2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kizlar anadolu yakasinda oturup hala detayli ultrason yaptirmamis olanlara bi tavsiyem var ben yaptirmayacaktim ama son anda burasi karsima cikinca kararimi degistirdim henuz gitmedim ama randevu aldim umraniyede rad istanbul goruntuleme merkezi diye bi yer internetten de arastirdim gdenler memnun kalmis hersey dahil 150 tl renkli ayrintili ultrason doppler yapiliyormus cd ve fotograflarla beraber veriliyormus doguma kadar 2 defa daha ucretsiz gidebiliyormussun gittikten sonra isteyen olursa daha aciklamali yazarim

Öyle öyle aynen birikse de okuyorum hepsini hiç atlamadan.Burası beni çok rahatlatıyorİyi ki varsınız hamiş dostlarım

ben de kesinliklle bişey olduğunda artık kesinlikle bizinmkilere yazmalıyım diyerek koşa koşa geliyorum buraya. işten geldim yemeğimi yedim. eşimi uyuttum gece işe gidecek çünkü ( sonra hoopp sizinleyim göbüşdaşlar:))

Haklısın aslında ama tutuluyorum drda
Olmadı arada bi daha gşdicem artık dayanamazsam
Ayrıntı ile şeker arasında rutin kontrol yok mu

yok canım şekere bakarken kan ve idrar tahlili de yapıcam demişti yanlış hatırlamıyorsam.. Zaten her dk kontrol insanı iyice strese sokuyor.

bana da aynı şeyi söylediler, film çekemediklerinden yapamazlarmış. gebelikten sanırım benim dişim, dişetlerim çok berbat. portakal yesem diş etlerimi acıtıyor. iki tarafımda azılarım beni öldürüyor. bakalım, varsa bir çaresi yaptıralım :44::44:

Sevinirim canım paylaşırsan bana da yakın olabilir orası

gebelikte cinsel iliski - YouTube

gorunce dırek aklıma sen geldın emel :)))

ama şimdi adam diyor ki cinsellik sperm annenin mutluluğu için önemli. Sonra da diyor ki doğumu başlatıyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi :)))
bebeklerin bazen canı 7 aylıkken bile gelmek istiyor. O anda cinsellik tetiklemez mi onu? pffff gıcık oluyorum kendime bu kadar derine kadar girdiğim için. Salla beni 4 ay daha zevk almasam sorun olmaz:))

aaaaah ahhhh sana kayınvaliden diyormuş demesine de bana kim dese beğenirsin, görümcemin kaynanası, kızıma doğum yaptıktan sonra beni ne zaman görsee "sende de göbek kalmışş..." derdi her seferinde, daha doğum yapalı bir yılı geçmemiş göbeğimle uğraşırdı, kendisi de 120 kilo civarı bir kadındı, saygmdan susardım, sonra görümcem doğum yaptı, baktı ondaki göbek benimkinden de fenaa artık ağzını açamadı bana

yerinde olsam hemen bir psikologa görünürdüm, yaşadıkların kolay şeyler değil, bol bol dua et te kendinine güç ver bari, çok üzüldüm, geçmiş olsun.

benim kızımın beşiği de abininki gibi o zaman, benim de normalde komidini çıkarırsam uzuyor,, yatağa dönüşüyor, ama inan gerek yok, içine sinmiyor ki zaten, beşikten bozma yatağa yatırmaya ben kıyamadım kızımı, gittim bellona dan genç odası takımı aldım, ooh miss gibi rahat rahat uyuyor. beşiği de şimdi nasip olursa oğlum kullanacak, sonra ona da bir yatak alacağız, beşikle işimiz bitecek. dediğim gibi kendi evimiz bizim,yer sıkıntımız da pek yok, ona rağmen o beşik bana fenalık geçirtiyor yani yanlş anlaşılmasın, ben beşik almayın demiyorum kimseye, sadece yatak oluyormuş hikayesine kapılıp boş yere fazla para vermeyin, kullanışlı olmuyor diyorum.

oh oh ooohh sevindim o zaman yumurta ile alakası olmadığına, benim ilk bbeiş saçsız doğunca bunda bir saç beklentim var işin açığı, ama yumurtadan da vezgeçemiyorum, bakalım nasıl doğacak kerataa

bende bugun youtube dan premeture dogan bebek vıdeolarını ızledım, aman allahım ıcıme bı korku ındı resmen kız 23 24 haftalık 500 600 gram dogan bebekler var parmak gıbıler. onları ızledıkce dogan bebeklerı grdukce benım bebegımde suan onlar kadar dıye ınceledım ıyıce resmen kucuk bır bebek herseylerı tam dusunsenıze ıcımızdekı bıldıgın bebek oldu artık o kucuk zamanları gerıde bıraktık.
ayrıca onları ızledıkce allahım sen bızı boyle ımtıhan etme dedım cok zor yasamla olum arasındakı o ınce cızgıde bebegını ızlemek...
psıkolojım bozuldu sankı ne dıye ızledıysem luzumsuz ben :44:

Ben de dün oldum ilk dozu. Arkadaşımdan çok ağrıdığını kolunun üstüne yatamadığını duyduğum için sağdan yaptırdım sola yatarım diye. İğneden oldum olası korkmuşumdur ama ağrı yapmasın diye rahat oldum elimden geldiğince. İnanırmısınız hiç ağrı olmadı sonrasında yani iğne yerim bile ağrımıyor dokununca..çok şanslıyım sanırım:)

16 haftalıkken 1 hafta içinde 2 azı dişim kırıldı!katip çelebi üni. diş hekimliğine gittim.tabi hamile olduğum için röntgen çekilmedi.dr. doldurmak zorundayım bunları dedi.uyuşturucu yapmada temizledi dişleri.birini tam temizleyemedi çünkü sinire yakın olduğu için zıplamaya başladım ona geçici dolgu yaptılar.diğerinde sorun olmadı onu kalıcı doldurdu.dişlerimde tartar olduğu için temizletmem gerekiyormuş.dişeti kanamalarım felaket durumda.onu da yaptırıcam.işte bööle ..

eşin içine boşalmazsa sıkıntı yok canım sperm rahim ağzını yumuşatıyor ama korunursanız sıkıntı olmaz hoş eşim yanaşmıyor bu fikre ilişki yarım yamaalak ama olsun sağlıkla doğsunlar da bebeler diyoruz öyle böyle idare ediyoruz bi de bizim 2 bu bebe
ben de sen gibi düşünüyorum boyu iiyi oluyor ama eni dar oluyor normal yataktan küçük dar yani ben de o yüzden almamıştım şimdi oda yaptım oğluma geniş geniş uyuyor kendi seçti bi de 3 yaşında arabalı istedi bi de büyük dolap aldık yeter okul zamanı kitaplık ve çalışma masası alırız

izleme böyle şeyler kafana talılır durur doğum prematüre videoları falan izleme
bebek bakım videoları izle güzel şeyler izle canım

GÜnaydın güzel hamişler kızlar defacto ya da lcw dan kumaş hamile pantolonu alan var mı? burda mağazaları yok internetten sipariş vericem ama normalde hala 38 beden pantolonlarım oluyor bana, oluyor derken basen kısmıı falan oluyor fermuar kapatamıyorum sadece, 38 mi alayım 40 mı alayım bilemedim. Şimdi olmazsa geri gönder yenisi gelsin bekleyemem zaten 2 ay kaldı izne ayrılmama çok acil bilgi lazımmm lütfenn

kızlar 2. doz tetanoz aşısı için sağlık ocagı 2 hafta sonra perşembe gel dedi aynı zamanda doktorum da şeker yüklemesi için çağırdı sizce 2 si aynı gün olur mu ağır gelir mi hemşirenin numarasını bulursam arayıp soracam sizlerin de bilgisi olan yardımcı olsun lütfen..

Kızlar selam ben bi kaç gündür sadece öksürüyorum ne denediysem geçmedi zencefil zararlı diyolar bebeğime bişi olur die korkuyorum lütfen yardımcı olun

geçmiş olsun canım limonlu su iç ama su ılık olsun.çok kuruysa öksürüğün içine bal kat.

işte hamile olmak böyle birşey ,yazılanları okuyorum ve lahana turşusunda kilitleniyorum sabah sabah ağzımın suları aktı

benim de en büyük korkularımdan biri o. Çünkü doğmaz diyemeyiz. Ya tetiklerse bazı şeyler. Allah korusun. Ben izlemedim hiç izlemek de istemiyorum. Bence sen de aklından çıkart çünkü insan hakikaten çok etkileniyor. Ben zaten geceleri kabuslar görüyorum. Bu tür kötü şeyleri izlersem uyku haram olur bana ((

günaydın canım

inşallah oğluşun hayırlı uğurlu olsun bakalım:)sen yeni mi öğrendin cinsiyetini?detaylıya girdin mi canım bugün nasıldı oğluşun:))))

günaydınlar herkese
evet canım dün öğleden sonra girdim ayrıntılıya.egepolden çok memnun kaldım haberin olsun.ayrıntılıdaki doktorda harikaydı ve 50 tl idi ücreti kesinlikle tavsiye ederim orayı
ya arkadaşlar o kadar mutluyum ki dün yaşadığımı önüme gelen herkese anlatmak istiyorum.
dün öncelikle ayrıntılıya girdik:doktor neye baktıysa tek tek anlattı sağolsun.tüm organlarına kadar anlattı.hemşire bebek gülüyor dedi.doktorda bir süre sonra sahi ya ben böyle bebek görmedim on dakikadır gülüyor bu dedi.tabi benim ağzım kulaklarımda ya hemşirede annesine benzemiş annesi çok mutlu dedi.canım oğlum benim ayak ayak üstüne atmış el başının altında bide sırıtıyor bize kur yapıyor bbitanecik balım benim.
oya burda saç meselesini aybükemi yazmıştı doktora sordum hocam saçı varmı diye?saç gözükmez dedi.ben de benim mide yanmam yok olmadı hiç yoksa bebeğim kelmi dedim.oda yanmanın bebek büyüdüğü için mideye yaptığı baskı sonucu midede asit kaçağı olduğunu ondan kaynaklandığını söyledi
birde gene hanginiz yazmıştınız burun meseklesini sordum daha ilerleyen haftalarda o net belli olur dedi.
ordan çıktık bitanecik doktorum şükran hanımın yanına oda çook güzel ilgilendi.oğlum habire hareket edip duruyorduayağını bağdaş kurmuş yüzüne kaldırmış hiç durmuyor minik balıkım.pipisinide gösterdi erkek kesin artık.
ali assgarım geliyor yani.
sırt üstü yatma meselesini sordum bu arada:bu haaftalar değilde 33 34 haftalarda sırt üstü uzun süre yatmamak gerektiğini tansiyonun düşmesine sebep olacağını bunun da bebeğin dolaşımını etkileyeceğini söyledi.
ay canım dokttorum maaşallah profilden çok düzgün bir oğlunuz var minik burunlu dedi.
bende hemen pay çıkardım annesine benzemiş diye
sünneti soracaktım unuttum
ama doğum ücretini sordum:sezeryan yada normal farketmiyor.bir gece yatış refakatçi dahil,oda süslemesi,cd fotoğraf çekimi,doğumdan sonra bebeğin muayenesi,3 gün sonra işitme ve görme muayenesi dahil 1350 tl.
amaaa doktorum ne yazık ki normal olursa girme garantisi vermiyor.gece yada haftasonu hangi doktor nöbetçiyse o giriyormuş.eşimde illaki sezeryan ol şükran hanım girsin ddiyor.
açıkçası normal olursa erkek doktora yaptırmak istemiyorum ben.şimdilik buna devam edeceğim son haftalarda kararımı vereceğim
işte böyle arkadaşlar
çok mutluyum çok
allahım hepimizin bebeğini sağlıkla imanla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
çook güzel bir rahmet bu ya gerçekten allah bize nasip ettiği için çok şanslıyız.
hepinizi çok seviyorum dualarımdasınız hepiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…