Sevgili mart anneleri bunu yazmak çok zor şu an benim için ama bir şekilde sizinle vedalaşmak istedim.Geçen Çarşamba ikizlerimizi kaybettik.Normal doğum yaptım biri ölü biri canlıydı fakat akciğerleri gelişmediği için o da yaşamadı.İki oğlumda çok güzeldi ve melek oldular.Rabbim kimseye yaşatmasın,ciğerimin yangınının tarifi yok.Ben ,eşim ve ailem zor günler geçiriyoruz ancak Allah inancımızla bu kötü günleri geçireceğimize inanıyoruz.Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin güzel yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Dualarım sizinle güzel anneler...Hoşçakalın
Kızlar ben bugün ağda için kuaföre gitmeye düşünüyorum sizce bir sakıncası var mı hamileligimin ikinci ayında gitmiştim sadece şimdi bebek büyüdü bir sorun olur mu? Erken doğum filan diyorlar korktum açıkçası ama yaptırmam lazım olmadı jilet e devam edeceğim. Bilgisi olan cevaplayabilir mi acaba
ben her ay ağdaya devam ediyorum canım.sadece 2 ay öncekinde biraz tahriş oldu,sanırım hassaslaştı diye.geçen ay döyledim kuaförüme ona göre davrandı.hiç de bişey olmadı.kuaförümün 3 tane hamile müşterisi var şu an.1 si 7 aylıkmış,ağda yaparken karnında hareketlerini izleyip gülüyoruz diyor :) sorun olacağını sanmıyorum.bi de ağdadan sonra jilet hiç çekilmez yahu
Sevgili mart anneleri bunu yazmak çok zor şu an benim için ama bir şekilde sizinle vedalaşmak istedim.Geçen Çarşamba ikizlerimizi kaybettik.Normal doğum yaptım biri ölü biri canlıydı fakat akciğerleri gelişmediği için o da yaşamadı.İki oğlumda çok güzeldi ve melek oldular.Rabbim kimseye yaşatmasın,ciğerimin yangınının tarifi yok.Ben ,eşim ve ailem zor günler geçiriyoruz ancak Allah inancımızla bu kötü günleri geçireceğimize inanıyoruz.Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin güzel yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Dualarım sizinle güzel anneler...Hoşçakalın
Merhaba sevgili mart anneleri.. Aranızda doğum eğitimleri, seminerleri vs katıldığınız programlar var mı? Özellikle Ankara'daki hamile adaylarına sormak istiyorum. Buraya yeni taşındığım için halk eğitimin bu tür hizmetleri var mı bilmiyorum. Şimdilik öğrendiğim Tobb Etü hastanesinde doğum eğitimlerinin olduğu. Sizin de bildiğiniz kurs ve eğitimler varsa paylaşırsanız sevinirim.
Herkese sağlıklı günler..
ayyy şimdi kafam karıştı amaaa
yani şimdi bilemedim ben de ama benim epilasyoncu tanıdık yani çalıştığım hastanede yaptırıyorum seninki tanıdık falan mı bilmem ama aklıma birşey geldi: şimdi sana jiletle al dedi ya sen aldıkça kıllar eski haline dönücek doğumdan sonra daha çok epilasyona gitmen gerekecek bu da oraya daha fazla para kazandırıcan anlamına gelir :)
yeni doğunca değil ama 40ı çıkınca yaptırmayı düşünüyorum....Erkek anneleri yenidogan sunneti dusunuyomusunuz
kız ben seni gördüm sanırım tavandan sarkan süsler falan varmıydı odanda ??????ahh benim odam tam 35m2 kocaman evim 1+1 normalde ama evim şahaneye katıldım odayı küçücük yaptılar kocaman yatak giyinme odası felen yaptılar şimdi yer yok odada mecbur ikedan alıcam oraya bak canım çileğin malları gerçekten müthiş ve çok kaliteli eğer ömürlük istiyorsan odası için çileği tavsiye ederim
biz beşiği amarginin paylaştığı beşikten alıcaz. mobilyacıya ayakları yüksek bi çamaşırlık yaptırcaz bide dinlenme koltuğu alcaz .....beşik tekerlekli olduğu için istediğim yere taşıycam ama yeni doğduğunda yanımda olacak.....zevklerimiz aynı ama bak ben aşağıdaki beşiği 920 tl ye buldum hatta mdf.. Yatak odama benim de ne park yatak ne de beşik sığıyor zor yürüyoruz odada :)) ben mecburen oda yapıcam yavruşuma.. Çilekte marka ismine para veriyorsun saçma geliyor bana o yüzden o tür mağazalardan mobilya almak..
Eki Görüntüle 850195 [/QUOT
kızlar şimdi beşik alcaz ya oda da yapmak istiyoruz nasıl olcak ben bi türlü karar veremedim beşik yatak odamızda diğer parçalar çocuk odasında öyle mi olcak yoksa sizler şimdilik sadece beşik mi düşünüyosunuz?
anne yönünden çok şanslıyım benimki çalışmıyo ....4 aylık olana kadar bizdeydi 1 ay sonrada tekrar gelicek doğum sonrasına kadar kalıcak.....aynı sende benim gibiymişsin canım yaa benim annem de çalışıyor geliir bir hafta kalır gider, Allah yardımcımız olsun ne diyeyim..
aaaaa aynı beşiği beğenmişiz bende bikaç sayfa önce paylaşmıştım gerçekten çok kullanışlı ......biraz araştırdım beaynı beşiğin değişik ölçülerde olanları var mesela 50ye 100, 60a 110 , 70 e 130 var ben 70 e 130 olandan alıcam ve 650 değil 599 tl ye buldum........Arkadaşlar, bu yatak park yatak ve beşikarası birşey. Altı tekerlekli olduğundan evde bulunduğum yere getirebilirim. Aynı zamanda sallanabiliyor. Bir özellik de yatağı bir iki kademe indirebiliyorsunuz. 4 yaş bitene kadar kullanabiliyor. Yanılmıyorsam 650 liraydı. Beyaz renk harika olur diye düşünüyorum. Ama 1 ay daha var almama.
Eki Görüntüle 850789
diş çürümesi değil ama kanamsını çok yaşıyorum fırçalayınca bıçak kesiği bigi oluyo epey bi durmuyo ......sen mecbur doğum sonrasını bekliycen artık geçmiş olsun.....Kizlar disi curuyen dis rahatsizligi olan var mi?ben ilk zamanlar sut icemedim mide bulantisindan 2 disim curudu.doktorumdislerini yaptirabilirsin dedi ama bugun alsancak dis hastanesine gittim yapamayacaklarini film cekilmesi gerektigini risk alamayacaklarini soylediler.dislerini yaptiran var mi?
canım 22. haftada doktora gittiğimizde bende sordum bebeğin hareketlerini göbek deliğimin az üstünde hissediyorum normalmi dedim.....ben bazen göbek deliğimin biraz yukarsından tekme yiyorum bazen taa aşağılardan karnım o kaadr genişki rahatça yüzüyor herhalde diyorum ya da sen o kadar büyüdün mü oğlum diyorum bende anlamadım.
20. haftadan sonra her ay bir santim yukarı çıkar bebk gayet normal dedi......
canım keşke yardımcı olabilsem maalesef hiç bilgim yok allah yavrunu korusun.....:26::26:Hanımlar ben bu hafta pazartesi ayrintili ultrasona girdim ve bebeğin kordonundaki iki damarda da darlik oldugu görüldü 3 hafta sonra tekrar kontrol edecekler bu durumun ileride bebekte gelişim geriligine sebep olabileceginu ve bende yüksek tansiyona sebep olabileceğini söylediler. . Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi? Dualariniza beni de ekleyin lutfen cok endiseliyim..
kızımın şansına milupadan bebiş çantası,mamalar ve hediye çekleri geldi.sadece üye olmuştum. çok sevindirdi beni.iş yerimdeki arkadaşlar bayıldılar
Canım acıbadem hastanesinde var ben oraya gıdıyorum. Bu hafta son ama bır sonrak,i eğitime randevu alabilirsin. Ücretsiz hemde. BUnun dısında özel hastanelerde de seminerler oluyo. internet sitelerinden takip etmen gerek.
özge canım ne diycemi bilemiyorum okuyunca yaşadıklarımı hatırladım biliyosun bizimde ikizdi birinin kalbi 8. haftasında durmuştu .....Sevgili mart anneleri bunu yazmak çok zor şu an benim için ama bir şekilde sizinle vedalaşmak istedim.Geçen Çarşamba ikizlerimizi kaybettik.Normal doğum yaptım biri ölü biri canlıydı fakat akciğerleri gelişmediği için o da yaşamadı.İki oğlumda çok güzeldi ve melek oldular.Rabbim kimseye yaşatmasın,ciğerimin yangınının tarifi yok.Ben ,eşim ve ailem zor günler geçiriyoruz ancak Allah inancımızla bu kötü günleri geçireceğimize inanıyoruz.Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin güzel yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Dualarım sizinle güzel anneler...Hoşçakalın
Ben de aynı şeyi araştırmaktaydım arkadaşım, en bilindik olanı TOBB Etü'nünki, onun dışında internetten iki yer tespit ettim; Ankara Hamile Eğitim Merkezi (467 7573) ve Güven Hastanesi Hamile Eğitim Merkezi ( 4687220) ama bunlar henüz aramadım çünkü sanırım eğitimleri son 3 ayda almak gerekiyor. Sorun şu ki bu eğitimler sanırım 2-3 saatlik bilgilendirmeler, oysaki ben daha uzun süreli ve kapsamlı bir eğitim istiyorum (mesela İstanbul'da "İstanbul Doğum Akademisi"nin çok güzel eğitimleri var)
Bir de hamilelikle ilgili kitaplar okuyor musun?
Teşekkürler arkadaşım, tahmini doğum günümüz de aynıymış :)
Eğer senin önceden haberin olursa paylaşırsan ben ve benim gibi hamile arkadaşları sevindirmiş olursun
Hanımlar ben bu hafta pazartesi ayrintili ultrasona girdim ve bebeğin kordonundaki iki damarda da darlik oldugu görüldü 3 hafta sonra tekrar kontrol edecekler bu durumun ileride bebekte gelişim geriligine sebep olabileceginu ve bende yüksek tansiyona sebep olabileceğini söylediler. . Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi? Dualariniza beni de ekleyin lutfen cok endiseliyim..
Ne güzel güle güle kullanırsınız inş :) Böyle milupa dışında üye olduğunuz ve hediye gönderen firmalar var mı bildiğiniz?
Eki Görüntüle 850060 dün çileğe girdik eşimle bu beşiği çok beğendik 1200 dedi pahalı geldi tabiki ama asıl sorun yatak odama beşik sığmıyor napıcam bilmiyorum oda da yok 2 yaşına kadarda odasını yapamıcam park yatakta istemiyorum yatağıım yuvarlak ve çok yer kaplıyor evim şahane yaptı yatak odasını hep görsel düşündü şimdi kullanamıyorum sadece ikeadaki beşiksığıyor sanırım onu alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?