2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa deme öyle en çok korktuuuum şeyleri yazmışsınnn...
ühüüü ühüüüü ağlarım bakk

Günaydın çok yorma kendini ayakta fazla dolaşma otur yürürken dikkat et, tansiyonun düşebilir,, zaman ilerledikçe....
Müdüre de gelince işte Allah karşımıza iyi niyetli insanları çıkarsın her zaman her yerde, nasıl ortalığı karıştırıyorlar,, idareci olmuş ama nasıl idare edilir bilmiyorlar.. bu tarz insanlar insanın başına her şey getirir... Allah kötünün şerrinden korusun bizleri,,, hem acı hem komik olmuş

benim de 107 kalmış :) Allahın izniyle inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza.

benimde idrarım kırmızı değil bazen koyulaşıyor ama su içince açık sarıya dönüyor birliktelik bizde de başından beri yok çünkü ilk bebeğimizi kaybettiğimizden bunda korkar olduk inşallah sağlıkla kucağımıza alalım.
Doktorunu ara sor istersen peçeteyle sildiğinde gelen birşey yok değil mi?

güzel annişler hepinize günaydın günümüz güzel hastalıksız geçsin ınsallah :2:

aybuke çok guzel bir isim. hayırlısı olsun. kalbim sıcacık oldu.

cok teşekkür ederim canım

Çok güzel olur firmalarda aynı bu şekilde yapıo, benimde çevremde çocuklu arklarım olsa kesin yapardımmm artık sonraya inşallahh sen yap yap fotolarını ekle bende bakayım :)

eklerim tatlım sen ıste yeter kı

Eşimin benden daha çok dengesi bozuldu sanırım
Üstüne gitmiyorum aslında ama ara ara lafını da yapıyorum böyle alışmasın =)
Hadi desen ki maddi sıkıntısı var o da yok şükürler olsun ki.
10 tl ye bir çiçek alsaydı bari
Tripcanlık yapıp okkalı bir mesaj attım bakalım işten gelişinde birşey değişmiş mi
[/QUOTE]

aman canım benımkıde hamiliğimden beri acaip benden daha stresli ben hep ona bağırıp çağırıyorum adam benı altdan almaktan daraldı ama elimde değil cok duygusal agrasif oldum yakında benı kapının önüne koymazsa ıyı sende cok ustüne gite muhakak telafi edecektir kafasında kırktane sey dolaşıyordur ağdaya gelince ben allahtan nişanlıyken lazere gidip kurtuldum tek tük cıkıyor paket de onuda doğuma yakın kuaförde aldıracağım malum saç manıkür pedikür boya hepsini yaptıracağım inşallah

canım valla benım eşim cok korkuyorum çünkü ben daha önce 3 düşük yaşadım ve eşim bu düşüklerde cok etkılendı günlerce ağladı şimdi bunda ben ıstesemde o yanaşmıyor doğurmamı dört gözle beklıyor bızım ilişkimiz öpüp koklaşmaktan ibaret ama olsun oda yetıyor bıze tv ızlerken bıle bır koltuğa ıkımız uzanıyoruz tabı bıde bebişimizde var
idrara gelince herkesın sabah koyu olur canım korkma yanma yoksa normal yıyıp içtikçe açılır rengı ayrıca bol bol su ıcmeye özen göster gecelerı bıle ıc mumkun olduğunca

bak bak müdür senın ayağını kaydırmak ıstıyormuş ha uyanığa bak sen ıyıkı kadınla konuşmuşsun allahım ne ınsanlar var ya senden bundan sonra müdürün dediklerine ınanmazsın olur bıter

Son düzenleme:
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa deme öyle en çok korktuuuum şeyleri yazmışsınnn...
ühüüü ühüüüü ağlarım bakk
görümcem taşınıyordu 1 hafta yardıma gittim toparlanmasına paketlemesine....düşün kendi kardeşi bile gitmedi erkek olduğu halde ve hamal tutun ben taşıyamam demiş...markete giderim şunuda taşıyabilirim bunuda taşıyabilirim derken bakmışım poşetler dolmuş dinlene dinlene taşısam da ağır sonuçta hele o poşetlerle merdiven çıkıyorsan vay haline ...sana söylüyorum yapma diye ama bende acısını çekince dank etti kafama... Yapabiliyor olman hiç bir şeycik olmuyor anlamına gelmiyor...kuyruk sokumumdan oturup kalkmam zorlaştı...kendimi zor tutuyorum yemekler yapıp aileyi toplamak için...çok severim bayılırım hizmet etmeyi...yapıncada hamile halinle sana kimse acımıyor ...dinlenmene bak...benim annem hala petle gezer çünkü idrarını hala tutamıyor kaçırıyor...yürüyüş yap falan ama ağır iş yapma ...sen zaten ağır işçisin şimdi karnında dünyanın en büyük sorumluluğunu taşıyorsun...

ŞEKER YÜKLEMESİNE BENDE BU CUMA GİDİCEM GEÇEN HAFTA 50 LİK YAPILMIŞTI...BİR SORUN OLMAZ HERALDE 28. HAFTAYA KADAR VAKİT VAR...

Son düzenleme:

sen kendini çok yoruyorsun canım ya yapma böyle

ayyy deme kuzum yaaa iyice tırstım valla şimdi..
bundan sonra daha da bi dikkatli olucam..
benim annemde dışarı çıkacağımız zaman 40 defa girer tuvalete artık kapı önünde beklemekten sıkılırım hadi annneeee derim..
o da yazık doğurda senide görürüm inşallah böyle olmazsın ama napalım kadın olmak değil der..

ya ama napayım ki?
Kv me annemler ananemler yemeğe gidecekken bende misafir gibi akşam mı gideyim?
haklısın sen ama kendini esirgemeden hoppadanak eğilip hoppadanak kalkma...yavaş yavaş yap baksınlar yetiştiremiyorsun anlasınlar yardım etsinler...sen yapıpta onlar oturmasın...belin melin kalmamıştır senin ağrıdan...sürekli ayaktasın oturunca özellikle yatınca ortadan ikiye ayırıyorlar gibi hissedersin...işe bile geç kalıyorum diye koşturuyordum otobüslerin peşinden...sonra kıvranıyordum kasıklarımdan... Artık yavaş yürüyorum zaten istesem de hızlı yürüyemiyorum da...başlarda niye geç kaldın diyorlardı şimdi alıştılar ...anlamaya çalışıyorlar...ben koşturunca yetişebiliyorum diye hiç kimse anlamaya çalışmıyordu...acısını ben çekiyordum

çok haklısın valla aynen öyle oluyo kuzum..
dün çay veriyorum kp aman dur eğilme yavrum dikkat et kendine diye diye bi hal oldu..
bulaşıkları annem kv yıkadı ben sadece sudan geçirdim onlar yerleştirdi makinaya ondan sonra ufak tefek hizmet ettim..
sağolsunlar herşeyleri bana yüklemiyolar ama illaki yoruluyorum bende..
eğilip kalkarken bazen unutuyorum karnımın kocaman olduğunu
sonra dank ediyo kafam annemmmm çok pardon diyorum kızımda anlayışla karşılıyo tekmesiyle karşılık veriyo

Özellikle öksürük sorunu olan çocukların ve alerjik astım rahatsızlıkları olanların uygulaması gereken kara turp kürü oldukça kolay hazırlanan ve uygulaması basit bir kürdür.

Kara turp yapraklı üst kısmından kesildikten sonra içi oyulur. Daha sonra bal içini oyduğumuz turp içerisine konur ve kesilen üst kısmı tekrar üzerine kapatılır. alt sapı kesildikten sonra boş su bardağının üzerine konur. Geceden hazırladığımız zaman sabaha kadar turp içerisinden geçen bal bardağa dolacaktır.

Çocuklarda öksürük ve ateş varsa, sabah elde edilen küre sıcak su eklenerek 1 su bardağına tamamlanır ve biraz zencefil eklenerek çocuğa içirilebilir. En geç 7 gün içerisinde çocukların şikayetleri azalacak ve kaybolacaktır.

Hazırladığımız bu kara turp kürü, kuru öksürüğü olanlar, troid rahatsızlığı olanlar, astım, alerji olanlara müthiş bir şifa kaynağı olacaktır.

Tatlım internetten tam tarifini buldum, onu kopyaladım, bende çok ağır rahatsızlandığımda bunu diyen çok olmuştu ama ben yapamamıştım, zencefil bal, kestane balı sıcak su ile içtim, pekmez ısıtıp içtim, turp işini yapamamıştım... Ama kaç kişi bunu önermişti... Sen dene istersen faydalı diyorlar yapanlar..

Günaydın, kaymaklarım,frambuazlı pastalarım, elmalı kurabiyelerim,Tiramisularım
Sabah sabah tatlıdan bahsediyorum.
Günü pasta ve ice tea ile açtım
İyice maymun iştahlı oldum ya :44:

İnşallah idrarın normaldir canım.
Bende senin gibi eşimden kaçıyorum, korkuyorum da bu aylarda erken doğum v.s gerçekleşir diye :26:
Eşim haftanın 3 günü kesin yaklaşıyor, hamileliğimin başından beri böyle.
Yarın falan deyip geri çeviriyorum ama laf ve surat yapıyor.
İnan sabahları öperek uyandırmaya çekiniyorum yine açacak konuyu diye
Yaşadığın çok normal.
Eşlerimizin anlayışlı olması lazım.

Sinemcim sen neden yoruyorsun bu kadar kendini.
Bende k.validem gelince elini bir şeye sürdürmüyorum ama ağrım sızım olmuyor çok şükür.
Dikkat et canım.

Günaydın canım
Eşime arada hatırlatınca eksikliklerini telafi ediyor hemen =)
Dün eve geldiğinde bir şeyler hazırladı, sofrayı kurdu kaldırdı...
Eşime yardım edeyim diyor annemde bendeydi =)
Çay servisine kadar yaptı.
Çocuk doğsun eşim kendine gelecektir diye umuyorum

ayyyy kuzum çok yorulmadım aslında yavaş yavaş yaptım ama bugün eşim giderken kalktım yataktan inanılmaz bi ağrı resmen düşecekmiş gibi :S
ohhh eşin normale dönmüş gözün aydın bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…