2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
yaaaa 4 kilo verip 5 aylık hamileyken nasıl hala o 4 kiloyu geri almıyon valla kıskanıyorum heeeee
hiç yakışıyor mu bir hamileye tetetete ne kadar ayıppppp

bende kendime yakıştıramıyorum yaw
normalde bünyem müsaittir alırım yani ama almadım.anlamadım bu işi
mide bulantılarının avantajı herhalde: )
2 gün önce gittim doktora hala aynı kilom,doktor nazar değmesin diyor
bu hafta annem geliyor,15 gün kalacak muhtemelen yetişecek size

ben netten alışverişi çok seven biriyim ama bebek arabasında kesinlikle görüp deneyip tartıp öyle aldım. Çünkü hem hafif hem de tekerlerinin çok kolay işliyor olması gerekiyor katlanmasının pratik olması gerekiyor vs..
ben eminönünden aldım fiyatlar arasında acayip farklar var biri 1700 biri 500 civarında. Ben 600 TL ye travel sistem bir araba aldım eminönünden 2 yıl garantili bir de.. inciğine kadar herşeyini katlattım satan adama :)) nerdeyse 20 dk tanıtım yaptı. almasaydım suikast düzenleyebilirdi :)))

adamı masörde yaptın parmağında oynatıyorsun he: ))
bizde tuğla ısıtıp ısıtıp göbüşümüze,sırtımıza,ayaklarımıza koyuyoruz çok güzel oluyor
annem salı günü geliyor,ya-şa-sın
gelsin dolmalar gitsin kavurmalar
yiyecem arkadaş o kilolar alınacak

bebiş içimizde ya mecburen her dediğimize geliyorlar,çok sinsiyiz ha: )
bunu kullanmayı çok iyi biliyoruz
ben artık iyice aştım,
artık kavga ettiğimizde(bariz ben haksız olsamda) hemen dudaklarımı kedi gibi büküp,gözlerimi doldurup:''ama ben hamileeeyiiiiimmm '' diyorum,hemen yelkenler suya: ))
her türlü naz,kapris,sinir hali haklılaştırılır çünkü ben hamileyim :)))

iyi akşamlar tatlı anneler
kaç gündür uğrayamadım kk ya,sayfalar sel olmuş : ))
okuyamıyorum hepsini,umarım iyisinizdir.
ben çok şükür iyiyim.
2 gün evvel detaylı ultrasonra girdim çok şükür kızımın durumu:)
karnım daha hiç çıkmadı desem yalan olmaz herhalde.
hala yemeği fazla kaçırmış görüntüsü var bende,hamile olduğumu ne dersanedeki arkadaşlarım ne de randevu beklerken konuştuğum bayanlar anlamıyor.daha doğrusu 20 haftayı duyunca çok şaşırıyorlar
bu da sinirimi bozuyor.
artık doktora dedim ne zaman çıkacak diye: )
o da çıkar merak etme diye gülüyor: )
1 aydır yağ sürdüğümden mi(ki aslında düzenlide sürmüyorum,aklıma geldikçe) yoksa karnım daha çıkmadığından mı bilmiyorum ama çatlaklar başlamadı.
doktorum badem yağı kullan dedi.
ben kıllanırım korkusuna bebe yağı ve kayısı yağı sürüyorum.

korkma allahın izniyle birşey olmaz geçen gün bu topikten başka bir arkadaşa da aynı şey olmuştu akıntısı vardı suyum mu geliyor diye endişe etti ama değilmiş bir de gelen eğer gerçekten suysa devamlı gelirmiş hiç durmadan seninki öyle değilse korkma ben geçen gün gündüz 4 kere günlük ped değiştim ıslağım hep ıslak

kıslar idrar yolları için antibiyotik kullanan oldu mu aranızda... bugün dr verdide bana, biras korktum bir şey olmas inşallah, minoset dahi içmemek için elimden geleni yapmıştım bugüne kadar.... kullanan var mı aranızxda???

:) hayırlı olsun canım eminönü ne gitme gibi bir şansım yok trabzonda yaşıyorum bakalım perşembe alış verişe çıkacaz tavsiyelerin için teşekkür ederim

Selam Pufböreği, ne zamandır görüşemedik, gözün aydın kızın oluyo ha, allah hayırlı ve sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Benim okuduğum kadarıyla çok çok çok su içerek atlatanlar olmuş.
Ama yine de ben kullan ya da kullanma diyemem.
Doktoruna ve içgüdülerine güvenmelisin : )

Ben internetten araştırdım marka ve özellikleri, mağazalarda da canlı gördüm, fiyat araştırması sonucu muhtemelen internetten sipariş veririm diye düşünüyorum...

Okuyorum okuyorum :) Ama girip bir şeyler yazmaya üşendim nedense bir kaç gündür.

Sen hiç merak etme, mektupların kralını yazacağım.

Amargi mükemmelsin son günlerde : ))

gebelikte cinsel iliski - YouTube

gorunce dırek aklıma sen geldın emel :)))

Rodimood senin de bu konudaki yazılarına çok güldüm : )))

Özellikle dişler ve kemiklerimiz için kalsiyum ve D vitamini takviyesi almak lazım.

Aynen canım, bizim sitede havuz var, bazen dalga geçiyorum bi gün camdan aşağı havuzun dibine atıcam telefonunu diye :) Eşim yüzme de bilmiyo ama boğulsam da o telefonu ordan alırım diyo

aaaaa doğru söylüyosun valla, aklımda bulunsun bi dahakine böyle bi şey deniyim ben de

Aslında ilgisiz bi eş değil ama ben telefonla zaman geçirmesi yerine benimle ilgilenmesini istiyorum bi de söylemeden yapmasını istiyorum. Belki de bazen ben biraz fazla şey istiyorum

Iyi akşamlar kızlar moralim çok bozuk iki gündür tansiyonum yüksek çıkıyor doktora gittim 1 hafta takibe alalım daha sonra ona göre testler isteyebiliriz dedi. Bende sordum böyle yüksek olursa ne olur diye oda hamilelikte tansiyon yükselmesi en sevmediğimiz durum, gebelik zehirlenmesi gibi bi risk var dedi. Şuan çöktüm resmen

maşallah Allah bağışlasın canm. benim de ikizdi ama birisi 7 haftalıkken gelişimi durdu, büyümedi..çok şükür kızımız bizimle Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah. henüz başlamadık canım, ama yakında başlıcaz inşallah:)

canım ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzüldüm. Rabbim sabır , güç, kuvvet versin..inşallah tez vakitte tekrar bebiş nasip etsin Rabbim. meleklerin seni cennette bekliyor olacaklar canım..Allah kolaylık versin

canım moralini bozma, tuzu azaltırsın bir de doktorun ilaç verir düzenli kullanırsın Allahın izniyle bişey olmaz. benim görümcemin de yüksekti tansiyonu, kontrollü gitti kızı da sağ salim doğdu.. geçmiş olsun

Benimde aynen 2 tarafta olmadi ege uni veya konak dis hastanesinde de sansimidenicem.kadin dogum doktorlari yaptirilabilcegini soyluyorlar ama disciler yapmak istemiyor anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…