kızlar sabah tetanoz aşısı oldum demiştim yavaş yavaş kolum ağrımaya başlamıştı şuan ağrı tavan yaptı çok fenayım acayip bi halsizliğim var bir de bayılacak gibiyim :2:
Ben de dün aşı oldum ve bugun kolumda hafif ağrılı şişlik ve kizariklik var.. annem sicak havlu ile kompres yap dedi ama faydali olur mu bilmiyorum :26:
Ben de dün aşı oldum ve bugun kolumda hafif ağrılı şişlik ve kizariklik var.. annem sicak havlu ile kompres yap dedi ama faydali olur mu bilmiyorum :26:
geçmiş olsun canım.ben de oldum aşı.hafif ağrı var.yalnız aşıyı vuran dr ağrı olursa havlu üstüne buz koyarak kompres yap demişti.soğuk kompres yani!
geçmiş olsun canım.ben de oldum aşı.hafif ağrı var.yalnız aşıyı vuran dr ağrı olursa havlu üstüne buz koyarak kompres yap demişti.soğuk kompres yani!
Ben de bebek odası yapma fikrimi şimdilik ertelemeye karar verdim.
Başlarda 6 aylık olana kadar sallanan beşik alırım, yatak odamızda uyur sonra uyku eğitimi sırasında kendi odasına geçiririm diyordum.
Öncelikle sallanan 6 aylık olana kadar kullanılan beşiklerin aslında o kadar da kullanışlı olmadığını öğrenip bu konudan vazgeçtim.
Yatak odası konusu da bebişler doğduktan sonra bir 6 ay daha zamanımız var diye düşünmeye başladım. Park yatak da hiç istemediğimi fark ettim. Sonra onu araştır bunu araştır derken ikea'nın şimdilik en mantıklı çözüm olduğuna karar verdim.
Ayrıca evim şahanede olduğunuz bölümün bir linki varsa izlemek çok isterim. Belki zaten izlemişimdir : )
Sevgili mart anneleri bunu yazmak çok zor şu an benim için ama bir şekilde sizinle vedalaşmak istedim.Geçen Çarşamba ikizlerimizi kaybettik.Normal doğum yaptım biri ölü biri canlıydı fakat akciğerleri gelişmediği için o da yaşamadı.İki oğlumda çok güzeldi ve melek oldular.Rabbim kimseye yaşatmasın,ciğerimin yangınının tarifi yok.Ben ,eşim ve ailem zor günler geçiriyoruz ancak Allah inancımızla bu kötü günleri geçireceğimize inanıyoruz.Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin güzel yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Dualarım sizinle güzel anneler...Hoşçakalın
Sevgili mart anneleri bunu yazmak çok zor şu an benim için ama bir şekilde sizinle vedalaşmak istedim.Geçen Çarşamba ikizlerimizi kaybettik.Normal doğum yaptım biri ölü biri canlıydı fakat akciğerleri gelişmediği için o da yaşamadı.İki oğlumda çok güzeldi ve melek oldular.Rabbim kimseye yaşatmasın,ciğerimin yangınının tarifi yok.Ben ,eşim ve ailem zor günler geçiriyoruz ancak Allah inancımızla bu kötü günleri geçireceğimize inanıyoruz.Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin güzel yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Dualarım sizinle güzel anneler...Hoşçakalın
Evim Şahane 29.03.2013 - netd
burdan izleyebilirsin canım beni:) odayı görünce beşik sığmadığını görüceksin zaten
aynı şeyi ben de bir kaç gündür düşündüm ve bana da o tarz şeyler söylendi.Herhangi bir enfeksiyon veya sancı ya da canımın normalden daha fazla acıması ihtimaline karşın jilete devam edeceğim.
yaaa jileti nasıl kullanacaksınız. Ben şimdiden genital bölgemi göremiyorum doğuma yakın nasıl yapacaksınız jileti ki? Ben 8 seans lazer epilasyon yaptırmıştım şuan kıllarımın kökü inceldi ama yine de az da olsa uzuyorlar. ben de bu sebeple ağdaya devam ediyorum ve en az 2 ay rahatım. Jileti asla düşünmüyorum:))
Canım ben epilasyona gidiyordum hamile kalmadan önce.Ağda kıl köklerini daha da güçlendirir.Jilete devam et dedi doğumdan sonra tekrar gelene kadar.Ben biraz da o yüzden yani mecburiyetten jilet yapıcam.Yoksa normalde hiç yaptığım bişey değildir.
özgecim canım ne desem bilemedim kurban olduğum rabbim sabır versin inşallah sana hayırlı evlatlar nasip etsin...Sevgili mart anneleri bunu yazmak çok zor şu an benim için ama bir şekilde sizinle vedalaşmak istedim.Geçen Çarşamba ikizlerimizi kaybettik.Normal doğum yaptım biri ölü biri canlıydı fakat akciğerleri gelişmediği için o da yaşamadı.İki oğlumda çok güzeldi ve melek oldular.Rabbim kimseye yaşatmasın,ciğerimin yangınının tarifi yok.Ben ,eşim ve ailem zor günler geçiriyoruz ancak Allah inancımızla bu kötü günleri geçireceğimize inanıyoruz.Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin güzel yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Dualarım sizinle güzel anneler...Hoşçakalın
Allah iyilik versin güzelim. netiniz bağlandıysa daha sık bekliyoruz seni:)ben de iyiyim çok şükür. yuvarlanıp gidiyoruz:))
seninki ikiz miydi canım, kusura bakma hatırlayamadım. ne güzel odasının hazırlanması tatlı yorgunluk bunlar:) Allahım güzel sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah...duygu karmaşasını sorma, hemen gözlerim yaşarıveriyor benim de, zaten sulugözün biriydim temelli ağlak oldum:)
kim demişse ağdanın kıl çıkardığını yalan söylemiş bence. Sir ağda diye bir şey var ben ağdamı yaptığımdan beri 2,3 ayda bir gidiyorum anca uzuyolar. Jileti ben de hiç tavsiye etmiyorum. Göbeğiniz şişince kim yapacak eşin mi :)))
ayyy yok ben yaptıramam asla :)))
Valla Eml görmeye görmeye yarım yamalak bir sonuç ortaya çıkıyor : ))
Ben de jilet yapıyorum. Daha önce koltuk altıma hem lazer hem de iğneli epilasyona gitmiştim, hiç bir işe yaramadı, üstelik kıl çıkan alan çok genişledi. Ağdaya zaten hiç dayanamıyorum. Genelde acı eşiğim yüksektir ama ağda nedense bana göre değil.
Ben kısmetse doğumdan sonra ev tipi lazer epilasyon aleti almayı hayal ediyorum. Yani şimdi jilet yaparken baya sıkılıyorum ve yoruluyorum. Lazer en azından daha kolay olur diye düşünüyorum.
canım yaa jiletten vazgeçtim zaten ağda yaptırıcam hafta sonu.Jilet tekrar çıktığında çok sertleştiriyo o da beni rahatsız ediyor.Karnım hepten büyüdüğünde mecburen ağdaya gidicektim zaten onu o şekilde düşündüm de.Sanırım karnımın büyümesini beklemicem yok ben gidicem hafta sonu.Beni endişelendiren tek şey mikrop kaparım endişesi aslında.Yoksa ağda daha uzun süreli bi temizlik tabi ki daha rahat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?