2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar tetanos aşısı gerekli mi ben yaptırmadım??? doktorumda aşı olmam gerektiği hakkında bişey söylemedi de :S

Anladım cnm benimkide öyle ve 2 ilaç... Allah korusun bebişlerimizi....

Bendede aynısı oluyordu idrar kültüründe bakteri çıktı umarım sizde olmaz

inşallah bir şey olmaz, düşünme bunları, sen düşndükçe etkilenirsin, başka bir doktora da mı görünsen acaba?

amaa neden sinirleniyorsuuunn ( yazık kadıncağıza, heves etmiş iştee, sen nasıl bir anneysen o da bir annee, o da evladının mürüvetini görüyor, bence sinirlenmeden empati yapmaya çalış, onun heyecanını anlamaya çalış,kimisi hiç ilgilenmediği için kızar bek seninki ne kadar güzel istekli heyecanlı. sakin ol sakin dşün de kırma kadıncağızı

ne diyeceğimi bilemiyorum, çok çok üüzüldüm, Allah sabır versin, geçen hafta bir arkadaşın bebeğini daha kaybettik, Allah sizlere güç derman versin inşallah

kızlar tetanos aşısı gerekli mi ben yaptırmadım??? doktorumda aşı olmam gerektiği hakkında bişey söylemedi de :S

beni dün ısrarla bir numara aradı dersteyken, açmadım dersteyim velidir diye, sonra geri dönmeyi de unuttum, aynı numara bugün de arayınca yine müsait olmadığım için açmayacaktım ama ısrarına dayanmadım açtım, meğerse sağlık ocağındaki ebeymiş, aşı için bekliyorum dedi, zaten gidecektim de bir bahane arıyordum, hazır aramışken cuma günü uğrayacğım inşallah

Bendede aynısı oluyordu idrar kültüründe bakteri çıktı umarım sizde olmaz

bakteri oranını hatırlıyormusun, yani değerini, benimki 6-8 arasıydı, bunun için bu kadar antibiyotiğe gerek yok demişti doktorum amaa gel gelelim gece uyandıran karın ağrılarım başlayınca mecburen yazdı, Allah Allaaah bu kadar enfeksiyonun bu ağrıyı yapmaması lazım ama şaşırıdm dedi, gerçekten ilacı kullandktan sonra o ağrılarım kesildi.

a.s canım hamile kalmadan önce bende de miyom vardı şimdi ne durumda bilmiyorum sen böle anlatınca açıkçası endişelendim salı detaylı ultrasonum var herşey netleşir heralde ne deyim bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah

ayy evet aile hekimliğine de kayıt yaptırmak gerekiyordu galiba.. beni de aramışlardı gitmedim hala. olmak istemiyorum desem bi sorun olur mu ki acaba.. güvenemiyorum aşı olmaya hamiş hamiş :)

ayy evet aile hekimliğine de kayıt yaptırmak gerekiyordu galiba.. beni de aramışlardı gitmedim hala. olmak istemiyorum desem bi sorun olur mu ki acaba.. güvenemiyorum aşı olmaya hamiş hamiş :)

sorun çıkmaz sanırsam, doktoruna sor bence. benim şüphem yok, inşallah birşey olmaz, kızıma hamileyken de olmuştum, olacağım inşallah son dozu da

Bu aşı mutlaka gerekli. Sende oluşacak antikorlar bebeğine de geçecek. Hem seni hem de bebeği doğum esnasında olabilecek tersliklerden koruyacak.

Bu aşı mutlaka gerekli. Sende oluşacak antikorlar bebeğine de geçecek. Hem seni hem de bebeği doğum esnasında olabilecek tersliklerden koruyacak.

ben yarın doktorumla bi konuşayım bu konuyu.. netteki araştırmalarımda olmam gerektiğini söylüyor :))

Canım çok üzüldüm.Söyleyecek söz bulamıyorum.Sadece sana, eşine ve yakınlarınıza sabır diliyorum.

Kızlar tüy konusu baya yazılmış.Bende bildiklerimi paylaşmak istedim.Gebelikten önce laser epilasyona başlamıştım.Gebelik planlayınca devam edemedim ve tüylerden tam kurtulamadım.Ama merkezden bana söylenen kalın ve koyu tüylerde laser epilasyonun daha etkili olduğu o yüzden tüylerden kurtulana kadar jilet yapmam gerektiğiydi.Gerçektende koyu ve kalın olanlar en erken gidenler oldu.İnce ve cansız olanlar tam geçmedi.Merkezin tekrar tekrar gideyim diye yaptığını sanmıyorum.Çünkü paket satın almıştım.Tüyler bitene kadar istediğim kadar gidecektim.

canım bana idrar tahlili dışında idrar kültürü diye bir şey yaptılar, oran yazmıyor, gram negatif basili ürediği yazıyor. herhangi bir ağrım yok sadece idrar kaslarım gevşek kaçıyor gibi oluyor, o da nadiren, yarın birkaç dr dan daha teyit alıp ilaçları öyle içicem, içim rahat olsun ...
lökosit sayısı 7.5 çıkmıştı bu arada ama ilacı onun için vermedi bu gram negatif basili yüzünden verdi...

inşallah canım sağolasın.verdiğin detaylı bilgiler için de teşekkürler inş sorun yaşamam

Canim kayit olmadiysan olma olunca habire israr edecekler
ben kizimdada guvenmedigimden vurulmadim bunda hemsire pesimi birakmadi dilekce yazdim bilgilendirilmdim ama asi olmadim diye
saglikocagindali ebe dr hamile basindan pirim aliyormus pirim aldigi icinde elbet israr edecek diye dusunuyorum
bi dr vurul derken baska bir dr dag basinda dogurmuyorsun vurulmana gerek yok diyorsa okadarda gerekli degil demekki.doguma girerken hatirlatirim gerekiyorsa digumdan sonra vururlar
bunlar benim fikirlerim

günaydın kızlar güzel bir geçirmeniz dileğiyle.......

burası çok kapalı yağmur yağacak gibi ama nafile sadece bunaltıcı bir hava. ama ben çok mutluyum oğlum sabahtan beri tekme atıp kendini hissettiriyor....

günaydın kızlar burda da hava kapalı netten baktım da bir hafta yağmurlu gösteriyor burayı, kızlar benim ablam yeni doğum yaptı onun göbeği çatladı krem kullanmasına rağmen şimdi sordum ne zaman farketmiştin diye ilk 15. haftamda farkettim diyor. Ben 23. haftamdayım henüz hiç çatlak görmedim hergün inceliyorum bu kadar erken belli olur mu ki? biraz kaşıntı başladı ama bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…