2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kramplara felanda iyi geliyor sen yinede doktoruna sor biraz olsun iç, sonra memleketine gittiğinde dr daha ayrıntılı sorarsın daha iyi ilgilenir o zaman

Ankara için randevu almakta ayrı bi sıkıntı olacak zaten

13 Ocakta kontrol var bakalım şeker yüklemesinin olduğu gün doktor ultrasondada bebeğe bakacaktır heralde

oturdukları zamanda Dünya bizim ekonomimize hayran diyolar milli gelir arttı ımf'ye borç ödendi bla bla bla kardeşim bunun bana pozitif bi etkisi varmı madem öyle bunca zama ne gerek var ya da analık izni konusunda neden bu kadar cimrisiniz diye sorarlar adama

Tatlım şimdiden al randevunu kabul etmiyorlar zaten kolay kolay iyi hastaneler iyi doktorlar, birde batmanda mutlaka şimdiki drnun yaptığı bütün sonuçlarının çıktısını iste versin mutlaka onlarıda dosya yap götür öyle kabul ediyorlar,,, Benim randevu almamda sıkıntı oldu ama aldım sonunda 8de 32. hafta iznim başlıyor hemen 10 şubata adanadan randevu aldım...

Benimde bu cuma ama ben bilinçli olarak saat 11 e aldım ama saat 8,30 da mesai başlıyor hastanede de bende ozaman gideceğim doktorun sekreterine işaretleteceğim sonra da şeker yüklemesini yaptıracağım sonuç 11 e kadar çıkarmış çıkarsa sonuçla beraber girerim muayenemi de olurum bitiririm çıkmazsa sekretere söylerim sonuç çıkınca girerim.

birde 182 dediğin ne anlamadım fiyat mı? İşyerine de işim nezaman bitçek geleceğim de olacakları da gittiğinde anlatırsın ben öyle yapıyorum

kuzum ben kısmetse 24 Şubatta Ankaraya uçuyorum 25 Şubattada gönül ister ki muayenemi olayım Ankarada lakin şimdiden randevu verirler mi 1 aydan fazla var :44:

aktarcım sen ana kucağını bi anlat hele nasıl güzel mi sağlam mı

ooo bayılıyorummm yaaa şu kız işlerine bennnn harika olmuşlar çok tatlı görünüyorlar ayrıca ama tatlım çıktısını alırken mutlaka kaç cm istediğini söyle benimki gibi sonra biraz küçük kalmasın ben o hatayı yaptım önce kavonozları sipariş ver sonra istediğim cm ölçüsünü söyle öyle çıktısını al....
Aybüke'de çok güzel bir isim adı ile yaşasın allah kızına uzun sağlıklı ömürler versin inşallah

birde 182 dediğin ne anlamadım fiyat mı? İşyerine de işim nezaman bitçek geleceğim de olacakları da gittiğinde anlatırsın ben öyle yapıyorum

sağlık bakanlığının randevu hattı canım 182 lakin ücretli mümkün mertebe netten alın randevularınızı

Hastaneni belirle telefon ile bilgi al, özel hastane ise benimki Adana başkent, Ankarada var mesala onlar burun kıvırabiliyor ama dediğim şekilde alabilirsin, hangi hastanede yapmak istediğini belirle sonra doktorunu ara telefondan bilgi al önceden almakta fayda var sonra randevu veremiyoruz dolu diyorlar...

doktor sallamıyo desem her gittiğimde sorar hangi ilaçlara devam ediyodun diye, kasılmam yok, yani burda kasılma diye anlatılan şey bende de oluyo lakin ben onun kasılma olduğunu sanmıyorum

benim doktor her gittiğimde hoşgeldinle karşılayıp kontrolden sonra masadan kendi kaldırıyor beni ve ekran önünde ekrana bakarak konuşuyor neler yapılmış hangi hapları vermiş ona göre bana hiç sormuyor

ben Başkent Üniversitesi mezunuyum hem de sağlık çalışanıyım oraya gidecek olsam indirimde yaparlar ama ben Sincan Koruya gidicem Şubata girince arayım bari şimdi erken gibi, netten randevu alayım dedim en erken 1 hafta önce randevu veriyo, burda ben 1 ay öncedende randevu alabiliyorum mesela

canım çok güzel ben çok beğendim biliyorsun buket-asude link atmıştı hatta sayfası bile aklımda 2275.sayfada buketin bana yazdığı linkte.
31 aralık akşam 7 de sipariş verdim 3 ocak cuma günü geldi pakette kurulu değildi kardeşim kurmuş ben işten gidene kadar çok beğendim ben çok güzel beşik gibi sallanıyor üstünde tülü var sade birşey ama güzel

kızlar merhaba, bana haftada bir yardıma gelen bir abla vardı fakat işinden çok memnun değildim. her hafta bir şeyi eksik yapıyordu. en son bebeğin odasını temizlemekle çok uğraştım diyip küveti davlumbazı falan temizlememişti. düşünebiliyor musunuz küveti temizlememiş öyle olunca ben de telefon açıp neden temizlemedin dedim alındı falan, terketti beni 3 haftadır kendim yapıyorum temizliği, eşim de az buçuk yardım ediyor ama ben baya yoruluyorum. haftasonu hepi topu 2 günüm var 1inde dura dura temizlik yapıyorum. o gün bitiyo. istanbul'da ümraniye tarafında oturuyorum. gerçekten temiz, tertipli, evi derleyip toplayıp ütü falan yapacak biri var mı size gelen yada yakınlarınızda bildiğiniz. para durumuna göre haftada 1 yada 2 haftada 1 alacağım. umarım yardımcı olabilirsiniz :18:

bende alıcam kısmetse ama kredi kartım devredince beğenmene sevindim bana da referans oldu güzel günlerde kullan

bende bunu aldım oğluma 9-12 aylık bedeninden fiyatıda uygun 11.50 miydi neydi kargo ücretide yok

Şimdiden izinler konuşulmaya başlanmış ne güzel Hatırlıyorum da daha dün gibi kalp atışlarını beklemek,ikili,üçlü,dörtlü testleri beklemek derken bu raddelere kadar gelmişiz.Allah tamamına da erdirmeyi nasip eder inşallah hepimize.Ben şahsen doğum izninin 16 hafta ile sınırlı kalacağını düşünerekten 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alıp devam etmek istiyorum.Tabi sonuçta buna doktorum karar verecek tabi bir de benim sağlık durumumun elvermesi gerek.Allah'ın izniyle kızımla doğduktan sonra daha çok ilgilenmek istiyorum inşallah sorunsuz bir şekilde herşey gönlümüzce olur..

off Allah sabır,güç versin,başınız sağolsun,bebeğin acıları silsin,mutluluk getirsin hepinize

sağol canım benım amın ınsallah

anarcım dahada yapacağım çeşit çeşit olsun değişik bide bu şekilde yapacağım şeker üstüne bu şekilde bunların üstüne bardak üstüne su şişesine aynen senın dediğin gibi önce kavanozları alcam sonra bızım şirketde baskıcı var o da bastıracak

canım 41. haftaya kadar duradabilir 36. haftada doğabilir. benim 1. 35 dolmadan doğunca çantam bile hazır değildi. gecelikler alınmış ama yıkanmamıştı neredeyse cantaya bişeyler doldurup fırladık hastaneye. özetle bence 30 haftadan sonra baya hazırlıkları tamamlamış olmak lazım. bunda Allah izin verirse 30. haftaya kadar herşeyi hazırlamaya çalışacağım.

slm kızlar? ben kendimi çok yorgun hissediyorum siz nasılsınız? sırtım komple ağrıdan çatlıyo. sağ kaburgam da batıp duruyor. artık çalışmak istemiyorum yemek yapmak istemiyorum temizlik yapmak da istemiyorum offf erken kalkmak da cabası...
okulda da çocuklar hep hasta. aksi gibi kusuyo bazıları ve benim dersime denk geliyo of ya bugün öğleden sonra midem kalktı kolonyayla gezdim hep. çocuklara da kızamıyorum yazık hastalar...
şu son 3 hafta çabuk geçççç!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…