2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

cnm okadar güzel yazmışsınki gülmekten altıma kaçırıyodum zor yetiştim :) hahaaaaa benim kaynanada mutfağa giderim hemen pıs pıs konuşur ben gelince susar 7 yıl oldu bizimkinedemi okutsak bunu neyapsak belki sonuç verir :)

aynen bende devlette kendıme guvenemıyorum bı kenara atacaklar kendı kendıme dogurcam gıbıme gelıyor. o yuzden mecbur ozel. ama ozelın de ozellerı var bu devırde kı hıc gerek yok bence

benim babanneminde 2 oğlu birde kızı varmış dedem baktırmamış kız bakımsızlıktan ölmüş babannem hala ağlar

sende bendensın canım bende ılk 3 ay 4 kılo verdım sımdıye kadar onları gerı aldım ustune de 1 kılo daha.
yanı 4 verdım 5 aldım ama ben zaten 75 kılo ıle hamıle kaldıgım ıcın suan 76 almak bana mutluluk verıyo
kalan 4 ayda da kendıme en fazla 8 kılo hak bıctım.
yanı toplam 9 10 kılo ıle tamamlamıs olacagım ve buda benım gıbı fazla kılolu gebe kalan bı bayanın normal alması gereken kıloymus zaten...

merhaba hanımlar dün Graco marka park yatak aldım.bu markayı alan var mı?içine yatak olayını nasıl yapacagım bilmioyrm?:44:

bende oyun parkı almaya karar verdım tecrubelı annelerden aldıgım bıldırımler dogrultusuyla. ne kadara aldın cnm merak ettım?

rica ederim canım aynen bende kararsızım doğum için hastane doktor konusunda.konak kadın doğuma detaylı ultrason için gittim ben bucada oturduğum için hem yakın olsun hemde güvenilir bayan doktor olsun istiyorum konak kadın doğum poliklinik olarak geliştirilmiş diğer bölümlerde var doğum yapılmıyormuş artık kaldırılmış.benim eski doktorum doruk tıpta aysel hanımdı orası da ayrancılara taşındı özel medifema hastanesi olarak uzak zor geliyor oraya gitmek bir de çok kalabalık oluyor devlet hastanesi gibi olmuş yeni açılmasına rağmen okadar yol gidiyosun bir de saatlerce bekliyosun Aysel hanımın hayranları çok doktor kafasını kaldıramıyor eskisi gibi ilgilenemiyor.şimdi tekrar kontrollere şirinyerde özel mavi deniz eski doruk tıpın yerinde melek hanım var o da baya ilgili ona gideceğim ama doğum için kararsızım.benim tekrar detaylı ultrasona girmem gerekiyor 3 veya 6 hafta sonra egepolün detaylı fiyatını yazarmısın bana rakam değiştiyse br de ayrıca muayene ücreti mi ödeniyor yardımcı olursan sevinirim telde fiyat vermediler bana???
teşekkürler cnm

kızlar izmir de olup bebek alışverişi yapan varmıydı?ben sadece anadolu cd sindeki e bebek mağazasını biliyorum.kemeraltına gidip yorumu olan varmı?

bende oyun parkı almaya karar verdım tecrubelı annelerden aldıgım bıldırımler dogrultusuyla. ne kadara aldın cnm merak ettım?

kızlar valla ben bebeğime hiçbirşey almadım daha allah nasip ederse yılbaşında başlicam almaya herşeyi alıcam o zaman eşimle öyle bir karar aldık ben de ona destek oldum sadece odasını boşalttık şuan o kadar annem kayınvalidem bir sürü şey almışlar bana göstermeyin dedim doğuma yakın getirirsiniz hepsine o zaman bakarım inşallah

ben daha önce bir defa gitmiştim sanırım ondan verdiler telde fiyat
dur bakalım yarın gideyimde fiyatı buraya yazarım
doğum ücretini öğrenemedim ama onu söylemiyorlarda pahalıymış sanırım
ya bakalım ücret aşarsa özel su hospital da ümran hanım var oda iyiymiş ama tabi şükran hanımın yaklaşımı gibi değil açıkçası
bakalım yarın gideyim paylaşırım canım

kızlar izmir de olup bebek alışverişi yapan varmıydı?ben sadece anadolu cd sindeki e bebek mağazasını biliyorum.kemeraltına gidip yorumu olan varmı?

canım benim bende hiç bir şey almadım daha
Anadolu caddesi nerede?ben izmiri bilmiyorum da
beşik içinde park beşik düşünüyorum ama nerde satılır bende bilmiyorum hiç

canım benim bende hiç bir şey almadım daha
Anadolu caddesi nerede?ben izmiri bilmiyorum da
beşik içinde park beşik düşünüyorum ama nerde satılır bende bilmiyorum hiç

izmiri çanakkalye bağlayan yol yani karşıyaka çiğli arasındaki yol.orada şemikler opetin yanında e-bebek.internetten bakabilirsin fiyatlara.ben de park yatak alacağım.alış veriş yerlerini öğreneyim,park yatak için fiyat da öğrenirsem sana haber veriim canım.

İmdattttt 5 kilo aldom yaaaaaaaaaaaaa. Şimdiden... napcam ben. Hiçbişeyim olmuyo yaaa.ZAten şişko başlamısıtm yaaa. 166 boy ile guncel kilo 73 yaaaaa. offfffffffffff

Ama bak şimdi alınmaca darılmaca yok. Hata önce kocanda sonra sende. İnsan o kutuyu ona verdiğinde yanında bir de "zanax" (yatıştırıcı-yeşil reçete) verir. Sonra kadın elini öptüröedi diye sitem yapıyorsun. Hadi o zaman vermediniz, kutuyu almaya giderken de i vermediniz. Yazıııık çok çekmiş fukara...

Yemin ederim aynı şeyler geçiyor kafamdan. Oğlumla ben 28 haftayı bir devirsek düzlüğe çıkmış sayıcam kendimizi. Gün sayıyorum. İlaç konusunda endişelenme. Ben bir türlü ikna olmamıştım çok ağladım. Eşim kütüphaneden iki ciltlik dev ilaç klavuzunu çıkardı. Oradan okudu. İkna oldum. Endol konusunda da bebeği düşüren suyun azalması değil, tam tersi etkili bir azalmanın gerçekleşmemesi. Hiç endişelenme. Bu konuda da yine ikna olmadım. Bana pubmed e-kütüphaveden farklı tarihlerde yayınlanmış iki bildiri okuttu. Gerçekten içim rahat.

kızlar bebişimin hareketlerini bayağı aşağıda hissediyorum çok nadir yukarda ..daha sonra mı çıkacak yukarıya?

Son düzenleme:

bu sabah yaptırdım bişi olmadı bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…