın...
Yaakızlar kilo konusu benimde canını çok sıkıyo 6 kilo aldım zaten çok kilolu gebe kalmıştım durum vahim. Öte yandan her bişeyden korkar oldum ben devamlı kafamda kurmuşken yakalıyorum kendimi ve en önemli sorun ben ilişki sırasında çok acı çekiyorum psikolojik olarak o an eşime öyle sinirleniyorum ki hiç istek yok bende napcam ben
Benim babannem kayınvalidesi ve görümcelerinden sayısız dayak yemiş, hakarete uğramış. İk iki bebek kız olunca bebeklere baktırtmamışlar. Bebekler bakımsızlıktan ölmüş. Sonra ardarda üç erkek doğurmuş. Daha az dayak yemeğğe başladım diyor. Sonra bir kızı ve bir oğlu oluyor. Yemn etmiş. Gelinlerime tek kızımdan ayırırsam canımı al allahım, diye. Halam dahil tüm çocukları üni mezunu ve tabi gelinleri de öyle. Babannem kışı çocuklarının yanında geçirir. Arkadaşlar herşey üzerine yemşn ederim gelinler kendi evine gelsin diye her yıl birbirleriyle kavga ederler. Onu çok severler. Annem kendin hep kayınvalidesini örnek aldığını söyler. O yüzden kimseye en ufak bir müdahalesi olmamıştır.
Ama bak seninki de çok iyi. Kendine güvenli bir kadın. Hem bir kadın olarak hem de bir anne olarak kendine güvendiğinde insan, çocuklarının yaşamına da müahale etmiyor.
Yaakızlar kilo konusu benimde canını çok sıkıyo 6 kilo aldım zaten çok kilolu gebe kalmıştım durum vahim. Öte yandan her bişeyden korkar oldum ben devamlı kafamda kurmuşken yakalıyorum kendimi ve en önemli sorun ben ilişki sırasında çok acı çekiyorum psikolojik olarak o an eşime öyle sinirleniyorum ki hiç istek yok bende napcam ben
Canım hiç üzülme. Geçtiğimiz haftasonu ben yine hastanede yattım. Gebelik şekeri çıktı. Onu da suyun fazlalığından bebeğin ilosundan anladırlar. Test yaptılar. Ben de bir de rahhim ağzındaki diikiş tutuyor bebeği. Dolayısıyla suyu azaltmaya kararverdiler. Bunun için 1 haftadır "endol" fitil kullanıyorum. Aynı zamanda mantar için fitil ve progesteron fitil kullanıyorum. Bir de günde ikğ defa antibiyotik alıyorum. Bildiğin ilaçtan bir insan oldum. Kullandığın ne bilmiyorum ama ben de senin kadar korkuyordum. Çok üzüldüm. Doktorum şu anda suyun fazla olmasının daha büyük bir düşük tehtidi olduğunu söyledi. Çok haklı. Benim kişisel amacım 28haftayı bütirmek. O zaman düzlüğe çıkmış olacağım. O yüzden ne gerekiyorsa yapıyorum. Sen de çok üzme kendini olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?