2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Herkes gobusunu o kadar begenmis ki ben de meraklandim, okulda bilgisayardan baktim, kimsecikler yokkennnn :) ama cok guzel annesi bebisin de gobusun deee. Popo bacaklar filan da incecik ayrica, sen o 18 kilonun 10 unu bi at kenara, anc 8ini almissindir :) masallahhh

Valla canım sırt ağrısı bende de başladı özellikle benimde sağ taraf ağrıyor.Eşit ağrısa gam yemicem o derece Bende şuan 26 haftalığım bir hafta ileriden gidiyorum dokrtorum şuanda nisan 20 olarak belirtti ama belli olmaz daha çok değişir.Tek isteğim geri gitmesin bende bir an önce 37.hafta gelsin diye bakıyorum da daha çok varNeyse sağlıklı sıhatli olsunlarda biz bekleriz:)

Başkentte kime gidiyorsun cnm hangi dr

h&m de oluyor hamiş taytı. ca ve lcw de de olabilir.

Canım ablamda senin o taraflarda oturuyor.
Elif abla diye çok tatlı bir bayan geliyor.
Ahtapot gibi maşallah çokta içten biri.
Ben kendi evime ara ara alıyorum, ablama yaklaşık 2 senedir gidiyor.
İstersen özelden telini vereyim konuş.

maşallah cnm bebeğine... benim bebiş de en son 10 gün önden gidiyordu. artık haftaya kontrol var bakalım daha ne kadar büyümüşüz.
şu doğum iznini sadece 2 haftacık uzatacaklardı onu bile yapmadılar ya. gene toplam 16 hafta. 20 haftaya çıksın diye beklerken...
aslında şu yasal izin de 28. haftalarda falan başlasa çok iyi olacak. akşam sırt ağrılarından durulmuyo... 28. haftada başlaması da bu durumda tabiki benim kendi ütopyam oldu artık:)

bübchen tavsiye ederim, yeğenim 2,5 yaşına geldi hala onu kullanıyoruz misler gibi kokuyo

bizde bubchen kullanıyoruz. hatta almanyaya gezmeye gittiğimizde ilk almıştık. almanya da 3 de 1 fiyatına. eğer bir tanıdığınız nazınızın geçeceği bir yakınınız varsa resmen kiloluk sampuanları 7-8 liraya alabiliyorsunuz. hatta diş fırçalarını falan stokladık. tr gerçekten anormal pahalı.

28.Haftada başlasa çocuğu doğuramadan izin biterdi

ben 94 ile hamile kalıp 116 ile doğuma gittim(boyum 1.73- 31 yaşında idim). normal doğum yaptım. hemde 3 saatte. kiloya dikkat etmek şart ama kendini de germe sakın normal doğum için bir doktor bazen herşey rayına oturur ve anne sorunsuzca doğumunu yapıverir dedi. kendine güven.

yine 95 le kaldım. 22 haftada 103.5 kg cıktım. ama bişi konuşmadık. hayırlısı olsun hepimiz için.

Kesin olarak yayaınladılar doğum izninde uzatma falan yok aynı kalıyor...gerekçeleride çok komik yine çalışan anneleri düşündükleri için uzatmıyorlarmış...
Ama onun yerine ayda 300 tl kreş yardımı yapılacakmış...

aybuke çok guzel bir isim. hayırlısı olsun. kalbim sıcacık oldu.

172 oh maşallah, ayrıca 62,5 172 için gayet ii bir kilo tekrar maşallah
ben boyun kaç diyenlere bir buçuk metre diyorum, kısa olunca kilo hemen sırıtıyo, küreye yaklaşmak daha kolay
grip için çok geçmiş olsun ben de bi 3 hafta süründüm ama hafif atlattım çok şükür
bizim kısmetimize de havalar soğuk gidiyo yapcak tek şey iyi değilsek alcaz iznimizi raporumuzu
bebişlerimiz güzel güzel baharda doğacak sonra yaz o zaman çıkarırız acısını
gözüm doysun millet doğumu sabırsızlıkla bekler ben yazı bekliyom
Allah'ın izniyle bebişimi alıp güzel güzel gezdirmek için
hastalandıkça 10 numara motivasyon oluyo valla

300 tl kreş desteği herkese vermiyorlar aylık geliri az olanlara veriliyor diye biliyorum , doğru tabiki aylık geliri az olanlara daha çok verilsin , ama herkese verilse iyi olmaz mı?

kızlar bebek arabası ve puset olarak hangi markayı tercih ediyosunuz

romer aldık biz ba ya araştırdım.
b-angle modelinin travel sistemini. ana kucağıda romer. adac(oto koltuğu kullanım) teslerinden iyi almış. araba da çok kullanışlı geldi. bakarsınız netten. ayhancocuk dan 1000 lira civarına aldık.

bizim tüp bebek ben de başkentte başladım
bir haftadır sincan koruda Murat Beye gidiyorum
kısmetse orada tamamlayacağız
az önce telefonla 25 ocak için randevu aldım telefonla ileri tarihli randevu alabilirsin
hafta sonları çabucak doluyor bilgin olsun

28.Haftada başlasa çocuğu doğuramadan izin biterdi

yok benim dediğim doğumdan önce iznin 12 hafta olmasıdoğumdan sonra da 12 hafta olur ohhh 6 ay izinli oluruz benim hayallerime göre:)

kimlere yapılacakmış bu kreş yardımı cnm?

Soğuk algınlığı geçiren tüm arkadaşlara acil şifalar diliyorum:2:, umarım ilaçsız atlatırsınız; bebeğiniz de antikorlardan istifade eder:107:

Cnm senin pasada hiperaktivite var ama
Bir actionlar falan :)

Babasına çekmiş canım:107: Uyku öncesi kitap okurken bile eli&ayağı 1 saniye durmaz kıpır kıpır; babasının oğlu olacak

Eki Görüntüle 922667

bende bunu aldım oğluma 9-12 aylık bedeninden fiyatıda uygun 11.50 miydi neydi kargo ücretide yok

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Benim de elim hep kırmızılara gitti ama herşeyini beyaz aldım şimdilik:107:

Ben çok yorgunum; şikayet ettiğimden değil ama hamilelik çok hızlı geçiyordu zaten şimdi tüm gün uyuyorum bir bakıyorum akşam olmuş. Farkına varmadan doğum günü gelecek Vücudumda ağrı yok çok şükür, sen çalıştığından zorlanıyorsun belki ondandır ağrıların. İnşallah izin günün biran evvel gelir de hamileliğini rahat tamamlarsın gülüm:107:

Çok güzel olur firmalarda aynı bu şekilde yapıo, benimde çevremde çocuklu arklarım olsa kesin yapardımmm artık sonraya inşallahh sen yap yap fotolarını ekle bende bakayım :)

slmn kizlar nasılsınız. bizo kuldan geldik ve babanedeyiz.saolsun biseyker hazirlio bizde uzanioz.
hala günde dort kere seker bakioz..ve cok ta uyum sağlayamadik.aysunayy sana hayran kaldim.ins bende bir ayar tuttururum.
esmer cim dun doğum günün mus dogum günün kutlu olsun ve yeni yasin sana bebegini saglikla getirsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…