2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ben bu sabah güzel bir kahvaltı yaptım. yağsız kaşar peyniri ceviz domates yumurta yeşillik doya doya yedim valla. ekmeği az tükettim yanında da şekersiz çay doydum valla. zaten dahiliyeci ana öünlerini normal şekilde ye dedi karbonhidratsız şekersiz ve yağsız besinler tüket dedi. 2 saat sonra ara öğün ye dedi. 2 saat doldu şimdide ayran ve meyve yiyeceğim. yanındada iki tane şekersiz tarçınlıı elmalı bisküvi. tarçın şekeri dengeliyormuş sanırım. birde kızlar aklınızda bulunsun nar ekşiside şekerin yükselmesini engelliyor. her öğünden sonra yarım çay kaşığı nar ekşisi alıyorum ben. dünde yemekte tavuk döner yedim. benim şekerimin yüksek olmasının nedeni ekmek ve şekerdi. hatta birgün eve geldim kek yapmıştım akşamdan muzlu. bir dilim 2 dilim derken 1 tepsi keki yedim. 1 ekmekle 1 tava mmenemeni yiyordum doymuyordum. şimdi o alışkanlıkları bıraktığım için kilo alımım yavaşladı ve şekerim normale döndü. ama insan çok rahatlamış hissediyor kendini şeker tuz ve ekmeği azaltınca.

özel mesaj atamıyorum mesaj sayım yetmiomuş bende o listede olmak istiyorum amaaaaa :2:ben 27 yaşındayım ve ilk bebeğim nisan 18 de muhtemel doğum tarihi sat 12 temmuz ve oğluşum olacak beni ekleyin ama lütfeeennn :)

kızlar uçağa binebilir raporu matbu bi evrak mıdır bazı arkadaşlarım havayolundan gidip alıyosun doktoruna onaylatıyosun diyolar bilemedim :26:

kuzum ben 4 yıl havayollarında çalıştım,iyi biliyorum.Geçen hafta da rapor alıp uçağa bindim.
28.haftaya kadar raporsuz uçabilirsin.Sana uçağa geçerken kaç haftalıksın derler,28'den az söylersen rapor sormazlar.Senin sözün doğru kabul edilir.
28-32.hafta arası da doktorunun vericeği raporla uçarsın.Raporda doktorun belirtir"şu kadar haftalık gebedir,uçağa binmesinde sakınca yoktur,X-ray cihazlardan geçmesi sakıncalıdır"gibi.32.haftadan sonra da raporlu dahi uçamazsın.

Sana demişler ya havayolundan onaylatılır vs diye.Öyle bişey yok.Senin doktorunun verdiği kağıt yeterli,mümkünse fotokopisini de al,dönüşün de hemense,yine kullanırsın.1 haftalık geçerli o rapor.Yine sorarsın doktoruna geçerlilik süresini.

Ben 26 haftalıkken aldım raporu,o da nolur nolmaz diye aldım ama 26 haftalığım diyince kimse istemedi rapor,göstermedim bile.Hatta göbeğimi görmedi bile hostesler.

ben de abimlerden sepet beşik alıcam,onların bebiş büyüdü,onunla ilk 3 ay odalarında yatırmışlar,salona taşıması da kolay.
Karyolası da hediye geldi,sonra onda yatırırım diyorum.Hatta boşta park yatak da var arkadaşımda,ama onu almıyım artık di mi? Sen ne dersin ?
Alt değiştirmeyi de arkadaşım almıştı ikea'dan kendine,aldığım en güzel ürün bu bebek için dedi.Hem derli toplu bütün banyo vs malzemeleri onda duruyo.Bana da yenisini hediye etti sağolsun.Bizim kız bereketli maşallah.

kızlar merhaba,

birçoğunuz kadar aktif olmasam da fırsat buldukça ben de yazmaya çalışıyorum size. bu ara canım inanılmaz sıkkın. 1 ay sonra doğumunu beklediğimiz yeğenime rutin kontrolünde hidrosefali (beyinde su birikmesi) teşhisi konuldu. doğmadan tam olarak bizi neyin beklediğini bilemiyoruz. ailecek zorlu bir süreçten geçeceğimiz kesin. yine buna da şükürler olsun, kanama yokmuş. Allah dermansız dert vermesin kimseye.

iş yerinde de problemler var. saçma sapan basit insanlarla uğraşmaktan çok sıkıldım. işler deseniz tatmin etmiyor beni. ama elim kolum bağlı en azından doğum iznim bitene kadar.
son 1 haftam berbat geçiyor, dua ediyorum herşeyin temize ulaşması için Rabbimin hepimize iç ferahlığı vermesi için. hiç birşey yapmak gelmiyor içimden. oğlum da 1 haftadır çok fazla hareket ediyor, büyüdü de alanı daraldı o yüzden mi yoksa benim sıkıntım stresim yüzünden mi bilmiyorum ama endişe ediyorum. kontrolüm de ay sonunda.

dualarım hepimizin bebekleri için...

bende sekerımı öğrenmeden once öyle cok yıyordum kı kolıyle çikolata kek almıştık her gun aksam ve gece uyanıp yıyordum cok acıkıyordum 6.gunum bugun diyette haftanın ıkı veya uc gunu olc dedı dr bana ama sabahları açlık hep yüksek çıkıyor dıgerlerıde böyle çıkarsa ınsulune baslıcaz
cok korkuyorum ondanda yaa

Günaydıın herkese,

Ya kızlar,benim en zorlandığım şey ilk 3 ayda uyku problemiydi,sürekli uykum vardı,çalışırken çok zor oldu.4,5,6.ay yoktu.Şimdi 7.aya yaklaşırken geri geldi.
İlk 3 ayki sıkıntılar,son 3 ay da tekrar mı geliyo acep? :26:
Dün de yürürken çok zorlandım,belimin alt kısmı özellikle,çok ağrıdı.Leğen kemiğimiz genişliyomuş ya bebeği taşımak için,sanki bu hafta hızla genişliyo.Karnım da çoğu zaman sert.

İzne çıksam diye 4 gözle bakıyorum.Bir yandan dayaniyim diyorum,geç çıkıyım ama daha şimdiden zorlanıyorum.Bir de taşınma işi var,tadilat bitsin de ev yerleşsin,biran evvel bebişin odası hazırlansın diye bekliyorum..Çok iş de yapamıycam zaten.
Bir bitse şu işler sağlıkla,hayırlısıyla :18:

sağol canım Anadolu Jet'in sitesinde 28den 35.haftanın sonuna kadar raporla diyo, sen 32 diyince korkmuştum çünkü zaten analık iznine 32nin sonunda ayrılıyoruz ya uçağa almazlarsa dedim ki zaten Batmandada sanmıyorum ki kontrol etsinler

Canım çok üzüldüm,inşallah yeğenine yanlış teşhis falan konmuştur,başka doktora da götürsünler bence.Hayırlı haber alırsınız inşallah ailece.
Karnının sertleşmesi stresten de olur,dikkat et,üzülme lüksümüz de yok ki,hemen bebekler etkileniyo.Az kaldı dayan

ya uyuyorum da hala,28-36 diycektim 32 değil canım ya kusura bakma

Anadolu jet 28-36 aynı yani.35 değil.

kizlar hala hastanedeyiz. Bugün e kadar cok daha iyi idik ama bugun bir tuhafiz.az onceden beri akintim var.bakacaklar suyumu die..off korkuyorum. .bacagima dogru vuran agrim da var...sekerim insilun ile duzelttiler.ama bebegim daha cok kücük. mevlam korusun onu

en azından 32. haftaya kadar dursun bebiş inşallah öyle olur kilosuda toparlanmış olur

Canım korkma lütfen akıntı olayı hepimizde oluyor inşallah suyu değildir içini ferah tut ez azından emin ellerdesin Allah'ın izniyle bişey olmaz inşallah.Dualarımız seninle..

aklımız sende,inşallah güzel haberler verirsin,suyun değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…