hmm yani sadece 2 hafta mı uzatıldı? ama bu halde bile ikinci dönemi kapatabiliyoruz. 2 haftalık bi açık kalıyodu benim hesaplarıma göre 2 hafta daha uzatıldıysa o zaman tam olacak!
hmm yani sadece 2 hafta mı uzatıldı? Ama bu halde bile ikinci dönemi kapatabiliyoruz. 2 haftalık bi açık kalıyodu benim hesaplarıma göre 2 hafta daha uzatıldıysa o zaman tam olacak!
Kızlarr size dun boy or girl diye cinsiyet belirleme testi oldugunu yazmıstım. bugun de merak ettim youtube'da testi deneyen olmuş mu diye baktım. Asagıda iki video linki var. İlkinde kadın testi yapıyor ve sonuc erkek cıkıyor. İkincisinde ise kucagında bebekle testin dogru olup olmadıgını soyluyor. Sonucu ben soylemiyim siz gorun :)
sorma hayatım benim ilk çocuğumda da öyle oldu bakanım yok bakıcıya da mecbur veriyorsun mesai saatlerim 08:30-18:00 bakalım bu minişte nasıl zorlanacağım
Taze anneler inşallah çok güzl bir hamilelik ve doğum geçirirsiniz hamilelik muhteşem birşey ben 19 mart annesiyim hepinize bu güzel yolda huzur sağlık ve mutluluklar dilerim