2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

bilmiyordum öğrenmiş oldum :)) bilmem benim koca sürprizleri sever ama böyle bişe yapmadı niye yapmadı ya bak şimdi ben işittireyim akşam ona hele bir :) işyerinden bir arkadaşa yapmışlar çok eğlenmişler falan diyim de bir bakalım belki yapar ama parti yapmasa da sorun değil şimdi benim doğum günüm 23 mart tahmini doğum tarihimiz de 26 mart kocam bana hem doğum günü hem de doğum hediyesi alcak ya onun için pek sesimi çıkarmıyorum güzel bir beştaş pırlanta istiyorum çünkü

kızlar çok fenasınız hee :)) böyle birşey benim hiç aklıma gelmezdi yemin ederim..
herşey karşılıklı sen de oyun oynamaya başla.. Ya da şunu yapamıyorum gelip yardım eder misin de. Erkeklerin anlamasını bekleyene kadar ömrünüzden ömür gider aa dostlar. O yüzden onlara onlar gibi davranmanız gerekir. O oyun oynuyorsa sen de oyun oyna, o sen rahatsızlandığında önemsemiyorsa sen de rahatsızlandığında önemseme o ilgisizse sen de ilgisiz ol...
Onlara anca empati kurdurarak bişeyleri anlatabiliriz. Eşim mesela ilk zamanlarda çoraplarını kirliye atmayı hiç alışkanlık haline getirmedi. Bir topladım 2 topladım 3 topladım. Baktım alışacak gibi değil bir daha da koyduğu yerden çoraplarını almadım ve hiç bir şey söylemedim de. baktı ki çoraplar orda birikiyor artık kirlenince kirliye atmayı akıl etti. Mesela ıvırını zıvırını bi yerlere koydu. Onu 20 gün bile sürse ordan asla kaldırmam. En sonunda da derim ki lütfen sana ait olan şu şeyleri kaldırır mısın? Şimdi ben kaldırsam bana soracaksın nerde diye sonra ben unutucam nereye koyduğumu al başına belayı. En iyisi sen sakla istediğin yere diyorum :)))

bende bebek odası alıcam büyüyen karyolalardan çünkü yerim yok ya karyola ya da beşik olacak ama ben beşik istemiyorum biz beğendik bakalım sizede göstereyim

Eki Görüntüle 850425

Bu odayı bende beğendim caploonbadan birde yandakini beğendim, 2 sinden birini alıcaz . Resimden tam anlaşılmıyor her yerinde oyuk kalp desenleri var toz pembe çok şeker geldi bana

Son düzenleme:
sevgili anne adayları, ben de sizin gibi 2014 mart annesi olucam inşallah :) bir süredir yazdıklarınızı takip ediyordum fakat üye olmadığım için sohbete katılamıyordum, bugün işten biraz kaytardım, üşenmeyip üye oldum ve sizlere bir merhaba demek istedim :) umarım sorunsuz bir şekilde minik bıdıklarımıza kavuşuruz
istanbul anadolu yakasında yaşıyorum, ilk bebeğim olacak kısmetse, kendisi ufacık bir erkek :) 17 mart tahmini doğum tarihimiz.
lierac ve bella bee çatlak kremlerini kullanıyorumm , 71 kilo ile hamile kaldım ve şu an 78 kiloyum maşşaallah :) gerçi kilo almayı takmıyorum çok, geldikleri gibi giderlerrr napalımm yani
gelecek hafta detaylıya giricem umarım sorunsuz geçer her şey, tetanoz aşısı diğer hafta olucam, . kısaca benden haberler bu kadar şimdilik :)
herkese bol tekmeli burgulu saltolu bi öğleden sonra dilerimmm

sizi seviyorum hamile arkadaşlarım benim yaa. Sayenizde biz hiç kafa patlatmıyoruz. Valla marka marka not ediyorum aldıklarınızı. Emeğinize sağlık. Sağlıkla büyütün bebişlerinizi inş.

cnm ayni sorun bende de var… ve ben daha bunu 12.haftada hissetmeye basladim.. basta ufak bir top gibiydi.. ben gaz sanmistim. megerse bebekmis…
simdi daha buyuk bir top oldu kendileri…
ben elimi ustune koyup bekliyorum yada hafif gidiklar gibi yapiyorum kayiyor arada ama oyle direk cozumu bende bulamadim henuz… el kol bacak hersey olabilimis… ama ebncede kafa yada poposu gibi … gercektende canini acitiyor … arada durtmeyide dene…

Az önce senin çok dikkati çekici ve insanı etkileyici cümlelerini okudum. Aslında sıkıntını ona da aynen bu biçimde anlatabilirsin. "Lütfen şu kilo konusunu kapatabilir miyiz, ben kendini çok güzel hisseden bir kadınım. Şu an normaldeki kilomdan fazla olduğumun da farkındayım. Eğer izin verirseniz sağlıklı biçimde gebeliğimin devamı için bu kiloyla da hoşnut olmaya çalışıyorum. Bana bu konuyu kapatarak yardımcı olabilirseniz çok sevirim. Sizinsöylediğiniz herşeyi ciddiye aldığımdan çok üzülüyorum ve geriliyorum" anlat ona. Şu an selülit düşünmektense önceliğimin bebeğim olması gayet normal. Ben böyle diyorum. Benim de kendi annem bu konuyu dert ettiği için kendine... Anladığım kadarıyla aranız iyi. Sen bunu söylediğinde o da üzülür eminim. Yok hala devam ediyorsa lütfen beni bilgilendir. Gebe bir kadının kilolarıyla yaşı geçkin bir kadının kırışıklıkları arasındaki temel farkları anlatan bir mektup yazacağım ona.

evet seninki de güzelmiş bize fiyatıda uygun geldi ama 10kasıma kadarmış 10 kasımdan sonra bakalım ne kadar olacak

evet seninki de güzelmiş bize fiyatıda uygun geldi ama 10kasıma kadarmış 10 kasımdan sonra bakalım ne kadar olacak

Evet bende Aralık'ta almayı düşünüyorum sene sonu indirimi olur diye tahmin ediyorum, tabi benim takım indirimde değildi, belki indirime giren takımları değiştirirler, nasip artık:)

yarencim doğum tarihlermiz ve bebeklerimizin cinsiyeti aynıymış :) hayırlı olsun şimdiden ben 2 haftadır hissdiyorum ama takıntı haline getirmiştim yatarken elim sürekli karnımdaydı belli belirsiz haraketler hissediyordum son zamanlarda dahada netleşti elimi koymasamda hissdiyorum artık. kilo durumu , iç karın genişliğini hepsi etkiliyor arkadaşım 22 haftalıkken hissetmiş.. o yüzden çok kafanı takma 1-2 hafta içinde hissedersin inş. önemli olan sağlıklı olması:) kib.

Gebe bir kadının kilolarıyla yaşı geçkin bir kadının kırışıklıkları arasındaki temel farkları anlatan bir mektup harika bir fikir. :)
yorumlarını çoğu zaman kahkahalar eşliğinde okuyorum :) bu topic beni çok rahatlatıyor.

Arkadaşlar, bu yatak park yatak ve beşikarası birşey. Altı tekerlekli olduğundan evde bulunduğum yere getirebilirim. Aynı zamanda sallanabiliyor. Bir özellik de yatağı bir iki kademe indirebiliyorsunuz. 4 yaş bitene kadar kullanabiliyor. Yanılmıyorsam 650 liraydı. Beyaz renk harika olur diye düşünüyorum. Ama 1 ay daha var almama.

Laf aramızda beni de yaratıcı kılıyor. Hastasıyım bu topiğin.

Teşekkür ediyorum canım cevabın için..Evet bizim bebişler aynı gidiyormuş :) Öncelikle sana da da hayırlı olsun.Aslında ben de 2 haftadır bişeyler hissediyorum ama tam kestiremiyorum bağırsak hareketleridir gazla ilgilidir gibi geliyo ayırt edemiyorum.Ama dediğin gibi sanıyorum 1-2 hafta içinde net bi şekilde hissederim.Sağlıklı olsun da tekmeyi bekleriz artık :)

Amargi biliyo musun benim kv de geçen gün bana popon büyümüüüşşş dedi gülerek hoşuna gittiğine adımgibi eminim ben de aaa öyle mi olsun kızım sağlıklı doğsun da dedim ama içim kan ağladı zaten 10 kilo vermiştim 36 beden kıyafetler alıcaktım ki hamile olduğumu öğrendim hiçbişe alamadım sinir oldu o ben zayıfladıkça sinirinden bir kere bile güzel zayıfladı demedi zaten şimdi de ben kilo aldıkça seviniyor benimkine de mektup yaz ((

Ayrıca popom da büyümemişti o hafta yürüyüş yapmadım biraz yayılmıştı o kadar kocam bana çok güzelsin diyip duruyo ben onu dinlerim hıh

bizde oda baktık geçenlerde..fiyatlar çok değişkendi en düşük 2,5 tu.4 e kadar çıkıyordu.
ben çok beklemicem,hemen almak istiyorum.1 ay yapım süresi var.oldu aralığın yarısı.1 ayda koku anca çıkar.oldu ocak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…