kuzum ben böyle şeyleri biraz entelce buluyorum yaa para tuzağı, alayım desen kulaklığı kaseti falan dünya paradır steve jobs'ın annesi müzikmi dinletmiştir sanmamtabi sen bilirsin heves ettiysen dinlet zararı olmaz ben sırf para tuzağı olarak gördüğüm için sevgililer günü falanda kutlamam
müzik dinletmek faydalı diye çoğu kişiden duymuştum ama işte nette kulaklıkla görünce merak ettim:) arada bi dinletelim bakalım bilgisayardan. zaten bence de para tuzağı bu tarz şeyler. onlara para verinceye kadar bebeğe bişeyler alınır. zaten hamilelikle beraber cimrileştim:) yok onu almayalım gerek yok bunu almayalım ne gerek var deyip duruyorum bebeğin ihtiyaçlarını alırız diyorum. iyice anneliğe başlıyoruz artık galiba
e bende bayadır var bu, annem bebek bi yere toplanıyo dedi, ne bileyim üstünde durmadım ağrı sızı yok çünkü toplandığı yerde 5-10 sn duruyo zaten pıt pıt vuruyo sonra başka yere geçiyo doktora sorayım bi
muhteşem olmuş valla bayıldım
bende magnezyumu kasılmadan çok kramplar için veriliyor biliyorum. bende kasılma hissetmiyorum
ben misal bebek telsizi alacaktım sonra vazgeçtim zaten bebeğime bakayım diye ücretsiz izne ayrılıcam tek uğraşım o olacak fizanamı gidicemde bebeğimin ağlamasını duymıcam zaten epey bi süre bizim odamızda olacak
yani telsize gerek yok doğru. zaten yanımızdan ayırmak istemicez onları. ne kadar üzretsiz izin kullanacaksın cnm? benim doğumdan sonraki iznim galiba okulların kapanışına denk gelecek ondan sonra da yaz tatili. tatilden sonra da büyük ihtimal çalışıcam
meraba arkadaşlar size bir şey danışacaktım.bugün sağlık ocağında açlık-tokluk kan şekerim ölçüldü. açlık kan şekerim normal çıktı ama tokluk kan şekerim 186 mg çıktı.hemşire sınır 140 olduğu için senin tokluk yüksek çıkmış dedi doktora bir göster dedi. sağlık ocağındaki doktora gösterdim üst sınır 180 olduğu için senin sınırda çıkmış önemli bir şey yok dedi. açlık tokluk arası 1 saat beklettiler sizde yeni ölçtürmüşsünüzdür, sınır kaç olmalı benim yüsek mi değil mi sizce?
valla kuzum iki senenin tamamını kullanıcam zaten sonrasında şark bitiyo temelli Ankarada başlarım, Batmanda kimseye emanet edemem çocuğumu kuzum eşim polis kim ne gözle bakıyo bilemiyosun ki, halbuki kredi borcumuzda var ama yapıcaz bi şekilde
anladım cnm. benim eşim de polis ama biz afyondayız. daha doğu görevini yapmadı eşim o var daha sırada. sizin ne güzel biter 2 senenin sonunda inş. evet gönül rahatlığıyla emanet etmek daha iyi tabiki bakıcılara.
kuzum varya boydan opak çorap giymiş gibisinpenti reklamı gibi
gayette fitsin ben bi fazlalık göremiyorum
muhteşem olmuş valla bayıldım
bende eklıyeyım en kısa zamanda göbiş topiğinede ekle esmercim
hay maaşallahhh göbüşüneeeeeebebiş büyümüş göbüşte büyümüş
bide canım dil farklı kültür farklı arkadaşımın kızı Türkçeden önce Kürtçe öğrendi düşün
140a kadar normal diye biliyorum ben
valla bende tayt giyorum hem rahat hemde sevıyorum işe bile öyle gelıyorum uzerinede uzun çizmelerimi giyıyorum ustünede tunuk oh mıs gibi
canım geçmiş olsun ınan daha sen yazınca gördüm geçmişi okumadım cok geçmiş olsun tuzu kes dıkkat et kendını cok yorma
canım benım geçmiş olsun allah acıl şifalar versin artık normal bunlar bıraz daha sıkacağız dişimizi
Maşallahhhh tatlım hiç 9 gibi değilsin sen bu kilodan 2 düş hem dışarı kıyafetleri, hem tokluk var sabahları aç karnına tartıl
sultancım elimden geldiğince dikkat ediyorum ama artık zaman da daraldı ya ondan heralde bide üstüne üstün gripte oldum bugün offff halime offfff Esmer maşallah canım bu ne hal beni görsen göt göbek ayrı yerlerde fırtlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?