2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
benim de yarın ayrıntılı ultrason var,çok özledim miniğimi:109:inşallah her şey yolundadır da iyi haberlerini veririm teyzelerine.

ben normal doğumu düşünüyorum canımcım...çatı muaynesinden pek çekinmiyorum açıkçası.hamilelikten hemen önce rahim ağzında hoş olmayan hücrelerle karşılaşmıştık.parça alınmıştı.o anları yaşadıktan sonra çatı muayenesi vız geliyo açıkçası doğumdan sonra kontrol edilip,devam ediyorsa leep yapılacak.
Amin;Allah hepimizin gönlüne göre versin canım benim.:))

canımcım adresi kopyala yapıştır yaptıktan sonra http:// kısmını silermisin?böyle açılmıyo.merak ettim yahu :)

Allah korusun parça alınıp biyopsi mi yapıldı ki? Tüylerim ürperdi. çok geçmiş olsun canım inşallah bir avazda kurtarır Allahım seni çok kolay bir doğum geçirirsin.
Bugün ben ultrasonda beklerken tansiyonumu etkileyecek kadar kötü şeylere şahit oldum. Biri sanırım bebeğini kaybetmişti doktorun odasında çığlık ata ata ağlıyordu. Bir tanesinin bebeğinde sanırım bir sorun oldu kürtaj için randevu alıyordu. Birinin riskli çıkmış amniyosentez için bekliyordu falan bir ara tansiyonum düştü dedim eşime çıkar beni burdan daha fazlasına dayanamayacağım. O kadar işledi ki yaşadıkları acılar içime çok fena oldum o anda ..

Çok şükür bebeğim yüz üstüydü ama kalbi atıyordu en azından o bile yetti bana..

Soğukkanlı olmak her yiğidin harcı değil. O yiğitlerden biri olaydım senin gibi olaydım keşke.. Allah sağlık sıhhatle sınamasın bizleri(

evet canım biyopsi yapıldı,sonuç iyi değil.o yüzden dr.um rahim ağzından komple kesit (leep) alması gerektiğini söyledi.böylece kanserli hücrelerin daha derinlerde de olup olmadığını görecekti.ama bu işlemden sonra gebelik yaşandığında düşük riski artıyormuş,gebelikte dikiş atılıyormuş rahim ağzına.bunları konuşunca gebe kalmamda sakınca varmı diye sordum,hayır kesinlikle yok,gebelikten sonra yapalım o zaman dedi.çok şeyi düşünüyo insan.ya daha derinlerde de varsa,tedavi gerekirse,bu tedavilerden dolayı hamilelik şansım düşerse vb vb.... önce bebiş dedim ben de..sonra ne olursa,ne çıkarsa çıksın..
ne kötü bir güne denk gelmişsin canım sen de yaa iyi yapmışsın çıkmakla,sağlam insana daral gelir;hamilelik psikolojisiyle hiç çekilmez valla...

olmadı geneeee siteyi buldum;model adı ne?

Son düzenleme:

annelik böyle bir şey işte.. Seni takdir ediyorum.Çünkü ben de senin yerinde olsam aynısını yapardım..Allah korusun aklına kötü bişeyler de getirme herşey düzelecek ve belki de normal doğumla ki çok duymuşumdur onu tüm sıkıntıların sona erecek vücudun yenilenecek hücrelerin yenilenecek. Mart ayını senin için de sabırsızlıkla bekliyorum gelişmelerden haberdar olmayı da çok istiyorum unutma olur mu

belis hayal büyüyen beşik diye geçiyor modelin adı

sağol canım benim hücrelerin yenilenmesi için dua ediyorum ben de.eğer olursa kızım dünyaya gelir gelmez bende bir kez daha doğmuş olacağım :)
unuturmuyum hiç,burda bu kadar güzel şeyler paylaştıktan sonra olanlardan önce sizlerin haberi olacak tabi :)

yatağa da bayıldım bu arada..çok sade çok güzel bi yatak..uğur böcüğüne çok yakışırrr :)))

kızlaarr bugün kontrole gittim çok şükür sağlığımız yerinde.oğlum büyümüş eli başında uyuyodu:) gördüğümde yüzü gözü burnu çok düzgündü bebeğimin ama ultrason kağıdında çookk büyük gözüküyor burnu. çok kafama taktımmm kiii. her dr a gidişimde kafaya takılcak bişeyler buluyorum(

bide ayrıntılı ultrason istedi doktorum 2 haftaya kadar yaptır dedi.. İstanbul Avrupa yakasında ayrıntılı ultrason için doktor önerisi olan var mı ?

Ben 7- 7.5 kilo aldım şoklar içerisindeyim dr. artık dikkat etmem gerektiğini akşam 7 den sora bişey yemememi ve 7 den sora yürüyüş yapmamı önerdi.İşllh kilo konusunda bu hızla devam etmem..:18:

bana dr şişlide bir yer söledi bende yarın arayacağım fiyat alacağım.DR. Recep Has.

benim kızımın ilk net usgsinde de burnu sivir kanca ve uzun duruyordu, Allah 'ım bu nasıl bişey olcak diye korkmuştum işin açığı, kızım doğduğunda fındık kadar burnu vardı:)) hala da öyle, fındık burunlum benim, usg ye çok takılma yani

toka değil sen de taç veya bone takarsın süslü püslü. Benim kızçe de kesin kel olacak o şekilde yapıcam ben:))

ohoo denemedim mi sanıyorsun, saç olmadan ne taç duruyor ne bone :)) aşağıyaa kayıııııp giidyor, bir de saçsız bebeğe de çok yakışmıyor taç bone falan, bu arada bu öuhabbeti yaptıktan sonradır beniim midem yanmaya başladı, psikolojikmidir yoksa bebiş saçlanıyor mu bilemedim

ayyy canımm sağoll moral oldu valla.bi önceki ultrasonda hiç öyle değildi bunda öyle olunca şaşırdım işte :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…