Kızlar sizler bebeğinizin hareketlerini tam olarak nerde hissediyorsunuz.. Ben hep sol kasığın azıcık üstünde hissediyorum tabi doğru hissediyorsam.. Daha yukarılarda olması gerekmezmi artık.. Bide iki gündür göbek deliğimin üstü sağa doğru böyle garip bir ağrı var sanki bir yere çarpmışım gibi ama eminim öyle bişi yok bu ağrının sebebi ne olabilir.. İnşallah ters bişiler yoktur..
Valla yatsın kalksın sana dua etsin. Başka biri olsa asla idare etmezdi. Yani plaj olayı veya misafiri erteletmeye çalışması idare edilebilir ama kocanla aranızda yürümesi, sen yokken elinden tutmadı vs çok sağlıklı bir zihin yapısının ürünü değil. Ben bu bölümü idare etmezdim. O yüzden sana ne kadar dua etse azdır.
aynen katılıyorum amargiye dün akşam okudum da öyle yorgundum ki uzun uzun yorum yazamadım ama şimdi burdan görümcene sesleniyorum oha çüşşşşşş yavaş gellll hoooopppp bu kadarı da fazla senin gibi gelini bulmuşlar öpsünler başlarına koysunlar benim kayınvalide de arada yapardı kocama öyle şeyler işte sarılır öper birbirlerine sarılıp otururlardı falan ama üç beş öyle yaptı şimdi bi yere gittik mi yanından kalkmam evde onlar geldi mi hep yanına otururum oturmasın diye önceden kollardı beni ne zaman kalksam yanndan o da bi bahaneyle kalkıp kocamın yanına otururdu ama artık yapmıyor o zamanlar aramızda kıskançlık vardı şimdi yok o zaman art niyetli yaptığını biliyordum şimdi yapsa bile oğlunu özlemiştir ne var bunda diyorum kendi kendime bi de benimki yapsa da annesidir görümce olunca biraz daha farklı geliyor bana onun seni daha iyi anlaması gerek yaş olarak görümce daha yakın kayınvalideden ama senin gösterdiğin anlayışa kurban olsunlar be sabrına hayran kaldım doğrusu görümcem olmadığına da şükrettim
yo tam yerinde hissediyorsun.göbeğin alt hizasında sağda yada solda...benimki şu an sağdan sağdan tepikliyo meselaağrının nedeni rahminin büyüyüp diğer organları sıkıştırmasından olabilir mi,yada midenden?
kızlar ya size birşey soracağım.dr.unuz eşinizle yakınlaşmanız hakkında birşeyler söyledi mi? :26:
Teşşekkürler cnm evet hafif bişey vurur gibi.. Benim bebeğim bayağı tembel günde bir iki kez hissediyorum.. Ağrınında midemle ilgisi yok canım böyle hafif sağa doğru sanki kaburgam kırılmışta batıyor gibi oluyor..
ya amargi supersınn başka bısı demıyorummmmm:)
not: ya BENDE erkek annesı olucam boyle olurmuyum acaba:) ama ben bazen kendı anneme bıle kızıyorum yengeme ıcten ıce kızdıgında amma ıste evlat olunca degısırmıyım cap yahuu:)
Annemi tanımamış olsaydım "belki biz de böle olabiliriz, derdim" Ama olmayız. Eminim. Abimin eşi annemle babama yeğenim 3 yaşındayken küsmüştü. Benim annemler hergün arıyorlar, siz hiç aramıyorsunuz diye. Bari iki günde bir arayın. O tarihten bu yana annemle babam birlikte başbaşa seyahatlerine ara verip her yıl çocuklarını ziyaret etme bir süre yanlarında kalma kuralı koymuşlardı. İnsan belli bir yaşta kendi çocukları ayrı bir hatayı örmeye başlayacağından kendi hayatını zenginleştirmeli, arkadaşlar hayat kurtarır. Babamı kaybettikten sonra annemin değişeceğini zannediyordum ama hiç değişmedi. Hergün yüzüyor, öğleden sonra arkadaşlarıyla buluşuyor. Yılda bir deda yurtdışına seyahate çıkıyorlar. Arkadaşları sayesinde annem babamın ardından hayatta kaldı. Bu bayramda geldi, iki hafta zor kaldı yanımızda. Ben onun gibi olmak isteyorum. O zaman tüm çocuklarının gözünde çok daha değerli oluyorsun. Az gördüklerinden dolu dolu yaşıyorlar. hayır bende kalacak kavgası yapıyorlar...
Yaakızlar kilo konusu benimde canını çok sıkıyo 6 kilo aldım zaten çok kilolu gebe kalmıştım durum vahim. Öte yandan her bişeyden korkar oldum ben devamlı kafamda kurmuşken yakalıyorum kendimi ve en önemli sorun ben ilişki sırasında çok acı çekiyorum psikolojik olarak o an eşime öyle sinirleniyorum ki hiç istek yok bende napcam ben
ayrıca benim kayınvalidemle öyle çok samimi bir ilişkim hiç olmadı olmaz da bana öyle güzel kızım canım falan asla demez biz ilk tanıştığımız gün benimle tokalaşmıştı elini öpmeye bile müsaade etmemişti sonra beni uzun bir süre kabullanemedi zaten gidicem gözüyle bakıyordu eşim evlenme teklifi edeceği zaman yüzüğün kutusunu falan kayınvalideme vermiş yüzük de büyük geldi daralmak için gidicez kutusu lazım eşim kapının önünde durdu ben yukarı çıkıp kutuyu alıcam lini öpmeye çalıştım öptürmedi öptü sadece kutuyu verdi tebrikler dedi yabancı gibi ama ağlicaktı nerdeyse o günü hiç unutmam
kızlar valla ben bebeğime hiçbirşey almadım daha allah nasip ederse yılbaşında başlicam almaya herşeyi alıcam o zaman eşimle öyle bir karar aldık ben de ona destek oldum sadece odasını boşalttık şuan o kadar annem kayınvalidem bir sürü şey almışlar bana göstermeyin dedim doğuma yakın getirirsiniz hepsine o zaman bakarım inşallah
bebısı detaylı gorunce ayrılamadı galıba yanından..
yakında uyudu uyandı diyecek kadar çok hissedeceksin canımacaba zorladın da tutuldumu ki sağ tarafın?bilemedim.çok rahatsız ediyosa dr.unu ara bence.
erkek bebişte hiç sorun olmaz saçsız bebişte,benim ilki kız olunca toka takamamanın eksikliğini yaşamıştım yıl, toka takan kız bebişleirne imreniyordum, sonra saçları uzamaya başladı ama bu kez de toka takmaya alışık olmayan benim kız taktırtmadı tokayı, nefret ediyordu, ilk tokasına geçen yaz başladık desem doğrudar yani 4,5 yaşına kadar kızım hiç toka takamadıhaliyle insanın bir hevesi kırılıyor,da amaan sağlıklı olsunlar da saçları nasıl olsa çıkıyor, şimdi gayet güzel saçları var maşallah cimcimemin
Sağol maveracım öyle yapmK lazım yoksa yanıma kimse gelemez doğumda
Emelcim al benden de o kadr nazlı kızlar
Dr 3 boyutlu çekecek elleri yüzünde dedi çekmedi o kadar da bekledim bugünü baska bir 3 boyutlu randevusu mu alsam bi yerlerden
Bi de bı kontrolden sonra ne zaman cagırdı seni 26. Haftada seker için gel dedi çok drğil mi 6 hafta
aa bak sen küçük böcüğeeben de bugün tetanos için sağlık ocağına gittim.ebe kalp atışını dinleyelim dedi.yattım sedyeye.eliyle karnımı muayene etti;oh karnın geniş,çatın geniş;bi problem olmazsa normal doğuma çok müsaitsin dedi.rahmim de çok genişmiş,bebeğin çok rahat dedi.cihazı dayadı karnıma,tık yok!ebe tam sesi alıcak benimki dönüyo sırtını.. sakin ama inatçı olcak senin kız dedi.dr geldi karnımla oynadı da öyle döndü benimki...yediğim tekmenin haddi hesabı yok tabi o kıçlar ısırılacak canım kaçarı yok
olsun pazartesi görürsün fıstığını.çikolata ye yolda.ben öyle yapmıştım.
doktor dedi ki bana uykudan kalkar kalmaz gelme. genelde o da mahmur oluyor. Sen akşama doğru hareket ettikten sonra gel dedi. O yüzden gelecek hafta yapacak. Beni yüz anomalisi olup olmadığına ve kalp ekg sini çekmek için tekrar çağır dı ki onlar bence çok çok önemli benim için. Senin miniğin kalbine ve yüzüne bakabildiler mi peki?
şeker yüklemen 24. haftada olacak demişti benim doktorum..
Baktım dedi doktor kalbe ve yüze raporda da yazıyor yüzünü gördük bi ara burnunu falan ölçtü
Ama ben 3 boyutlu beklşyodum
Neyse sağlıklı olsunlar da
ultrasona gitmeden önce göbekleri tokuştursaydık keşke de benimki de senin kıza benzeseydi de taklalar atsaydı keşke. Neyse pazartesi kurtuluşu yok benden dürtücem de dürtücem :)))
bişey dicem çatının geniş olup olmadığını nasıl anladı ki? bir de rahminin geniş olup olmadığını? Yani vajinadan elle muayene mi yaptı ki?
aaa senın cınsıyet bellı degılmı daha:)
valla ben kızımdada eksı yemıstım bu pıpılıdede eksı yedım bende o sey tutmadı.
ınsallah allah sana gonlune gore verır:)
çikolata ye bak mutlaka ..
yok vajinadan değil,sedyede yatıyordum eliyle karnımı muayene etti.ebe olduğundan anladı heralde.yoklaya yoklaya rahmin sınırlarını belirledi.göbeğin biraz üstüne çıkmış üst sınır,tam haftasını gösteriyo dedi.çatıyı da tahminimce kalça kemiklerimin genişliğinden karar verdi.normalde de çok geniş zaten :26: iyice genişledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?