2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar sabah tetanoz aşısı oldum demiştim yavaş yavaş kolum ağrımaya başlamıştı şuan ağrı tavan yaptı çok fenayım acayip bi halsizliğim var bir de bayılacak gibiyim :2:

Ben de dün aşı oldum ve bugun kolumda hafif ağrılı şişlik ve kizariklik var.. annem sicak havlu ile kompres yap dedi ama faydali olur mu bilmiyorum :26:

Ben de dün aşı oldum ve bugun kolumda hafif ağrılı şişlik ve kizariklik var.. annem sicak havlu ile kompres yap dedi ama faydali olur mu bilmiyorum :26:

geçmiş olsun canım.ben de oldum aşı.hafif ağrı var.yalnız aşıyı vuran dr ağrı olursa havlu üstüne buz koyarak kompres yap demişti.soğuk kompres yani!

geçmiş olsun canım.ben de oldum aşı.hafif ağrı var.yalnız aşıyı vuran dr ağrı olursa havlu üstüne buz koyarak kompres yap demişti.soğuk kompres yani!

yaaa canlarım işteyim çalışıyorum şuan ve kompres yapmam pek mümkün değil çok yoğun burası buz ve havlu bulurum da koyacak vaktim yok eve gidene kadar dişimi sıkıcam artık evde yaparım doktor da aynı şeyi söyledi bi de kolonyalı pamuk koyabilirsin ateş te yapabilir dedi sanırım ateşim çıkıyor biraz halsizleştim

Evim Şahane 29.03.2013 - netd

burdan izleyebilirsin canım beni:) odayı görünce beşik sığmadığını görüceksin zaten

Başın sağolsun.Allah sabır versin.inşallah bundan sonra herşey gönlünce olur.

Özge'cim başın sağolsun Allah sabır versin. Hissettiğin acıyı yazdıklarınla birlikte içimde hissettim. Bu bir sınav ve bu sınavı Allahın yardımıyla kolaylıkla geçeceksin eminim ki..

aynı şeyi ben de bir kaç gündür düşündüm ve bana da o tarz şeyler söylendi.Herhangi bir enfeksiyon veya sancı ya da canımın normalden daha fazla acıması ihtimaline karşın jilete devam edeceğim.

yaaa jileti nasıl kullanacaksınız. Ben şimdiden genital bölgemi göremiyorum doğuma yakın nasıl yapacaksınız jileti ki? Ben 8 seans lazer epilasyon yaptırmıştım şuan kıllarımın kökü inceldi ama yine de az da olsa uzuyorlar. ben de bu sebeple ağdaya devam ediyorum ve en az 2 ay rahatım. Jileti asla düşünmüyorum:))

Valla Eml görmeye görmeye yarım yamalak bir sonuç ortaya çıkıyor : ))
Ben de jilet yapıyorum. Daha önce koltuk altıma hem lazer hem de iğneli epilasyona gitmiştim, hiç bir işe yaramadı, üstelik kıl çıkan alan çok genişledi. Ağdaya zaten hiç dayanamıyorum. Genelde acı eşiğim yüksektir ama ağda nedense bana göre değil.

Ben kısmetse doğumdan sonra ev tipi lazer epilasyon aleti almayı hayal ediyorum. Yani şimdi jilet yaparken baya sıkılıyorum ve yoruluyorum. Lazer en azından daha kolay olur diye düşünüyorum.

kim demişse ağdanın kıl çıkardığını yalan söylemiş bence. Sir ağda diye bir şey var ben ağdamı yaptığımdan beri 2,3 ayda bir gidiyorum anca uzuyolar. Jileti ben de hiç tavsiye etmiyorum. Göbeğiniz şişince kim yapacak eşin mi :)))
ayyy yok ben yaptıramam asla :)))

özgecim canım ne desem bilemedim kurban olduğum rabbim sabır versin inşallah sana hayırlı evlatlar nasip etsin...

evet canım ikiziz bi kızçemiz bi erkekimiz olacak Allah izin verirse
inşallah bebişlerimizi büyüttüğümüz günleri de görürüz içlerinde
aminnnnnn siz başladınız mı hazırlıklara canım

canım yaa jiletten vazgeçtim zaten ağda yaptırıcam hafta sonu.Jilet tekrar çıktığında çok sertleştiriyo o da beni rahatsız ediyor.Karnım hepten büyüdüğünde mecburen ağdaya gidicektim zaten onu o şekilde düşündüm de.Sanırım karnımın büyümesini beklemicem yok ben gidicem hafta sonu.Beni endişelendiren tek şey mikrop kaparım endişesi aslında.Yoksa ağda daha uzun süreli bi temizlik tabi ki daha rahat.

kızlar size bir şey sormak istiyorum netten bebek arabası ana kcağı beşik alan yada almayı düşünen var mı yani asıl sormak istediğim ne kadar sağlam acaba boyutları falan yazıldığı gibimidir acaba bazı yerlerde fiyatlar çok uygun ama bu kanuda kafam karışık

Sen lazeri falan bırak da kaç gündür nerelerdesin onu söyle bakiiimmm :)) dün aklıma geldi schaga ortalarda yok kaç gündür diye. Az önce gördüm seni :))
benim demek ki ağrı eşiğim bayağı yüksek ben lazere gitmeden önce 3 kez ağda yaptırmıştım arkadaşlarım çığlık atarken ben sessizce yolunmayı bekliyordum yolunup geliyordum :)) ondan öncesi hep jiletti ve kıl yeni çıkmaya başladığı anda erkeklerin sakalları gibi beni tahrişten mahvediyordu. size olmadı mı ki o ?

canım benim Allahım sabırlar versin

temiz bir yere güvendiğin bir yere yaptırırsan inan sıkıntı olmaz hatta eğer içine sinecekse kendi ameliyathane eldivenlerini al kadınlara ver onlar onu takarak yapsınlar ağdayı. ama vajinal bölge zaten kendi kendini temizleyen bir bölge o yüzden çok fazla yıkmayın diyolar. Sen hiç endişelenme mikrop kapacak kadar bekletmiyolar ki zaten ağdayı. ben hamile kaldığımdan beri 2 kere yaptırdım ..

kızlar hepimizde olan beyaz yada sarımsı akıntının haricinde bazen su gibi ıslaklık oluyor bu normalmi? korkuyorum cumartesi kontrolüm var sorcam dr. a ama son 2 haftadır hergün olmasada ara ara oluyor baya ıslak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…