Anladım canım çok sağol. .korkma allahın izniyle birşey olmaz geçen gün bu topikten başka bir arkadaşa da aynı şey olmuştu akıntısı vardı suyum mu geliyor diye endişe etti ama değilmiş bir de gelen eğer gerçekten suysa devamlı gelirmiş hiç durmadan seninki öyle değilse korkma ben geçen gün gündüz 4 kere günlük ped değiştim ıslağım hep ıslak
Evet ben kullandım canım. O zaman 9 hafta lık falandım .hala da testlerde hafif enfeksiyon görünüyor ama ilaç kullancak kadar degilmis bol su icmem lazımmış .umarım atlatiriz .geçmiş olsun.kıslar idrar yolları için antibiyotik kullanan oldu mu aranızda... bugün dr verdide bana, biras korktum bir şey olmas inşallah, minoset dahi içmemek için elimden geleni yapmıştım bugüne kadar.... kullanan var mı aranızxda???
16 haftalıkken 1 hafta içinde 2 azı dişim kırıldı!katip çelebi üni. diş hekimliğine gittim.tabi hamile olduğum için röntgen çekilmedi.dr. doldurmak zorundayım bunları dedi.uyuşturucu yapmada temizledi dişleri.birini tam temizleyemedi çünkü sinire yakın olduğu için zıplamaya başladımona geçici dolgu yaptılar.diğerinde sorun olmadı onu kalıcı doldurdu.dişlerimde tartar olduğu için temizletmem gerekiyormuş.dişeti kanamalarım felaket durumda.onu da yaptırıcam.işte bööle ..
canım ya çok sevindim inşallah hep güler:))))tekrar detaylıya egepolden alırım olmazsa randevuyu cd verdiler mi?bir de ekran siyah-beyaz mı renkli mi?sana da ekrandan gösterdiler mi detaylı da sadece doktor mu görüyor ekranı?doğum fiyatları da iyiymiş.canım verdiğin bilgiler miçin teşekkürler.günaydınlar herkese
evet canım dün öğleden sonra girdim ayrıntılıya.egepolden çok memnun kaldım haberin olsun.ayrıntılıdaki doktorda harikaydı ve 50 tl idi ücreti kesinlikle tavsiye ederim orayı
ya arkadaşlar o kadar mutluyum ki dün yaşadığımı önüme gelen herkese anlatmak istiyorum.
dün öncelikle ayrıntılıya girdik:doktor neye baktıysa tek tek anlattı sağolsun.tüm organlarına kadar anlattı.hemşire bebek gülüyor dedi.doktorda bir süre sonra sahi ya ben böyle bebek görmedim on dakikadır gülüyor bu dedi.tabi benim ağzım kulaklarımda ya hemşirede annesine benzemiş annesi çok mutlu dedi.canım oğlum benim ayak ayak üstüne atmış el başının altında bide sırıtıyor bize kur yapıyor bbitanecik balım benim.
oya burda saç meselesini aybükemi yazmıştı doktora sordum hocam saçı varmı diye?saç gözükmez dedi.ben de benim mide yanmam yok olmadı hiç yoksa bebeğim kelmi dedim.oda yanmanın bebek büyüdüğü için mideye yaptığı baskı sonucu midede asit kaçağı olduğunu ondan kaynaklandığını söyledi
birde gene hanginiz yazmıştınız burun meseklesini sordum daha ilerleyen haftalarda o net belli olur dedi.
ordan çıktık bitanecik doktorum şükran hanımın yanına oda çook güzel ilgilendi.oğlum habire hareket edip duruyorduayağını bağdaş kurmuş yüzüne kaldırmış hiç durmuyor minik balıkım.pipisinide gösterdi erkek kesin artık.
ali assgarım geliyor yani.
sırt üstü yatma meselesini sordum bu arada:bu haaftalar değilde 33 34 haftalarda sırt üstü uzun süre yatmamak gerektiğini tansiyonun düşmesine sebep olacağını bunun da bebeğin dolaşımını etkileyeceğini söyledi.
ay canım dokttorum maaşallah profilden çok düzgün bir oğlunuz var minik burunlu dedi.
bende hemen pay çıkardım annesine benzemiş diye
sünneti soracaktım unuttum
ama doğum ücretini sordum:sezeryan yada normal farketmiyor.bir gece yatış refakatçi dahil,oda süslemesi,cd fotoğraf çekimi,doğumdan sonra bebeğin muayenesi,3 gün sonra işitme ve görme muayenesi dahil 1350 tl.
amaaa doktorum ne yazık ki normal olursa girme garantisi vermiyor.gece yada haftasonu hangi doktor nöbetçiyse o giriyormuş.eşimde illaki sezeryan ol şükran hanım girsin ddiyor.
açıkçası normal olursa erkek doktora yaptırmak istemiyorum ben.şimdilik buna devam edeceğim son haftalarda kararımı vereceğim
işte böyle arkadaşlar
çok mutluyum çok
allahım hepimizin bebeğini sağlıkla imanla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
çook güzel bir rahmet bu ya gerçekten allah bize nasip ettiği için çok şanslıyız.
hepinizi çok seviyorum dualarımdasınız hepiniz
Sevgili mart anneleri bunu yazmak çok zor şu an benim için ama bir şekilde sizinle vedalaşmak istedim.Geçen Çarşamba ikizlerimizi kaybettik.Normal doğum yaptım biri ölü biri canlıydı fakat akciğerleri gelişmediği için o da yaşamadı.İki oğlumda çok güzeldi ve melek oldular.Rabbim kimseye yaşatmasın,ciğerimin yangınının tarifi yok.Ben ,eşim ve ailem zor günler geçiriyoruz ancak Allah inancımızla bu kötü günleri geçireceğimize inanıyoruz.Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin güzel yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Dualarım sizinle güzel anneler...Hoşçakalın
yeni doğunca değil ama 40ı çıkınca yaptırmayı düşünüyorum....
kız ben seni gördüm sanırım tavandan sarkan süsler falan varmıydı odanda ??????
biz beşiği amarginin paylaştığı beşikten alıcaz. mobilyacıya ayakları yüksek bi çamaşırlık yaptırcaz bide dinlenme koltuğu alcaz .....beşik tekerlekli olduğu için istediğim yere taşıycam ama yeni doğduğunda yanımda olacak.....
anne yönünden çok şanslıyım benimki çalışmıyo ....4 aylık olana kadar bizdeydi 1 ay sonrada tekrar gelicek doğum sonrasına kadar kalıcak.....
aaaaa aynı beşiği beğenmişiz bende bikaç sayfa önce paylaşmıştım gerçekten çok kullanışlı ......biraz araştırdım beaynı beşiğin değişik ölçülerde olanları var mesela 50ye 100, 60a 110 , 70 e 130 var ben 70 e 130 olandan alıcam ve 650 değil 599 tl ye buldum........
diş çürümesi değil ama kanamsını çok yaşıyorum fırçalayınca bıçak kesiği bigi oluyo epey bi durmuyo ......sen mecbur doğum sonrasını bekliycen artık geçmiş olsun.....
canım 22. haftada doktora gittiğimizde bende sordum bebeğin hareketlerini göbek deliğimin az üstünde hissediyorum normalmi dedim.....
20. haftadan sonra her ay bir santim yukarı çıkar bebk gayet normal dedi......
canım keşke yardımcı olabilsem maalesef hiç bilgim yok allah yavrunu korusun.....:26::26:
sağol canım:)aynen kanamada oluyor ve durmuyor coraspirin ve cleksan kullanıyorum ben ondan kanama zor duruyor
Özellikle dişler ve kemiklerimiz için kalsiyum ve D vitamini takviyesi almak lazım.
Sevgili mart anneleri bunu yazmak çok zor şu an benim için ama bir şekilde sizinle vedalaşmak istedim.Geçen Çarşamba ikizlerimizi kaybettik.Normal doğum yaptım biri ölü biri canlıydı fakat akciğerleri gelişmediği için o da yaşamadı.İki oğlumda çok güzeldi ve melek oldular.Rabbim kimseye yaşatmasın,ciğerimin yangınının tarifi yok.Ben ,eşim ve ailem zor günler geçiriyoruz ancak Allah inancımızla bu kötü günleri geçireceğimize inanıyoruz.Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin güzel yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Dualarım sizinle güzel anneler...Hoşçakalın
İyi akşamlar arkadaşlar bugün 75 mg şeker yüklemesi yaptırdım içerken ve ilk 1 saat birşey yoktu iyiydim ama sonra 2. saatte başıma ağrı girdi ve akşama kadar yattım okula bile gidemedim ama sonuç iyi çıkınca sevindim.
senin erken yapmışlar şeker yükleme testini bana 24-28 haftalararsı dediler.ben cuma günü yaptırcam nasipse.nasıl bişey çok merak ediyorum çok bekliyormuyuz nasıl yaptılar?neden başın ağrımış?geçmiş olsun atlatmışsın Allahtan sonuç iyi çıkmış ben çok korkuyorum şeker çıkar diye çünkü tatlıya çok sardım birkaç haftadır
canım öncelikle çok teşekkür edrim ilgilendiğin için, benim alacağımda düğmesiz ve fermuarsız yalnız sadece 40 bedeni kalmış sitede büyük mü olur acaba ya, ben 1 68 boyunda 58 kiloydum hamile kalmadan önce şimdi 65 kiloyum. iade kısmında da en yakın bayiden değişiklik ve iade yapabilirsiniz diyor yani diğer alışveriş siteleri gibi geri gönderme yok galiba. kalıp olarak büyük olduğu anlaşılıyor senin söylediğine göre
Anladım canım çok sağol. .
Evet ben kullandım canım. O zaman 9 hafta lık falandım .hala da testlerde hafif enfeksiyon görünüyor ama ilaç kullancak kadar degilmis bol su icmem lazımmış .umarım atlatiriz .geçmiş olsun.
1 saattir onu araştırıyorum.Buna benzer bişeyler okudum evet haklı olabilirsin.Madem ara vericek bari jilet yapsın oohhh gelsin seanslar
kızlar hepimizde olan beyaz yada sarımsı akıntının haricinde bazen su gibi ıslaklık oluyor bu normalmi? korkuyorumcumartesi kontrolüm var sorcam dr. a ama son 2 haftadır hergün olmasada ara ara oluyor baya ıslak yani
kıslar idrar yolları için antibiyotik kullanan oldu mu aranızda... bugün dr verdide bana, biras korktum bir şey olmas inşallah, minoset dahi içmemek için elimden geleni yapmıştım bugüne kadar.... kullanan var mı aranızxda???
Iyi akşamlar kızlar moralim çok bozuk iki gündür tansiyonum yüksek çıkıyor doktora gittim 1 hafta takibe alalım daha sonra ona göre testler isteyebiliriz dedi. Bende sordum böyle yüksek olursa ne olur diye oda hamilelikte tansiyon yükselmesi en sevmediğimiz durum, gebelik zehirlenmesi gibi bi risk var dedi. Şuan çöktüm resmen
kim demişse ağdanın kıl çıkardığını yalan söylemiş bence. Sir ağda diye bir şey var ben ağdamı yaptığımdan beri 2,3 ayda bir gidiyorum anca uzuyolar. Jileti ben de hiç tavsiye etmiyorum. Göbeğiniz şişince kim yapacak eşin mi :)))
ayyy yok ben yaptıramam asla :)))
kızlar sabah tetanoz aşısı oldum demiştim yavaş yavaş kolum ağrımaya başlamıştı şuan ağrı tavan yaptı çok fenayım acayip bi halsizliğim var bir de bayılacak gibiyim :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?