- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
kramplara felanda iyi geliyor sen yinede doktoruna sor biraz olsun iç, sonra memleketine gittiğinde dr daha ayrıntılı sorarsın daha iyi ilgilenir o zaman
Canım kasılma olsun olmasın bu ilaç zaten bir önlem amaçlı.Tabi birde artık kas ağrılarımızda başlayacak.Şahsen ben kullanmadan önce kalçamın ve sol bacağımın çok çekildiğini hissediyordum ama şükür şuan öyle bir sorunum yok.O yüzden ne olur ne olmaz sen doktora gittiğinde bir danış.Tabiki en iyisini doktorun sana söyleyecektir.
Bu arada 18 hafta doğum izni yetmez derken tekrardan 16 haftadan bahseder oldular.Bakan Çelik açıklama yapmış 20 hafta olmasını istemiyoruz biz işverenlerin ve sendikaların yanındayız diye.Ama lafa gelince 3 çocuk istersiniz.Neyle bakılacak bu çocuklara öpücüklemi?1 tane çocuğu zar zor büyüten bu insanlar çalışmadan 3 tane çocuğu nasıl büyütsünler.Ay çok sinirlendim dalga geçer gibi 1 ay fazladan izin verecekler diye ödleri kopuyor sanki bana 6 ay daha verecek.
Ankara için randevu almakta ayrı bi sıkıntı olacak zaten
13 Ocakta kontrol var bakalım şeker yüklemesinin olduğu gün doktor ultrasondada bebeğe bakacaktır heralde
oturdukları zamanda Dünya bizim ekonomimize hayran diyolar milli gelir arttı ımf'ye borç ödendi bla bla bla kardeşim bunun bana pozitif bi etkisi varmı madem öyle bunca zama ne gerek var ya da analık izni konusunda neden bu kadar cimrisiniz diye sorarlar adama
kızlar seker yuklemesı ıcın 182 den randevu aldım cuma gününe en erken saat 11:40 ta varmış ac gıtmek gerekiyor degılmı bıde bıkeremı ölçülüyor ben anlamadım kac kere olcecekler hastnede bekelemm gerekecekmı işyerinden ızın alıcam ona göre
kızlar seker yuklemesı ıcın 182 den randevu aldım cuma gününe en erken saat 11:40 ta varmış ac gıtmek gerekiyor degılmı bıde bıkeremı ölçülüyor ben anlamadım kac kere olcecekler hastnede bekelemm gerekecekmı işyerinden ızın alıcam ona göre
Tatlım şimdiden al randevunu kabul etmiyorlar zaten kolay kolay iyi hastaneler iyi doktorlar, birde batmanda mutlaka şimdiki drnun yaptığı bütün sonuçlarının çıktısını iste versin mutlaka onlarıda dosya yap götür öyle kabul ediyorlar,,, Benim randevu almamda sıkıntı oldu ama aldım sonunda 8de 32. hafta iznim başlıyor hemen 10 şubata adanadan randevu aldım...
Benimde bu cuma ama ben bilinçli olarak saat 11 e aldım ama saat 8,30 da mesai başlıyor hastanede de bende ozaman gideceğim doktorun sekreterine işaretleteceğim sonra da şeker yüklemesini yaptıracağım sonuç 11 e kadar çıkarmış çıkarsa sonuçla beraber girerim muayenemi de olurum bitiririm çıkmazsa sekretere söylerim sonuç çıkınca girerim.
Anar canım yapabilmişmiyim
Eki Görüntüle 922613 Eki Görüntüle 922614 Eki Görüntüle 922615 Eki Görüntüle 922616 Eki Görüntüle 922617 Eki Görüntüle 922619 Eki Görüntüle 922620 kızımın etiketleri bu arada biz mira ismini değiştirdik kızlar adı aybüke olacak eşim 14 yaşında kız kadeşi vefat etmişti 2 gün üst üste rüyasında kardeşi abı kızına benım adı koy deyince isim değiştirdik bizde
birde 182 dediğin ne anlamadım fiyat mı? İşyerine de işim nezaman bitçek geleceğim de olacakları da gittiğinde anlatırsın ben öyle yapıyorum
kuzum ben kısmetse 24 Şubatta Ankaraya uçuyorum 25 Şubattada gönül ister ki muayenemi olayım Ankarada lakin şimdiden randevu verirler mi 1 aydan fazla var :44:
aktarcım sen ana kucağını bi anlat hele nasıl güzel mi sağlam mı
doktor sallamıyo desem her gittiğimde sorar hangi ilaçlara devam ediyodun diye, kasılmam yok, yani burda kasılma diye anlatılan şey bende de oluyo lakin ben onun kasılma olduğunu sanmıyorum
Hastaneni belirle telefon ile bilgi al, özel hastane ise benimki Adana başkent, Ankarada var mesala onlar burun kıvırabiliyor ama dediğim şekilde alabilirsin, hangi hastanede yapmak istediğini belirle sonra doktorunu ara telefondan bilgi al önceden almakta fayda var sonra randevu veremiyoruz dolu diyorlar...
kuzum ben kısmetse 24 Şubatta Ankaraya uçuyorum 25 Şubattada gönül ister ki muayenemi olayım Ankarada lakin şimdiden randevu verirler mi 1 aydan fazla var :44:
aktarcım sen ana kucağını bi anlat hele nasıl güzel mi sağlam mı
canım çok güzel ben çok beğendim biliyorsun buket-asude link atmıştı hatta sayfası bile aklımda 2275.sayfada buketin bana yazdığı linkte.
31 aralık akşam 7 de sipariş verdim 3 ocak cuma günü geldi pakette kurulu değildi kardeşim kurmuş ben işten gidene kadar çok beğendim ben çok güzel beşik gibi sallanıyor üstünde tülü var sade birşey ama güzel
bende alıcam kısmetse ama kredi kartım devredince beğenmene sevindim bana da referans oldu güzel günlerde kullan
Eki Görüntüle 922667
bende bunu aldım oğluma 9-12 aylık bedeninden fiyatıda uygun 11.50 miydi neydi kargo ücretide yok
off Allah sabır,güç versin,başınız sağolsun,bebeğin acıları silsin,mutluluk getirsin hepinize
ooo bayılıyorummm yaaa şu kız işlerine bennnn harika olmuşlar çok tatlı görünüyorlar ayrıca ama tatlım çıktısını alırken mutlaka kaç cm istediğini söyle benimki gibi sonra biraz küçük kalmasın ben o hatayı yaptımönce kavonozları sipariş ver sonra istediğim cm ölçüsünü söyle öyle çıktısını al....
Aybüke'de çok güzel bir isim adı ile yaşasın allah kızına uzun sağlıklı ömürler versin inşallah
Evet ya benimde aklım çok karışıyor bir diyorum internetten sipariş vereyim hazır dursun allah korusun ne olur ne olmaz sonra diyorum bedenini nasıl anlayacam, inceledim de internetten ince gibi geldi, 32. haftamdan sonra alsam çok mu geç kalmış olurum sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?