slm kızlar? ben kendimi çok yorgun hissediyorum siz nasılsınız? sırtım komple ağrıdan çatlıyo. sağ kaburgam da batıp duruyor. artık çalışmak istemiyorum yemek yapmak istemiyorum temizlik yapmak da istemiyorum offf erken kalkmak da cabası...
okulda da çocuklar hep hasta. aksi gibi kusuyo bazıları ve benim dersime denk geliyo of ya bugün öğleden sonra midem kalktı kolonyayla gezdim hep. çocuklara da kızamıyorum yazık hastalar...
şu son 3 hafta çabuk geçççç!!!
Tatlım şimdiden al randevunu kabul etmiyorlar zaten kolay kolay iyi hastaneler iyi doktorlar, birde batmanda mutlaka şimdiki drnun yaptığı bütün sonuçlarının çıktısını iste versin mutlaka onlarıda dosya yap götür öyle kabul ediyorlar,,, Benim randevu almamda sıkıntı oldu ama aldım sonunda 8de 32. hafta iznim başlıyor hemen 10 şubata adanadan randevu aldım...
ayy çok sağol,kot artık sıkmaya başladı valla,güya hamile kotu ama artık kotun başladı belden alt taraf eskisi kadar rahat olmuyo,ben de taytla çok rahat ediyorum,kalın hamile taytı arıyorum,annem almıştı,onlar da biraz ince.bakalım bulucam inşallah
kızlar merhaba, bana haftada bir yardıma gelen bir abla vardı fakat işinden çok memnun değildim. her hafta bir şeyi eksik yapıyordu. en son bebeğin odasını temizlemekle çok uğraştım diyip küveti davlumbazı falan temizlememişti. düşünebiliyor musunuz küveti temizlememişöyle olunca ben de telefon açıp neden temizlemedin dedim alındı falan, terketti beni 3 haftadır kendim yapıyorum temizliği, eşim de az buçuk yardım ediyor ama ben baya yoruluyorum. haftasonu hepi topu 2 günüm var 1inde dura dura temizlik yapıyorum. o gün bitiyo. istanbul'da ümraniye tarafında oturuyorum. gerçekten temiz, tertipli, evi derleyip toplayıp ütü falan yapacak biri var mı size gelen yada yakınlarınızda bildiğiniz. para durumuna göre haftada 1 yada 2 haftada 1 alacağım. umarım yardımcı olabilirsiniz :18:
Valla canım sırt ağrısı bende de başladı özellikle benimde sağ taraf ağrıyor.Eşit ağrısa gam yemicem o dereceBende şuan 26 haftalığım bir hafta ileriden gidiyorum dokrtorum şuanda nisan 20 olarak belirtti ama belli olmaz daha çok değişir.Tek isteğim geri gitmesin bende bir an önce 37.hafta gelsin diye bakıyorum da daha çok var Neyse sağlıklı sıhatli olsunlarda biz bekleriz:)
bübchen tavsiye ederim, yeğenim 2,5 yaşına geldi hala onu kullanıyoruz misler gibi kokuyo
maşallah cnm bebeğine... benim bebiş de en son 10 gün önden gidiyordu. artık haftaya kontrol var bakalım daha ne kadar büyümüşüz.
şu doğum iznini sadece 2 haftacık uzatacaklardı onu bile yapmadılar ya. gene toplam 16 hafta. 20 haftaya çıksın diye beklerken...
aslında şu yasal izin de 28. haftalarda falan başlasa çok iyi olacak. akşam sırt ağrılarından durulmuyo... 28. haftada başlaması da bu durumda tabiki benim kendi ütopyam oldu artık:)
çok sağol,valla hayatımdaki en yüksek kiloda hamile kaldım,82'ydim,98'im şimdi,doktor 110 olursa normal doğum zorlar dedi.İnanamıyorum geldiğim kilolara,en fazla 70'tim güya.Nolcak halim bilmem :26::18:hayırlısı
Anar canım yapabilmişmiyim
Eki Görüntüle 922613 Eki Görüntüle 922614 Eki Görüntüle 922615 Eki Görüntüle 922616 Eki Görüntüle 922617 Eki Görüntüle 922619 Eki Görüntüle 922620 kızımın etiketleri bu arada biz mira ismini değiştirdik kızlar adı aybüke olacak eşim 14 yaşında kız kadeşi vefat etmişti 2 gün üst üste rüyasında kardeşi abı kızına benım adı koy deyince isim değiştirdik bizde
Ya bence cok da zayif degildim. Hayatim boyunca incecik olamadim ben hic :) kalipliyim azicikboyum 172 cm, 62,5 la hamile kalmistim.
Once bu velileri egitmek lazim. Cok sık grip oluyorum ben, agir atlatiyorum bi de. Mecbur iki gun bi gun istirahatler aliyorum toparlanmak icin. Oyle surekli rapor aldigim filan da yok halbu ki. Yani en son kasimda 3 gun almistim. Bi de gecen hafta persembe cuma aldim, ki cuma okula geldim, dayanamadim gittim. Mudur gordu halimi yani, ders parami feda edip gidiyorum sana ne. Cocugunu cok onemsemis oluyo :)
Kesin olarak yayaınladılar doğum izninde uzatma falan yok aynı kalıyor...gerekçeleride çok komik yine çalışan anneleri düşündükleri için uzatmıyorlarmış...
Ama onun yerine ayda 300 tl kreş yardımı yapılacakmış...
kızlar bebek arabası ve puset olarak hangi markayı tercih ediyosunuz
ben Başkent Üniversitesi mezunuyum hem de sağlık çalışanıyım oraya gidecek olsam indirimde yaparlar ama ben Sincan Koruya gidicem Şubata girince arayım bari şimdi erken gibi, netten randevu alayım dedim en erken 1 hafta önce randevu veriyo, burda ben 1 ay öncedende randevu alabiliyorum mesela
28.Haftada başlasa çocuğu doğuramadan izin biterdi
Kesin olarak yayaınladılar doğum izninde uzatma falan yok aynı kalıyor...gerekçeleride çok komik yine çalışan anneleri düşündükleri için uzatmıyorlarmış...
Ama onun yerine ayda 300 tl kreş yardımı yapılacakmış...
Cnm senin pasada hiperaktivite var ama
Bir actionlar falan :)
Eki Görüntüle 922667
bende bunu aldım oğluma 9-12 aylık bedeninden fiyatıda uygun 11.50 miydi neydi kargo ücretide yok
slm kızlar? ben kendimi çok yorgun hissediyorum siz nasılsınız? sırtım komple ağrıdan çatlıyo. sağ kaburgam da batıp duruyor. artık çalışmak istemiyorum yemek yapmak istemiyorum temizlik yapmak da istemiyorum offf erken kalkmak da cabası...
okulda da çocuklar hep hasta. aksi gibi kusuyo bazıları ve benim dersime denk geliyo of ya bugün öğleden sonra midem kalktı kolonyayla gezdim hep. çocuklara da kızamıyorum yazık hastalar...
şu son 3 hafta çabuk geçççç!!!
sağol canım benım amın ınsallah
anarcım dahada yapacağım çeşit çeşit olsun değişik bide bu şekilde yapacağım şeker üstüne Eki Görüntüle 922736 Eki Görüntüle 922737 bu şekilde bunların üstüne bardak üstüne su şişesine aynen senın dediğin gibi önce kavanozları alcam sonra bızım şirketde baskıcı var o da bastıracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?