Koltuk altımı alayım şimdi dedim ağdayla yok yok dayanamıyorum.
Benimde cildim hassas tahriş oluyor hemen.
Bekarken ve hala kullandığım venüs var (bayan traş bıcağı genel temizlik için)
Onu size tavsiye ederim aslında ağdadan daha iyi temizliyor, batık v.s olmuyor ve işin ilginç kısmı hiç kalın tüy çıkarmıyor.
Bir kaç aydır ağda yerine onu kullanıyorum ama işte göbekten bir duvar var gözüm birşey görmüyor
Tüy dökücü kremler falan kullanılıyor mu acaba gebelik için?
Evet cnm riskli gebeliklere bakiyor ve 20 haftayi geçmiş hasta kabul etmiyorHımmm evet evet hatırladım konuşmuştuk çok unutkan oldum ne olur kusura bakma
Bn ondan alamadım, riskli gebeliğe bakıyormuş, benim gebelik ileri gebelikmiş felan felan,,,ve benim gittiğim tarihte 2 hafta izne ayrılıyormuş
Kızlar artık göbişler iyice büyüdü...
Ben temizlenirken artık çok zorlanıyorum.
Kuaförde canımı çok yakıyor.
Nasıl olacak şu temizlenme işi? :26:
Var mı bir yolunu bulan.
Ben acıya çok dayanıklı değilim.
Ağda masasında doğurmaktan korkuyorum
Eşim çok ilgisizleşti
Dün doğum günümdü bir çiçek bile almamış.
3 ay önce evlilik yıldönümümüzdü..
Yine eli boştu
Çok takmasam da insan sinir oluyor yahu...
Ablamlar, kardeşim hepsi hediyeleriyle geldi eşimin umrunda bile değil.
Saçını başını yolucam kocamın
Koltuk altımı alayım şimdi dedim ağdayla yok yok dayanamıyorum.
Benimde cildim hassas tahriş oluyor hemen.
Bekarken ve hala kullandığım venüs var (bayan traş bıcağı genel temizlik için)
Onu size tavsiye ederim aslında ağdadan daha iyi temizliyor, batık v.s olmuyor ve işin ilginç kısmı hiç kalın tüy çıkarmıyor.
Bir kaç aydır ağda yerine onu kullanıyorum ama işte göbekten bir duvar var gözüm birşey görmüyor
Tüy dökücü kremler falan kullanılıyor mu acaba gebelik için?
Canım ablamda senin o taraflarda oturuyor.
Elif abla diye çok tatlı bir bayan geliyor.
Ahtapot gibi maşallah çokta içten biri.
Ben kendi evime ara ara alıyorum, ablama yaklaşık 2 senedir gidiyor.
İstersen özelden telini vereyim konuş.
tüy dökücü kremler zararlı diye biliyorum hemde jiletten daha zahmetli
onunla hiç alınmaz göbekten göremiyoruzki zati :) ben eşimede aldırmak
istemiyorum ama alamassam artık o alacak napayım :)
sakın takılma cnm. bebek olunca yavaştan toparlanıyorlar. benimki 1.yaşından (sana geç gelebilir ama zaten bebek olunca babayı pek gözümüz görmüyor) sonra, öncesinden daha romantik ve sevgi dolu oldu. küçük çocuk gibi erkekler kısakançlık yapıyorlar olayı anlamıyorlar. terk edilmiş dışlanmış hissediyorlar. bebek onlarla ilgilenmeğe ve anne bebek az az dunyaya dönmeye başlayınca herşey kat be kat yoluna giriliyor.
Canım tüy dökücü kremler çok fazla kimyasal içeriyor.arkadaşım kullanmıştı.alerji bile yaptı.doktoru bi daha kullanma dedi.bebeğe geçebilir kimyasal.ben iki yıl önce lazerle hallettim o işi.iyi ki yaptırmışım.çok rahat.
Çok hoş gözüküyorsun canım
Maşallah sana ve paşana
Elbiseni çok beğendim =)
Ben bulamıyorum öyle salaş şeyler.
Miniklerimiz sağlıklı olsun da, kilo alınırda verilirde..
Maşallah sizlere Esmer diyo 9 kilo aldım, sen diyorsun 8 kilo aldım, fotolarınızda maşallah allahım esirgesin hiç kilo görünmüyor, ne güzel bir hamilelik ben aldım 5 kilo aman allahım akıllara zarar bir göbek görünüyor galiba sizlerin boyları uzun ondan çok belli olmuyor
teşekkür ederim herkese nasıl mutlu oldum anlatamamara ara paylaşalım fotolarımızı doğuma kadar ve sonrası diyet günlükleri artık
İyi geceler güzel Anneler bugün doktor kontrolüm ve şeker yüklemem vardı şekerim normal çıktı oğlum da 912 gr 37 Cm olmuş
iyi geceler bebişine maşallah tosun olmuş
beni sormuşsun cnm ben hala evde geçiriyorum hamileliğimi bi hastaneye çıkıyorum
sürekli yatmıyorum ama hiç bi iş yapmıyorum hamileliğim doğurana kadar zor geçecek anlaşılan
olsun sağsalim doğurayımda evde geçireyim varsın.. çok zor dönemden geçiyorum inş. rabbim
bu bebeğimi bana bağışlar doktorun biri bebek geriden geliyor dedi eğer ara daha fazla
açılırsa gelişme geriliği oluşur dedi en başta satla uyumluydu şimdi ara 10 gün açıldı
ağrılarım devam ediyor bel kasık vb... bunada şükür hep kendimden bahsettim sen nasılsın?
iyisindir inş. oğluşunla gezmelerle gidiyorsunuzdur
Kızlar artık göbişler iyice büyüdü...
Var mı bir yolunu bulan.
İyi geceler güzel Anneler bugün doktor kontrolüm ve şeker yüklemem vardı şekerim normal çıktı oğlum da 912 gr 37 Cm olmuş
Gunaydin kizlarrr oğlan birakmiyorki uyuyayim çok belim agriyor yaa yattigi yerden adamin belimi agrirmis
Herkes gobusunu o kadar begenmis ki ben de meraklandim, okulda bilgisayardan baktim, kimsecikler yokkennnn :) ama cok guzel annesi bebisin de gobusun deee. Popo bacaklar filan da incecik ayrica, sen o 18 kilonun 10 unu bi at kenara, anc 8ini almissindir :) masallahhh
mutlaka bir prosedürü vardır..bir engel bir şart koymuşlardır ya bakalım...300 tl kreş desteği herkese vermiyorlar aylık geliri az olanlara veriliyor diye biliyorum , doğru tabiki aylık geliri az olanlara daha çok verilsin , ama herkese verilse iyi olmaz mı?
benim ki gibi olsa napcan...hem benim doğum günümü hatırlamaz (özle günlere pek değer vermem....ki kendim bile hatırlamam doğum günümü)ama kendi doğum gününü kaç gündür söyleyip duruyor yaklaştı diye...bir de pasta istiyormuş ,ben yapacakmışım... giyecek kotu da kalmamış ...duyurulurrr...Eşim çok ilgisizleşti
Dün doğum günümdü bir çiçek bile almamış.
3 ay önce evlilik yıldönümümüzdü..
Yine eli boştu
Çok takmasam da insan sinir oluyor yahu...
Ablamlar, kardeşim hepsi hediyeleriyle geldi eşimin umrunda bile değil.
Saçını başını yolucam kocamın
geçen ay iş yüzünden yorgunluktan kendim yapamadım epilatörle alıyorum ama su topladığım için çok acıyor...akşam iş çıkışı gözüme bir yer çarptı ertesi gün eşimle beraber gittim...ne olur ne olmaz nihayetinde soyunuyorsun bilmediğim bir yer...orta yaşta bir bayan vardı elide çok hafifmiş 10 dakikada her yerimi aldı ...başta utandım falan ama sonra alışıyor insanKızlar artık göbişler iyice büyüdü...
Var mı bir yolunu bulan.
oğlun la sana maşşallahİyi geceler güzel Anneler bugün doktor kontrolüm ve şeker yüklemem vardı şekerim normal çıktı oğlum da 912 gr 37 Cm olmuş
ÇOK SAOL CANIM benim.. sıkıyoruz dişimizi.. napalım onlar sağlıklı olsunda ..,,
ah canım ahh ahh.. ya benim gibisin sende .. kızımdan sonra veremedim kiloyu.. kaldı bide üzerine bu bakalım ama busefer çooooooooooook kararlıyım çok..
geçmiş olsun canım benim aynen yatak döşek yatacak durumdayım.. ama işe geliyorum aman rapor izin kullanmayım diye
canım benim dikkat et sende.. geçmesin bebeğe.. doğduktan sonrada su ver muhakkak yok sütünde var falan filan sözlerine takılma bizim durumumuz farklı
aynen.. 83 küsürüm şuan ve 76 ile hamile kaldım
bende ondan korktumda allahtan çok sürmedi başımın ağrısı.. tansiyonumda en yüksek 10-7 olur ama bu ara sanki bişeyler var..
canım allah korusun.. ben kızımda griptim epidural tutmadı artı narkoz verdiler ama sadece 15 dakika falan nasıl hızlı hareket ettiyse doktorum.. grip olunca tehlikeli bildiğim kadarıyla.. benim epidural başlamıştı ya çok takılmadılar sonra epidural tutmadı.. ee başlamışlardıda bırakamadılar.. ALLAH korusun hepimizi kötü şeylerden
kızlarr sizlere iki şey soracam, birincisi benim sabah idrarım kırmızı gibi geliyor sizlerde öyle bişe ile karşılaşan var mı içinde kırmızılık var......
ikincisi ben hiç eşimle ilişkiye girmek istemiyorum,,, gebeliğimin başından beri var bu durum sizlerde mi öyle yoksa bana has bişe mi bu, doktora çok sormak istedim ama hep yanında ki genç kız oluyor, üstüne eşimde oluyor ondan çekiniyorum soramadım...
gece hiç tuvalate kalkmıyormusun...beklediğinden dolayı koyulaşıyordur belki rengi ama kıpkırmızı kan karışmış gibi ise ve yanman ağrın falan da oluyorsa doktora git bir idrar testi yaptır...kızlarr sizlere iki şey soracam, birincisi benim sabah idrarım kırmızı gibi geliyor sizlerde öyle bişe ile karşılaşan var mı içinde kırmızılık var......
Ikincisi ben hiç eşimle ilişkiye girmek istemiyorum,,, gebeliğimin başından beri var bu durum sizlerde mi öyle yoksa bana has bişe mi bu, doktora çok sormak istedim ama hep yanında ki genç kız oluyor, üstüne eşimde oluyor ondan çekiniyorum soramadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?