- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
benim ki gibi olsa napcan...hem benim doğum günümü hatırlamaz (özle günlere pek değer vermem....ki kendim bile hatırlamam doğum günümü)ama kendi doğum gününü kaç gündür söyleyip duruyor yaklaştı diye...bir de pasta istiyormuş ,ben yapacakmışım... giyecek kotu da kalmamış ...duyurulurrr...
kızlarr sizlere iki şey soracam, birincisi benim sabah idrarım kırmızı gibi geliyor sizlerde öyle bişe ile karşılaşan var mı içinde kırmızılık var......
ikincisi ben hiç eşimle ilişkiye girmek istemiyorum,,, gebeliğimin başından beri var bu durum sizlerde mi öyle yoksa bana has bişe mi bu, doktora çok sormak istedim ama hep yanında ki genç kız oluyor, üstüne eşimde oluyor ondan çekiniyorum soramadım...
gece hiç tuvalate kalkmıyormusun...beklediğinden dolayı koyulaşıyordur belki rengi ama kıpkırmızı kan karışmış gibi ise ve yanman ağrın falan da oluyorsa doktora git bir idrar testi yaptır...kızlarr sizlere iki şey soracam, birincisi benim sabah idrarım kırmızı gibi geliyor sizlerde öyle bişe ile karşılaşan var mı içinde kırmızılık var......
Ikincisi ben hiç eşimle ilişkiye girmek istemiyorum,,, gebeliğimin başından beri var bu durum sizlerde mi öyle yoksa bana has bişe mi bu, doktora çok sormak istedim ama hep yanında ki genç kız oluyor, üstüne eşimde oluyor ondan çekiniyorum soramadım...
kızlarr sizlere iki şey soracam, birincisi benim sabah idrarım kırmızı gibi geliyor sizlerde öyle bişe ile karşılaşan var mı içinde kırmızılık var......
ikincisi ben hiç eşimle ilişkiye girmek istemiyorum,,, gebeliğimin başından beri var bu durum sizlerde mi öyle yoksa bana has bişe mi bu, doktora çok sormak istedim ama hep yanında ki genç kız oluyor, üstüne eşimde oluyor ondan çekiniyorum soramadım...[/QUOT
idrarımda kırmızılık değilde genelde koyu oluyor
diğer konuda bendede başından beri hiç istek yok
Valla benim idrarimda oyle kırmızılk yok ama nerdeyse turuncu gibi oluyo su ictikce açılıyo rengi..
Iliskiye girip girmeme isteği bendede ara ara oluyo..
Doktorunun telefonu yok mu kuzum icin rahat edecekse telde gorus ve sor soracaklarini..
Yok tatlım sadece hastaneyi aradığım zaman görüşebiliyorum o da çok yoğun oluyor genelde sekreteri cevap veriyor bütün sorulara o yüzden soramıyorum onu, benim idrar bayağa böyle sarı felan değil kırmızıya yakın bir renk dediğin gibi gün içinde açılıyor su içtikçe ama sabahları kalktığımda ilk idrar öyle oluyor,,,
gece hiç tuvalate kalkmıyormusun...beklediğinden dolayı koyulaşıyordur belki rengi ama kıpkırmızı kan karışmış gibi ise ve yanman ağrın falan da oluyorsa doktora git bir idrar testi yaptır...
Doktor bir şey olmaz riskli bir durumun yoksa abartmadan olabilir dedi ilişki için ama bende hiç istemiyorum...eşin yanaşıyor sen mi istemiyorsun yoksa odamı yanaşmıyor bebeğe bir şey olur diye...
h&m de oluyor hamiş taytı. ca ve lcw de de olabilir.
ben 94 ile hamile kalıp 116 ile doğuma gittim(boyum 1.73- 31 yaşında idim). normal doğum yaptım. hemde 3 saatte. kiloya dikkat etmek şart ama kendini de germe sakın normal doğum için bir doktor bazen herşey rayına oturur ve anne sorunsuzca doğumunu yapıverir dedi. kendine güven.
yine 95 le kaldım. 22 haftada 103.5 kg cıktım. ama bişi konuşmadık. hayırlısı olsun hepimiz için.
romer aldık biz ba ya araştırdım.
b-angle modelinin travel sistemini. ana kucağıda romer. adac(oto koltuğu kullanım) teslerinden iyi almış. araba da çok kullanışlı geldi. bakarsınız netten. ayhancocuk dan 1000 lira civarına aldık.
Kızlar artık göbişler iyice büyüdü...
Ben temizlenirken artık çok zorlanıyorum.
Kuaförde canımı çok yakıyor.
Nasıl olacak şu temizlenme işi? :26:
Var mı bir yolunu bulan.
Ben acıya çok dayanıklı değilim.
Ağda masasında doğurmaktan korkuyorum
ikincisi ben hiç eşimle ilişkiye girmek istemiyorum,,, gebeliğimin başından beri var bu durum sizlerde mi öyle yoksa bana has bişe mi bu, doktora çok sormak istedim ama hep yanında ki genç kız oluyor, üstüne eşimde oluyor ondan çekiniyorum soramadım...
sen yapabiliyorum diye kendine çok yükleniyorsun ama eğilip kalkman sürekli iyi bir şey değil...tabi hareketli olacaksın ama. Ilk 3 ay düşme riski vardı ama bebekler şimdi daha ağır...annem son 3 ay daha dikkatli olman lazım diyor... Yukarılara uzanma uzun süre ağır taşıma dikkat et kendine dibimize baskı yapıyor artıkgünaydın göbüşlü annisler ve mis kokulu bebişler..
Biz pazartesi günü aşımızın 2.dozunu olduk çok şükür büyük bi sıkıntı yaşamadık..
Dun babannemize gittik sabah erkenden babamız bıraktı..
Aksamada anneannemiz büyük annemiz yemeğe geldiler..
Ahh ahh kv hasta çok fena grip o yüzden çoğu şeyi ben yaptım..
Veeee suan vajinam düşecek gibi ağrıyo yürürken kalkarken falan bu normal mi?
Bideeee son olarak şeker yüklemesne önümüzdeki hafta gitsem bi sıkıntı olmaz demi arkadaşlar?
sen yapabiliyorum diye kendine çok yükleniyorsun ama eğilip kalkman sürekli iyi bir şey değil...tabi hareketli olacaksın ama. Ilk 3 ay düşme riski vardı ama bebekler şimdi daha ağır...annem son 3 ay daha dikkatli olman lazım diyor... Yukarılara uzanma uzun süre ağır taşıma dikkat et kendine dibimize baskı yapıyor artık
Gunaydin kizlaaarrr :) su an 100luk glikozumu ictim, 1 saat dolsun kan vercem diye bekliyorum. Dun cok atraksiyonlu bir gun yasadim, hemen size anlatmam lazim :) su beni sikayet eden veli geldi dun aksam okul cikisinda, konusmak icin. Meger is hic mudurun bana soyledigi gibi degilmis. Ben veliye sizinle iyi bir diyalog kurduk, benimle degil de mudurle konusmaniza cok alindim dedim. Velinin aciklamasi da su: ben mudur beye sadece bu bos gecen dersler icin yapilabilecek bisey yok mu, yedek bi ogretmen girse, dersi anlatsa filan dedim. Ozellikle de altini cizdim, yanlis anlasilma olmasin, hoca hanimi sikayet etmiyorum hic bi sekilde, kendisiyle toplantida da tanistim, ilgili bir bayan, tabi ki rapor kullanabilir. Sadce bu bos dersleri naapsak dedim. Hatta mudur bey bana "biz de rahatsiz oluyoruz hocahanimin rapor almasindan, naapalim bisey yapamiyoruz. Zaten ikinci donem gelmicek, sknti olmaz. Hatta bn hocahanima boyle rapor alip durcaksaniz tayin alin gidin dedim" dedi. Ben de hocahanimla ilgili bi sikayetim yok, cocugumun da ismini vermeyin, yanlis anlayip ogluma cephe alinmasini istemem dedim diyo kadin. Aksam cok guzel konustuk ve su sonuc cikti, mudurum bana ayri, veliye ayri agizdan konusup ortaligi karistirdi. Dun veli sizi sikayet edicem mudur bey dedi, mudur noluyo bi sakin olun demeden veliye cemkirdi, sen beni sikayet edersen ben de seni sikayet ederim, sen bana cephe alirsan ben de ogrencine cephe alirim dedi ve resmen kactisabah da aramis naaptiniz sonuca vardiniz mi diye soruyo. Valla mudur bey dedim, velinin benle problemi yokmus, ortada bir yanlis anlalasilma oldugunu beni sikayet etmek gibi bir niyeti olmadigini soyledi. Sizinle ilgili bi problem var dedim. Benle ne problemi varmis diyo. Valla bilemiyorum mudur bey dedimm tutustu, cok komik adam yaaaa
günaydın kızlar hayırlı sabahlar
ben hala öksürüyorum azaldı ama yinede öksürüyorum zeytinyağı, pekmez içiyorum ballı limonlu ılık su yapıyorum dünden beri çok değişen birşey yok başka önerisi olan varmı?
idrara kesen sarkar idrarını tutamazsın iyice baskı yapıyorsun hem kuyruk sokumuna da zararlı ağır taşıman...oturup kalkamazsın pöçüğün eğrilir,tuvalete oturamazsın çok ağrın olur...hemoroid bile olursun allah korusun (korkutayım da bir daha yapmaayy napayım kuzum yaa hiç esirgemiyorum kendimi çok haklısın..
Ağır zaten taşımamaya çalışıyorum ama illaki tek başıma markete gittiğim oluyo..
Sorma yaaa aşağı tarafım sanki düşecekmiş gibi ağrıyo yatıp kalkarken yürürken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?