geçmiş olsun canım limonlu su iç ama su ılık olsun.çok kuruysa öksürüğün içine bal kat.
Merhaba Muntazar, uzun süredir takip ediyorum ama bu güne kadar yazmamıştım. Ben de kısmetse Mart annesi olacağım. Şu anda 20 hafta 3 günlüğüz ve pazartesi randevum var. Egepole Gökalp beye gidiyorum. Ayrıntılı ultrasonu bir sonraki gelişinde belirleriz dedi Sen nasıl yaptın? Önceden randevu mu aldın? pazartesi gittiğimde ayrıntılıya doktor muayenesinden sonra girme şansım olur mu? Bir de ayrıntılı ultrasonun cd sini verdiler mi? Çok heyecanlıyım.. seni görünce dayanamayıp sormak istedim....günaydınlar herkese
evet canım dün öğleden sonra girdim ayrıntılıya.egepolden çok memnun kaldım haberin olsun.ayrıntılıdaki doktorda harikaydı ve 50 tl idi ücreti kesinlikle tavsiye ederim orayı
ya arkadaşlar o kadar mutluyum ki dün yaşadığımı önüme gelen herkese anlatmak istiyorum.
dün öncelikle ayrıntılıya girdik:doktor neye baktıysa tek tek anlattı sağolsun.tüm organlarına kadar anlattı.hemşire bebek gülüyor dedi.doktorda bir süre sonra sahi ya ben böyle bebek görmedim on dakikadır gülüyor bu dedi.tabi benim ağzım kulaklarımda ya hemşirede annesine benzemiş annesi çok mutlu dedi.canım oğlum benim ayak ayak üstüne atmış el başının altında bide sırıtıyor bize kur yapıyor bbitanecik balım benim.
oya burda saç meselesini aybükemi yazmıştı doktora sordum hocam saçı varmı diye?saç gözükmez dedi.ben de benim mide yanmam yok olmadı hiç yoksa bebeğim kelmi dedim.oda yanmanın bebek büyüdüğü için mideye yaptığı baskı sonucu midede asit kaçağı olduğunu ondan kaynaklandığını söyledi
birde gene hanginiz yazmıştınız burun meseklesini sordum daha ilerleyen haftalarda o net belli olur dedi.
ordan çıktık bitanecik doktorum şükran hanımın yanına oda çook güzel ilgilendi.oğlum habire hareket edip duruyorduayağını bağdaş kurmuş yüzüne kaldırmış hiç durmuyor minik balıkım.pipisinide gösterdi erkek kesin artık.
ali assgarım geliyor yani.
sırt üstü yatma meselesini sordum bu arada:bu haaftalar değilde 33 34 haftalarda sırt üstü uzun süre yatmamak gerektiğini tansiyonun düşmesine sebep olacağını bunun da bebeğin dolaşımını etkileyeceğini söyledi.
ay canım dokttorum maaşallah profilden çok düzgün bir oğlunuz var minik burunlu dedi.
bende hemen pay çıkardım annesine benzemiş diye
sünneti soracaktım unuttum
ama doğum ücretini sordum:sezeryan yada normal farketmiyor.bir gece yatış refakatçi dahil,oda süslemesi,cd fotoğraf çekimi,doğumdan sonra bebeğin muayenesi,3 gün sonra işitme ve görme muayenesi dahil 1350 tl.
amaaa doktorum ne yazık ki normal olursa girme garantisi vermiyor.gece yada haftasonu hangi doktor nöbetçiyse o giriyormuş.eşimde illaki sezeryan ol şükran hanım girsin ddiyor.
açıkçası normal olursa erkek doktora yaptırmak istemiyorum ben.şimdilik buna devam edeceğim son haftalarda kararımı vereceğim
işte böyle arkadaşlar
çok mutluyum çok
allahım hepimizin bebeğini sağlıkla imanla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
çook güzel bir rahmet bu ya gerçekten allah bize nasip ettiği için çok şanslıyız.
hepinizi çok seviyorum dualarımdasınız hepiniz
Kızlar selam ben bi kaç gündür sadece öksürüyorum ne denediysem geçmedizencefil zararlı diyolar bebeğime bişi olur die korkuyorum lütfen yardımcı olun
GÜnaydın güzel hamişlerkızlar defacto ya da lcw dan kumaş hamile pantolonu alan var mı? burda mağazaları yok internetten sipariş vericem ama normalde hala 38 beden pantolonlarım oluyor bana, oluyor derken basen kısmıı falan oluyor fermuar kapatamıyorum sadece, 38 mi alayım 40 mı alayım bilemedim. Şimdi olmazsa geri gönder yenisi gelsin bekleyemem zaten 2 ay kaldı izne ayrılmama çok acil bilgi lazımmm lütfenn
bende de işte sadelik takıntısı var hiç renkli giyinmem ve renkli olan şeyleri de pek sevemedim bir türlü. Hep pastel ama göz yormayan renkler almaya başladım bebişime... Hatta örülen yeleklere bile sakın renkli ip koymayın beyaz olsun herşeyi istiyoruz dedim. Herkes beyaz örüyor. Ben de genellikle beyaz alıyorum herşeyini.. İşte bir de uğur böceği takıntım var uğur böceği figürlü şeylere takılıyorum :))
onun dışında pembe pek almayı düşünmüyorum ama gelenler illa ki pembe getirecekler bu kesin birşey:))
tokalarda belki süslü püslü alırım o zaman sade ama kokoş bir kızım olur :)))
ben hastanede çalışıyorum doktorum en başta siz yabancı değilsiniz sizden öyle çok tahlil istemicem dedi :) yani bu da bazı şeylerin aslında gereksiz olduğu ve para tuzağı olduğunu gösterir hamileliğimin başından beri yaptırdığım şeyleri söylüyorum 6 haftalıkken rutin kan tahlilleri 12 haftalıkken 2li tarama testi sonrasında hiçbirşey yaptırmadım daha sadece 1 kere kanıma bakıldı bir kere de 2li tarama için kan verdim 3lü yü istemedi bile detaylı ultrasonu isticekmiş bi de 24.haftada şeker yüklemesi sen yaptır için rahat olsun gereksiz tahlil istediğini düşündüğünde bana söyle yardımcı olmaya çalışırım
Günaydınlar, ben 20. haftamda ve 1.63 boya 67 kiloyum. Hamile olmadan önce 40 beden giyiyordum, defactodan aldığım hamile pantolonu ise 38 beden! Ama fermuarsız, düğmesiz bir pantolon, yani bel kısmı komple lastik, bence fermuarlı bişeyse 40 al, ama benimki gibi beli lastikliyse 38 al derim, kolaylıklar dilerimm
Merhaba Muntazar, uzun süredir takip ediyorum ama bu güne kadar yazmamıştım. Ben de kısmetse Mart annesi olacağım. Şu anda 20 hafta 3 günlüğüz ve pazartesi randevum var. Egepole Gökalp beye gidiyorum. Ayrıntılı ultrasonu bir sonraki gelişinde belirleriz dedi Sen nasıl yaptın? Önceden randevu mu aldın? pazartesi gittiğimde ayrıntılıya doktor muayenesinden sonra girme şansım olur mu? Bir de ayrıntılı ultrasonun cd sini verdiler mi? Çok heyecanlıyım.. seni görünce dayanamayıp sormak istedim....
Bu arada Maşallah kuzucuğuna... Allah sağlıkla kavuşmamızı nasip eder inşallah...
günaydın kızlarr... ya birşey soracağım size ; benim bebiş çok aşağıda sanki yaa sizin de mi öyle...bazen rahme doğru vuruyor mesela
evet canım
bende bazen bakıyorum aşağıya inmiş orada hareket ediyor
ya dün ultrasonda zaten doktor çok geniş bir alana baktı artık büyüyorlar bebeklerimiz korkulacak bir şey yoktur eminim merak etme
amin amin canım hepimizin inşallah
ya ben önceden randevu aldım şuan 23. haftamdayım ben
sende bir dahaki randevuyu aldığında ayrıntılı içinde randevu al ben öyle yaptım
cd vermediler sadece fotoğraf verdiler
bak cd den haberim yoktu benim
neyse olsun oda güzel ya
canım benim vallahi ultrasondaki doktorda yardımcısı da çok iyi
yani sen zaten bebeğini gördüğün için mutlu oluyorsun fakat bunların enerjisi yaklaşımıda seni dahada bi coşturuyor
benim ağız kulakları bile aşmıştır
bak seni düşününce bile sevinç basıyor
allahım hepimizin ve bebeklerimizin yardımcısı olsun inşaallah
canım öncelikle çok teşekkür edrim ilgilendiğin için, benim alacağımda düğmesiz ve fermuarsız yalnız sadece 40 bedeni kalmış sitede büyük mü olur acaba ya, ben 1 68 boyunda 58 kiloydum hamile kalmadan önce şimdi 65 kiloyum. iade kısmında da en yakın bayiden değişiklik ve iade yapabilirsiniz diyor yani diğer alışveriş siteleri gibi geri gönderme yok galiba. kalıp olarak büyük olduğu anlaşılıyor senin söylediğine göre
canım öncelikle çok teşekkür edrim ilgilendiğin için, benim alacağımda düğmesiz ve fermuarsız yalnız sadece 40 bedeni kalmış sitede büyük mü olur acaba ya, ben 1 68 boyunda 58 kiloydum hamile kalmadan önce şimdi 65 kiloyum. iade kısmında da en yakın bayiden değişiklik ve iade yapabilirsiniz diyor yani diğer alışveriş siteleri gibi geri gönderme yok galiba. kalıp olarak büyük olduğu anlaşılıyor senin söylediğine göre
Kızlar ben bugün ağda için kuaföre gitmeye düşünüyorum sizce bir sakıncası var mı hamileligimin ikinci ayında gitmiştim sadece şimdi bebek büyüdü bir sorun olur mu? Erken doğum filan diyorlar korktum açıkçası ama yaptırmam lazım olmadı jilet e devam edeceğim. Bilgisi olan cevaplayabilir mi acaba
Rica ederim canım, maaşallah kilon çok iyiymiş, sana büyük gelir 40 beden diye düşünüyorum, çünkü 38 bana bile rahat rahaat oldu, bu arada Ankara'daysan çok güzel bir yer keşfettim hamile pantolonları için
evet canım
bende bazen bakıyorum aşağıya inmiş orada hareket ediyor
ya dün ultrasonda zaten doktor çok geniş bir alana baktı artık büyüyorlar bebeklerimiz korkulacak bir şey yoktur eminim merak etme
ben ankaradayım nereyi keşfettiniz acaba çok ciddi sorun yaşıyorumda hamile kıyafeti bulmakta
Ben internetten aldım hamile Giyim yazınca ışıll hamile giyim var oradan aldım çok memnunum hamile kalmadan önce 36giyiyordum 38siparis verdim küçük geldi 40bedenini istedim. Çok güzel çok memnun kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?