2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

yo tam yerinde hissediyorsun.göbeğin alt hizasında sağda yada solda...benimki şu an sağdan sağdan tepikliyo mesela ağrının nedeni rahminin büyüyüp diğer organları sıkıştırmasından olabilir mi,yada midenden?

oyyy oyyy bunlar daha ne ki:))) yılbaşı gecesi için kocamla sevişeyim diye bana iç çamaşırları almalar sevişin bol bol bana yeğen yapın demeler :)) fantezilerimize kadar müdahale var anlayacağınız :))
bebeğimin mevlüt şekerlerine kadar herşeyin planını benden önce yapmaya başladı bile hı hı diyip geçiyorum çünkü yine benim dediğim olacak onu takan kim:))
eşim böbrek taşı sancısı çekerken kendini arabayla havaalanına bıraktırmak istedi eşime. Fenalaştı bir ara eşim ben de görümcemi arayıp erkanın çok sancısı var gelemicek dedim. Bana inanmamış olacak ki 1 saat sonra eşimi aradı. beni götürecek misin diye eşim diyo ki abla sancım var geçerse götürürüm. 2 saatte tekrar aradı beni ortada mı bırakacaksın diye. Eşim o ağrıya rağmen saati gecenin 4üne kurup gidecekti. dedim ki bak ben regl sancıma rağmen senin ağrına kıyamayıp peşinde pervane oldum. Bunu asla dillendirmem bunu biliyorsun ama eğer sabahın köründe kalkıp o hava alanına gidersen,ablanın bencilliğine göz yumarsan hastalığınla kendin başa çıkmak durumunda kalırsın dedim. Ve döndüm yattım.. Sabaha karşı kalktı ben uyumuş taklidi yaptım ablasını aradı ve sancım var gelemiyorum dedi geri yattı. Bilir benim kolay kolay sinirlenmeyeceğimi ama sinirlendiğimde de eğer dediğimi yapmazsa başına gelecekleri de çok iyi biliyor..
her türlü saçmalığını affederim elele tutuşması kardeşine olan tutkusu vs.. ama son anlattığım o konudan sonra yağmurlu havada su vermem ben o kadına.. Ben eşimin çektiği acıyla içimden bişeyler koparken hanımefendi tatile gitmek için eşimin kendisini havaalanına bırakmasını istiyor onca acısına rağmen..
Asla affetmiyorum affetmeyeceğim de...

Teşşekkürler cnm evet hafif bişey vurur gibi.. Benim bebeğim bayağı tembel günde bir iki kez hissediyorum.. Ağrınında midemle ilgisi yok canım böyle hafif sağa doğru sanki kaburgam kırılmışta batıyor gibi oluyor..

kızlar ya size birşey soracağım.dr.unuz eşinizle yakınlaşmanız hakkında birşeyler söyledi mi? :26:

ben ilk 3 ayda iken sormuştum bir sıkıntı yok demişti.. biz devam ediyoruz ama endişelerim var ne bileyim sanki zevk anında rahim kasılması oluyor da bebeği dışarı itiyormuş gibi hissediyorum. Eşim de istekli ama onun da bir tedirginliği var o yüzden benim için keyiften çok endişeye dönüşüyor ve konsantre olamıyorum. Bunu eşime anlattım o da kabullendi.
Ama geçen haftalarda canım bir tatlı istedi.(yazmiyim canınız çeker falan vebal almak istemem) o tatlıyı yiyince bende afrodizyak etkisimi yarattı nedir. olanlar oldu
Eşim de bana takılıyor sen hep böyle şeyler aşer diye

yakında uyudu uyandı diyecek kadar çok hissedeceksin canım acaba zorladın da tutuldumu ki sağ tarafın?bilemedim.çok rahatsız ediyosa dr.unu ara bence.

channal 50 yıl sonra seni gelinini sevmeyenler gelin burda dertleşelim topiğinde görürsem bu günleri hatırlatıcam kaydettim bu yazdıklarını söyliyiiimmmmm

amargii az önce yazdıklarım senin için de geçerli eğer gelinini sevmeyenler gelin burda dertleşelim topiğinde görürsem elimden çekeceğiniz var bir kız anası olaraktan hihihihihihihi

seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı endişeler bende de var. Eşim yanaştığında eğer benden bir sinyal alamazsa ileriye fazla gitmiyor Allah'tan.. Bunu eşinle paylaş. Çünkü ilerisini daha fazla etkiler Allah korusun(

senin kayınvalide de çok fenaymış sahiden. İşte çok klişe bir laf vardır ama hep işe yarar.. " Dal rüzgarı affetmiştir ama kırılmıştır bir kere" sizin durum da aynen böyle. Benim kırgınlıklarım kolay kolay geçmiyor. Senin de kırgınlıkların kolay kolay geçmez çok iyi anlıyorum ((

Çok şükür ki kayınvalidem melek gibi eğer o da fena biri olsaydı kesin fizana giderdim

kaybetme korkusundan dolayı mı yılbaşına doğru alacaksın ki?

bebısı detaylı gorunce ayrılamadı galıba yanından..

kızlar çok güldürdünüz beni :))) ben de bu gülme karşılığı hepinizi üç yüz bin kere öperim teker teker hemi de .................................................................................................................................................................................

yakında uyudu uyandı diyecek kadar çok hissedeceksin canım acaba zorladın da tutuldumu ki sağ tarafın?bilemedim.çok rahatsız ediyosa dr.unu ara bence.

Bilmem ama zorlamadım da sanki ya böyle sürekli bir ağrı değil özellikle eğilip kalkarken yan yatınca bide elimi sürdüğümde ağrıyor,, hani bi yerimizi bir yere çarparızda dokununca dahada ağrır işte öyle.. Bakarım geçmezse ararım doktorumu..

toka değil sen de taç veya bone takarsın süslü püslü. Benim kızçe de kesin kel olacak o şekilde yapıcam ben:))

doktor dedi ki bana uykudan kalkar kalmaz gelme. genelde o da mahmur oluyor. Sen akşama doğru hareket ettikten sonra gel dedi. O yüzden gelecek hafta yapacak. Beni yüz anomalisi olup olmadığına ve kalp ekg sini çekmek için tekrar çağır dı ki onlar bence çok çok önemli benim için. Senin miniğin kalbine ve yüzüne bakabildiler mi peki?
şeker yüklemen 24. haftada olacak demişti benim doktorum..

ultrasona gitmeden önce göbekleri tokuştursaydık keşke de benimki de senin kıza benzeseydi de taklalar atsaydı keşke. Neyse pazartesi kurtuluşu yok benden dürtücem de dürtücem :)))
bişey dicem çatının geniş olup olmadığını nasıl anladı ki? bir de rahminin geniş olup olmadığını? Yani vajinadan elle muayene mi yaptı ki?

Baktım dedi doktor kalbe ve yüze raporda da yazıyor yüzünü gördük bi ara burnunu falan ölçtü
Ama ben 3 boyutlu beklşyodum
Neyse sağlıklı olsunlar da

Son düzenleme:
Baktım dedi doktor kalbe ve yüze raporda da yazıyor yüzünü gördük bi ara burnunu falan ölçtü
Ama ben 3 boyutlu beklşyodum
Neyse sağlıklı olsunlar da

keşke sorsaydın 3 boyutlu fotosunu istiyorum diye :)) doktorlara esprili şekilde yaklaşırsan onlar da yumuşuyolar.. benim bugünkü doktorum suratsızın teki normalde.. bir anomali görürseniz söyliceksiniz dimi saklamıcaksınız dimi diye diye başının etini yedim merak etme herşeyi anlatıcam ama yüzünü bi çevirse halledicez dedi ama dönmedi.. Sana herşekilde bilgi vermek zorunda.

çikolata ye bak mutlaka ..

yok vajinadan değil,sedyede yatıyordum eliyle karnımı muayene etti.ebe olduğundan anladı heralde.yoklaya yoklaya rahmin sınırlarını belirledi.göbeğin biraz üstüne çıkmış üst sınır,tam haftasını gösteriyo dedi.çatıyı da tahminimce kalça kemiklerimin genişliğinden karar verdi.normalde de çok geniş zaten :26: iyice genişledi

Son düzenleme:
aaa senın cınsıyet bellı degılmı daha:)
valla ben kızımdada eksı yemıstım bu pıpılıdede eksı yedım bende o sey tutmadı.
ınsallah allah sana gonlune gore verır:)

çok sagol channel senin de hepimizinde saglıcakla inşallah..
yok yaa degil tahminlerle yaşıyoruz... ekşi ile ayşe tatlı ile hakkı hesabıı.. ama benim tutmaz ne bulsam yiyorum

hey maşallah nasıl güzel ebeymiş o.. ben normal doğuma karar vermiş olsaydım en çekintiğim şey çatı muayenesi olurdu.. Ama dışardan anlaması ayrı bir sanat gerçekten.. Umarım gönlüne göre olur herbişey zuzuummm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…