kızlar konu yumurtadan açılmışken ben de sizleirn aklını karıştıracak bir iki şey sölyiiimmm
eşim de ben de gür saçlıyız, ya da eşim öyleydi diyeyim, kızım doğruktan sonra yarı yarıya bir azalma oldu ama neyseee
neyse biz çok gür saçlıyız, ben kızıma hamileyken hiç mide yanması ekşimesi problemi yaşamıyordum, bebek saçlı olursa mide yanması ekşimesi olur derler, ben hep derdim ki benim kız kel olursa çok gülerim derdiimm, ve biizm kız bir doğdu keltoooşş2 sene kel gezdi benim kız ha şimdi çıktı ha şimdi çıkacak derken 2 sene sonund aanca kendine gelebildi saçları.
neyse kızımın kel olduğunu gören herkes hamileliğinde çok mu yumurta yedin diye soruyordu,ben her gün yumurta yiyordum, yumruta güyaa bebeişin saçını çıkarrtttırrtmıyormuş bilmem ne kadar doğru amaaa benim kızım tüm şartları zorlayıp kel doğunca ben inandım ve bir daha hamile kalırsa asla yumurta yemeyeceğim diyordum, şimdi dayanamıyorum yine yiyorum, napiiimm çok seviyorum yumurtayı, onsuz kahvaltı çok yavan geliyor, doymuyorum sanki
bu sabah yaptırdım bişi olmadı bende..
inş. olmaz ilk gün bişey yoktu zaten ertesi günü şişti kolum
500 tl ye aldım bir de 150 tl hediye çeki verdiler.model de bu
Graco Contour Prestige Park Yatak Primo | Oyun Park ve Park Yatak | Graco
kızlar valla ben bebeğime hiçbirşey almadım daha allah nasip ederse yılbaşında başlicam almaya herşeyi alıcam o zaman eşimle öyle bir karar aldık ben de ona destek oldum sadece odasını boşalttık şuan o kadar annem kayınvalidem bir sürü şey almışlar bana göstermeyin dedim doğuma yakın getirirsiniz hepsine o zaman bakarım inşallah
izmiri çanakkalye bağlayan yol yani karşıyaka çiğli arasındaki yol.orada şemikler opetin yanında e-bebek.internetten bakabilirsin fiyatlara.ben de park yatak alacağım.alış veriş yerlerini öğreneyim,park yatak için fiyat da öğrenirsem sana haber veriim canım.
ayy ne güzel ya ben saçsız bebekleri çok severim inşallah benim oğlum da kel doğar saçı sonra çıkar
bende hergün yumurta yiyorum iyiki yiyorum dedim kendi kendime :)
kızlar ayrıntılı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırdınız benim 24+5 günlükken olacak
22+0da bebeğim 566gr 28 cm idi sizce nasıl kilosu boyu
Onun ince bir şiltesi oluyor zaten. Bebek büyüdüğünde o üst kat çıkarılıyor.
Kız Beyaz Kırmızı Zıbın Seti UBCK10BEKI justforkids | Trendyol
emel sana uğur böcekli zıbın buldummmm :))
Ama bak şimdi alınmaca darılmaca yok. Hata önce kocanda sonra sende. İnsan o kutuyu ona verdiğinde yanında bir de "zanax" (yatıştırıcı-yeşil reçete) verir. Sonra kadın elini öptüröedi diye sitem yapıyorsun. Hadi o zaman vermediniz, kutuyu almaya giderken de i vermediniz. Yazıııık çok çekmiş fukara...
olabilir belki de ,çok iyi olur cnm.izmirde sezeryan fiyatları özel hastanelerde yaklaşık aynı 750 tl tabi egepolü bilmiyorum ama artık orayı da çok önermiyorlar çok ilgilenmediklerini söylüyorlar özel su hospitali araştırmak lağzımben daha önce bir defa gitmiştim sanırım ondan verdiler telde fiyat
dur bakalım yarın gideyimde fiyatı buraya yazarım
doğum ücretini öğrenemedim ama onu söylemiyorlarda pahalıymış sanırım
ya bakalım ücret aşarsa özel su hospital da ümran hanım var oda iyiymiş ama tabi şükran hanımın yaklaşımı gibi değil açıkçası
bakalım yarın gideyim paylaşırım canım
ben de pek almadım, bir tek cinsiyetini öğrendiğim gün atlet almıştım maviş maviş, bir de indirimden iki tane alt aldım, duruyorlar öylece, ben de Allah nasip ederse ocak ayından sonra başlamayı planlıyorum, dayanması da çok zor oluyor ama napalım beklemekte fayda var.
500 tl ye aldım bir de 150 tl hediye çeki verdiler.model de bu
Graco Contour Prestige Park Yatak Primo | Oyun Park ve Park Yatak | Graco
kızlar izmir de olup bebek alışverişi yapan varmıydı?ben sadece anadolu cd sindeki e bebek mağazasını biliyorum.kemeraltına gidip yorumu olan varmı?
guzelmıs canım benım begendıklerımde boyle. ama ben bıraz daha kare gıbı olan vardı magaza da onu begendım onu alcam ınsallah. mobılya yada bambu besık almayı cok dusundum ama kıracıyım bu evde yerım var dıye buraya gore almak ıstemıyorum onumuzdekı sene annemlere yakın bı yere tasınıp ev almayı planlıyoruz bende calıscam o zamana unı.den mezun olmus oluyorum son senem bu sene.
o yuzden en kullanıslı ve en onemlısı 3 4 yasına kadar bebegımın ıcınde yatabılecegı bısey olsun ıstıyorum. bebek bellı b sure yatmak ıstemezse bıle kaldırıp yukluge koymayacagım evde vakıt gecırıken oyuncaklarıyla oynarken koyarım ıcıne doldururum oyuncaklarıda ıcıne evcılık oynasın benım prensesım. o yuzden bende tercıhımı park besıkten yana kullanacagım
canım benim çok sağol Allah senin de bebişini sana bağışlasın inşallah yavrularımız sağ salim doğar, birçok konuda kendimi teselli ettim tek sorun kaldı aklımda onu da bir türlü aşamıyorum içim hala rahat değil, o da bebeğin suyunu azaltacağız dedi bi ilaç vermişti 10 gün kullanacaksın dedi bugün 7 gün oldu , ya benim bünyem farklıysa çok azaltırsa diye korkuorum 8 yada 9 gün kullanacam 10a tamamlamayacam , kullansam bi türlü kullanmasam bi türlü( o ilacı araştırdım nette kadınlar kulübünde geçmişte kadının biri kullanmış çok azalmış bebeğin suyu düşmüş çocuk çok korkuyorum çooook
kızlar valla ben bebeğime hiçbirşey almadım daha allah nasip ederse yılbaşında başlicam almaya herşeyi alıcam o zaman eşimle öyle bir karar aldık ben de ona destek oldum sadece odasını boşalttık şuan o kadar annem kayınvalidem bir sürü şey almışlar bana göstermeyin dedim doğuma yakın getirirsiniz hepsine o zaman bakarım inşallah
ayrıca benim kayınvalidemle öyle çok samimi bir ilişkim hiç olmadı olmaz da bana öyle güzel kızım canım falan asla demez biz ilk tanıştığımız gün benimle tokalaşmıştı elini öpmeye bile müsaade etmemişti sonra beni uzun bir süre kabullanemedi zaten gidicem gözüyle bakıyordu eşim evlenme teklifi edeceği zaman yüzüğün kutusunu falan kayınvalideme vermiş yüzük de büyük geldi daralmak için gidicez kutusu lazım eşim kapının önünde durdu ben yukarı çıkıp kutuyu alıcam lini öpmeye çalıştım öptürmedi öptü sadece kutuyu verdi tebrikler dedi yabancı gibi ama ağlicaktı nerdeyse o günü hiç unutmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?