teşekkürler canım herşey yolunda sen nasılsın ?
Sağol canım daha yeni ölçtürdüm 14-8 çıktıtansiyonu dengelemek kolay vuslat gecesi hiç tasalanma sen gönlünü ferah tut.. Bir süre tuzdan uzak durursan emin ol tansiyonun normale döner. daha kesinleşmeden moralini bozma(
Sevgili mart anneleri bunu yazmak çok zor şu an benim için ama bir şekilde sizinle vedalaşmak istedim.Geçen Çarşamba ikizlerimizi kaybettik.Normal doğum yaptım biri ölü biri canlıydı fakat akciğerleri gelişmediği için o da yaşamadı.İki oğlumda çok güzeldi ve melek oldular.Rabbim kimseye yaşatmasın,ciğerimin yangınının tarifi yok.Ben ,eşim ve ailem zor günler geçiriyoruz ancak Allah inancımızla bu kötü günleri geçireceğimize inanıyoruz.Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin güzel yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Dualarım sizinle güzel anneler...Hoşçakalın
Sağol canım daha yeni ölçtürdüm 14-8 çıktı(
ağda gibisi yok bence de, ben de gebelğimin başından beri gidemedim, şimdi çok fena durumdayım, gitmem gerekiyor da utancımdan bir cesarte edemedim, ama mecbur gitmek zorundayım, artık utana sıkıla yapılacak, başka yolu yok:18::18:
ben de cuma günü olacağım, ağrı oluyor muydu bu merette hatırlamıyorum yaaa, şimdi ben sonuncu dozu 5. dozu da oluup kurtulcam inşallah, artık beni ömür boyu koruyacakmış bu aşı, ooff ağrı mağrı hiç çekemeyeceğim yaaa
inşallah bir şey olmaz, düşünme bunları, sen düşndükçe etkilenirsin, başka bir doktora da mı görünsen acaba?
amaa neden sinirleniyorsuuunn( yazık kadıncağıza, heves etmiş iştee, sen nasıl bir anneysen o da bir annee, o da evladının mürüvetini görüyor, bence sinirlenmeden empati yapmaya çalış, onun heyecanını anlamaya çalış,kimisi hiç ilgilenmediği için kızar bek seninki ne kadar güzel istekli heyecanlı. sakin ol sakin dşün de kırma kadıncağızı
ne diyeceğimi bilemiyorum, çok çok üüzüldüm, Allah sabır versin, geçen hafta bir arkadaşın bebeğini daha kaybettik, Allah sizlere güç derman versin inşallah
Canim kayit olmadiysan olma olunca habire israr edecekler
ben kizimdada guvenmedigimden vurulmadim bunda hemsire pesimi birakmadi dilekce yazdim bilgilendirilmdim ama asi olmadim diye
saglikocagindali ebe dr hamile basindan pirim aliyormus pirim aldigi icinde elbet israr edecek diye dusunuyorum
bi dr vurul derken baska bir dr dag basinda dogurmuyorsun vurulmana gerek yok diyorsa okadarda gerekli degil demekki.doguma girerken hatirlatirim gerekiyorsa digumdan sonra vururlar
bunlar benim fikirlerim
arkadaşlar selam, ikili testte serbest beta hcg niz kaç çıkmıştı. 50 nin üstü kız altı erkekmiş doğru çıktımı. benim değerim 49 idi ve nasipse oğlum olacak.
arkadaşlar selam, ikili testte serbest beta hcg niz kaç çıkmıştı. 50 nin üstü kız altı erkekmiş doğru çıktımı. benim değerim 49 idi ve nasipse oğlum olacak.
slm güzel anneler valla hızınıza yetişemiyorum, sabah bi açıyorum forumu sayfalar dolusu yazılmış,konudan konuya geçmişsiniz, neyse hepsiyle iligli yazcaklrım var topluca yazatım dedim bende. şimdi hamileliğimin en başında idrar yolları enfeksiyonu için gitmiştim dr. A zaten hamile olduğumuda öyle öğrendim, o zaman bi ilaç vermişti dr. Munoral gibi bişeydi adı, toz bi ilaç, suya katıp içiyosun tek doz, onu kullanmıştım hiç bişi olmadı bebişime çok şükür 22. Haftadayız,sonrasında ağrım sızımda kalmadı ki ben her ay yaşardım o yanma olyını çok kötüydü hamile olsakta omasakta ilaç kullanmanın elbette yan etkisi zararları vardır ama bitkilerden daha kontrollü olduğunu biliyorum sonuçta etken maddesi belli,dozu belli ve sorunlu olan yere etki ediyor ama biltkilerde birçok etken madde var ve dozuda ayarlanamıyor bu nedenle daha zararlı, neyse demem o ki dr. Kullanabilirsin diyorsa ve biraz araştırınca kullanılabileceğini gördüyseniz bi sorun çıkacağını zannetmem ,artık allaha emanet bebeklerimiz,tabiki dikkate etmek lazım ama çok sakınılan göze de çöp batar bunu da unutmayalım bence. Diğer konu ağdaya gelince yllardır ağdaya gidiyorum hamilelğimin başından beride 4 defa gittim galiba her ay gidiyorum yani, hiç bi sorun yaşamadım şimdiye kadar,zaten önceden gittiğim bildiğim bi yerdi, ağrı kısmına gelince bir ay çok ağrıyosa diğer ay nerdeyse hiç ağrımıyo bi dengesiz benimki :) ağdacımın söylediğine göre adet tarihime denk gelio olabilirmiş ağrıyan zmanlar vücut o dönem daha hassas oluyomuş, hamileyken adet görmesekte vücudun belli bi dengesi vardı yıllardır, aynı dönemlerde aynı sıkıntılar oluyo demekki, diğer konu da tetanoz aşısı; ben geçen hafta oldum hiç bir ağrı sıkıntı yaşamadım sadece uyku yaptı bende, onuda bildiğimden iş yerinden öğleden sonra izin alıp gittim araç kullanacağımdan aşımı olup hemen eve geçtim zaten aile hekimliğiyle evim yakındı, ayrıca idrar ve kan tahlili de yapalım dediler ertesi gün sabah gidip yaptırdım tahlilleri, bir hamileliğim en başında yapmıştım sonra hiç yapmamıştım iyi oldu yani, 6 ocağada randevu verdiler tekrar tahlil yapılacak, takip etmeleri güzel bence ayrıca bunları hastanemde yaptırsaydım bide ekstradan para vercektim gerek kalmadı işte iyi oldu :) birde aile hekimim çok tatlı bi bayan, ebe hemşiremde öyle hoşuma gitti benim, tansiyonuma baktılar kiloma baktılar bebişimin kalp atışlarınıda dinlettiler, bence aşı yaptırılmalı , bi sakıncası olacağını zannetmiyorum bu kadar hamile yaptırıyosa bi bildikleri vardır
açık aralarla da olsa gebeliğimin başından itibaren 4 kez yaptırdım. Yarın da 5. Kez gideceğim. Tek sıkıntım iş kuku bölümüne gelince tedirgin olmam. Bir de ağdacı kıza diyorum "hepsen benimkini görürüyorsun, bi aç ben de seninkini göreyim" olmaz diyor. öyle işte...
a.s canım hamile kalmadan önce bende de miyom vardı şimdi ne durumda bilmiyorum sen böle anlatınca açıkçası endişelendim salı detaylı ultrasonum var herşey netleşir heralde ne deyim bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
slm herkese... dünden beri karnım cok acıyor küçük bir morluk var karnımdafarkında olmadan bir yere çarptım sanırım. Karnım geriliyor ve çok acıyor hele uyurken... Bir taraftan diğer tarafa dönerken canım çıkıyor resmen... Offf karnında acı olan varmı benden başka sizce önemli bir durum mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?