2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

canım benim çok üzüldüm allahım sana yeni sevinçler yaşatmayı nasip etsin (amin) hoşçakal

aynı şeyi ben de bir kaç gündür düşündüm ve bana da o tarz şeyler söylendi.Herhangi bir enfeksiyon veya sancı ya da canımın normalden daha fazla acıması ihtimaline karşın jilete devam edeceğim.

Of of ben jilet yapıtım dedim kıl dönmesi gibi birşey oldu 1 ay onla uğraştık göbekten göremedimde tam, geçen banyoda ağda yaptım idrar yollarını üşütmüşm bu seferde, ne yapçm bilmiyorum bi dahakine

Hanımlar ben bu hafta pazartesi ayrintili ultrasona girdim ve bebeğin kordonundaki iki damarda da darlik oldugu görüldü 3 hafta sonra tekrar kontrol edecekler bu durumun ileride bebekte gelişim geriligine sebep olabileceginu ve bende yüksek tansiyona sebep olabileceğini söylediler. . Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi? Dualariniza beni de ekleyin lutfen cok endiseliyim..

kızlar günaydın sabahtan işlerimi anca ayarladım da yazma fırsatı buldum bugün sabah tetanoz aşımın ilk dozunu oldu diğer dozunu 1 ay sonra yapacaklar kızımın kalp atışlarını da duyduk çok şükür normal dedi hemşire dün gece allahıma şükürler olsun ki babası da hissetti tekmeleri artık tekme diyorum çünkü baya sarstı dün gece bizi küçük kraliçem :)) dünden beri çok hareketliyiz allahım bu duyguyu herkese yaşatsın bizler de sağlıkla kucağımıza alırır inşallah

Gel gelelim sinirimi bozan mevzuya dün akşam işten çıktım kv yi aldık eve dönüyoruz (ben ona yılbaşına kadar hiçbişe almayın dediğim halde) ''eminönünden kızıma çorap aldım birkaç bişey daha aldım kızımın çeyizini hazırlıyorum sonra size sürpriz yapıcam '' dedi ve ben buna bozuldum biz bişe almayın dedikçe inadına bişeyler alıp duruyor ve bebeğe kim ne getiriyorsa evde tutuyor bize vermiyor eşimin teyzesi en son tabak almış kızıma eşime söylemiş dün akşam eşim dedi ki '' annem bize birşey vermiyor teyze herhalde çocuk doğunca da çocuğu da alıp kendi evine götürücek'' :)) bu da benim hoşuma gitti tabii bazı şeylerin farkına varsın dimi geçen gün de bebeğin kontrolüne geldi ultrason kağıtlarını aldı eve götürdü sonra akşam gittik geri istedim '' anne kağıtları sen aldın ama annemler de merak ediyor verebilirsen onlara da göstericem'' dedim ohh iyi de yaptım

kızla böyle kendinize eziyet ediyorsunuz yani tavsiyem ağdaya gitmeniz hem jilet yaptıkça doğuma kadar kıl kökleriniz daha kalın olucak hem kıllarınız çoğalacak hem de devamlı jilet yapmak zorunda kalacaksınız benden söylemesi eziyeti çok fazla

Canım ben epilasyona gidiyordum hamile kalmadan önce.Ağda kıl köklerini daha da güçlendirir.Jilete devam et dedi doğumdan sonra tekrar gelene kadar.Ben biraz da o yüzden yani mecburiyetten jilet yapıcam.Yoksa normalde hiç yaptığım bişey değildir.

kızımın şansına milupadan bebiş çantası,mamalar ve hediye çekleri geldi.sadece üye olmuştum. çok sevindirdi beni.iş yerimdeki arkadaşlar bayıldılar

anladım canım benim epilasyoncu da doğuma kadar ağda yap çoğalmaz jilet yaparsan çoğalır yapma dedi de ondan söyledim

Allah sabır versin cnm

Canım acıbadem hastanesinde var ben oraya gıdıyorum. Bu hafta son ama bır sonrak,i eğitime randevu alabilirsin. Ücretsiz hemde. BUnun dısında özel hastanelerde de seminerler oluyo. internet sitelerinden takip etmen gerek.

canım ne zaman uye oldun. Bende olmustum ama gelmedi bana hala.

9 haftalık kadardım galiba tatlım.sanada gelir yakında,insanı mutlu ediyor küçük hediyeler :))
ben yemekteyken iş yerime getirip bırakmış postacı,arkadaşlarım heyecanla beni beklemişler.bir görsen hepsi benden heyecanlıydı

ayyy gelsin bende istiyorum yaaaa....

ben hamileliğimin başından beri ağdaya gidiyorum hiç ara vermedim çok şükür sorunda yaşamadım kendini çok kasma acıyacak diye rahat olursan sorun olacağını zannetmiyorum

valla gözümü kararttım gideceğim inşallah birşey olmaz

ben 56 ile hamile kaldım şu an 64 teyim çok rahat oluyor. tabi iyisini sen bilirsin benim ki sadece bir fikir :)

aynı şeyi ben de bir kaç gündür düşündüm ve bana da o tarz şeyler söylendi.Herhangi bir enfeksiyon veya sancı ya da canımın normalden daha fazla acıması ihtimaline karşın jilete devam edeceğim.

jilette yapamıyorum ki ben bir yerimi keserim korkusuyla. ben 6seans lazere gitmiştim baya azalmıştı şimdi bir kaç jilet vurdum iyice kalınlaştı kökler sevmiyorum öyle mecburen ağdaya gideceğim. inşallah dayanabilirim

Allah sabır versin canım inan çok üzüldüm dualarım sizinle

günaydın kızlarr... ya birşey soracağım size ; benim bebiş çok aşağıda sanki yaa sizin de mi öyle...bazen rahme doğru vuruyor mesela
yorgun olduğum zamanlarda aşağıda vuruyor bebeğim genelde göbek deliği etrafında oluyor daha küçükler
ben ağda yaptırıyorum canım bir sıkıntı olacağını sanmam

allah sabır versin meknaları cennet onların sınavın büyük olmuş ne denir bilemedim

Rabbim sabır versin... Çok üzüldüm :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…