2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

hamilelikte bazı korkuların daha fazla artıyor bu çok normal ama çocuk sesinden de bu şekilde tepkiler veriyorsan psikolojik olarak kesinlikle profesyonel bir yardım alman gerekir hem de şimdiden. Seni korkutmak istemem ama yine de bilmekte fayda var.. Lohusa dönemi kadınlar için hamilelikten daha zorlu bir dönem. O yüzden yardımı şimdiden başlayıp doğumdan sonra da devam ettirmen bebeğin ve senin için çok çok sağlıklı olur diye düşünüyorum. Umarım bu zorlukları atlatırsın

Haklısın aslında ama tutuluyorum drda
Olmadı arada bi daha gşdicem artık dayanamazsam
Ayrıntı ile şeker arasında rutin kontrol yok mu

Sen hiç merak etme, mektupların kralını yazacağım.

yaaa şu uyku konusu her hamileninki gibi benim başıma gelmedi ben hala gece 1den önce uyuyamıyorum. keşke biraz uğrasaydı bana şu uyku hali en çok sevineceğim şey olurdu heralde :))
şaka bir yana da erkeklerin bu şekilde davranmalarını hakikaten çok garipsiyorum da bazen bizde durum tam tersi. ben sanırım bazen ilgisiz oluyorum. O zaman benim bey kedi gibi mahsunlaşıyor sevgi istiyor benden kaşlarını büzerek. Eşime kalsa 7/24 yapışık ikiz gibi dolaşabiliriz o derece yani :))
Erkekler hele ki yalnızlığı seven erkekler için bu ilgi gösterisi biraz abartı gibi geliyor.. Mesela benim eşimin bana olan ilgisini eleştiren bir çok erkek arkadaşım var öyle erkek mi olur diye :)))
ama fazla ilgili erkek birden ilgisini çektiğinde kadın (şekil1 a ) sudan çıkmış balığa dönüyor. Ben kendimi o zaman çok savunmasız ve zavallı hissediyorum o çok kötü bir duygu. Bence herşeyin ölçülüsü makbul. Hatta endişelerimden birisi de bu. Bebeğim olduğunda eskisi kadar ilgili olur mu ki bana diye. Öyle bir alıştırdı ki beni ((

seninle bu korkunu anlattıktan sonra dalga geçecek insanlarla zaten bence topluca ilişkini kes canım. Bu çok zorlu bir durum ki ilerde bebeğin büyüdükçe bu korkunun artması da bir ihtimal.. Bence çok güvendiğin birine anlatıp rahatla veya codulu ya dediğim gibi kesinlikle profesyonel yardım al.. Allah yardımcın olsun canım..

ben işte o orgazm aşamasındaki kasılmalardan korktuğum için konsantre olamıyorum peeffff çok ödleğim ben yaaa:)))
ama eşimi mümkün olduğunca mutlu etmeye çalışıyorum o da sadece onu mutlu etmekle uğraştığım için pek hoşuna gitmiyor bu durum. Ama napiyim denedim ama olmadı yani (((
normal bir şekilde illişkimiz devam ediyor ama işte benim için sonu olmuyor sadece eşim için oluyor. umarım bunu atlatırız (

bugün detaylı ultrason için 2 dr daha öğrendim bir tanesi fehmi yazıcıoğlu yarın için bile randevu verebiliyor fiyat 250 tl. Diğer bir dr ise hayri ermiş ama orayı aramadım.

evet canım 250 tl bende öğrendim bugün ama profesör değil perinatoloji uzmanı. profesöre yaptırmak şart mı diye kendi doktorumu aradım bide diğer tavsiyeleriniz bütçemi aştı üstelik en erken 3 hafta sonrasına veriyorlarmış diye. Fehmi Yazıcıoğlu için gidebilirsin dedi. doktorumdan onay aldım randevumu da aldım. oraya gidicem. ama detaylı sormadım renkli mi bakıyorlar cd veriyorlar mı vs.

Kizlar biraz bakindimda oda resimleri paylasmissiniz bikac kucuk fikir vericem ablamdan gordugum kadariyla yani ikiz buyuttu ve besigi cok derin olmayan almisti ve cocuklar emeklemeye basladiginda siz odada yoksunuz diyelim uyaniyo ve kenarlara tutunup ayaga kalkiyo direk yuzustu atabiliyolar kendilerini asagi ben bu durumu cok sik gordugum icin ikea hensvik yada gulliver mod.alicam hayatta cikamaz uyaninca icinden:)

Merhaba kızlar ben bugun ilk tetenoz aşımı yaptırdım şükür,2.dozuda 1ay sonra yaptırıcam insallah.ben öyle mız mız degilim ama igneyi batırırken hiç acımadı ama içindeki ilacı bi bosalttı anam dedim bi agrı kolumda çok agrıdı yaaa.sanki biri koluma geçirmiş gibi oldum:) şimdide agrıyo ustune yatamıyorum kaldırdıgımda agrıyo.şişme ateş yapabilir buz koyarsınız dedi 3güne gecer şişlik ateste olursa dedi.yaptırmayan merak edenler için yazayım dedim bugün ilk günüm yarın bisey olursa yazarım yine.

Erkek anneleri yenidogan sunneti dusunuyomusunuz
ben büyük oğlumu 9 aylıkken sünnet ettirdim emeklerken zorlandı pansuman yaparken korktu ama 1 haftada geçti
karnımdaki de oğlan allah nasip ederse martta doğar temmuz gibi sünnet ettiririm diye düşünüyorum
ben sallanan beşikle başladım ayrıca park yatak aldım park yatağı önceleri gittiğimiz yerde kullanıyorduk çok iyi oluyordu nerde yatacak derdi olmadı sonra odasında kullandık büyüyen yatağı kimse önermemişti bize

ben büyük oğlumu 9 aylıkken sünnet ettirdim emeklerken zorlandı pansuman yaparken korktu ama 1 haftada geçti

UOTE]

gebelikte cinsel iliski - YouTube

gorunce dırek aklıma sen geldın emel :)))

Kizlar disi curuyen dis rahatsizligi olan var mi?ben ilk zamanlar sut icemedim mide bulantisindan 2 disim curudu.doktorumdislerini yaptirabilirsin dedi ama bugun alsancak dis hastanesine gittim yapamayacaklarini film cekilmesi gerektigini risk alamayacaklarini soylediler.dislerini yaptiran var mi?

bende geçen çarşamba oldum. sadece iğnenin battığını hissettim yanma falan olmadı. aynı gün hiç sorun olmadı ama ertesi gün kolumu yukarı kaldırdığımda ağrı vardı. sonraki güne de bir şey kalmadı. içinizi ferah tutun. ne kadar rahat olursanız o kadar kolay atlatılıyor herşey.

medipolde tahliller pahalı ama muayene ucuz.10 tl muyane ücretiydi.bayramdan sonra 25 yapmışlar.ben nagihan kara ya gidiyorum çok memnunum

AAA Bende Nagihan hanıma başladım hemde bu gün muayenesi 25 tl....ama diğer dr...fiyatları farklı sadece bu dr.fiyatı 25 tl.miş öyle dediler görevliler...doktoruna göreymiş hem muayene hemde doğum fiyatları...

yaaa sana rakibi gibi davranması hele ki bir annenin ne kadar acı bir şey.. sinir oluyorum böyle insanlara hakikaten.. hamileliğin şanı zaten kilo almak. niye üzüyon canım kendini kilo almanın en anlamlı hali bence ohhh büyüsün popolar büyüsün göbüşlerr sefamız olsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…