2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
teşekküredrim sağolasın canım benim
bende arkadaşa sordum da biraz önce kızlarağasının orada beşikçileer varmış ordanda rahat bulunurmuş park beşik
ben kasım sonu ancak bakabilirim heralde

şemikler e-bebek,kemeraltı,kızlarağası bir de buca chicco...oh teşekkür ederim kızlar,alışveriş için buralar yeterli.ben muhtemelen haftaya çıkıcam alışverişe.fiyat durumlarını haber veririm size de.

amanınnnnnn ben bunu çoookkkk sevdimmmmm ve alıyorummmmmmm :))))
Teşekkürler zuzuummmm
uğurum güzel kızıma çok yakışacak bu:)))

ayy çook sevindim ...güle oynaya giysin fıstığın.uğur getirsin inşallah bu arada nasıldı usg?

Son düzenleme:
Canim ne olur su internette yazilanlari cok okuyup kendini strese sokma hersey allahtan neler duyuyoruz sapasaglamken bile risk var hicbirimiz rahat degiliz ki hep aklinin bi kenarinda aman bisey olursa var yani ve hic kimsenin gebeligi kimseye benzemez bana ilk gebe kaldigum gun doktorum int.yasak dedi ne soracaksan bana sor dedi tabi insanin ici durmuyo ama sen icini ferah tut zaten rabbim nasip ettiyse kucagimiza almayi alicaz ins.cokk opuyomm seni

Durdum durdum içerledim ya detaylı ultrason iyi çıktı çok şükür ama bişi anlamadım ben yüzünü ve 3 boyutlusunu göremedik
3 boyutlu tehlikeli bişi mi drlar imtina ediyo açmakta

Son düzenleme:
ayy çook sevindim ...güle oynaya giysin fıstığın.uğur getirsin inşallah bu arada nasıldı usg?

Sagol canım benim uğurum olacak inşallahhh:))
Usg yi hiç sorma benim kız inat etti öncelerde yayıla yayıla yatan kız bugün secde pozisyonundaydi
Doktor git bişeyler ye biraz yürü hatta çikolata ye öyle gel dedi. Tekrar gittim yok dönmedi benim uyyz inatçı kızımm gelecek pazartesi akşam tekrar gidicem kalp ekosu ve yüz anomalisi var mı diye tekrar bakacak. İse gidene kadar kızdım ona ben sana 3 haftadır hasretim ama sen bana kıcını dönüp yatmışsın. O doğsun hele bir. Bana döndürdüğü o kıçı ısırmıyor muyum?

canm ben ıvf yi istanbulda yaptırdım ama istanbulda oturmuyorum. o nedenle sonuç alana kadar ıvf merkezime gittim geldim ama sonrasında memleketime geldim. burda başka bir doktorla devam ediyorum.. eğer çok uzaksa evinle arası başka içine sinen bir doktor veya hastane ayarlasan daha iyi olur sanki canm..yine sen bilirsin ama.tabi doktorunla da konuşursan daha iyi olur. hakkında hayırlısı

Bir gün şey yapsana; böyle mutfağa gittin pıs pıs başladı seninki. Sonra sen gelince birden sustu. Gözlerine bakıp "devam edebilirsiniz, bu sizden daha önce duyduğum ve bana yabancı olmayan bir tarz. Hatta anneme bile anlatmıştım, neyse..." Deyip çık odadan. Bakalım ne olacak. Birşey söylemeye çalışırsa da geçiştir. Neyse ya duymadım farzedelim olur mu? Deyip başka birşeyle meşgul ol. Ona bir zarf atalım. Acaba seninle mi ilgili konuşuyor.

Sağol maveracım öyle yapmK lazım yoksa yanıma kimse gelemez doğumda
Burdayım kızıma küstüm trip atıyorum ona. Trip atarken de kaş bıyık aldırıyorum. Biraz daha bekleseydim bıyıklı hamile olarak nickimi değiştirecek ve kısaca bana haydar abla diyebilirsiniz diyecektim

Emelcim al benden de o kadr nazlı kızlar
Dr 3 boyutlu çekecek elleri yüzünde dedi çekmedi o kadar da bekledim bugünü baska bir 3 boyutlu randevusu mu alsam bi yerlerden
Bi de bı kontrolden sonra ne zaman cagırdı seni 26. Haftada seker için gel dedi çok drğil mi 6 hafta

Şaka bir tarafa anneni doyamadan kaybetmene rağmen onu tüm aksiliklerine rağmen anne yerine koymaya zaten çalışmışsın. Senden yana "tüh keşke bunu da yapsaydım" diyeceğin birşey yok ki. Kayınvalidenle kıyaslandığında yaşam deneyimin daha az olmasına rağmen adım atmış denemişsin. Ondan aynı sıcaklığı ve samimiyeti göremeyince anne demekten vazgeçmişsin. Annesini erken kaybeden biri ona anne demeyi hiç denemeyebilirdi de. Zamanında kayınvalidenin ördüğü o duvar bebeğin doğunca senin çok işine yarayacak.

kızlar lierac almayı düşünüyorum da bu kremin bazısı sarı kapak bazısı beyaz bir fark var mı? ya da doktora soran var mı zararını duydunuz mu?

aa bak sen küçük böcüğee ben de bugün tetanos için sağlık ocağına gittim.ebe kalp atışını dinleyelim dedi.yattım sedyeye.eliyle karnımı muayene etti;oh karnın geniş,çatın geniş;bi problem olmazsa normal doğuma çok müsaitsin dedi.rahmim de çok genişmiş,bebeğin çok rahat dedi.cihazı dayadı karnıma,tık yok!ebe tam sesi alıcak benimki dönüyo sırtını.. sakin ama inatçı olcak senin kız dedi.dr geldi karnımla oynadı da öyle döndü benimki...yediğim tekmenin haddi hesabı yok tabi o kıçlar ısırılacak canım kaçarı yok
olsun pazartesi görürsün fıstığını.çikolata ye yolda.ben öyle yapmıştım.

Bence direk kemeraltina git kizlaragasi da yakin zaten kemeraltinda aradigin herseyi bulursun uygun fiyatli ben ds can atiyorum ama almak icin erken diye dusunuyorum.sana iyi alisverisler canim aldiklarini eklersen biz de fikir ediniriz.cok merci:)))

aminn canım sorun olmamasına çok sevindim inşallah bundan sonrada olmaz :26:

hamilelikte soğuk algınlığı fenaymış hakkaten bende bayramdan önce nezle olmuştum bayramı nasıl geçirdim hiç bilmiyom aman dikkat et çok geçmiş olsun

kuzucuğunada maşallah doktor herşeyi normal deyince insan nası hafifliyo demi

ben napiyim yaaaa 57 yle başladım 68 kiloyum :18::18:

ama şuda var bizim tedaviyle oldu başta ikizdi birini kaybettik derken yatarak geçiyo hamileleiğim çok hareket etmiyorum......

canım ben kayseride yaptırmıştım ama bulunduğum şehirde devam ediyorum .....gerçi kayseriye 1 saat uzaktayım ama hiç gözüm yemiyo doğum sancısıyla yollarda falan zor olur.....

Can hamişler yolu yarıladınız şimdi bi tek çatı muhaynesi kaldı oda 37. Haftanız inşallah, mart 2013 Annesi olarak sizler kadar heyecanlıyım benim prensim 7,5 aylık oldu bile zaman çabuk geçiyor, lohusalık sürecini rahat geçirmeniz için bir yazı yazdım umarım kolay ve rahat bir lohusalık döneminiz olur,

Sevgiler,

ANNESİNİN PRENSİ

Kızlar sizler bebeğinizin hareketlerini tam olarak nerde hissediyorsunuz.. Ben hep sol kasığın azıcık üstünde hissediyorum tabi doğru hissediyorsam.. Daha yukarılarda olması gerekmezmi artık.. Bide iki gündür göbek deliğimin üstü sağa doğru böyle garip bir ağrı var sanki bir yere çarpmışım gibi ama eminim öyle bişi yok bu ağrının sebebi ne olabilir.. İnşallah ters bişiler yoktur..

ben her bişeyini aldım Eminönü bu konuda piyasanın altında bulabileceğin tek yer. doğru yol hakikaten:))

hamile olan hiç bir kadın çirkin değildir. Hatta forumlarda hamile diye arattığımda bir çok erkeğin ortak fikri kadının en güzel hali hamile olduğu halmiş :)) ekşi sözlük okuyorsanız eğer oraya bir bakın derim.. Benim yüzüm şişti burnum da büyüdü sanki ama yine de bu halimi seviyorummmm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…