Sevgili mart anneleri bunu yazmak çok zor şu an benim için ama bir şekilde sizinle vedalaşmak istedim.Geçen Çarşamba ikizlerimizi kaybettik.Normal doğum yaptım biri ölü biri canlıydı fakat akciğerleri gelişmediği için o da yaşamadı.İki oğlumda çok güzeldi ve melek oldular.Rabbim kimseye yaşatmasın,ciğerimin yangınının tarifi yok.Ben ,eşim ve ailem zor günler geçiriyoruz ancak Allah inancımızla bu kötü günleri geçireceğimize inanıyoruz.Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin güzel yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Dualarım sizinle güzel anneler...Hoşçakalın
aynı şeyi ben de bir kaç gündür düşündüm ve bana da o tarz şeyler söylendi.Herhangi bir enfeksiyon veya sancı ya da canımın normalden daha fazla acıması ihtimaline karşın jilete devam edeceğim.
Of of ben jilet yapıtım dedim kıl dönmesi gibi birşey oldu 1 ay onla uğraştık göbekten göremedimde tam, geçen banyoda ağda yaptım idrar yollarını üşütmüşm bu seferde, ne yapçm bilmiyorum bi dahakine
kızla böyle kendinize eziyet ediyorsunuz yani tavsiyem ağdaya gitmeniz hem jilet yaptıkça doğuma kadar kıl kökleriniz daha kalın olucak hem kıllarınız çoğalacak hem de devamlı jilet yapmak zorunda kalacaksınız benden söylemesi eziyeti çok fazla
Canım ben epilasyona gidiyordum hamile kalmadan önce.Ağda kıl köklerini daha da güçlendirir.Jilete devam et dedi doğumdan sonra tekrar gelene kadar.Ben biraz da o yüzden yani mecburiyetten jilet yapıcam.Yoksa normalde hiç yaptığım bişey değildir.
Sevgili mart anneleri bunu yazmak çok zor şu an benim için ama bir şekilde sizinle vedalaşmak istedim.Geçen Çarşamba ikizlerimizi kaybettik.Normal doğum yaptım biri ölü biri canlıydı fakat akciğerleri gelişmediği için o da yaşamadı.İki oğlumda çok güzeldi ve melek oldular.Rabbim kimseye yaşatmasın,ciğerimin yangınının tarifi yok.Ben ,eşim ve ailem zor günler geçiriyoruz ancak Allah inancımızla bu kötü günleri geçireceğimize inanıyoruz.Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin güzel yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Dualarım sizinle güzel anneler...Hoşçakalın
kızımın şansına milupadan bebiş çantası,mamalar ve hediye çekleri geldi.sadece üye olmuştum. çok sevindirdi beni.iş yerimdeki arkadaşlar bayıldılar
Merhaba sevgili mart anneleri.. Aranızda doğum eğitimleri, seminerleri vs katıldığınız programlar var mı? Özellikle Ankara'daki hamile adaylarına sormak istiyorum. Buraya yeni taşındığım için halk eğitimin bu tür hizmetleri var mı bilmiyorum. Şimdilik öğrendiğim Tobb Etü hastanesinde doğum eğitimlerinin olduğu. Sizin de bildiğiniz kurs ve eğitimler varsa paylaşırsanız sevinirim.
Herkese sağlıklı günler..
canım ne zaman uye oldun. Bende olmustum ama gelmedi bana hala.
9 haftalık kadardım galiba tatlım.sanada gelir yakında,insanı mutlu ediyor küçük hediyeler :))
ben yemekteyken iş yerime getirip bırakmış postacı,arkadaşlarım heyecanla beni beklemişler.bir görsen hepsi benden heyecanlıydı
anladım canım benim epilasyoncu da doğuma kadar ağda yap çoğalmaz jilet yaparsan çoğalır yapma dedi de ondan söyledim
ben hamileliğimin başından beri ağdaya gidiyorum hiç ara vermedim çok şükür sorunda yaşamadım kendini çok kasma acıyacak diye rahat olursan sorun olacağını zannetmiyorum
ışıl ya da diğer markaların pantolonları çok klasik eşim bana topuklu ayakkabı giymeyi yasakladı ve öyle bir bot aldı ki gören erkek botu sanıyor burda kışın buzlanma çok oluyor yakında kar yağar kaymayayım diye altı tırtıklı falan almış ama gerçekten çok rahat etti ayaklarım, o yüzden defacto ya da lcw marka pantolarlar daha uygun olacak o botlarla, sen kaç kilosun şuan demekki ışılın kalıpları daha küçük, ben ebrudan bir etek almştık ne olur ne olmaz diye bir büyük beden sipariş etmiştim o da çuval gibi oldu o yüzden korkuyorum
aynı şeyi ben de bir kaç gündür düşündüm ve bana da o tarz şeyler söylendi.Herhangi bir enfeksiyon veya sancı ya da canımın normalden daha fazla acıması ihtimaline karşın jilete devam edeceğim.
yorgun olduğum zamanlarda aşağıda vuruyor bebeğim genelde göbek deliği etrafında oluyor daha küçüklergünaydın kızlarr... ya birşey soracağım size ; benim bebiş çok aşağıda sanki yaa sizin de mi öyle...bazen rahme doğru vuruyor mesela
ben ağda yaptırıyorum canım bir sıkıntı olacağını sanmamKızlar ben bugün ağda için kuaföre gitmeye düşünüyorum sizce bir sakıncası var mı hamileligimin ikinci ayında gitmiştim sadece şimdi bebek büyüdü bir sorun olur mu? Erken doğum filan diyorlar korktum açıkçası ama yaptırmam lazım olmadı jilet e devam edeceğim. Bilgisi olan cevaplayabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?