2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Sağol cancazım
Nasılsın paşamız nasıl?
Sende de oluyor mu ağrılar, kasılmalar cancazım...

Bende aynıyım tatlım yaaa, hayatımda çok bir değişiklik yok :) tek fark bir ana okulunda işe başladım ve tam 155 tane mis kokulu bebem var sırayla hepsini seviyorum kiloların hepsini olmasada bir bölümünü aldım ama yine veriyorum, pişman değilim yedim içtim sefam olsun verirken de eğleniyorum

bugun tekrar hastanee gittim nst bağlandı sancım çıkmadı ancak karnımdaki sertleşme ara ara oluyor dr progesteron iğnesine baslattı bugun oldum inş. bebeğim 2 ay daha sabreder annesini üzmez...rahmim darmış bebek içerde dönemiyor kasılma o yüzdende olabilirmiş dr öyle dedi şuanda zaten ters duruyor bası asağıda değil beni merak edip mesaj atan destek olanlara teesekkür ederim bizde durumlar böyle kızlar haftaya tekrar kontrole gidicem sancın çoğalırsa gel dedi inş. çoğalmaz

Amin cnm Allah yardimciniz olsn
Annecigin de bir an once iyilesir ins

ben 2 kere 50 gr yaptırdım birinde 162 çıktı 1. saat diğerinde 162 çıktı. geçen gün açlığı ölçtürdüm sadece 70di. ölçüm cihazım gelince bakacağım tokluk kaç oluyor.benim tatlıyla aram yoktu gebelikten önce ekşi severdim. hamile kaldım kalalı ekşi yiyemiyorum sürekli tatlı istiyorum. allah sürekli şeker hastası olanlara yardım etsin gerçekten çok zor

ben tatlı yemediğim için kendimi aç hissediyorum. çalışınca daha çok acıkıyor insan. bulabilirsem bakayım burdaki migrosta vardır inşallah. çok su içtiğim için kabızlığım yok şükür

Himmmm benim arkadas ekimdebalgat koruda dogum yapti bebegi yeni dogan yogun bakim icin ambulansla hatane sincan koruya getirdi. Bildigim kadariyla balgatta yenidogan yogun bakim yok yeni acildiysa bilemem ben eryamanda oturuyorum sincan koruda Murat Beye gidiyorum. Hepimiz icin hayirlisi bakalim

merhba nisan anneleri nasılsınız ? nasıl gidiyor hamileliğiniz biz 25 haftalık olduk haftaya kontrolümüz var 15 gün öncede 2.düzey ultrasona girdim herşey güzel bir sıkıntı yok dedi doktor bakalım haftaya gittiğimizde neler diyecek doktorumuz...Sizde durumlar nasıl başladınız mı hazırlıklara ??

Burcu canım çok geçmiş olsun.
Şimdi gördüm yazdıklarını.
Seninde mi ağrıların, sertleşmelerin başladı canım?
Çok dikkat et canım...
Çok olursa sancın ılık bir duş al.
Rahatlatıyor insanı.

Oncelikle sekeri olan arkadaslara cok gecmis olsun herkes insallah bu seker problemini saglicakla atlatir.
Ben sincan koruda Murat Beye gidiyorum ama balgatta 3 arkadasim Ümit Beyin hastasiydi hepsi cok memnun du desem az bile soylemis olurum
Ben de eryaman da oturuyorum onun icin sincan koruya gidiyorum
Internetten degil de telefondan daha ileri tarihli randevu alabilirsiniz bu arada

bebeğin büyüdüğü için kaburgalarında yer açıyor...allah korusun çok zayıf hatta sıska bir kadındı hamile kalan ve bebeği büyüdükçe kadının kaburga kemiklerini kırmıştı...kadın çok zayıftı ...ve ilk bebeği bunu yaptığı halde 2 . yi de doğurdu... annelik böyle bir şey galiba... kemiklerini bile kırsa bebeği dayanıyor...[/QUOTE]

ama ben sıska biri değilim ki, inşallah öyle bişey olmaz şimdiden çok acıtıyor, masaj yaparak geçirmeye çalışıyorum . boyum uzun olmasına rağmen gövde kısmım çok kısa ondandır heralde diye geliyor aklıma. doğum iznime de daha var. şu şubat bitiverse de izne ayrılsam hayırlısıyla.

yok yok var canım hem sordum hem internet sitesinde de yazıyo.

belkide doluydu yer yoktu arkadaşının bebeği o yüzden gitti sincan koruya...

inşallah gerek kalmaz da..bakalım hayırlısı

Son düzenleme:

bende ümit beye gidiyorum canım iyi demek az ona çok memnunum bende

Günaydın...:107: Sabaha kadar başrolünde oynamadığım aksiyon-macera filmi kalmadı, sizlerin de geceleri böyle renkli mi?

Sağol cancazım
Nasılsın paşamız nasıl?
Sende de oluyor mu ağrılar, kasılmalar cancazım...

İyiyiz çok şükür canım. Ağrım yok çok şükür, ama kasılmalarım var bayadır. Özellikle akşamları artıyor ama benimki ağrı-sızı yapmıyor. Sadece bir huzursuzluk hissi yaratıyor, derin nefes alarak atlatmaya çalışıyorum. Bol su içiyorum ve Mg alıyorum, idare ediyoruz:107:

Geçmiş olsun canım. Bedenlerimiz doğuma hazırlanıyor artık hepimizde yavaş yavaş başladı belirtiler. Endişe etme, sağlıkla gelsin kuzular:107:

Günaydın

Altta 29 hafta yaziyo yaaaa saka gibi

Hepimize masallahhhhh

Kış diye midir nedir çok hızlı geçiyor zaman. Göz açıp kapayıncaya kadar kontrol zamanı geliyor, 4 hafta geçmiş oluyor

Kuzum diyetisyenin söyledi mi bilmiyorum ama meyveyi mutlaka yanında süt ile ye.. Şekeri yavaş yükseltiyor.. Bir de ben diyabetik reçel aldım..tatlıya çok düşkünüm.. Aman olur nolmaz diye onu da süt ile yiyorum ve en fazla 1 tatlı kaşığı yiyorum 2-3 günde bir...

Çok şükür şekerim iyi gidiyor insülin dozlarımı düşürüyorlar ..cumartesiden beri 2 kez ünitelerimiz azaldı.. İnşallah hepimiz Sağlıkla kavuşuruz kuzulara....

Canim ben diyetisyene gitmedim bilmedigim biseyler soylemeyecek kk.dahiliyeye gittim o bana diyet listesi verdi ona uyar ve yuruyus yaparsam hic yukselmiyo
Ama ana öğünlerde azcik kacirsyip ipi hemen 180 lere firliyo....kahvaltim sadece peynir ekmek artik mesela ara sonra 10 daki ara ogun de yiyorum tost sut elma vs...aralarda yukselmiyor.

Bende ana ogunleri azaltip ara ogunleri artirip dengelemeye çalışıyorum iste..

Insallah canim insallah az kaldi hayirlisi ile..

Tatlım geçmiş olsun, İnşallah bebeğin en az36. haftaya kadar sabreder, sende daha rahat geçirirsin son zamanlarını çok dikkat et...

sağol iyiyizz biz oğluşumuzla bizde 29 haftalık olduk, bir an önce günlerimizin gelmesini bekliyoruz :)

Günaydın

Altta 29 hafta yaziyo yaaaa saka gibi

Hepimize masallahhhhh
ayyy evettt biran önce 32 olayım diyorum, sonra izne çıkayım, izne çıktıktan sonrada bebeğimin doğum gününü iple çekeyim, diyorum, birde bugün işe gelirken şeyi hayal ettim, sanki doğurmuş gibi :) ayy diyorum eşime oğluşumuz bir 3-4 yaşına gelseydi, nasıl tatlı olurdu dimi felan.... İlahi ben işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…