2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

ayy ne güzel ya ben saçsız bebekleri çok severim inşallah benim oğlum da kel doğar saçı sonra çıkar
bende hergün yumurta yiyorum iyiki yiyorum dedim kendi kendime :)

kızlar ayrıntılı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırdınız benim 24+5 günlükken olacak
22+0da bebeğim 566gr 28 cm idi sizce nasıl kilosu boyu

inş. olmaz ilk gün bişey yoktu zaten ertesi günü şişti kolum

bende perşembe günü öğleden sonra yaptırdım aşımı, hiç birşey olmadı bana, aşı nerdeyse ağrısız oluyo, sonrasında da hiç bişi olmadı, aşının olduğu yere dokununca hafif sertleşme ve ağrı var gibiydi ama dokunmadığın sürece bi sorun yok, yalnız bu aşı bebişi etkiler mi onu merak ettim ben, perşembe gününe kadar kıpır kıpır olan bebeğim aşıdan sonra tepki vermedi hiç iki gün, artık endişelenmeye başlamıştım ki dün gece pıt pıt vurmalara başladı yine , bugünde keyfi yerinde galiba oynayıp duruyo :) iğne olduktan sonra bende bi uyku oldu sadece, acaba bebeğide mi etkiledi diye dşündüm???

ben de pek almadım, bir tek cinsiyetini öğrendiğim gün atlet almıştım maviş maviş, bir de indirimden iki tane alt aldım, duruyorlar öylece, ben de Allah nasip ederse ocak ayından sonra başlamayı planlıyorum, dayanması da çok zor oluyor ama napalım beklemekte fayda var.

teşekküredrim sağolasın canım benim
bende arkadaşa sordum da biraz önce kızlarağasının orada beşikçileer varmış ordanda rahat bulunurmuş park beşik
ben kasım sonu ancak bakabilirim heralde

erkek bebişte hiç sorun olmaz saçsız bebişte,benim ilki kız olunca toka takamamanın eksikliğini yaşamıştım yıl, toka takan kız bebişleirne imreniyordum, sonra saçları uzamaya başladı ama bu kez de toka takmaya alışık olmayan benim kız taktırtmadı tokayı, nefret ediyordu, ilk tokasına geçen yaz başladık desem doğrudar yani 4,5 yaşına kadar kızım hiç toka takamadı haliyle insanın bir hevesi kırılıyor,da amaan sağlıklı olsunlar da saçları nasıl olsa çıkıyor, şimdi gayet güzel saçları var maşallah cimcimemin

doğru diyosun aklıma gelmedi böyle bir tepkiyle karşılaşıcam aklıma gelseydi alır götürürdüm valla daha neler yaşadım da anlatıp daha da başınızı ağrıtmak istemem geçen sene işe başlayınca elini eteğini çekti benden zaten kabullenmeye başlamıştı yeni yeni işe başlayınca çok da bulaşmadı şimdi daha yakın davranıyor eskisinden ama bir kere kalp kırılmış eskiden kendi kendime diyordum ben 1 adım atiyim de o isterse geri gitsin bir ara annecim falan bile dedim bi gün dedi benim annem erken öldü ben kayınvalideme hiç annecim demedim yapmacık geliyor bana insan öz annesinden başkasına annecim diyince o günden sonra hiç demedim annecim diye asla demem de zaten bundan sonra bilmiyorum hep bir duvar var aramızda onunla ben çok uğraştım yıkmak için ama o halinden memnun ne yapabilirim ki benden bu kadar elimden bu gelir anca zaten şimdi aramız iyi öncesinde yaptığı şeyleri yapmıyor artık çok şükür anne kız gibi değiliz ama gelin kaynana gibi de değiliz artık :)))

olabilir belki de ,çok iyi olur cnm.izmirde sezeryan fiyatları özel hastanelerde yaklaşık aynı 750 tl tabi egepolü bilmiyorum ama artık orayı da çok önermiyorlar çok ilgilenmediklerini söylüyorlar özel su hospitali araştırmak lağzım
çok teşekkürler cnm

valla benim de içim gidiyor ama biraz daha beklicez zaten ne kaldı 2 ay kaldı şunun şurasında annesi :))

500 tl ye aldım bir de 150 tl hediye çeki verdiler.model de bu

Graco Contour Prestige Park Yatak Primo | Oyun Park ve Park Yatak | Graco

guzelmıs canım benım begendıklerımde boyle. ama ben bıraz daha kare gıbı olan vardı magaza da onu begendım onu alcam ınsallah. mobılya yada bambu besık almayı cok dusundum ama kıracıyım bu evde yerım var dıye buraya gore almak ıstemıyorum onumuzdekı sene annemlere yakın bı yere tasınıp ev almayı planlıyoruz bende calıscam o zamana unı.den mezun olmus oluyorum son senem bu sene.
o yuzden en kullanıslı ve en onemlısı 3 4 yasına kadar bebegımın ıcınde yatabılecegı bısey olsun ıstıyorum. bebek bellı b sure yatmak ıstemezse bıle kaldırıp yukluge koymayacagım evde vakıt gecırıken oyuncaklarıyla oynarken koyarım ıcıne doldururum oyuncaklarıda ıcıne evcılık oynasın benım prensesım. o yuzden bende tercıhımı park besıkten yana kullanacagım

kızlar izmir de olup bebek alışverişi yapan varmıydı?ben sadece anadolu cd sindeki e bebek mağazasını biliyorum.kemeraltına gidip yorumu olan varmı?

ben henüz o konuda araştırma yapmadım canım alah nasip ederse yılbaşı gibi düşünüyorum alışverişi kemeraltında gayet uygunmuş ama fiyatlar , ben bucada chicco yeni mağaza açıldı oradan yapmayı düşünüyorum nasipse.henüz erken diye düşünüyorum.

bende evimde kiracıyım ama beşik alıp oda da yapacağım büyük ihtimal

Nette çok araştırma yapma.bir sürü yanlış bilgi olabiliyor.inançlı ol, umut bizi ayakta tutuyor.herşey yolunda olacak inşallah.Allah yardımcın olsun.seni çok iyi anlıyorum.şuan nefes alıyoruz, bebeğimizin o minik kalbi pıt pıt atıyor.bu inanç insanı ayakta tutuyor.

henuz bende bısı almadım canım ılk defa gecen hafta bı tulum ve yelek aldım. bizde sizin gibi yapacagız yılbasından sonra herseyı toplu alcaz ne alınması gerekıyorsa. besıgı amcamız alacak zaten. gerıye kalanlarda 1500 e cıkarız ısın ıcınden dıye tahmın edıyorum. annem bebege ceyız hazırlıyor zaten herseyden ıkıser ucer o alıyo yavas yavas. bende kıyafet olarak eksıklerı tamamlarım dıger ihtıyacları alırım.
bakalım hele bı ocak gelsınde ayarlıcaz artık :)
subatın onuna onbesıne kadar herseyı hazır etmeyı planlıyorum ama erken dogum rıskıne karsı :)))

Arkadaslar takipleriniz hep ivf ysptırdığınız merkezde mi oluyor yoksa doğum için dr drğiştirdiniz mi. Biraz zorlanıyorum bu konuda şimdilik ivf ysptırdığın merkeze gidiyorum ana doğum için bana uzak nası bi strateji izlemek lazım sizler neler yaptınız

canım çok üzüldüm okuyunca ama takmamak gerekiyor hamilesin bir de hepsi aynı ya el sonuçta biz de çok resmiyiz bizimki de tam tersi çok sever elini öptürsün herkese öyle ama yaşlı bir de ama ben ne yaşlılar biliyorum ancak konuşur kocan seni seviyorsa tutuyorsa hiç takma derim o istediği kadar istemesin biz 6 yıllık evliyiz daha önce 2 düşük yaptım bu bebeğim mucize gibi bişey oldu kadın kız bebek olduğunu öğrenince üzüldü ya yok böyle bişey ben de kestim ogünden sonra gitmeyi ilk bebek 2.si erkek olur demez mi sanki bu bebeğim oldu bitti de 2.yi düşüncektim bayağı da stresli bir gebeliğim oldu hala öyle korkuyorum bişey olcak diye Allaha şükretmesi gerekirken ama eşim çok farklı ya maşallah kıyamıyorum ona oyüzden ona da bişey demek isemiyorum ya bazen sen kime benziyorsun bilmem kimseye çekmemişsin diyorum:))))
oyüzden çok takmamak resmi olmak lağzım

merhaba güzel anneler tatlı göbüşler nasılsınız,ben yarın tetenoz aşısının ilk dozunu yaptırıcam.bide dünden beri sol tarafımda bi agrı var dün kasıgımdaydı bugun boslugum gibi usuttum mu ne acaba bugunde ara ara midem bulanıyor gibi oluyor.yarın şimdi tetenozunda yaptırıcam agar gelir mi bide aşıyı okudum kimini kotu etmiş yarın gerçi saglık ocagına soylicem ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…