- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Eşime baby shower ne biliyo musun diye sordum duş jelimi dedi
Kızlar aranızda baby shover partisi yapmayı düşünen ya da isteyen yok mu ?
bence götür, ama extra yatak(seyehat yatağını) götürme. o da yer kaplıyor çunkü. bir seçenekte eğer bebek arabası alırsan portbebeli onlada idare edebilirsin. benim ilk aylarda içinde uyudu(seyehatlerde- 40 ucurmada 1 ay altınolukta kalmıştık-vs)bebeğim, çok rahat ettim evin içinde sağa sola yanına da alabiliyorsun. mobil yatak.
Sorma zaman gecmek bilmiyor hala sira bekliyorum guya ozel
sabrimrim kalmadi
Beklerken bi kadinin cigliklarini duydum suan cok korkutucuydu muayeneye gelmis ama sanirim dogumu basladi sancilari cok siddetli
Naaaappppcaaazzzz yaaaaaa
Eşime baby shower ne biliyo musun diye sordum duş jelimi dedi
Ya evet biz yaptık mı öyle oluyor gibi hissediyor insan kendini biraz, garipseyebilirler gibi bizim toplum, ama benim çok hoşuma gidiyor... Herkes var evin içi süslü sevdiklerin etrafında sohbet, pastalar, tuzlular, fotoğraf çekimleri... Çok hoşuma gidiyor.... Ama hediye getirmesinler yeterki ortam hoş olsun.... Ama bnde yapamayacağımm çünkü çevrede yapacak sevdiklerim yok, kayınvalidede ya da annemde de yapamam bir sürü şey söylerler o yüzden hiç teklif etmem :)yok ya bizim kültürde bana gereksiz geliyor resmen bana hediye getir partisi ne bileyim zaten doğum sonrası herkes hediyesiyle geliyor bana mantıklı gelmiyor
Canım annenin yakın arkadaşlarının ayarladığı organize anneye doğum öncesi morel için, anneyi mutlu edecek hediyelerde alıyorlar... Bunun gibi bişe....canım o parti nasıl bişey oluyo ?:26:
Hahhaha:))))))) haklı ama :))Eşime baby shower ne biliyo musun diye sordum duş jelimi dedi
Yaaa, ben istiyorum. Ama aslinda onu arkadaslar organize eder, maksat da bebegin eksiklerini tamamlamaktir. Bunun icin de anne bir bebek magazasina listesini birakir. İsteyen magazadan ya da magazanin sitesinden listeyi gorup oradan butcesine uyani alip partiye katilir. Ama Turkiyede boyle olmuyo tabii, bana cok yuk olsun istemiyorum ama arkadaslarla toplasip dogumdan once parti yapma fikri hosuma gidio. Hediye de getirmesin kimse, maksat toplasalim eglenelim, hatirasi olsun. Yapcam galiba, niyetim var. Arastirdim bile neleri alcam ne kadar masrafim olcak filan
Seyehat yatağı felan ne oluyor ben hiç bilmiorum bu konuda da bilgisizim hem ilk bebek hem çevremde doğumla ya da bebek ile ilgili konuşacağım kimse yok, gezip bakacağım dükkan ya da bebek mağazasıda yok... Bebek arabası daha almadım potbebeli dediğin nasıl oluyor ayyy çok bilgisizimmmm :26:
bu park yatakların içinde bebeğin rahat rahat uyuyacağı sunger-silikon vs. yatak bulunmaz. onu extra alırsın. neredeyse katlandığında (35x35x80 cm boyutunda) park yatak kadar rulo seyehat yatağını taşımak zorunda kalıyosun. cok pahalı değil zaten annene gidiyorsan 60-70 liralık yatağı alıp orta bırakırsın demek istedim. kendin içinse bir tane daha alıp evde kullanırsın. portbebeli arabalara netten bak travel setlerde satılıyor pahalı biraz (bizimki akrabadan gelmişti) bir de kısa sureli kullanılıyor. ama ilk 6 ay evde çok işime yaradı.
Eşime parti yapacağım falan desem...
Kız gelmeden panpiş yetiştireceksin der
Ya evet biz yaptık mı öyle oluyor gibi hissediyor insan kendini biraz, garipseyebilirler gibi bizim toplum, ama benim çok hoşuma gidiyor... Herkes var evin içi süslü sevdiklerin etrafında sohbet, pastalar, tuzlular, fotoğraf çekimleri... Çok hoşuma gidiyor.... Ama hediye getirmesinler yeterki ortam hoş olsun.... Ama bnde yapamayacağımm çünkü çevrede yapacak sevdiklerim yok, kayınvalidede ya da annemde de yapamam bir sürü şey söylerler o yüzden hiç teklif etmem :)
Canım annenin yakın arkadaşlarının ayarladığı organize anneye doğum öncesi morel için, anneyi mutlu edecek hediyelerde alıyorlar... Bunun gibi bişe....
Hahhaha:))))))) haklı ama :))
Yap yap ne güzel anı kalır hediye felan önemli değil.... Güzelce süsleme yap... Sonra foto yükle hazırlıklardan haberdar et.. Ne güzel olur :)
şekeri olup diyet yapan arkadaşlar sizde de baş dönmesi oluyor mu? ben doymuyorum yakan şekerim sürekli düşüyor bence çünkü tansiyon normal çıkıyor. açlık kan şekerim 70 falan benim. diyet beni doyurmuyor. 70 de çok az değil mi kan şekeri için. pekmez ve bal benim kurtarıcımdı çünkü anemi var bende. ikisi olmayınca sanki hiçbir şey yemiyormuşum gibi. sizde de aynı şey oluyor mu siz doyabiliyor musunuz?
Selam nisan ayının en güzel anneleri ve mis kokulu melekleri..
Cumadan beri gelemedim buraya umarım herkes iyidir..
filologum sen nasılsın? inşallah sende bebişinde iyisinizdir..
sayfaları tek tek okuyamadım çok birikmiş..
bizde dün şeker yüklemesi için hastaneye gittik ve gitmişken şikayetlerimizi anlattık..
meğer bizim yaramaz doğum pozisyonu almış o yüzden o kadar ağrım sancım varmış..
önce ilk kanımızı verdik..
daha sonra usg ye girdik bebişe ve açıklık olup olmadığına baktılar..
bebişimiz çok iyiymiş sağlığında falanda bi sıkıntı yokmuş..
980 gr 35 cm olmuş sıpamız..
sonra nst ye bağlandık çok şükür ordada sancı falan çıkmadı..
2.kanımızı verdik ve ayrıldık hastaneden..
öğleden sonra sonuçlara baktım sınır 140 ya benimki 141 çıkmış..
sizce tekrar isterler mi kızlar?
Kizlar hastanedeyim doktorumu bekliyorum 3 tane dogumu varmis 2-3 saat gecikecekmis cafesine indim bi guzel yemek yedim sistim ustune cay ustune su simdi beni tarttiginda kesin 1 kilo fazla cikacagimakil edemedim ama 2 saatte ac bekleyemezdim yani ( neyse dua edin bize 1 aydir gormuyordum kuzumu cok ozlemisim cok heyecanliyim dokunsalar agliciimmm 😢😢
İnsaallah hersey yolunda gider
şekeri olup diyet yapan arkadaşlar sizde de baş dönmesi oluyor mu? ben doymuyorum yakan şekerim sürekli düşüyor bence çünkü tansiyon normal çıkıyor. açlık kan şekerim 70 falan benim. diyet beni doyurmuyor. 70 de çok az değil mi kan şekeri için. pekmez ve bal benim kurtarıcımdı çünkü anemi var bende. ikisi olmayınca sanki hiçbir şey yemiyormuşum gibi. sizde de aynı şey oluyor mu siz doyabiliyor musunuz?
bende 5 gundur dıyetteyım açlık sekerım hep yüksek cıkıyorr 101-112 arası degısıyor bıde her yemekten once olcuyorum oda 90-110 arası çıkıyor genelde dr 75-120arasında olacak oda yazmış kâğıda ama benımde bas dönmem oluyor tatlıya hıc daynaamazdım cunkı
yok zaten gözüm yer de yaparsam davet ettiğim arkadaşlara özellikle söylicem, hediye falan almayın diye zaten hepsi yakın arkadaş, hediye almak isteyen kızımı görmeye gelirken getirsin hediyesini
eeeeeee, sen yapmayı düşünmüyo musun?:44:
Ben eşimin doğuma girip-giremeyeceğini doktoruma henüz sormadım. Hastanenin herhangi bir kuralı yoksa eşimin seçme şansı yok. Ben genel olarak mantıklı&anlayışlıyımdır ama konu doğum ise hiç kusura bakmasın korkuyorum vs. deme hakkı yok. Yaparken korkmuyor da doğarken destek olmaya gelince mi korkmaya başlıyorHiç kapris çekemem, o doğuma girilecek
Çok güzel canım, alırsan güle güle kullan:107:
Maşallah prensesine, tosun olmuşŞeker sorunun da yok hayırlı olsun gülüm. Arada yaz, çok ara verme
Güzel haberler alırsın inşallah canım. 4 haftanın ardından gerçekten çok heyecanlı oluyor kontroller, inşallah kuzun sana güzel pozlar vermiştir:107:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?