- 30 Mart 2013
- 77
- 2
- 48
Bende öğretmenim Allah'tan en kötü günlerim tatile denk geldi:))
evet herşeyi çok iyi gözlemliyorlar zaten. bi de ben hesap yaptım. Allah izin verir de bebeklerimizin doğacağı tarihe göre ikinci dönemi kapatmış oluyoruz. yarım dönem çalışıcaz inş:)
eylülde geçer torba yaza fakat azaldı diye duymuştum ben 8 hafta başta 10 hafta sonra kullanılacak diye biliyorum ben
N güzeli benimki sabah 8 öğlen 12 sabahçıyım ben
Koru hastanesi Adnan kaya canim.
Iyi bir dr ama usg makinesi guzel resim vermiyor:))))
Ben sana baska dr onereyim
bizim cihaxin resmi iyi
bakıyorumda öğretmen arkadaş çok bende öğretmenim.
taze anneler.benim bulantılarım başladı.duvarlar üstüme üstüme geliyor sanki.
kendimi tuhaf hissediyorum.iştahlı biriyim ama iştahım sıfırlandı.
normal olduysa eğer gitme zaten canım. 7 haftana girince git kalp atışını da duyarsın hem de vajinal muayene olmazsın
bebeğini görmenın mutluluğu herşeye değer az daha bekle sorun yoksa
Teşekkür ederim monarossa bebeğim normal oldu.Acemi olunca insan birilerinden yardım bekliyor.Senin dediğin gibi biraz daha sabredip 7 ayda gideyim.
kızlaaar benim bebek mi büyüdü kocaman oldu göbeğim göğüs hizzamda nerdeyse. biz çabuk mu büyüyoruz. yoksa bu gaz mıııı
Bende öğretmenim Allah'tan en kötü günlerim tatile denk geldi:))
Kizlar dun aksama dogru kanamam basladi dr a kostum hemen, keseyi goremedi bhcg testi istedi yaptirdim 636 dan 232 ye dusmus. Yani kimyasal gebelik.
Ve inanin halime sukrettim cunku dr dis gebelikde olabilir demisti. Kanamam henuz baslamadi, az az geliyor. Uzgun degilim kesinlikle, sukur halindeyim.
herseyin hayırlısı diyorum, olanda da var bir hayır olmayanda da.
Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun,
dikkat edin kendinize ve bebişlerinize..
Minel
Kizlar dun aksama dogru kanamam basladi dr a kostum hemen, keseyi goremedi bhcg testi istedi yaptirdim 636 dan 232 ye dusmus. Yani kimyasal gebelik.
Ve inanin halime sukrettim cunku dr dis gebelikde olabilir demisti. Kanamam henuz baslamadi, az az geliyor. Uzgun degilim kesinlikle, sukur halindeyim.
Minel
Minel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?