2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

ahh ahh keşke Ankarada olsam ya Hakkaride görev yapıyoruz internete mahkumum

Ben kendimden örnek vereyim; normalde 46 beden giyiyordum, lcw hamile pantolonu 44 de 42 de oluyor.
Yani bence hamileler kendilerini iyi hissetsin diye bedenler normalden daha küçük yazıyor.

yeri anladım teşekkür ederim :) arkadaşlar internetten alışveriş yapıyorsanız butikbebe de güzel indirimler var kızımın ilk alışverişini az önce yaptım bende çok mutlu hissediyorum kendimi

Sevgili mart anneleri bunu yazmak çok zor şu an benim için ama bir şekilde sizinle vedalaşmak istedim.Geçen Çarşamba ikizlerimizi kaybettik.Normal doğum yaptım biri ölü biri canlıydı fakat akciğerleri gelişmediği için o da yaşamadı.İki oğlumda çok güzeldi ve melek oldular.Rabbim kimseye yaşatmasın,ciğerimin yangınının tarifi yok.Ben ,eşim ve ailem zor günler geçiriyoruz ancak Allah inancımızla bu kötü günleri geçireceğimize inanıyoruz.Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin güzel yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Dualarım sizinle güzel anneler...Hoşçakalın

çok geçmiş olsun allah sabır versin

Allah sabir versin canim :'(

Allah sabır versin..Gerçekten çok üzüldüm...Herşeyin hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor elimizden...

Rabbim bu sınavında ailen ve sana sabır versin, onlar seni cennete bekliyor olacaklar size şefaatçi olacaklar inşallah. "Düşük doğan çocuklarınıza isim veriniz. Ki, Allah bununla terazinizin sevap kefesini ağırlaştırsın. Aksi halde o Kıyâmet Gününde gelerek şöyle der: “Yâ Rabbi! Bunlar bana isim vermeyerek, benden elde edecekleri sevabı kaçırdılar.”

benim de defactodan hamile pantolonum var. Ben 40 al derim sebebini de şöyle açıklıyım.bel kısmı zaten lastikli ve göbeğin her geçen gün büyüdüğü için belinden düşmez. biraz bol olsa da giyebilirsin ama dar pantolon bacaklarını rahatsız eder ve bi de bundan sonra doğuma kadar genişlicez sürekli.zaten 4 ay için aldığın pantolonunu 2 ay sonra giyemezsen bir işe yaramaz diye düşünüyorum.

ben soluma yaptırdım şişme ateş yapmadı ama agrı var kolumu kaldırdıgımda agrıyor igneyi batırırken agrımadı ilacı verirken agrıdı.

rabbim sabır versin sana ve ailene cnm çok üzüldüm.peki doktorun ne söyledi neden ölmüşler bi sorun mu vardıki amacım seni üzmek degil sadece paylaşdıgın için öyle sadece geçmiş olsun demek istemedim.rabbim hayırlısıyla tekrar nasip etsin başın sagolsun

Ben kendimden örnek vereyim; normalde 46 beden giyiyordum, lcw hamile pantolonu 44 de 42 de oluyor.
Yani bence hamileler kendilerini iyi hissetsin diye bedenler normalden daha küçük yazıyor.

aynen canım sana katılıyorum eger lcw den alacaksanız bı beden kucugunu alın. bende gebe kalmadan once 44 gıtıtordum hamılelık karnım buyuyo daha da buyucek dıye 46 aldım cuvaldan beter. 42 bıle olurmus yanı anlayacagınız sızde ınternetten secımınızı ona gore yapın kızlar

Merhaba sevgili mart anneleri.. Aranızda doğum eğitimleri, seminerleri vs katıldığınız programlar var mı? Özellikle Ankara'daki hamile adaylarına sormak istiyorum. Buraya yeni taşındığım için halk eğitimin bu tür hizmetleri var mı bilmiyorum. Şimdilik öğrendiğim Tobb Etü hastanesinde doğum eğitimlerinin olduğu. Sizin de bildiğiniz kurs ve eğitimler varsa paylaşırsanız sevinirim.
Herkese sağlıklı günler..

canım ınan cok uzuldum... allah sabır versın cok zor bır durum
pekı nasıl oldu da dogum oldu nerden anladın bı sorun oldugunu, amacım senı uzmek degıl sadece bılgı vermenı ıstıyoruz kı bızde dıkkat edelım ona gore. ama yıne de cevap vermeyebılırsın anlayısla karsılarız canım.
rabbım tekrarını ve saglıklı olarak zamanında doganını da nasıp etsın sızlere ınsallah. dualarımız sızınle...:26:

:))) o senin popona kurban olsun takma sen güzel göbüşlü yaygın popolu arkadaşım beniiimmm

ahhh emelim sorma evlendiğimden beridir bir kilo takıntısı var benim kv nin eşimle beraber diyet yaptık eşim 20 ben 10 kilo verdim ama bir kere de ağzından çok güzel zayıfladın dediğini duymadım inatla eşimin çok güzel zayıfladığını söyledi bu konuyu hiç aşamadık yani çok üzülüyorum o öyle dedikçe zaten kilo aldığımın farkındayım hamile bir insana söylenecek en son szö olur herhalde kilo almışsın öffff napalım artık dediğin gibi popomu yesinler :)))

ben waikikiden pantolon aldım geçen gün 36 beden giyiyorum normalde 38 beden aldım büyük olsun biraz diye ama o da çok büyük geldi sonra gittim bir tane 36 beden aldım o rahat oldu yani waikikde bedenin neyse onu al derim ben tabi her modelde aynı şey geçerli mi bilmiyorum canım

günaydın kızlarr... ya birşey soracağım size ; benim bebiş çok aşağıda sanki yaa sizin de mi öyle...bazen rahme doğru vuruyor mesela

benim de öyle aşağıdalar hala göbek deliğinin olduğu yere anca ulaşmışlardır zaten yukarda atması imkansız şuan için canım normal yani :))

ben de bugün tetanoz aşısı oldum canım bana da aile hekimi d vitamini damlasından bahsetti haftaya doktor kontrolüm var sorucam sonra o ne derse ona göre başlicam

ben epilasyona gidiyordum gebelikten önce 4 seans gittim doktorum ona da izin verdi ama içim rahat etmedi ağdaya gidiyorum 3 kere gittim şimdiye kadar hiçbişe olmaz allahın izniyle içini ferah tut

aynı şeyi ben de bir kaç gündür düşündüm ve bana da o tarz şeyler söylendi.Herhangi bir enfeksiyon veya sancı ya da canımın normalden daha fazla acıması ihtimaline karşın jilete devam edeceğim.

Çok üzüldüm canım benim Allah sana sabırlar versin .Herşeyin hayırlısı demekten başka çare gelmiyor elden Bizim de dualarımız seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…