teşekküredrim sağolasın canım benim
bende arkadaşa sordum da biraz önce kızlarağasının orada beşikçileer varmış ordanda rahat bulunurmuş park beşik
ben kasım sonu ancak bakabilirim heralde
ben henüz o konuda araştırma yapmadım canım alah nasip ederse yılbaşı gibi düşünüyorum alışverişi kemeraltında gayet uygunmuş ama fiyatlar , ben bucada chicco yeni mağaza açıldı oradan yapmayı düşünüyorum nasipse.henüz erken diye düşünüyorum.
amanınnnnnn ben bunu çoookkkk sevdimmmmm ve alıyorummmmmmm :))))
Teşekkürler zuzuummmm
uğurum güzel kızıma çok yakışacak bu:)))
izmirli hamişler var mı aramızda ???
ayy çook sevindim...güle oynaya giysin fıstığın.uğur getirsin inşallah bu arada nasıldı usg?
Arkadaslar takipleriniz hep ivf ysptırdığınız merkezde mi oluyor yoksa doğum için dr drğiştirdiniz mi. Biraz zorlanıyorum bu konuda şimdilik ivf ysptırdığın merkeze gidiyorum ana doğum için bana uzak nası bi strateji izlemek lazım sizler neler yaptınız
EMEL nerde kaldı acaba???
evet nerde kaldı ya gelsin emel emel emel :))))
cnm okadar güzel yazmışsınki gülmekten altıma kaçırıyodum zor yetiştim :) hahaaaaa benim kaynanada mutfağa giderim hemen pıs pıs konuşur ben gelince susar 7 yıl oldu bizimkinedemi okutsak bunu neyapsak belki sonuç verir :)
Sağol maveracım öyle yapmK lazım yoksa yanıma kimse gelemez doğumdacanm ben ıvf yi istanbulda yaptırdım ama istanbulda oturmuyorum. o nedenle sonuç alana kadar ıvf merkezime gittim geldim ama sonrasında memleketime geldim. burda başka bir doktorla devam ediyorum.. eğer çok uzaksa evinle arası başka içine sinen bir doktor veya hastane ayarlasan daha iyi olur sanki canm..yine sen bilirsin ama.tabi doktorunla da konuşursan daha iyi olur. hakkında hayırlısı
Burdayım kızıma küstüm trip atıyorum ona. Trip atarken de kaş bıyık aldırıyorum. Biraz daha bekleseydim bıyıklı hamile olarak nickimi değiştirecek ve kısaca bana haydar abla diyebilirsiniz diyecektim
doğru diyosun aklıma gelmedi böyle bir tepkiyle karşılaşıcam aklıma gelseydi alır götürürdüm valla daha neler yaşadım da anlatıp daha da başınızı ağrıtmak istemem geçen sene işe başlayınca elini eteğini çekti benden zaten kabullenmeye başlamıştı yeni yeni işe başlayınca çok da bulaşmadı şimdi daha yakın davranıyor eskisinden ama bir kere kalp kırılmış eskiden kendi kendime diyordum ben 1 adım atiyim de o isterse geri gitsin bir ara annecim falan bile dedim bi gün dedi benim annem erken öldü ben kayınvalideme hiç annecim demedim yapmacık geliyor bana insan öz annesinden başkasına annecim diyince o günden sonra hiç demedim annecim diye asla demem de zaten bundan sonra bilmiyorum hep bir duvar var aramızda onunla ben çok uğraştım yıkmak için ama o halinden memnun ne yapabilirim ki benden bu kadar elimden bu gelir anca zaten şimdi aramız iyi öncesinde yaptığı şeyleri yapmıyor artık çok şükür anne kız gibi değiliz ama gelin kaynana gibi de değiliz artık :)))
Sagol canım benim uğurum olacak inşallahhh:))
Usg yi hiç sorma benim kız inat etti öncelerde yayıla yayıla yatan kız bugün secde pozisyonundaydi
Doktor git bişeyler ye biraz yürü hatta çikolata ye öyle gel dedi. Tekrar gittim yok dönmedi benim uyyz inatçı kızımm gelecek pazartesi akşam tekrar gidicem kalp ekosu ve yüz anomalisi var mı diye tekrar bakacak. İse gidene kadar kızdım ona ben sana 3 haftadır hasretim ama sen bana kıcını dönüp yatmışsın. O doğsun hele bir. Bana döndürdüğü o kıçı ısırmıyor muyum?
şemikler e-bebek,kemeraltı,kızlarağası bir de buca chicco...oh teşekkür ederim kızlar,alışveriş için buralar yeterli.ben muhtemelen haftaya çıkıcam alışverişe.fiyat durumlarını haber veririm size de.
aminn canım sorun olmamasına çok sevindim inşallah bundan sonrada olmaz :26:Ayrıntılı ultrasondan geldik çok şükür hersey yolunda dedi dr
Yalnız yüzünü göremedik elleri yüzünde ellerini çekerse bi 3 boyutlu resim vercem dedi dr ama çekmedi. Israr edemedim ben de
Haftasonu yasadığım stresi de sordum. Amniyon sıvısı iyi, turnusolun maviye dönmediği bi kadın görmedim şimdiye kadar dedi. Emin olmak için amnisure diye bi test var sma onu da spekulumla smear alır gibi yaptırmak gerekiyormuş. Hersey yolunda görünüyor bişey ysptırmanıza gerek yok amniyon sıvısı olsa daha çok olur gece de olur falan dedi sakinleştim ben de. Kontrol amaçlı crp yaptırıcam
Allah hepimize bebişleri sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
hamilelikte soğuk algınlığı fenaymış hakkaten bende bayramdan önce nezle olmuştum bayramı nasıl geçirdim hiç bilmiyom aman dikkat et çok geçmiş olsunherkese merhaba,
daha birinci gribi atlatamadan ikinci kez ve bu defa çok daha ağır grip oldum. perşembe başladı cuma dayanamadım eve gittim ve 3 gün tuvalet dışında kalkmadan yattım. c vitamini takviyesi mi dersiniz bitki çayı mı dersiniz yağlanma mı dersiniz ne olursa yaptım. allahım bugün daha iyiyim çok şükür..
amma paylaşım olmuş vakit bulursam geçmişi okuyacağım 40 sayfa kadar....
bu arada bende tetanos aşısının 4. dozunu yaptırdım. detaylı ultrasona girdim. herşey yolundaymış maşallah. haftası ile uyumlu sağlıklı bir bebekmiş. sizden haberlere de geçmişi okuyup cevap yazacağım.
inşallah herkesin herşey yolundadır....
ben napiyim yaaaa 57 yle başladım 68 kiloyum :18::18:ayyy sende benım gıbısın dememk delı gıbı eksı,tursu yıyorum cokta korkuyorum tuz yasak oldugu ıcın
kılo hıc deme 6 kılo aldım ama hıııc dıkkat etmıyorum kıı
ılk hamılelıgımdede 14 kılo almıstım 2 kılom kalmıstı sadece AMA OZAman heraksam spora gıdıyordum sımdı sadece uyumaca
canım ben kayseride yaptırmıştım ama bulunduğum şehirde devam ediyorum .....gerçi kayseriye 1 saat uzaktayım ama hiç gözüm yemiyo doğum sancısıyla yollarda falan zor olur.....Arkadaslar takipleriniz hep ivf ysptırdığınız merkezde mi oluyor yoksa doğum için dr drğiştirdiniz mi. Biraz zorlanıyorum bu konuda şimdilik ivf ysptırdığın merkeze gidiyorum ana doğum için bana uzak nası bi strateji izlemek lazım sizler neler yaptınız
bugün telefondaki agresif insanlara rağmen pozitifim dün akşam miniğime herzaman söylediğim şarkıyı söylerken tam 4 kere tekme yedim şarkıma tepki verdi ilk andan beri hep o şarkıyı söylerdim ona gözlerim doldu resmen çok mutlu oldum ama baba daha hissedemiyor tabi cumartesi gelsin biran önce annaneyle ayrıntılı ultrasona gidicez ordan eminönüne geçmeyi planlıyoruz ama önce bütün kıyafetleri döküp not alıcam sonra ne eksikse onu almayı planlıyorum karıştı çünkü
ben de kendimi çok çirkin hissediyorum, çok mutsuz bir ruh haline sahbiim, ben antalyada yaşamama rağmen yürüyüşe falan çıkmak istemiyorum, kilo zaten aldı başını gitti, evladım sağlıklı olsun inşallah ta bu hormonlardan kurtulacağız elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?