2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Bende öğretmenim.şu an hepimiz rahatız ama okul açılınca halimiz ne olacak bilmiyorum. Özellikle göbeğimiz çıkınca öğrencilerin ve erke öğretmenlerin karşısına nasıl çıkacağız merak ediyorum.ben çok utanırım.
Benim şu an hiç bulantım yok.Oysa çok dua etmiştim bulantım olsun diye.Çünkü çok iştahlı birisiyim ve dikkat edemezsem 15 _20 kilo alırım diye korkuyorum.

Yaşasınnnn hamilelik takvimimi yaptım. İlk bebeğim ve çok heyecanlıyım.Bu günleri gösteren Rabbime şükürler olsun.İsteyen ,dileyen herkesede nasip etsinAllahım.

günaydın kızlar
bugun bıraz ısım var sabahtan 2 saat burada olmasam ıslerımı halletsem ıyı olacak

Kizlar dun aksama dogru kanamam basladi dr a kostum hemen, keseyi goremedi bhcg testi istedi yaptirdim 636 dan 232 ye dusmus. Yani kimyasal gebelik.
Ve inanin halime sukrettim cunku dr dis gebelikde olabilir demisti. Kanamam henuz baslamadi, az az geliyor. Uzgun degilim kesinlikle, sukur halindeyim.

herseyin hayırlısı diyorum, olanda da var bir hayır olmayanda da.

Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun,

dikkat edin kendinize ve bebişlerinize..

Minel

çok geçmiş olsun hayırlısı olsun ilk hamileğin miydi?

Canım bu nasıl olur kımyasal gebelık adet donemınde atılır
düşükmü yapıyorsun :26:

canımmm geçmüş olsun..kendine dikkat et ..herşeyden vardır bir hayır ..biraz toparlan inşallhh bir iki ay sonra güzel haberlerini alırız inşallahh..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…