2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
eylülde geçer torba yaza fakat azaldı diye duymuştum ben 8 hafta başta 10 hafta sonra kullanılacak diye biliyorum ben

hmm yani sadece 2 hafta mı uzatıldı? ama bu halde bile ikinci dönemi kapatabiliyoruz. 2 haftalık bi açık kalıyodu benim hesaplarıma göre 2 hafta daha uzatıldıysa o zaman tam olacak!

hmm yani sadece 2 hafta mı uzatıldı? Ama bu halde bile ikinci dönemi kapatabiliyoruz. 2 haftalık bi açık kalıyodu benim hesaplarıma göre 2 hafta daha uzatıldıysa o zaman tam olacak!
boşverelim yaa onu allah ayarlar zaten rapor falan da alırız bebeklerimiz hayırlısıyla doğsunlar da bi

Kızlarr size dun boy or girl diye cinsiyet belirleme testi oldugunu yazmıstım. bugun de merak ettim youtube'da testi deneyen olmuş mu diye baktım. Asagıda iki video linki var. İlkinde kadın testi yapıyor ve sonuc erkek cıkıyor. İkincisinde ise kucagında bebekle testin dogru olup olmadıgını soyluyor. Sonucu ben soylemiyim siz gorun :)

Boy or Girl? Intelligender Gender Test - YouTube

Zoe's 1 Week Update - YouTube

:))

İyi aksamlar arkadaşlar
Bugün drumu aradım yarın sabah gel dedi
Kan testine gerek yok usg de görürüz dedi
İlki gibi heyecanlıyımm

allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inş.
benim ilk gebeliğim yıllar süren uğraştan sonra müthiş heyecan içindeyim :)

Taze anneler inşallah çok güzl bir hamilelik ve doğum geçirirsiniz hamilelik muhteşem birşey ben 19 mart annesiyim hepinize bu güzel yolda huzur sağlık ve mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…