yaaaa 4 kilo verip 5 aylık hamileyken nasıl hala o 4 kiloyu geri almıyon valla kıskanıyorum heeeee
hiç yakışıyor mu bir hamileye tetetete ne kadar ayıppppp
kızlar size bir şey sormak istiyorum netten bebek arabası ana kcağı beşik alan yada almayı düşünen var mı yani asıl sormak istediğim ne kadar sağlam acaba boyutları falan yazıldığı gibimidir acaba bazı yerlerde fiyatlar çok uygun ama bu kanuda kafam karışık
aşermenın sırrı bu heralde yani uzakken aşeriyorsun birşeylere. eğer kolaysa ulaşacakların çok fazla aşerme olmuyor. Oyyyt o bayram tabağı en sevdiğim şeylerden biri kesinlikle :)))
Anne hemen geeelllll gellll diye geçiriyorsundur kesin:))
ben masaj yaptırmayı çok seviyorum. eşim de çok güzel masaj yapar.oturuyoruz mesela ben bir an dikiliyorum ayağa gözlerimi açıp
canıımmm masaj çekti hmmmm diyorum :)))) sıkıyosa yapmasın her akşam beni yuğura yuğura bir hal oldu adamcağız
nben hamile kalmadan önce eşime her seferinde empoze ettim hamilelikte nelerin başına geleceğini, ne türlü değişiğmlerin olacağını falan :)) ona rağmen bebek istedi eee yapacak bişey yok yumurtayı da gizli gizli yicek :)))
Yok pişman olmazlar erkekler niyeyse bebeğe daha hevesli oluyorlar. Kesinlikle hallerinden şükayetçi olduklarını düşünmüyorum. Sabırlarına hayranım ama onu biliyorum:))
kızlar hepimizde olan beyaz yada sarımsı akıntının haricinde bazen su gibi ıslaklık oluyor bu normalmi? korkuyorumcumartesi kontrolüm var sorcam dr. a ama son 2 haftadır hergün olmasada ara ara oluyor baya ıslak yani
:) hayırlı olsun canım eminönü ne gitme gibi bir şansım yok trabzonda yaşıyorum bakalım perşembe alış verişe çıkacaz tavsiyelerin için teşekkür ederimben netten alışverişi çok seven biriyim ama bebek arabasında kesinlikle görüp deneyip tartıp öyle aldım. Çünkü hem hafif hem de tekerlerinin çok kolay işliyor olması gerekiyor katlanmasının pratik olması gerekiyor vs..
ben eminönünden aldım fiyatlar arasında acayip farklar var biri 1700 biri 500 civarında. Ben 600 TL ye travel sistem bir araba aldım eminönünden 2 yıl garantili bir de.. inciğine kadar herşeyini katlattım satan adama :)) nerdeyse 20 dk tanıtım yaptı. almasaydım suikast düzenleyebilirdi :)))
Kizlar selam. Ben kizimin hareketlerini cok net hissediyorum. Ozellikle cikolata yiyip 10-15 dk sonra yere uzanirsam kipir kipir yerinde durmuyor. Gecen gun uykudan uyandirdi o derece :) insallah en kisa zamanda siz de bu guzel duyguyu yaşarsınız. Hepinize iyi aksamlarrr
kıslar idrar yolları için antibiyotik kullanan oldu mu aranızda... bugün dr verdide bana, biras korktum bir şey olmas inşallah, minoset dahi içmemek için elimden geleni yapmıştım bugüne kadar.... kullanan var mı aranızxda???
kızlar size bir şey sormak istiyorum netten bebek arabası ana kcağı beşik alan yada almayı düşünen var mı yani asıl sormak istediğim ne kadar sağlam acaba boyutları falan yazıldığı gibimidir acaba bazı yerlerde fiyatlar çok uygun ama bu kanuda kafam karışık
Sen lazeri falan bırak da kaç gündür nerelerdesin onu söyle bakiiimmm :)) dün aklıma geldi schaga ortalarda yok kaç gündür diye. Az önce gördüm seni :))
benim demek ki ağrı eşiğim bayağı yüksek ben lazere gitmeden önce 3 kez ağda yaptırmıştım arkadaşlarım çığlık atarken ben sessizce yolunmayı bekliyordum yolunup geliyordum :)) ondan öncesi hep jiletti ve kıl yeni çıkmaya başladığı anda erkeklerin sakalları gibi beni tahrişten mahvediyordu. size olmadı mı ki o ?
Sen hiç merak etme, mektupların kralını yazacağım.
Kizlar disi curuyen dis rahatsizligi olan var mi?ben ilk zamanlar sut icemedim mide bulantisindan 2 disim curudu.doktorumdislerini yaptirabilirsin dedi ama bugun alsancak dis hastanesine gittim yapamayacaklarini film cekilmesi gerektigini risk alamayacaklarini soylediler.dislerini yaptiran var mi?
o telefonu zaten ben bigün parçalıcam..Bizde de var aynı muhabbet dalıyo gidiyo telefonda sevdiği bi oyun var bıraksam elinden düşmicek söylüyorum artık o kadar yapmıyo.Ama eminim senin gibi yapıp bi bekliyim bakalım şu oyundan başını kaldırıp ne zaman bakıcak diye beklesem 1 saat beklerim herhalde...İlk zamanlar takıyordum ama artık takmıyorum.Bozma moralini canım biz de gereğinden fazla duygusal oluyoruz ne yazık ki kahrolası hormonlar...!
mutsuz olma kocanı mutsuz et sen niye kendi kendine sinir yapıyorsun tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok aşk olsun bebeğini de mi düşünmüyorsun! benimki de geçen gün aynı şeyi yaptı ben de bir numara yaptım şakacıktan :) ayaktaydım mutfakta su içiyordum arkasından hapşırdım sonra bir çığlık attım ayyyyy ağrım var yetiş gel beni yatağa götür çok kötüyüm offf canım acıyor çok falan sonra diyor ki '' aptal kafam girdim odaya çıkıp sana bir bakmak aklıma gelmedi iyi misin doktora gidelim arayalım'' falan bir tutuştu sormanaz yap arada o anlamaz sen odaya gittin oturdun o dinlenmesine bakıyor erkek bu çok şey bekleme senin gibi hele hamileyken asla düşünemez
duyguları, hissettikleri ve tepkileriyle normal ve gayet sağlıklı bir gebe cümleleri bunlar... insan en azından baş başa kaldığında ilgi istiyor. zaten tüm gün görüşemiyoruz en azından akşamları etkin ve kaliteli zaman geçirelim diye düşünüyor. haklısın. ben de senin gibiyim. bazen çok sinirlerimi bozuyor. ipad elinde akşamları yemekten sonra birşeyler yapıyor. zaten saat 10 gibi ben uyuyakalıyorum o da eve 7'den önce gelemiyor. yemeği bitirip oturmamız 8-8:30 oluyor. aradaki kalan zamanı bir zahmet Ipad'e de ayırmasın. önceleri daha alıngan davranıyordum. Artık rahatım, oğlumla beni ne zaman seveceksin? diyorum. hatta parası neyse veririm diyorum. artık bu konuda daha duyarlı. duşta uzun kaldığında bile kapıyı tıklatıp "bizim şu anda acil olarak sevilmemiz gerekiyor" diyorum. Sen de böyle yap, o zaman kıyamıyorlar.
evet canım ikiziz bi kızçemiz bi erkekimiz olacak Allah izin verirse
inşallah bebişlerimizi büyüttüğümüz günleri de görürüz içlerinde
aminnnnnn siz başladınız mı hazırlıklara canım
Sevgili mart anneleri bunu yazmak çok zor şu an benim için ama bir şekilde sizinle vedalaşmak istedim.Geçen Çarşamba ikizlerimizi kaybettik.Normal doğum yaptım biri ölü biri canlıydı fakat akciğerleri gelişmediği için o da yaşamadı.İki oğlumda çok güzeldi ve melek oldular.Rabbim kimseye yaşatmasın,ciğerimin yangınının tarifi yok.Ben ,eşim ve ailem zor günler geçiriyoruz ancak Allah inancımızla bu kötü günleri geçireceğimize inanıyoruz.Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin güzel yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Dualarım sizinle güzel anneler...Hoşçakalın
Iyi akşamlar kızlar moralim çok bozuk iki gündür tansiyonum yüksek çıkıyor doktora gittim 1 hafta takibe alalım daha sonra ona göre testler isteyebiliriz dedi. Bende sordum böyle yüksek olursa ne olur diye oda hamilelikte tansiyon yükselmesi en sevmediğimiz durum, gebelik zehirlenmesi gibi bi risk var dedi. Şuan çöktüm resmen
Benimde aynen 2 tarafta olmadi ege uni veya konak dis hastanesinde de sansimidenicem.kadin dogum doktorlari yaptirilabilcegini soyluyorlar ama disciler yapmak istemiyor anlamadimbana da aynı şeyi söylediler, film çekemediklerinden yapamazlarmış. gebelikten sanırım benim dişim, dişetlerim çok berbat. portakal yesem diş etlerimi acıtıyor. iki tarafımda azılarım beni öldürüyor. bakalım, varsa bir çaresi yaptıralım :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?