baby shower partisi genelde anneye sürpriz şekilde yapılır. anne adayının yaptığı oldu mu ben hiç bilmiyorum :))
biz iki arkadaşıma yapmıştık arkadaşlarla toplaşıp :)) her yeri balonlarla süslemiştik eşini ayarlayıp evin anahtarını almıştık o bizim arkadaşı oyalamıştı falan eve geldiğinde ta ta ta taammm herkes mavi giyinmiş heryerde mavi balonlar mavi süslü bir pasta mavi mavi kurabiyeler falan çok güzel olmuştu :))
mutsuz olma kocanı mutsuz et sen niye kendi kendine sinir yapıyorsun tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok aşk olsun bebeğini de mi düşünmüyorsun! benimki de geçen gün aynı şeyi yaptı ben de bir numara yaptım şakacıktan :) ayaktaydım mutfakta su içiyordum arkasından hapşırdım sonra bir çığlık attım ayyyyy ağrım var yetiş gel beni yatağa götür çok kötüyüm offf canım acıyor çok falan sonra diyor ki '' aptal kafam girdim odaya çıkıp sana bir bakmak aklıma gelmedi iyi misin doktora gidelim arayalım'' falan bir tutuştu sormanaz yap arada o anlamaz sen odaya gittin oturdun o dinlenmesine bakıyor erkek bu çok şey bekleme senin gibi hele hamileyken asla düşünemez
bende bebek odası alıcam büyüyen karyolalardan çünkü yerim yok ya karyola ya da beşik olacak ama ben beşik istemiyorum biz beğendik bakalım sizede göstereyim
Eki Görüntüle 850425
Teşekkür ederim canım hemen sıralıyorum aldıklarımı :))
unibaby 3lü ıslak mendil
bübchen çanta içerisinde tüm temizlik ürünleri şampuan süt pişik kremi banyo süngeri ve taşıma çantası
friendly bitkisel bebek deterjanı
frienly bitkisel biberon emzik temizleme deterjanı
avent elektrikli süt sağma makinesi (içerisinde 50 adet göğüs koruma pedi var)
baby& mother 10lü hastane çıkışı
mevlüt elbisesi 6 parçaydı sanırım gelinlik gibi bişey çok hoş:))
banyo havlusu
2 adet bebek pijaması
3 adet tulum,
6 adet üst çıtçıtlı body
3 adet alt patikli pantolon
banyo küveti,maşrapa,kova ve filesi
bebedor biberon temizleme fırçası
bebedor yan yatırma yastığı
nuk 2 adet cam biberon biri büyük biri küçük
nuk saç tarak ve fırçası
nuk burun aspiratörü
3lü eldiven seti
Kraft titreşimli ve müzikli park yatak
Casual cadillac travel sistem bebek arabası
benim hoşuma gitti hepsi. Uğramakta fayda var :)))
kızlar yaklasık 1 haftadır sık sık rastladıgım bı durum bu. bebegım ıcerde nasıl bı sekıl alıyorsa gobek delıgı hızasının sag kısmında bı cıkıntı olusuyor artık kafasını mı oraya dayıyor yoksa poposunu mu bılmıyorum. ama ard arda uzun sure o sekılde kalınca canım acıyor, sankı ıcerden bacagını gerdırmıs orayı esnetıyor gıbı saga dogru buyumus bı karnım oluyor. nasıl o pozısyondan baska pozısyona gecırebılırım onu bılmıyorum, sola dogru yatıyorum elımle bıraz bastırmaya calısıyorum yok bızım kız ne zaman canı ısterse o zaman cekıyor ordan kendını... gulsem mı aglasam mı bılemedım bıldıgın canım acıyor yanı sımdıden boyleyse buyudugunde ne yapacagım merak edıyorum:)
aranızda benım gıbı olan var mı hıc?
herkese merhaba yorumlarınızı okumak çok eğlenceli bilhassa da amarginin yorumları :) gelin görümce kaynana yorumları :)
sevgili amargi
bana da bir akıl ver benim kv de kiloma takıntı yapmış durumda. ve normal doğumun ne kadar zor olduğunu doğumda başına gelenleri de anlatarak bni olumsuz etkiliyor. aslında çok iyi bir insan çok da severim ama bazen kendimi yetersiz hissetmeme sebep oluyor. güzellik ve kilo takıntısı var. sesimi çıkarmıyorum çünkü çok ciddi dercede psikolojik çöküntü yaşamış kaç sene tedavi görmüş. ama alttan almak da beni yoruyor. hakkımı yediren sünepe bir insan olmadım hiç. eşim de annesinin normal davranmadığını idare etmem gerektiğini söylüyor. ben de yardım istiyorum :)
Bu odayı bende beğendim caploonbadan birde yandakini beğendim, 2 sinden birini alıcaz Eki Görüntüle 850732 . Resimden tam anlaşılmıyor her yerinde oyuk kalp desenleri var toz pembe çok şeker geldi bana
evet seninki de güzelmiş bize fiyatıda uygun geldi ama 10kasıma kadarmış 10 kasımdan sonra bakalım ne kadar olacak
Günaydın canlar...Geçen hafta burdan bi arkadaş aynısını sorup meraklandığında pek de güzel akıl vermiştim yok işte daha zamanı var bizim beklenen doğum tarihleri mart sonuna denk geliyor biraz daha sabredelim biz de hissederiz diye de ..20.haftanın içersindeyim hala bi hareket yok neden ben hala kızımın hareketlerini hissedemiyorum artık sabırsızlanmaya başladımBenim kız kesin babası kılıklı olucak kesinnnn ...Böyle sakiiiiinnn,dingiiiiin.....:))) Zira kendisi beni zaman zaman o sakinliğiyle çileden çıkarmayı çok güzel başarır.İşin özü şu ki yine konu başlığına dönüyorum 'Bebişim ne zaman kıpraşıcak':26:
Gebe bir kadının kilolarıyla yaşı geçkin bir kadının kırışıklıkları arasındaki temel farkları anlatan bir mektup harika bir fikir. :)Az önce senin çok dikkati çekici ve insanı etkileyici cümlelerini okudum. Aslında sıkıntını ona da aynen bu biçimde anlatabilirsin. "Lütfen şu kilo konusunu kapatabilir miyiz, ben kendini çok güzel hisseden bir kadınım. Şu an normaldeki kilomdan fazla olduğumun da farkındayım. Eğer izin verirseniz sağlıklı biçimde gebeliğimin devamı için bu kiloyla da hoşnut olmaya çalışıyorum. Bana bu konuyu kapatarak yardımcı olabilirseniz çok sevirim. Sizinsöylediğiniz herşeyi ciddiye aldığımdan çok üzülüyorum ve geriliyorum" anlat ona. Şu an selülit düşünmektense önceliğimin bebeğim olması gayet normal. Ben böyle diyorum. Benim de kendi annem bu konuyu dert ettiği için kendine... Anladığım kadarıyla aranız iyi. Sen bunu söylediğinde o da üzülür eminim. Yok hala devam ediyorsa lütfen beni bilgilendir. Gebe bir kadının kilolarıyla yaşı geçkin bir kadının kırışıklıkları arasındaki temel farkları anlatan bir mektup yazacağım ona.
Gebe bir kadının kilolarıyla yaşı geçkin bir kadının kırışıklıkları arasındaki temel farkları anlatan bir mektup harika bir fikir. :)
yorumlarını çoğu zaman kahkahalar eşliğinde okuyorum :) bu topic beni çok rahatlatıyor.
yarencim doğum tarihlermiz ve bebeklerimizin cinsiyeti aynıymış :) hayırlı olsun şimdiden ben 2 haftadır hissdiyorum ama takıntı haline getirmiştim yatarken elim sürekli karnımdaydı belli belirsiz haraketler hissediyordum son zamanlarda dahada netleşti elimi koymasamda hissdiyorum artık. kilo durumu , iç karın genişliğini hepsi etkiliyor arkadaşım 22 haftalıkken hissetmiş.. o yüzden çok kafanı takma 1-2 hafta içinde hissedersin inş. önemli olan sağlıklı olması:) kib.
Az önce senin çok dikkati çekici ve insanı etkileyici cümlelerini okudum. Aslında sıkıntını ona da aynen bu biçimde anlatabilirsin. "Lütfen şu kilo konusunu kapatabilir miyiz, ben kendini çok güzel hisseden bir kadınım. Şu an normaldeki kilomdan fazla olduğumun da farkındayım. Eğer izin verirseniz sağlıklı biçimde gebeliğimin devamı için bu kiloyla da hoşnut olmaya çalışıyorum. Bana bu konuyu kapatarak yardımcı olabilirseniz çok sevirim. Sizinsöylediğiniz herşeyi ciddiye aldığımdan çok üzülüyorum ve geriliyorum" anlat ona. Şu an selülit düşünmektense önceliğimin bebeğim olması gayet normal. Ben böyle diyorum. Benim de kendi annem bu konuyu dert ettiği için kendine... Anladığım kadarıyla aranız iyi. Sen bunu söylediğinde o da üzülür eminim. Yok hala devam ediyorsa lütfen beni bilgilendir. Gebe bir kadının kilolarıyla yaşı geçkin bir kadının kırışıklıkları arasındaki temel farkları anlatan bir mektup yazacağım ona.
Merhaba canım iyiyiz buralardayız işte..Sen nasılsın ?
iyiyim güzelim çok şükür, her gün gelip buraya okumadan yazmadan içim rahat etmiyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?