2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
günaydın kızlarr... ya birşey soracağım size ; benim bebiş çok aşağıda sanki yaa sizin de mi öyle...bazen rahme doğru vuruyor mesela

Merhaba Muntazar, uzun süredir takip ediyorum ama bu güne kadar yazmamıştım. Ben de kısmetse Mart annesi olacağım. Şu anda 20 hafta 3 günlüğüz ve pazartesi randevum var. Egepole Gökalp beye gidiyorum. Ayrıntılı ultrasonu bir sonraki gelişinde belirleriz dedi Sen nasıl yaptın? Önceden randevu mu aldın? pazartesi gittiğimde ayrıntılıya doktor muayenesinden sonra girme şansım olur mu? Bir de ayrıntılı ultrasonun cd sini verdiler mi? Çok heyecanlıyım.. seni görünce dayanamayıp sormak istedim....
Bu arada Maşallah kuzucuğuna... Allah sağlıkla kavuşmamızı nasip eder inşallah...

Bu arada bugün tetanoz aşısı oldum. Doktor d vitamini damlası verdi. Önceden doğumdan sonra sadece bebeklere verilirken artık hamilelere de verilmesi kararlaştırılmış. Sizlere de yazıldı mı? kullanıyor musunuz? Doktoruma sormadan kullanmayı düşünmüyorum ama sizlerin de fikrinizi almak istedim...

Kızlar selam ben bi kaç gündür sadece öksürüyorum ne denediysem geçmedi zencefil zararlı diyolar bebeğime bişi olur die korkuyorum lütfen yardımcı olun

öksürük için ben oğluma ya balla karabiber karıştırıp bir kaşık veriyorum ya da pekmezle karabiber tavsiye ederim rahat rahat uyuyor

geçmiş olsun bu arada...

Günaydınlar, ben 20. haftamda ve 1.63 boya 67 kiloyum. Hamile olmadan önce 40 beden giyiyordum, defactodan aldığım hamile pantolonu ise 38 beden! Ama fermuarsız, düğmesiz bir pantolon, yani bel kısmı komple lastik, bence fermuarlı bişeyse 40 al, ama benimki gibi beli lastikliyse 38 al derim, kolaylıklar dilerimm

beyazla bütün renkler gider sen tokalarla bantlarla süsle prensesii annesi.
seninle dün yazıştık sonra bir bakiyim dedim sitelere cidden bak ne olur yine satıştaydılar vardı güzel şeyler......

çok şanslısın bizde senden öğrenelim sen bize anlatırsın... şimdi düşündüm bende 2 li tarama,4 lü tarama ve detaylı ultrason 2 defa da kan tahlili yaptırdım. ilki seninde dediğin gibi 6 haftalıktı ikincisi de 4 lü taramada ama o zaman ben özellikle çok halsiz ve yorgun olduğumu söylediğim için yapılmıştı...

canım öncelikle çok teşekkür edrim ilgilendiğin için, benim alacağımda düğmesiz ve fermuarsız yalnız sadece 40 bedeni kalmış sitede büyük mü olur acaba ya, ben 1 68 boyunda 58 kiloydum hamile kalmadan önce şimdi 65 kiloyum. iade kısmında da en yakın bayiden değişiklik ve iade yapabilirsiniz diyor yani diğer alışveriş siteleri gibi geri gönderme yok galiba. kalıp olarak büyük olduğu anlaşılıyor senin söylediğine göre

amin amin canım hepimizin inşallah
ya ben önceden randevu aldım şuan 23. haftamdayım ben
sende bir dahaki randevuyu aldığında ayrıntılı içinde randevu al ben öyle yaptım
cd vermediler sadece fotoğraf verdiler
bak cd den haberim yoktu benim
neyse olsun oda güzel ya
canım benim vallahi ultrasondaki doktorda yardımcısı da çok iyi
yani sen zaten bebeğini gördüğün için mutlu oluyorsun fakat bunların enerjisi yaklaşımıda seni dahada bi coşturuyor
benim ağız kulakları bile aşmıştır
bak seni düşününce bile sevinç basıyor
allahım hepimizin ve bebeklerimizin yardımcısı olsun inşaallah

günaydın kızlarr... ya birşey soracağım size ; benim bebiş çok aşağıda sanki yaa sizin de mi öyle...bazen rahme doğru vuruyor mesela

evet canım
bende bazen bakıyorum aşağıya inmiş orada hareket ediyor
ya dün ultrasonda zaten doktor çok geniş bir alana baktı artık büyüyorlar bebeklerimiz korkulacak bir şey yoktur eminim merak etme

evet canım
ya dün ultrasonda zaten doktor çok geniş bir alana baktı artık büyüyorlar bebeklerimiz korkulacak bir şey yoktur eminim merak etme

ben bazen göbek deliğimin biraz yukarsından tekme yiyorum bazen taa aşağılardan karnım o kaadr genişki rahatça yüzüyor herhalde diyorum ya da sen o kadar büyüdün mü oğlum diyorum bende anlamadım.

:) amin inşallah canım.... fotoğrafı da hatıra olarak kalıyor... çok güzel bence de :) Artık haftaya gittiğimde alırım randevumu ... çok heyecanlıyım ben de muayene günlerini iple çekiyorum... Sağlıklı haberlerini alalım hep birlikte inşallah :)

Kızlar ben bugün ağda için kuaföre gitmeye düşünüyorum sizce bir sakıncası var mı hamileligimin ikinci ayında gitmiştim sadece şimdi bebek büyüdü bir sorun olur mu? Erken doğum filan diyorlar korktum açıkçası ama yaptırmam lazım olmadı jilet e devam edeceğim. Bilgisi olan cevaplayabilir mi acaba

Rica ederim canım, maaşallah kilon çok iyiymiş, sana büyük gelir 40 beden diye düşünüyorum, çünkü 38 bana bile rahat rahaat oldu, bu arada Ankara'daysan çok güzel bir yer keşfettim hamile pantolonları için

Ben internetten aldım hamile Giyim yazınca ışıll hamile giyim var oradan aldım çok memnunum hamile kalmadan önce 36giyiyordum 38siparis verdim küçük geldi 40bedenini istedim. Çok güzel çok memnun kaldım.

ben hamileliğimin başından beri ağdaya gidiyorum hiç ara vermedim çok şükür sorunda yaşamadım kendini çok kasma acıyacak diye rahat olursan sorun olacağını zannetmiyorum

ben ankaradayım nereyi keşfettiniz acaba çok ciddi sorun yaşıyorumda hamile kıyafeti bulmakta

evet canım

Benimki de hep aşağıda rahme vuruyor bakalım bugün ayrıntılıda doktor bişey söyleyecek mi

ben ankaradayım nereyi keşfettiniz acaba çok ciddi sorun yaşıyorumda hamile kıyafeti bulmakta

Becerebildiğim kadarıyla anlatmaya çalışıyım cadica; yer Kızılay'da, Atatürk Bulvarı üzerinde; orda bir üst geçit vardır, onun tam hizasında, üst geçidin bir ayağında İzmir caddesi girişi var, diğer ayağında da bu bahsettiğim dükkan, zaten tabela koymuş "hamile kıyafetleri alt kattadır" diye. Kartı evde kaldı yarın ismini ve tam adresini söylerim, çok büyük bir yer, kumaş pantolonlar peşin 35'e satılıyor ve ben çok beğendim, umarım işine yarar

Ben internetten aldım hamile Giyim yazınca ışıll hamile giyim var oradan aldım çok memnunum hamile kalmadan önce 36giyiyordum 38siparis verdim küçük geldi 40bedenini istedim. Çok güzel çok memnun kaldım.

ışıl ya da diğer markaların pantolonları çok klasik eşim bana topuklu ayakkabı giymeyi yasakladı ve öyle bir bot aldı ki gören erkek botu sanıyor burda kışın buzlanma çok oluyor yakında kar yağar kaymayayım diye altı tırtıklı falan almış ama gerçekten çok rahat etti ayaklarım, o yüzden defacto ya da lcw marka pantolarlar daha uygun olacak o botlarla, sen kaç kilosun şuan demekki ışılın kalıpları daha küçük, ben ebrudan bir etek almştık ne olur ne olmaz diye bir büyük beden sipariş etmiştim o da çuval gibi oldu o yüzden korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…