Ben şunu anlamıyorum, şimdi örneğin çay koymak için oturduğun yerden kalkmanı fırsat bilen kayınvalide hemen cort diye oğlunun yanına oturuyor. şimdi ona bir çocuğun anlayacağı basitlikte şunu anlatmak gerekiyor:
"Sevgili Barbie'nin kayınvalidesi teyze, ben Amargi. Nasılsın, iyi misin? Ben ufak bir hatırlatma için bu mektubu kaleme alıyorum. Galiba bilmiyorsun ve senin gelin ve oğlun sana hatırlatmaya çekiniyorlardır, o yüzden ben hatırlatıyorum. şimdi senin Barbie'nin yerine oturunca bir ergenin önceki sevgilisi gibi davranmış oluyorsun. Eline bir şey geçmiyor. Zira sayende Barbie kocasının yanında iki saat daha az otursa da onlar birlikte uyuyorlar. sana daha da fazlasını söyliyeyim mi? onlar sevişiyorlar ve hatta daha da ileri gidip bebek yaptılar. Kopmaz bir bağ ile birbirlerine bağlandılar. Bu da onların sadece birbirlerine ait oldukları anlamına gelir. Ne sana, ne ona, ne devlete vs... Sadece birbirlerine. Bak biliyorum bu kadarı da senin için biraz ağır kaçtı. Ama uzmanlar "bu gerçekle ne kadar çabuk yaşamaya alışırsan o kadar daha az acıtır" diyor. Sen iyisi mi yerinden çay koymaya kalkan gelinin ile kendi çapında dünyanın en talihsiz rekabetine gireceğine "güzel kızım bana da bir çay koyar mısın?" de. o seni reddetmez. Sonra kalk eve git. Çok çok ihtiyacın varsa yaşıtlarınla rekabete gir. ama bil ki hızla kırışırsın, pörsürsün. Bak ben senin tarafını tutuyorum. Ben senin gelini de oğlunu da bilmiyorum ki. Sen sıkıntı yaşama istiyorum. Ellerinden öperim. Sevgiler... Amargi"
Barbie, bu notu kayınvalidene iletir misin? Bak kadıncağızın çok üstine gidiyorsun. Kadın kocanla ikinizin bu denli özel paylaşımlarınız olduğunu bilmiyor ki. O seviştiğinizi nereden bilecek? 20:30 haberlerini çay içerek izleyip sonra sadece uyuduğunuzu zannediyor.
Canımm 2000 verine bir yasında mı veriyorlar sanki çocugu.. herkese koyar o para. Benim bir aylık maasım bir ahh da gidecek. ama burada mecburuzs işte. Her hastane oyle. Hatta 6500 7000 tl bile var fiyatlarda. Ama devlete gitmekden ıyıdır yanı napalım. Devlette tek basına o kadar ınsanla aynı anda sancı cekeceksın. cok zor benim için
Benim babannem kayınvalidesi ve görümcelerinden sayısız dayak yemiş, hakarete uğramış. İk iki bebek kız olunca bebeklere baktırtmamışlar. Bebekler bakımsızlıktan ölmüş. Sonra ardarda üç erkek doğurmuş. Daha az dayak yemeğğe başladım diyor. Sonra bir kızı ve bir oğlu oluyor. Yemn etmiş. Gelinlerime tek kızımdan ayırırsam canımı al allahım, diye. Halam dahil tüm çocukları üni mezunu ve tabi gelinleri de öyle. Babannem kışı çocuklarının yanında geçirir. Arkadaşlar herşey üzerine yemşn ederim gelinler kendi evine gelsin diye her yıl birbirleriyle kavga ederler. Onu çok severler. Annem kendin hep kayınvalidesini örnek aldığını söyler. O yüzden kimseye en ufak bir müdahalesi olmamıştır.
Ama bak seninki de çok iyi. Kendine güvenli bir kadın. Hem bir kadın olarak hem de bir anne olarak kendine güvendiğinde insan, çocuklarının yaşamına da müahale etmiyor.
ben çok yemiyorum ama canım istiyo bişiler
çok da kilo almadım henüz 1 kilo bile almadım ekstra çünkü ilk üç ay 5 kilo vermiştim onları topladım 63 üm
ama turşuuuu... bir de zararlı olmadığını hatta yaralı olduğunu öğrenincee kim tutar beni ama çok su içiyom yine de
merhaba hanımlar dün Graco marka park yatak aldım.bu markayı alan var mı?içine yatak olayını nasıl yapacagım bilmioyrm?:44:
rica ederim canım aynen bende kararsızım doğum için hastane doktor konusunda.konak kadın doğuma detaylı ultrason için gittim ben bucada oturduğum için hem yakın olsun hemde güvenilir bayan doktor olsun istiyorum konak kadın doğum poliklinik olarak geliştirilmiş diğer bölümlerde var doğum yapılmıyormuş artık kaldırılmış.benim eski doktorum doruk tıpta aysel hanımdı orası da ayrancılara taşındı özel medifema hastanesi olarak uzak zor geliyor oraya gitmek bir de çok kalabalık oluyor devlet hastanesi gibi olmuş yeni açılmasına rağmen okadar yol gidiyosun bir de saatlerce bekliyosun Aysel hanımın hayranları çok doktor kafasını kaldıramıyor eskisi gibi ilgilenemiyor.şimdi tekrar kontrollere şirinyerde özel mavi deniz eski doruk tıpın yerinde melek hanım var o da baya ilgili ona gideceğim ama doğum için kararsızım.benim tekrar detaylı ultrasona girmem gerekiyor 3 veya 6 hafta sonra egepolün detaylı fiyatını yazarmısın bana rakam değiştiyse br de ayrıca muayene ücreti mi ödeniyor yardımcı olursan sevinirim telde fiyat vermediler bana???canım çok özür dilerim
mesajını daha yeni gördüm ben
ya henüz net karar vermiş değilim
egepol şükran hanımdan çok memnun kaldık biz
şifa ya da gittim esra hanıma.çok övüyorlardı.ama hhani bir dahiliyeci gibi muayene edip geçti
ama şükraan hanım çok ilgiliydi.
şimdi yarın gideceğim egepole en son sordum 50 tl dediler renkliye.tabi o zaman şu zam olayı çıkmamıştı.umarım değişmemiştir.
yarın şükran hanıma soracağım doğuma gecede olsa takipli doktorum giriyorsa ona devam edeceğim.yok girmiyorsa doğum için şiffayı seçmem büyük ihtimal olacak.çünkü ben doğumu bayan doktor yaptırsın istiyorum.
ya konak doğum kapatılmadımı?ben öyle biliyorum
bende oyun parkı almaya karar verdım tecrubelı annelerden aldıgım bıldırımler dogrultusuyla. ne kadara aldın cnm merak ettım?
bende oyun parkı almaya karar verdım tecrubelı annelerden aldıgım bıldırımler dogrultusuyla. ne kadara aldın cnm merak ettım?
rica ederim canım aynen bende kararsızım doğum için hastane doktor konusunda.konak kadın doğuma detaylı ultrason için gittim ben bucada oturduğum için hem yakın olsun hemde güvenilir bayan doktor olsun istiyorum konak kadın doğum poliklinik olarak geliştirilmiş diğer bölümlerde var doğum yapılmıyormuş artık kaldırılmış.benim eski doktorum doruk tıpta aysel hanımdı orası da ayrancılara taşındı özel medifema hastanesi olarak uzak zor geliyor oraya gitmek bir de çok kalabalık oluyor devlet hastanesi gibi olmuş yeni açılmasına rağmen okadar yol gidiyosun bir de saatlerce bekliyosun Aysel hanımın hayranları çok doktor kafasını kaldıramıyor eskisi gibi ilgilenemiyor.şimdi tekrar kontrollere şirinyerde özel mavi deniz eski doruk tıpın yerinde melek hanım var o da baya ilgili ona gideceğim ama doğum için kararsızım.benim tekrar detaylı ultrasona girmem gerekiyor 3 veya 6 hafta sonra egepolün detaylı fiyatını yazarmısın bana rakam değiştiyse br de ayrıca muayene ücreti mi ödeniyor yardımcı olursan sevinirim telde fiyat vermediler bana???
teşekkürler cnm
kızlar izmir de olup bebek alışverişi yapan varmıydı?ben sadece anadolu cd sindeki e bebek mağazasını biliyorum.kemeraltına gidip yorumu olan varmı?
EMEL nerde kaldı acaba???
canım benim bende hiç bir şey almadım daha
Anadolu caddesi nerede?ben izmiri bilmiyorum da
beşik içinde park beşik düşünüyorum ama nerde satılır bende bilmiyorum hiç
İmdattttt 5 kilo aldom yaaaaaaaaaaaaa. Şimdiden... napcam ben. Hiçbişeyim olmuyo yaaa.ZAten şişko başlamısıtm yaaa. 166 boy ile guncel kilo 73 yaaaaa. offfffffffffff
ayrıca benim kayınvalidemle öyle çok samimi bir ilişkim hiç olmadı olmaz da bana öyle güzel kızım canım falan asla demez biz ilk tanıştığımız gün benimle tokalaşmıştı elini öpmeye bile müsaade etmemişti sonra beni uzun bir süre kabullanemedi zaten gidicem gözüyle bakıyordu eşim evlenme teklifi edeceği zaman yüzüğün kutusunu falan kayınvalideme vermiş yüzük de büyük geldi daralmak için gidicez kutusu lazım eşim kapının önünde durdu ben yukarı çıkıp kutuyu alıcam lini öpmeye çalıştım öptürmedi öptü sadece kutuyu verdi tebrikler dedi yabancı gibi ama ağlicaktı nerdeyse o günü hiç unutmam
merhaba hanımlar dün Graco marka park yatak aldım.bu markayı alan var mı?içine yatak olayını nasıl yapacagım bilmioyrm?:44:
canım çok sağol bende endol kullanıyorum bebeğin suyunu azaltmak amaçlı, ama benimkisi fitil değil ağızdan alıyorum, mantar için fitil,progesteron ve antibiyotiği de kullanıyorum ama en çok üzüldüğüm konu bebeğin suyuydu endol dü içimi rahatlattın canım çok sağol eşim doktor diyordun güveniyorum o yüzden zararlı olsa kendi eşine kullandırmaz dimi :)) bu arada geçmiş olsun canım inşallah şekerin de düzelir sağlıklı birer bebiş dünyaya getiririz, bende 30 haftalık bi olabilsem diye düşünüyorum artık
evet nerde kaldı ya gelsin emel emel emel :))))
cnm deneyimimi söyleyeyim ben perşembe günü yaptırdım öğleden sonra işi gittim bişey yoktu akşam ağrıdan duramadm cuma günü
kolumu hiç kıpırdatamadım üstümü giyerken arkaya doğru götüremiyorum şişti kolum bendemi sadece böyle oldu bilmiyorum ama
çalışıyosan işini sağlama al derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?