2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ben 16 aldım :26:

iyi ki doğdun güzellik,nice sağlıklı,aşklı,huzurlu yıllara büyüyen ailenle

Çok teşekkür ederim simcacım
Allah hepimizin huzurunu, mutluluğunu baki kılsın
Bebişlerimizle nice güzel yıllara, hep birlikte...

benim eşimde bana senin göbeğin bebek doğunca iner nasıl olsada...benim ikizler hep karnımda...benimki nası inecek diyor

Son düzenleme:
benim eşimde bana senin göbeğin bebek doğunca iner nasıl olsada...benim ikizler hep karnımda...benimki nası inecek diyor

Eşim bir şişiriyor göbeğini aman Allahım diyorum
Evimiz kalabalık olunca bizi güldürmek için öyle geziyor
Belinden rahatsız yoksa spor yapar ama ben laf etmiyorum beli tutulur diye.
Yani benden 1 tane çıkar ama eşimin göbişinden rahat 4 çıkar

Offf kızlar midem de delik var sanki.Doyum hissimi kaybettim.15 kilo aldım.Kendimi durduramıyorum.Akşamları meyveyi çok yiyorum.O mu bu kadar kilo aldırdı acaba? Napsam netsem nerelere gitsem.

Offf kızlar midem de delik var sanki.Doyum hissimi kaybettim.15 kilo aldım.Kendimi durduramıyorum.Akşamları meyveyi çok yiyorum.O mu bu kadar kilo aldırdı acaba? Napsam netsem nerelere gitsem.

Sende bendensin desene =)
Sözde temizlik yapıyorum, arayan öyle biliyor
Kendimi yemekten alamıyorum, doyum hissi vermiyor ne yesem, ne kadar yesem.
Şu an bile önümde aperatif birşeyler var onları götürüyorum löp löp mideye =)

Valla bende 21 aralıkta en son gittiğimde 58 kiloydum.52 ile hamile kaldım fakat bu kiloların hepsini son 2-3 ayda aldım.15 günde 2 şer 2şer gidiyorum ne olacak halim bilmiyorum.Allahtan zayıf hamile kalmışım yoksa 1,65 boy ile yuvarlanıp giderdim

öyle de tatlım artık hafta hafta hatta gün gün fazla kilo alıyorum, eminim almaya da devam edecek, nese bende dua ediyorum bebeğimin kilosu max seviyede olsun, sağlıklı olsun ben kilo alayım diyorum
Senin bacaklarının incelmesi süper malesef ben onlardan da alıyorum artık :)
Kendimi şöyle yorumluyorum bu aralar yarım ay modundayım, 1 ay sonra dolunay olacam ama sabırsızlıkla hilal olacağım günü bekliyorum :

O değilde sürekli ilaç içmekten bana fenalık geldi.sabah kalk aç karnına kan hapı iç,sonra vitamin iç.Gün içerisinde kalsiyum ile magnezyumu iç birde üstüne süt iç bayılacam neredeyse.Sürekli bir içme peşindeyim

benim de var aynı ilaçlardan cnm kalsiyum hariç. bi de benim bunlara ek tiroid ilacım var:)

Ben bugün doktora gidecektim perşembeye kaldı...
En son 6 kilo almış olan ben şu an toplamda 9 kilo almışım
Bacaklarım incelse ne olacak.
Kutuplardan basık, ekvatordan şişik bir hal aldım
Yani şöyle olmak var bak bakim =D

benim de var aynı ilaçlardan cnm kalsiyum hariç. bi de benim bunlara ek tiroid ilacım var:)

ayy bende de durumlar aynı gına geldi artık, sabah akşam kan ilacı, sonra b12, daha sonra kalsiyum, magnezyum iğrenççç tiksiniyorum artık ama bu gittiğimde doktordan balık hapı isteyecem artık verir mi vermez mi bilmiyorum ama tüketemiyorum ben balık isteyim dedim yeni aklıma geldi.....

hadii canımmm ne 9 kilosu ciddi misin sen bir foto koysana merak ettim şimdi bak

bende 8 kg aldım ama zaten kilolu hamile kaldım bu bile çok ama iştahım çok olmamasına rağmen sanırım ilaçlardan. Bu hafta şeker yüklemem var bana magnezyum vermemişti belki şimdi verir bana kan ilacı, vitamin ve corasprin verdi kan hapında tok yazıyordu bende tok içiyorum.

Çok geçmiş olsun canım, rabbim şifa versin inşallah.

Merhaba canim sendemi anteplisin bende antepte oturuyorum hemseriymisiz desenee

Adana'lıyım ama 6 yıldır Gaziantep'teyim gülüm. Ama hemşeriyiz elbet:107:

Maşallah, afiyet olsun gülüm. Akşama pasta keyfin de var şimdi senin, bizim yerimize de ye

bana da geldi de artık böyle kurulmuş saat gibi alışkanlık oldu ben de hemen gidip içiyorum. ben balık hapını sormuştum doktoruma o da eğer günde 4 5 ceviz ve haftada bi kere balık yiyosan gerek yok dedi doğal yollarla al dedi ben de o yüzden bi de içtiğim ilaçlara ek olmasın dedim. sen de sor bakalım doktoruna ne diyecek?

hadii canımmm ne 9 kilosu ciddi misin sen bir foto koysana merak ettim şimdi bak

Valla bende tartının yalancıyısım =)
Sabah ekmek almak için fırına gittim, gaviscon şurubum bitmiş onu da alayım diye girdim eczaneye tartıldım.
Birde ne göreyim tartıda 66 yazıyor
57 kilo ile başladığım bu serüvene 66 ile devam ediyorum
Telim şarjda canım, dolsun çekip koyarım seni mi kırıcam =)

Gel beraber olsun tatlım
Akşama kadar çatlamazsam pastamdan yerim =)

ben cevizden tiksindim yiyemiyorum, ilk hamile olduğumu öğrendiğimde tiksiniyorum dediğim halde eşim 3-4 gün zorla yedirdi şimdi, kokusuna bile dayanamıyorum balığıda ayda 1 yiyorum, o da kendim yapmıyorum tonton alıyorum marketten o yüzden isteyim diyorum, geç mi kaldım bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…