- 10 Nisan 2010
- 432
- 86
- 123
Öyle öyle aynen birikse de okuyorum hepsini hiç atlamadan.Burası beni çok rahatlatıyorİyi ki varsınız hamiş dostlarım
anam izlemiştimmm ben bu bölümü:) çok güzel bi hatıra olmuş size..
Haklısın aslında ama tutuluyorum drda
Olmadı arada bi daha gşdicem artık dayanamazsam
Ayrıntı ile şeker arasında rutin kontrol yok mu
Kizlar disi curuyen dis rahatsizligi olan var mi?ben ilk zamanlar sut icemedim mide bulantisindan 2 disim curudu.doktorumdislerini yaptirabilirsin dedi ama bugun alsancak dis hastanesine gittim yapamayacaklarini film cekilmesi gerektigini risk alamayacaklarini soylediler.dislerini yaptiran var mi?
Kizlar anadolu yakasinda oturup hala detayli ultrason yaptirmamis olanlara bi tavsiyem var ben yaptirmayacaktim ama son anda burasi karsima cikinca kararimi degistirdim henuz gitmedim ama randevu aldim umraniyede rad istanbul goruntuleme merkezi diye bi yer internetten de arastirdim gdenler memnun kalmis hersey dahil 150 tl renkli ayrintili ultrason doppler yapiliyormus cd ve fotograflarla beraber veriliyormus doguma kadar 2 defa daha ucretsiz gidebiliyormussun gittikten sonra isteyen olursa daha aciklamali yazarim
Amargi biliyo musun benim kv de geçen gün bana popon büyümüüüşşş dedi gülerek hoşuna gittiğine adımgibi eminimben de aaa öyle mi olsun kızım sağlıklı doğsun da dedim ama içim kan ağladı zaten 10 kilo vermiştim 36 beden kıyafetler alıcaktım ki hamile olduğumu öğrendim hiçbişe alamadım sinir oldu o ben zayıfladıkça sinirinden bir kere bile güzel zayıfladı demedi zaten şimdi de ben kilo aldıkça seviniyor benimkine de mektup yaz ((
kızlar merhabaa,,
size bişey sorcam. Benim daha önceden ruzgar fobim vardı. Bide salıncak ve kalabalık ortamlar girmek. Ama hepsi ilede bas edebiliyorum. Zaman zaman azalıyo geciyo bazen bazzende yıne cıkıyo. Hamile kaldıgımdan beri cok siddetlendi. Önce 5 dk yalnız kalırdım gecerdi. derin nefes alırdım biterdi. Ama şimdi geçmiyo basım dönüyo nefes alamıyorum, daralıyorum ve eve gelip yatagıma yatmadan geçmiyo. Şimdi bide kucuk cocukların kosusturmaları aglamalarıda aynı seyleri yapıyo. İnsan kendi cocugundan korkarmı ya napmam lazım. Yardım edin nolur..
benim bir abimin kızı o büyüyen yataklardan kullanıyor. Daha önce beşik şeklindeydi sonra da yanındaki komodini çıkardılar yatağının başlığına koydular ve yatağını büyüttüler o şekilde kullanıyolar. Ablamın kızı ise park yatak kullanmıştı 3 yaşından sonra yatıramadılar bir daha.. herkesin tercihi farklı tabii. Ben park yatak aldım ama eşinin dediği gibi kullanışlı bile olsa şık durmuyordu. Eee ilk evlat hevesi daha farklı. Ben de bu sebeple park yatağı iade ettim. Güzel şık bir büyüyen yatak alıcam. Büyüyen yatakların sunta olanları çok dayanıksız. O yüzden biz mdf olanı alıcaz. Biz mağazada bulduk beşiğin al çekmecesine eşim ve satıcı birlikte çıktılar çıt bile etmedi o derece sağlandı. Boyu 180 cm e kadar uzuyor yani 13 14 e kadar kullanılabilir bir yatak..
Bu tezi çürütecek biri varrBende ilk hamileliğimde daha hamile kalmadan 1 ay önce diyebilirim her gün bir yumurta yemeye başladım. Tüm hamileliğim boyunca her sabah yumurtasız kahvaltı yapmadım. Kızım bir doğdu benim kadar saçları vardı resmen
Hatta görmeye gelenler bu kızın perma zamanı gelmiş kuaföre götürelim diye dalga geçiyordu.
ama şimdi adam diyor ki cinsellik sperm annenin mutluluğu için önemli. Sonra da diyor ki doğumu başlatıyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi :)))
bebeklerin bazen canı 7 aylıkken bile gelmek istiyor. O anda cinsellik tetiklemez mi onu? pffff gıcık oluyorum kendime bu kadar derine kadar girdiğim için. Salla beni 4 ay daha zevk almasam sorun olmaz:))
Merhaba kızlar ben bugun ilk tetenoz aşımı yaptırdım şükür,2.dozuda 1ay sonra yaptırıcam insallah.ben öyle mız mız degilim ama igneyi batırırken hiç acımadı ama içindeki ilacı bi bosalttı anam dedim bi agrı kolumda çok agrıdı yaaa.sanki biri koluma geçirmiş gibi oldum:) şimdide agrıyo ustune yatamıyorum kaldırdıgımda agrıyo.şişme ateş yapabilir buz koyarsınız dedi 3güne gecer şişlik ateste olursa dedi.yaptırmayan merak edenler için yazayım dedim bugün ilk günüm yarın bisey olursa yazarım yine.
Kizlar disi curuyen dis rahatsizligi olan var mi?ben ilk zamanlar sut icemedim mide bulantisindan 2 disim curudu.doktorumdislerini yaptirabilirsin dedi ama bugun alsancak dis hastanesine gittim yapamayacaklarini film cekilmesi gerektigini risk alamayacaklarini soylediler.dislerini yaptiran var mi?
eşin içine boşalmazsa sıkıntı yok canım sperm rahim ağzını yumuşatıyor ama korunursanız sıkıntı olmaz hoş eşim yanaşmıyor bu fikre ilişki yarım yamaalak ama olsun sağlıkla doğsunlar da bebeler diyoruz öyle böyle idare ediyoruz bi de bizim 2 bu bebeama şimdi adam diyor ki cinsellik sperm annenin mutluluğu için önemli. Sonra da diyor ki doğumu başlatıyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi :)))
bebeklerin bazen canı 7 aylıkken bile gelmek istiyor. O anda cinsellik tetiklemez mi onu? pffff gıcık oluyorum kendime bu kadar derine kadar girdiğim için. Salla beni 4 ay daha zevk almasam sorun olmaz:))
ben de sen gibi düşünüyorum boyu iiyi oluyor ama eni dar oluyor normal yataktan küçük dar yani ben de o yüzden almamıştım şimdi oda yaptım oğluma geniş geniş uyuyor kendi seçti bi de 3 yaşında arabalı istedi bi de büyük dolap aldık yeter okul zamanı kitaplık ve çalışma masası alırızyerinde olsam hemen bir psikologa görünürdüm, yaşadıkların kolay şeyler değil, bol bol dua et te kendinine güç ver bari, çok üzüldüm, geçmiş olsun.
benim kızımın beşiği de abininki gibi o zaman, benim de normalde komidini çıkarırsam uzuyor,, yatağa dönüşüyor, ama inan gerek yok, içine sinmiyor ki zaten, beşikten bozma yatağa yatırmaya ben kıyamadım kızımı, gittim bellona dan genç odası takımı aldım, ooh miss gibi rahat rahat uyuyor. beşiği de şimdi nasip olursa oğlum kullanacak, sonra ona da bir yatak alacağız, beşikle işimiz bitecek. dediğim gibi kendi evimiz bizim,yer sıkıntımız da pek yok, ona rağmen o beşik bana fenalık geçirtiyoryani yanlş anlaşılmasın, ben beşik almayın demiyorum kimseye, sadece yatak oluyormuş hikayesine kapılıp boş yere fazla para vermeyin, kullanışlı olmuyor diyorum.
bende bugun youtube dan premeture dogan bebek vıdeolarını ızledım, aman allahım ıcıme bı korku ındı resmen kız 23 24 haftalık 500 600 gram dogan bebekler var parmak gıbıler. onları ızledıkce dogan bebeklerı grdukce benım bebegımde suan onlar kadar dıye ınceledım ıyıce resmen kucuk bır bebek herseylerı tam dusunsenıze ıcımızdekı bıldıgın bebek oldu artık o kucuk zamanları gerıde bıraktık.
ayrıca onları ızledıkce allahım sen bızı boyle ımtıhan etme dedım cok zor yasamla olum arasındakı o ınce cızgıde bebegını ızlemek...
psıkolojım bozuldu sankı ne dıye ızledıysem luzumsuz ben :44:
Kızlar selam ben bi kaç gündür sadece öksürüyorum ne denediysem geçmedizencefil zararlı diyolar bebeğime bişi olur die korkuyorum lütfen yardımcı olun
ama şimdi adam diyor ki cinsellik sperm annenin mutluluğu için önemli. Sonra da diyor ki doğumu başlatıyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi :)))
bende bugun youtube dan premeture dogan bebek vıdeolarını ızledım, aman allahım ıcıme bı korku ındı resmen kız 23 24 haftalık 500 600 gram dogan bebekler var parmak gıbıler. onları ızledıkce dogan bebeklerı grdukce benım bebegımde suan onlar kadar dıye ınceledım ıyıce resmen kucuk bır bebek herseylerı tam dusunsenıze ıcımızdekı bıldıgın bebek oldu artık o kucuk zamanları gerıde bıraktık.
ayrıca onları ızledıkce allahım sen bızı boyle ımtıhan etme dedım cok zor yasamla olum arasındakı o ınce cızgıde bebegını ızlemek...
psıkolojım bozuldu sankı ne dıye ızledıysem luzumsuz ben :44:
günaydın canım
inşallah oğluşun hayırlı uğurlu olsun bakalım:)sen yeni mi öğrendin cinsiyetini?detaylıya girdin mi canım bugün nasıldı oğluşun:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?