Ben eşimin doğuma girip-giremeyeceğini doktoruma henüz sormadım. Hastanenin herhangi bir kuralı yoksa eşimin seçme şansı yok. Ben genel olarak mantıklı&anlayışlıyımdır ama konu doğum ise hiç kusura bakmasın korkuyorum vs. deme hakkı yok. Yaparken korkmuyor da doğarken destek olmaya gelince mi korkmaya başlıyorHiç kapris çekemem, o doğuma girilecek
Çok güzel canım, alırsan güle güle kullan:107:
Maşallah prensesine, tosun olmuşŞeker sorunun da yok hayırlı olsun gülüm. Arada yaz, çok ara verme
Güzel haberler alırsın inşallah canım. 4 haftanın ardından gerçekten çok heyecanlı oluyor kontroller, inşallah kuzun sana güzel pozlar vermiştir:107:
Gamzemmmmm canim benim iyiyim cok sukur sen nasilsin nasil ilgidiyor verdin kilocuklari almadin insalah kiz
Bebiste iyi cnm bnm buyuyoruz cok sukur..gun sayiyiruz cnm bnm..
Anladim canim tabi oda cok guzel...hele de normL dogum dusunuyorsan koc.hos olur
Bende esimde cok istiyoruz o ani beraber yasamayi sezeryan da istiyorum zaten insallah kismet olur bakalim..
600 tl imiş hastanenin fotografcisi indirim yaoarlar belki bakalim...
Aslinda Esim de cok sever fto vs amator ugrasiyo da profesyonel makine vr ben cekerim video foto diyor bakalim hangisi kismet lacsk..
Cok heyecanli
Doğru söylüyorsun Allahım korusun inşallah ...Hamilelik olmasa zaten dün gece giderdim otobüse atlayıp ...Tek düşündüren şey bebeğim ona gelecek zarar ...Ama dediğin gibi ancak esirgerse Allah esirger ..Allahım korusun ya bebeklerimizi sevdiklerimizi
bende 5 gundur dıyetteyım açlık sekerım hep yüksek cıkıyorr 101-112 arası degısıyor bıde her yemekten once olcuyorum oda 90-110 arası çıkıyor genelde dr 75-120arasında olacak oda yazmış kâğıda ama benımde bas dönmem oluyor tatlıya hıc daynaamazdım cunkı
Ben de doyamiyorum canim eger dyayim dersem sekerim cikiyor o cikis daha inmiyo.
Cok sıkıcı bisey bu seker
İlk 3 gün zorlar arkadaşlar, sonra vücudunuz alışır. Diyetinizdeki protein miktarını arttırın doymuyorsanız. Diyetinize hiçbir zararı yok, uzun süre tokluk hissi verir. Önceden kullanmadıysanız, ekmek yerine yulaf kepeğini öneririm. Migroslarda bulabilirsiniz. Onunla yapacağız bir omlet sizi günün yarısı çok rahat götürür; hem günlük karbohidrat ihtiyacınızı karşılar hem tokluk verir hem de kabızlığı engeller
Himmmm benim arkadas ekimdebalgat koruda dogum yapti bebegi yeni dogan yogun bakim icin ambulansla hatane sincan koruya getirdi. Bildigim kadariyla balgatta yenidogan yogun bakim yok yeni acildiysa bilemem ben eryamanda oturuyorum sincan koruda Murat Beye gidiyorum. Hepimiz icin hayirlisi bakalimEvt yeni dogan unitesi balgat koruda da var canim. Ama dr iy arastir umit bey cok idir.
Birde canim biz sigorta yaptirdik marpre sigorta bi cok hastaneyle anlasmalari vsr koruyla da oyle.
8 muayene+ tum kan idrar tahlilleri + dogum + kac gece kalacaksan vs hepsi bize normalde 5000 yi gececekti
Yani oncesini saymıyorum bundan sonrasi sadece 5000 tl...
BU sigortayla 3000 tl veriyoruz..dogumdan so ra da 500 geri aliniyo...hersey 2500 e geliyo cok cok uyguna geliyo yani..
Istersen sende bir arastir.koruya giden kki kisiyiz ikimizde yaptirdik.persembe tum islemler hazir olacsk.
Ilk randevum 24 unde ozaman muayene ucreti vermeyrcegiz baska 8 kez hakkimiz var.
bugun tekrar hastanee gittim nst bağlandı sancım çıkmadı ancak karnımdaki sertleşme ara ara oluyor dr progesteron iğnesine baslattı bugun oldum inş. bebeğim 2 ay daha sabreder annesini üzmez...rahmim darmış bebek içerde dönemiyor kasılma o yüzdende olabilirmiş dr öyle dedi şuanda zaten ters duruyor bası asağıda değil beni merak edip mesaj atan destek olanlara teesekkür ederim bizde durumlar böyle kızlar haftaya tekrar kontrole gidicem sancın çoğalırsa gel dedi inş. çoğalmaz
Kuzum benim dün 50lik yüklemem vardı 174 çıktı 100lük olacak perşembe günü, ohoooo ben portakalı 2-3 tane yiyodum akşamları yetmezse üstüne bi bardakta mandalina suyu, bana şöyle bi katkısı oldu hiç hasta olmadım, bu arada ben de Ümit Beye giderim Ankaraya gelince diyodum ama hem muayene ücreti fazla geldi hem de ailem Batıkentte Sincan Koruya gitmek daha mantıklı geldi bide yenidoğan ünitesi varmış sanırım, umarım randevu alabilirim
Himmmm benim arkadas ekimdebalgat koruda dogum yapti bebegi yeni dogan yogun bakim icin ambulansla hatane sincan koruya getirdi. Bildigim kadariyla balgatta yenidogan yogun bakim yok yeni acildiysa bilemem ben eryamanda oturuyorum sincan koruda Murat Beye gidiyorum. Hepimiz icin hayirlisi bakalim
Oncelikle sekeri olan arkadaslara cok gecmis olsun herkes insallah bu seker problemini saglicakla atlatir.
Ben sincan koruda Murat Beye gidiyorum ama balgatta 3 arkadasim Ümit Beyin hastasiydi hepsi cok memnun du desem az bile soylemis olurum
Ben de eryaman da oturuyorum onun icin sincan koruya gidiyorum
Internetten degil de telefondan daha ileri tarihli randevu alabilirsiniz bu arada
Sağol cancazım
Nasılsın paşamız nasıl?
Sende de oluyor mu ağrılar, kasılmalar cancazım...
bugun tekrar hastanee gittim nst bağlandı sancım çıkmadı ancak karnımdaki sertleşme ara ara oluyor dr progesteron iğnesine baslattı bugun oldum inş. bebeğim 2 ay daha sabreder annesini üzmez...rahmim darmış bebek içerde dönemiyor kasılma o yüzdende olabilirmiş dr öyle dedi şuanda zaten ters duruyor bası asağıda değil beni merak edip mesaj atan destek olanlara teesekkür ederim bizde durumlar böyle kızlar haftaya tekrar kontrole gidicem sancın çoğalırsa gel dedi inş. çoğalmaz
Günaydın
Altta 29 hafta yaziyo yaaaa saka gibi
Hepimize masallahhhhh
oyyy kıyamam allah korusun seni bebişini çok geçmiş olsun ...
canım ben insilün kullanmıyorum diyetle çözmeye çalışıyorum ama arada yükseldiği oluyo gene..açlıkta problem yok ta tokluk 180 i vuruyo bazen..can sıkıcı bi durum napalım az kaldı katlancaz..Allah beterinden korusun.
dahiliyeci 1. saatte 150 ye kadar taviz verebiliriz ama geçmesin dedi..170-180 görünce çok korkuyorum:26: sonra bebeği hissedince rahatlıyorum
geçmiş olsun canım...gözün aydın
maşşallah sanada bebeğinede
canım inşallah zamanında gelir bebeğin.filoloğumun sancılarını azaltmışlar..inşallah hastaneye yatmazsın
çok geçmiş olsun...inşallah sağlıkla doğurursunda bu günler geride kalır...avatarındaki gibi ...ne çektin beeee...
canım sevindik iyi olmana hep böyle iyi gider inşallah
arkadaşına geçmiş olsun sanırım preklempsi geçiriyor...inşallah sağlıkla sonuçlanır...ben ev sahibimi hiç sevmiyorum...gelse de içeri almam zaten...:))))
canım bebek doğduğunda iştahında düzene girecek bunları yemene gerek kalmayacak ...insanın sevdiği bir şeyle sınanması çok kötü oluyor...hayırlısıyla tamamlarız inşallah..dediğin gibi geriye bakınca ne çok zaman geçmiş ama ne de çabuk geçmiş...bebeklerin sevinci her sıkıntıyı unutturuyor...
Sorma şekerim sağlam çektim.. Ama. Bu da bir sınav vardır bir hikmeti.. Hepimiz Sağlıkla kavuşalım kuzulara inşallah.. Sen nasılsın canım.. Küçük insan nasıl..
Kuzum diyetisyenin söyledi mi bilmiyorum ama meyveyi mutlaka yanında süt ile ye.. Şekeri yavaş yükseltiyor.. Bir de ben diyabetik reçel aldım..tatlıya çok düşkünüm.. Aman olur nolmaz diye onu da süt ile yiyorum ve en fazla 1 tatlı kaşığı yiyorum 2-3 günde bir...
Çok şükür şekerim iyi gidiyor insülin dozlarımı düşürüyorlar ..cumartesiden beri 2 kez ünitelerimiz azaldı.. İnşallah hepimiz Sağlıkla kavuşuruz kuzulara....
Tatlım geçmiş olsun, İnşallah bebeğin en az36. haftaya kadar sabreder, sende daha rahat geçirirsin son zamanlarını çok dikkat et...bugun tekrar hastanee gittim nst bağlandı sancım çıkmadı ancak karnımdaki sertleşme ara ara oluyor dr progesteron iğnesine baslattı bugun oldum inş. bebeğim 2 ay daha sabreder annesini üzmez...rahmim darmış bebek içerde dönemiyor kasılma o yüzdende olabilirmiş dr öyle dedi şuanda zaten ters duruyor bası asağıda değil beni merak edip mesaj atan destek olanlara teesekkür ederim bizde durumlar böyle kızlar haftaya tekrar kontrole gidicem sancın çoğalırsa gel dedi inş. çoğalmaz
sağol iyiyizz biz oğluşumuzla bizde 29 haftalık olduk, bir an önce günlerimizin gelmesini bekliyoruz :)merhba nisan anneleri nasılsınız ? nasıl gidiyor hamileliğiniz biz 25 haftalık olduk haftaya kontrolümüz var 15 gün öncede 2.düzey ultrasona girdim herşey güzel bir sıkıntı yok dedi doktor bakalım haftaya gittiğimizde neler diyecek doktorumuz...Sizde durumlar nasıl başladınız mı hazırlıklara ??
ayyy evettt biran önce 32 olayım diyorum, sonra izne çıkayım, izne çıktıktan sonrada bebeğimin doğum gününü iple çekeyim, diyorum, birde bugün işe gelirken şeyi hayal ettim, sanki doğurmuş gibi :) ayy diyorum eşime oğluşumuz bir 3-4 yaşına gelseydi, nasıl tatlı olurdu dimi felan....Günaydın
Altta 29 hafta yaziyo yaaaa saka gibi
Hepimize masallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?