Başkentte kime gidiyorsun cnm hangi dr
canım 41. haftaya kadar duradabilir 36. haftada doğabilir. benim 1. 35 dolmadan doğunca çantam bile hazır değildi. gecelikler alınmış ama yıkanmamıştı neredeyse cantaya bişeyler doldurup fırladık hastaneye. özetle bence 30 haftadan sonra baya hazırlıkları tamamlamış olmak lazım. bunda Allah izin verirse 30. haftaya kadar herşeyi hazırlamaya çalışacağım.
slmn kizlar nasılsınız. bizo kuldan geldik ve babanedeyiz.saolsun biseyker hazirlio bizde uzanioz.
hala günde dort kere seker bakioz..ve cok ta uyum sağlayamadik.aysunayy sana hayran kaldim.ins bende bir ayar tuttururum.
esmer cim dun doğum günün mus dogum günün kutlu olsun ve yeni yasin sana bebegini saglikla getirsin ins
Anladim cnm dogumu adanadami yapacaksinH. Ayşe parlakgümüş'ten randevu aldım daha gitmedim doğum iznim başlayınca 32 haftada gidecem kısmet olursa,
Eşim çok ilgisizleşti
Dün doğum günümdü bir çiçek bile almamış.
3 ay önce evlilik yıldönümüzdü..
Yine eli boştu
Çok takmasam da insan sinir oluyor yahu...
Ablamlar, kardeşim hepsi hediyeleriyle geldi eşimin umrunda bile değil.
Saçını başını yolucam kocamın
Eşim çok ilgisizleşti
3 ay önce evlilik yıldönümümüzdü..
Yine eli boştu
Anladim cnm dogumu adanadami yapacaksin
Aaaa olmamis bu neyse çok takma bebisin en büyük hediyen sagsalim kucagina alirsin insallah
Eşim çok ilgisizleşti
Yine eli boştu
Ben çok yorgunum; şikayet ettiğimden değil ama hamilelik çok hızlı geçiyordu zaten şimdi tüm gün uyuyorum bir bakıyorum akşam olmuş. Farkına varmadan doğum günü gelecekVücudumda ağrı yok çok şükür, sen çalıştığından zorlanıyorsun belki ondandır ağrıların. İnşallah izin günün biran evvel gelir de hamileliğini rahat tamamlarsın gülüm:107:
İş&güçle çok meşgulse kafası, belki unutmuştur canım. Yazık merhamet göster:107:
Anladim cnm dogumu adanadami yapacaksin
Aaaa olmamis bu neyse çok takma bebisin en büyük hediyen sagsalim kucagina alirsin insallah
evet dediğin gibi cnm bi bakmışız doğurmaya gidiyoruz:) tabi vakti zamanında olsun da inş! çalıştığım zaman ağrılar belli olmuyor da evde akşam çıkıyo ağrılar. bi de ben çok mızmızlanıyor gibiyim tembellik yapmak istiyorum artık doya doya...
cnm eşlerimiz de sanki hamileliğimiz boyunca bi değişik oldular. onlara da duygusal dalgalanmalar falan geliyor galiba. benim koçiş de bazen öyle. bazen daha önceden yapmadığı davranışlar da bulunuyo bazen ilgisizleşiyor. şaşırıyolar bunlar ne yapacaklarını biz hamileyken bencebenim de bazen senin gibi dövesim geliyor
Eşimin benden daha çok dengesi bozuldu sanırım
Üstüne gitmiyorum aslında ama ara ara lafını da yapıyorum böyle alışmasın =)
Hadi desen ki maddi sıkıntısı var o da yok şükürler olsun ki.
10 tl ye bir çiçek alsaydı bari
Tripcanlık yapıp okkalı bir mesaj attım bakalım işten gelişinde birşey değişmiş mi
Hakkınız dinlenmek gülüm. İnan her sabah kalktığımda, "Allah'ım bu haliyle çalışmak zorunda olanlara yardım et" diyorum. Az kaldı inşallah gönlüne göre tembellik edersin canım:107:
Benim eşim ne olduğunu pek anlayamamıştı ilk başlarda, birkaç haftadır olayın baya idrakinde. Konuşuyor, masallar anlatıyor; bir de heyecanlanıyor sesi titriyor sormayın. Kendi oğlundan çekiniyorAma dönem olarak onun sıkıntılı zamanı, tarih belli değil ama maksimum 1 ay içinde sınava girecek. O yüzden kafası bir milyon. Ben kendimi geri plana çektim. Onun stresli dönemi geçsin, sıra bana da gelir nasılsa
İnşallah gönlüne göre değişir eşinin hali-tavrı gülüm:107: Ben, ben söyledikten sonra birşey yaptığında daha çok sinirlenirim şahsen. Hiç yapmasın daha iyi
Evet sevincim kısmet olursa orda yapacam, sen kime gidiodun
Cnm seyhan başkent ebru tarima gitmiştim ben
Ama marastayim artik kismetse burda doğum yapacagim
Eşim çok ilgisizleşti
Yine eli boştu
O bebeğini doğurdunmu canım yoksa sonlandımı
benim haftalar boyu süren kanamalarım durmadı ve sonunda kesede acıldı kan seviyemde yerle bir olunca 8.5 saat suni sancıyla aldılar 16 haftadayken
Eşim çok ilgisizleşti
Yine eli boştu
Kızlar artık göbişler iyice büyüdü...
Ben temizlenirken artık çok zorlanıyorum.
Kuaförde canımı çok yakıyor.
Nasıl olacak şu temizlenme işi? :26:
Var mı bir yolunu bulan.
Ben acıya çok dayanıklı değilim.
Ağda masasında doğurmaktan korkuyorum
Hakkınız dinlenmek gülüm. İnan her sabah kalktığımda, "Allah'ım bu haliyle çalışmak zorunda olanlara yardım et" diyorum. Az kaldı inşallah gönlüne göre tembellik edersin canım:107:
Benim eşim ne olduğunu pek anlayamamıştı ilk başlarda, birkaç haftadır olayın baya idrakinde. Konuşuyor, masallar anlatıyor; bir de heyecanlanıyor sesi titriyor sormayın. Kendi oğlundan çekiniyorAma dönem olarak onun sıkıntılı zamanı, tarih belli değil ama maksimum 1 ay içinde sınava girecek. O yüzden kafası bir milyon. Ben kendimi geri plana çektim. Onun stresli dönemi geçsin, sıra bana da gelir nasılsa
İnşallah gönlüne göre değişir eşinin hali-tavrı gülüm:107: Ben, ben söyledikten sonra birşey yaptığında daha çok sinirlenirim şahsen. Hiç yapmasın daha iyi
Kızlar artık göbişler iyice büyüdü...
Ben temizlenirken artık çok zorlanıyorum.
Kuaförde canımı çok yakıyor.
Nasıl olacak şu temizlenme işi? :26:
Var mı bir yolunu bulan.
Ben acıya çok dayanıklı değilim.
Ağda masasında doğurmaktan korkuyorum
Offf tatlım her ay bu çileyi çekiyorum bn tayin öncesi harika bir ağdacım vardı hiç acımıyordu, parmak ağda yapıyordu mükemmeldi, ama şimdi burda onu bilen yok direkt ağda bezleri ile çekiyorlar her ağda sonrası kızarıyor iç çamaşırım değdinde yanıyor yara oluyor kabuk bağlıyor, 2 gün sızısını çekiyorum, sonra kabuk bağlıyor felan felan... Kendimde yapamıyorum, permatik felan alerji yapıyor.. Bütün bu olumsuzluklara rağmenn gidiyorum, özellikle gebelikle birlikte daha zor gelmeye başladı nefesim kesiliyor ama yinede rahatlığı var mecbur diyip gidiyorumen güzeli kendin yapabiliyorsan yap
ben jilet kullanıyorum ama onu bile nasıl yapıcağımı bilmiyorum
bugun niyetlendim yapacaktım ona bilem üşendim yapmadım
yarına salladım ben kuaföre hayatımda gidip ağda yaptırmadım
yaptıramam da hem utanırım hemde ben huyluyum titizim
mikrop kaparım diye gitmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?