2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Gozunaydin cnm maasallah tosununa bende 60 cm e yakin doğmuşum simdi 175 boyum
Bundan sonra 15 günde bir gel dedimi

Gozunaydin cnm maasallah tosununa bende 60 cm e yakin doğmuşum simdi 175 boyum
Bundan sonra 15 günde bir gel dedimi
çok saol canım maşallah tosunuma valla ben bile çok şaşırdım yok canım daha öyle bişey demedi sadece bu ayın sonunda iznini başlatıcam çalışmak yok dedi izne ayrılman gerekiyo dedi demekki bişey gördü ki böyle uygun gördü

bayağı bildiğin diyet listesi verdi bana canım kızartmalar tatlılar beyaz ekmek pirinç makarna patates börek kek pasta vs bunlar yasak

Sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyorum canım.
Çok sağol.
İnşallah seninde ağrıların geçer.
Cidden zor bir döneme giriyoruz.
Valla kendimi tanıyamadım bir kaç gündür =)

Canım çok ama çok geçmiş olsun.
Dün okuduğumda kafam çok dağınıktı aslında pek anlayamadım yazdıklarını.
Ama çok zorlu günler geçirmişsin.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Sakın sıkma canını olur mu?
İnşallah Allahın izniyle güzel sonuçlar alacaksın.
Ben buna inanıyorum.

Son düzenleme:
25.haftadaki anneler bebişlerinizin boy ve kilosu nedir. Bebek en çöl hangi haftalarda kilo alıyor doğum kilosu ne zaman tam netleşir

çok tesekkür ederim cok sıkmıyorum artık hersey olacağına varyor. önlemlerimizi alıp gerisini Allah a bırakmaktan baska caremiz yok zaten.insallah sağlıkla kavusacağız bebeklerimize...

Maşallah bebişine.benimde pazartesi günü kontrolüm vardı..Kilosuna 1480 dedi.Bacak boyuna inanamadım 3 kere ölçtüm 31 cm dedi.
Normalde 32.haftada bu boyutta oluyomuş bacak boyu.Ama baştan ayağa boyunu söylemedi, bende unuttum sormadım

Oğlumda biraz iri bi bebekti o yüzden normal doğum yaparsın büyük ihtimalle dedi..

Bu arada eşim 1.92 ben 1.76 yım..Kızımda uzun boylu olacak sanırım: )

Maşallah maşallah
Ay elimde metre vardı 50cm baktım =))
Annem,ablam ve k.validem hepimiz bir maşallah dedik
Sağlıkla gelsin meleğin
Doktorun erkenden izne çıkartıyorsa vardır dediğin gibi bir bildiği...

kizlar yazdiklarinizi okudum kendinzde de kasilmalari fark etmissiniz korkmaa yin siklasmadikca ve cok artmadikcca korkmayjn dio drlar..biz bu gece sancilandik.makineye iki kere baglandik ama sancinn siddeti cok degil.ins bjtecek.
anc a k sekerimiz tavan yapti.dort tane insilun oldu artık
bebisim ii olsunda kalbi durmasinda raziyim hersye.dualrim hepimiz ins.
esmer bunltma kendini sikilasmadan korkma emi..

Pınarcım seni ve tipini çok beğendim nedense :) Giydiklerimde hoşuma gitti ne güzel modern anne tipi, ben hamile kalınca kendimi yaşlanmış hissediyorum nedense ama seni böyle görünce içim açıldı
canım çok teşekkür ederim
sağol tatlım
maşallah

maşallah canım gayet iyi takma
kizlar dua edin kasilmalarim basladi.dr hastaneye yatirdi....
canım çok geçmiş olsun dualarımız seninle inşallah bebişin bekler ve zamanında doğar.

Geçecek tabiki canım ..Allah yardım edecek..biz duamızı edelim sağlıkla tamamlayacağız süreci inşallah...

tarifini verirmisin ben daha önce hiç denemedim

Canim cok kolay.cig kadayif alip firinda pisir sonrasinda bi borcamin altina ufala.ustune muhallebi pisirip dok.ben muhallebiye 1 kilo sut 1 su bardagi seker 1,5cay bardagi un 1 pakette vanilya koyarim.muhallebi pistikten sonra 1 poset kremsanti yide muhallebi ile cirparim.tepsiye doktugun kadiflarin ustune muhallebiyi hic acuk yer kalmayacak sekilde yay ve ustune gene kadayif serp.bu kadar:)

canım sekerın ne kadar yukseldı bendede dun seker cıktı bırde kaçıncı haftada bu sıkıntıyı ysasadın gecmısı okumaya calıstım ama goremedım cok gecmıs olsun rabbım herseyın hayırlısını versınn

Günaydın, keyifli pazarlar... Mevlid Kandili'niz mübarek olsun, rabbim tüm dua&ibadetlerinizi kabul etsin inşallah:107:

Gözünüz aydın, maşallah tosun bebeklerinize

Sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyorum canım.
Çok sağol.
İnşallah seninde ağrıların geçer.
Cidden zor bir döneme giriyoruz.
Valla kendimi tanıyamadım bir kaç gündür =)
[/B]

Aslında hepimiz okuyoruz ve biliyoruz ama kendi başımıza gelince nedense soğukkanlılığımızı koruyamıyoruz değil mi?:107: İkiniz de iyisinizdir eminim, öpüldünüz

Rabbim seni de bebeğini de korusun gülüm, dualarımdasın...

dun sekerımı ogrendım ve tatlılara veda ettım kı ben tatlısız pastasız asla duramazdım ama bebegım herseyden onemlı tabıkı sana afıyet olsun canım

Birkaç ay kaldı canım, az daha sabret hepsi geçecek inşallah:107: Sadece gestasyonel diyabet ise hamilelikten sonra geçiyor zaten, rabbim diyabet olanlara yardım etsin. Ömür boyu diyetteler, tüm lezzetlerden mahrumlar.

bana 15 gun dıyet düşmezse ınsulun dedı

Ben diyet yapiyorum ve her ogunde olcuyorum. Dusuk ciktigida oluyo yuksek ciktigi da..
Ins.insilune grrek kalmadan boyoe devam edecegim ben..
Yuruyus yapiyorum oda iyi geliyo baya.
Benim dr arada yukselebilir o problem degil dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…