2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Anladım canım çok sağol. .
Evet ben kullandım canım. O zaman 9 hafta lık falandım .hala da testlerde hafif enfeksiyon görünüyor ama ilaç kullancak kadar degilmis bol su icmem lazımmış .umarım atlatiriz .geçmiş olsun.

off ya filme almıyorlar ayrı dert bir de uyuşturmadan yapıcakları için o ayrı dert benimde aynen hergün kanıyor dişlerim korkuyorum dişsiz kalıcam diye doğuma kadar:))))))Allah yardımcımız olsun

İyi akşamlar arkadaşlar bugün 75 mg şeker yüklemesi yaptırdım içerken ve ilk 1 saat birşey yoktu iyiydim ama sonra 2. saatte başıma ağrı girdi ve akşama kadar yattım okula bile gidemedim ama sonuç iyi çıkınca sevindim.

evin göbeğinde göbeğimi açtım tepik isteriz tepik isterik:122::122:... balık öpücüğü atıyor erkeğim.. Ay Allahım tam bilebilsem hangisi bebek hangisi değil

canım ya çok sevindim inşallah hep güler:))))tekrar detaylıya egepolden alırım olmazsa randevuyu cd verdiler mi?bir de ekran siyah-beyaz mı renkli mi?sana da ekrandan gösterdiler mi detaylı da sadece doktor mu görüyor ekranı?doğum fiyatları da iyiymiş.canım verdiğin bilgiler miçin teşekkürler.
cidden bebişlerimiz Rabbimizin bir mucizesi hediyesi bize aynen çok şanslıyız
amin inşallah canım cümlemize Allahım sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin.

Canım başın sağolsun Rabbim dayanma gücü versin inşallah

Özellikle dişler ve kemiklerimiz için kalsiyum ve D vitamini takviyesi almak lazım.

aynen kalsiyum magnezyum vitamin hepsini alıyorum ama zaten normalde diş yapım çok zayıf amamn A llah beterinden korusun artık napiyim idare etmeye çalışçammmm

canım çok üzüldüm geçmiş olsun Allah sabır versin yardımcın olsun.....

senin erken yapmışlar şeker yükleme testini bana 24-28 haftalararsı dediler.ben cuma günü yaptırcam nasipse.nasıl bişey çok merak ediyorum çok bekliyormuyuz nasıl yaptılar?neden başın ağrımış?geçmiş olsun atlatmışsın Allahtan sonuç iyi çıkmış ben çok korkuyorum şeker çıkar diye çünkü tatlıya çok sardım birkaç haftadır

22. haftanın içindeyim diye yaptırdı doktorum ve genelde 50 mg yaptırıp yüksek çıkarsa 100 mg lık yaptırıyormuş bazı doktorlar ama benimki 75 mg'lık yaptırdı. sabah aç karnına glikozumu ve yarım lt suyumu alıp gittim 3 tüp verdiler elime, 1. tüpü şekerli suyu içmeden aldılar daha sonra şekerli suyu hazırladı hemşire onu içtim şişenin bittiği dk.ya bakıp 1 saat sonrasını 2. tüpe yazdı 2 saat sonrasını da 3. tüpe yazdı ve beklemeye başladım 1 saat sonra 1 tüp 2 saat sonra da 1 tüp kan verdim. Başımın ağrısı açlıktan kaynaklanıyormuş ama çok sersem oldum o saatten sonra yiyince de başımın ağrısı uyumadan geçmedi. ben de son haftalarda çok fazla tatlı tükettim ama sanırım onunla çok fazla alakalı değil ben de acaba çıkar mı korkusu yaşıyordum ama elh çıkmadı. inşallah senin de çıkmaz ve kolay geçer testin.

Lcw dan kot aldm 40 beden. Boym 167 cm kilom 69du ilk hamile olduğumda. Şimdi 75im hala bol bile. Keşke 38 alsydm demiştm. Sen daha incesin 38 alabilrsn bence ama kumaş pantolon tecrübem yok tabiki.. Defactodan 40 aldm kumaş kalınca. Tam oluyor şuanda rahat..

Slm kızlar bugün detaylı ultrasonm vardı çok şükür bebeğim sağlıklı ama rahim ağzında büyük bi miyomum olduğu için normal doğum olmaz sezeryanda riskli dedi dr kesilen yerdeymiş tam miyom onu da almaları gerekecekmiş.. Kanamam çok olcakmış vs ankarada yaşıyorum beni etlik doğuma yada zekai tahire yönlendirdi. Bu hastanelerden birine giden biri varsa bana dr önerebilirse çok sevinirim.

saol canım benim tek iltihap değil bakteride çıktı mecbur kullanıcam, seninki 1 hafta süren antibiyotiklerden miydi? bazısı tek seferlik kullandığını yazmış da...

1 saattir onu araştırıyorum.Buna benzer bişeyler okudum evet haklı olabilirsin.Madem ara vericek bari jilet yapsın oohhh gelsin seanslar

Ben de lazer epilasyona gidiyordum dondurdum haliyle. Ama benim bitene kadar sınırsız yani ödemesini çoktan yaptm bile. Bana da jilete vur dedi yani ağdaya gerek yok nasılsa devam edicez dedi.

Naz bende de synı sey oluyo akıntının yanında özellikle sabahları günlük ped ıslanıyo ama kontrolde amniyon sıvısı iyiydi. Ben korkup turnusol testi yspmıştım mavi olunca amniyon sıvısı olabilir yaxıyodu internette , mavi çıkınca dünyam karadı dru aradım idrardan bile olabili dedi mavi çıkmayan bi kadın görmedim ben şimdiye kadar dedi. Sıvı da iyi çıkınca ultrasonda rahatladım bşraz ama içim rahat etsin diye fırsat bulduğumda bi crp ve sedimentsypn testi yaptırıyom diye düşünüyorum.
Bi de amnisure diye bi test varmış sma drlar yapıyomus
Allahım bebeklerimizin sağlıkla doğmasını nasip etsin
Senin drun söylediklerini de paylaşırsan sevinirim

Son düzenleme:

ben de direndim direndim ama kullanmak zorunda kaldım, mecbur kullandım yoksa erken doğuma giden bir yolu vardı, önlem almak gerekiyordu, ben 8 günlük sabaj akşam kullanılan bir tablet kullandım malesef, ama her eczacı da hamileler kullanıyor,bir sorun olmaz dedi, napalım mecbur

tansiyonu dengelemek kolay vuslat gecesi hiç tasalanma sen gönlünü ferah tut.. Bir süre tuzdan uzak durursan emin ol tansiyonun normale döner. daha kesinleşmeden moralini bozma(

Allah sabır versin canım çok üzüldüm. Resmen aile gibi olmuşuz burda etkilendim çok.. Allahım hayırlısı ile tekrar nasip etsin inşallah!

ağda gibisi yok bence de, ben de gebelğimin başından beri gidemedim, şimdi çok fena durumdayım, gitmem gerekiyor da utancımdan bir cesarte edemedim, ama mecbur gitmek zorundayım, artık utana sıkıla yapılacak, başka yolu yok:18::18:

kızlar sabah tetanoz aşısı oldum demiştim yavaş yavaş kolum ağrımaya başlamıştı şuan ağrı tavan yaptı çok fenayım acayip bi halsizliğim var bir de bayılacak gibiyim :2:

ben de cuma günü olacağım, ağrı oluyor muydu bu merette hatırlamıyorum yaaa, şimdi ben sonuncu dozu 5. dozu da oluup kurtulcam inşallah, artık beni ömür boyu koruyacakmış bu aşı, ooff ağrı mağrı hiç çekemeyeceğim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…