2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydın göbüşlü annisler ve mis kokulu bebişler..
Biz pazartesi günü aşımızın 2.dozunu olduk çok şükür büyük bi sıkıntı yaşamadık..
Dun babannemize gittik sabah erkenden Babamız bıraktı..
Aksamada anneannemiz büyük annemiz yemeğe geldiler..
Ahh ahh kv hasta çok fena grip o yüzden çoğu şeyi ben yaptım..
Veeee suan vajinam düşecek gibi ağrıyo yürürken kalkarken falan bu normal mi?
Bideeee son olarak şeker yüklemesne önümüzdeki hafta gitsem bi sıkıntı olmaz demi arkadaşlar?

Canım senin zaten bir bebeğin varmış, ikinci geliyor

Sabah ilk idrarınsa kırmızı değil ama koyu olması normal gülüm. Ama maksimum 4. de açılması lazım; bol su iç

gece hiç tuvalate kalkmıyormusun...beklediğinden dolayı koyulaşıyordur belki rengi ama kıpkırmızı kan karışmış gibi ise ve yanman ağrın falan da oluyorsa doktora git bir idrar testi yaptır...
Doktor bir şey olmaz riskli bir durumun yoksa abartmadan olabilir dedi ilişki için ama bende hiç istemiyorum...eşin yanaşıyor sen mi istemiyorsun yoksa odamı yanaşmıyor bebeğe bir şey olur diye...

Biz pazartesi günü aşımızın 2.dozunu olduk çok şükür büyük bi sıkıntı yaşamadık..
Bideeee son olarak şeker yüklemesne önümüzdeki hafta gitsem bi sıkıntı olmaz demi arkadaşlar?

..................

Son düzenleyen: Moderatör:

Son düzenleme:

Yok tatlım sadece hastaneyi aradığım zaman görüşebiliyorum o da çok yoğun oluyor genelde sekreteri cevap veriyor bütün sorulara o yüzden soramıyorum onu, benim idrar bayağa böyle sarı felan değil kırmızıya yakın bir renk dediğin gibi gün içinde açılıyor su içtikçe ama sabahları kalktığımda ilk idrar öyle oluyor,,,

Ahhh benim edepsiz telefonum kac kere göndermiş aynı mesajı. .
Kusura bakmayın kızlar çok özür dilerim. .

anar
doktoruna söyle suyumu az içiyorsun der bekletmekten mi oluyor der ama sürekli idrar testi yapıyormuş bir şey olsa çıkardı sen yine de hatırlat...

Son düzenleme:

Hmmm anladım canım..
Gördüğün direk kan değil de koyu bi renkse bence korkulacak bişey yok ama yok içim rahat değil diyosanda bi git idrar testi yaptir kafan rahatlasin kuzum..

Gece kalkıyorum bazen bazen kalkmıyorum, çok kalktığımda oluyor bazen 1 kere kalkıyorum, yanma ağrı hiç bişe yok, dr her gittiğimde idrar testinede bakıyor ama dr gidene kadar rengi açılıyor zaten, ya eşimin içi gidiyorda benim hiç canım istemiyor uzak duruyorum açıkcası, son iki gündür de dile getirir oldu, üzülüyorum ama isteğim yok hiç

h&m de oluyor hamiş taytı. ca ve lcw de de olabilir.

h&m'e bakmadım hiç,çok sağol,diğerlerinde hiçbişey bulamıyorum,lcw'de kapişonlu polar vardı,onu aldım,çok rahat,defacto'dan 2 pantolon almıştım o kadar bollaştı ki giyilmiyo bile.Çok esnedi.CA'da da hiç denk gelemedim ne tayt ne başka bişeye.
H&m bakıcam ama en kısa zamanda.

ilk kez kendime yakın kg,doğum hikayesi duydum,içimi rahatlattın,demek ki normal oluyo 110'u geçince de,tabi kısmetse,zaten herşeye bebiş karar vericek,nasıl gelicek bakalım.Sağlıkla geçsin hepimizin inşallah.
Doğum nasıl 3 saat sürdü,biraz daha anlatır mısın,çok merak ettim,benim kuzen yeni doğurdu mesela,nerdeyse saatte 1-1,5 cm açıldı,8 saati buldu doğum.senin nasıl oldu?

güzelmiş romer,biz de eşimle geçen hafta jokere baktık,puset tek takılan,rahat katlanıp açılan arıyoruz.Puseti büyükken kullanılan diğer koltuğa geçiriyolar ya,onu sevmedik.İkisi de ayrı monte edilen modeller daha güzel.bebe confort bulduk,o da 1200müş,zam gleicek dediler,Eminönü'ne bakıcaz bakalım.

emla sür mutlaka ağdadan 30-40 dk önce kuzum

gyno ferro içince oluyo o renk değişimi,belki sende de ilaç yapıyodur,ama dr sor bence de
ilişki olayı da normal,herkeste farklı oluyo,hormanlarımız değişiyo,şimdi aklın bebekte zaten,insan etkileniyo,geçer takma sen.

sen yapabiliyorum diye kendine çok yükleniyorsun ama eğilip kalkman sürekli iyi bir şey değil...tabi hareketli olacaksın ama. Ilk 3 ay düşme riski vardı ama bebekler şimdi daha ağır...annem son 3 ay daha dikkatli olman lazım diyor... Yukarılara uzanma uzun süre ağır taşıma dikkat et kendine dibimize baskı yapıyor artık

Gunaydin kizlaaarrr :) su an 100luk glikozumu ictim, 1 saat dolsun kan vercem diye bekliyorum. Dun cok atraksiyonlu bir gun yasadim, hemen size anlatmam lazim :) su beni sikayet eden veli geldi dun aksam okul cikisinda, konusmak icin. Meger is hic mudurun bana soyledigi gibi degilmis. Ben veliye sizinle iyi bir diyalog kurduk, benimle degil de mudurle konusmaniza cok alindim dedim. Velinin aciklamasi da su: ben mudur beye sadece bu bos gecen dersler icin yapilabilecek bisey yok mu, yedek bi ogretmen girse, dersi anlatsa filan dedim. Ozellikle de altini cizdim, yanlis anlasilma olmasin, hoca hanimi sikayet etmiyorum hic bi sekilde, kendisiyle toplantida da tanistim, ilgili bir bayan, tabi ki rapor kullanabilir. Sadce bu bos dersleri naapsak dedim. Hatta mudur bey bana "biz de rahatsiz oluyoruz hocahanimin rapor almasindan, naapalim bisey yapamiyoruz. Zaten ikinci donem gelmicek, sknti olmaz. Hatta bn hocahanima boyle rapor alip durcaksaniz tayin alin gidin dedim" dedi. Ben de hocahanimla ilgili bi sikayetim yok, cocugumun da ismini vermeyin, yanlis anlayip ogluma cephe alinmasini istemem dedim diyo kadin. Aksam cok guzel konustuk ve su sonuc cikti, mudurum bana ayri, veliye ayri agizdan konusup ortaligi karistirdi. Dun veli sizi sikayet edicem mudur bey dedi, mudur noluyo bi sakin olun demeden veliye cemkirdi, sen beni sikayet edersen ben de seni sikayet ederim, sen bana cephe alirsan ben de ogrencine cephe alirim dedi ve resmen kacti sabah da aramis naaptiniz sonuca vardiniz mi diye soruyo. Valla mudur bey dedim, velinin benle problemi yokmus, ortada bir yanlis anlalasilma oldugunu beni sikayet etmek gibi bir niyeti olmadigini soyledi. Sizinle ilgili bi problem var dedim. Benle ne problemi varmis diyo. Valla bilemiyorum mudur bey dedimm tutustu, cok komik adam yaaaa

ayy napayım kuzum yaa hiç esirgemiyorum kendimi çok haklısın..
ağır zaten taşımamaya çalışıyorum ama illaki tek başıma markete gittiğim oluyo..
sorma yaaa aşağı tarafım sanki düşecekmiş gibi ağrıyo yatıp kalkarken yürürken..

günaydın kızlar hayırlı sabahlar
ben hala öksürüyorum azaldı ama yinede öksürüyorum zeytinyağı, pekmez içiyorum ballı limonlu ılık su yapıyorum dünden beri çok değişen birşey yok başka önerisi olan varmı?

ayy inanmıyorum yok artık yaa..
ne içten pazarlıklı bi müdürünüz varmış..
neyse en azından sonuç tatlıya bağlanmış sen ve veli arasında ona sevindim :)
Allah'ımmmmmmm sen bizleri böyle içten pazarlıklı işgüzar insanların eline düşürme YaRabbimmmmmmmm aminnnn

canım çok geçmiş olsun çorba içsen sıcak sıcak hatta limon sıksan içine mis gibi içsen..

idrara kesen sarkar idrarını tutamazsın iyice baskı yapıyorsun hem kuyruk sokumuna da zararlı ağır taşıman...oturup kalkamazsın pöçüğün eğrilir,tuvalete oturamazsın çok ağrın olur...hemoroid bile olursun allah korusun (korkutayım da bir daha yapma )
şaka bir yana gerçekten allah korusun kendini düşünmüyorsun bari bebeğini düşün oda hala tutunuyor rahimde farkındamısın bir şekilde bağlı ama bu bağları sen ağır taşıyarak zayıflatıyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…