2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlar aranızda baby shover partisi yapmayı düşünen ya da isteyen yok mu ?

Yaaa, ben istiyorum. Ama aslinda onu arkadaslar organize eder, maksat da bebegin eksiklerini tamamlamaktir. Bunun icin de anne bir bebek magazasina listesini birakir. İsteyen magazadan ya da magazanin sitesinden listeyi gorup oradan butcesine uyani alip partiye katilir. Ama Turkiyede boyle olmuyo tabii, bana cok yuk olsun istemiyorum ama arkadaslarla toplasip dogumdan once parti yapma fikri hosuma gidio. Hediye de getirmesin kimse, maksat toplasalim eglenelim, hatirasi olsun. Yapcam galiba, niyetim var. Arastirdim bile neleri alcam ne kadar masrafim olcak filan

Seyehat yatağı felan ne oluyor ben hiç bilmiorum bu konuda da bilgisizim hem ilk bebek hem çevremde doğumla ya da bebek ile ilgili konuşacağım kimse yok, gezip bakacağım dükkan ya da bebek mağazasıda yok... Bebek arabası daha almadım potbebeli dediğin nasıl oluyor ayyy çok bilgisizimmmm :26:

Sorma zaman gecmek bilmiyor hala sira bekliyorum guya ozel
sabrimrim kalmadi
Beklerken bi kadinin cigliklarini duydum suan cok korkutucuydu muayeneye gelmis ama sanirim dogumu basladi sancilari cok siddetli
Naaaappppcaaazzzz yaaaaaa

evet cnm ya napcaz? ben zaten bi dişçideki sesleri duymak istemem bi de doğumhanedekileri...
bugün okulda bi bayan da beni gördü Allah kurtarsın dedi. hamilelere de böyle söylendiğini duydum ama mahkuma hitap eder gibi geldi ne bileyim:) ben hangi yöntemle olursa olsun Allah ım kolay olsun diye dua ediyorum.

yok ya bizim kültürde bana gereksiz geliyor resmen bana hediye getir partisi ne bileyim zaten doğum sonrası herkes hediyesiyle geliyor bana mantıklı gelmiyor
Ya evet biz yaptık mı öyle oluyor gibi hissediyor insan kendini biraz, garipseyebilirler gibi bizim toplum, ama benim çok hoşuma gidiyor... Herkes var evin içi süslü sevdiklerin etrafında sohbet, pastalar, tuzlular, fotoğraf çekimleri... Çok hoşuma gidiyor.... Ama hediye getirmesinler yeterki ortam hoş olsun.... Ama bnde yapamayacağımm çünkü çevrede yapacak sevdiklerim yok, kayınvalidede ya da annemde de yapamam bir sürü şey söylerler o yüzden hiç teklif etmem :)
canım o parti nasıl bişey oluyo ?:26:
Canım annenin yakın arkadaşlarının ayarladığı organize anneye doğum öncesi morel için, anneyi mutlu edecek hediyelerde alıyorlar... Bunun gibi bişe....
Eşime baby shower ne biliyo musun diye sordum duş jelimi dedi
Hahhaha:))))))) haklı ama :))

Yap yap ne güzel anı kalır hediye felan önemli değil.... Güzelce süsleme yap... Sonra foto yükle hazırlıklardan haberdar et.. Ne güzel olur :)

şekeri olup diyet yapan arkadaşlar sizde de baş dönmesi oluyor mu? ben doymuyorum ya kan şekerim sürekli düşüyor bence çünkü tansiyon normal çıkıyor. açlık kan şekerim 70 falan benim. diyet beni doyurmuyor. 70 de çok az değil mi kan şekeri için. pekmez ve bal benim kurtarıcımdı çünkü anemi var bende. ikisi olmayınca sanki hiçbir şey yemiyormuşum gibi. sizde de aynı şey oluyor mu siz doyabiliyor musunuz?

bu park yatakların içinde bebeğin rahat rahat uyuyacağı sunger-silikon vs. yatak bulunmaz. onu extra alırsın. neredeyse katlandığında (35x35x80 cm boyutunda) park yatak kadar rulo seyehat yatağını taşımak zorunda kalıyosun. cok pahalı değil zaten annene gidiyorsan 60-70 liralık yatağı alıp orta bırakırsın demek istedim. kendin içinse bir tane daha alıp evde kullanırsın. portbebeli arabalara netten bak travel setlerde satılıyor pahalı biraz (bizimki akrabadan gelmişti) bir de kısa sureli kullanılıyor. ama ilk 6 ay evde çok işime yaradı.

Park yatağını aldım, satan kişi bu iyisi dedi onu aldım ama katlanmıyor benimki 70 liraya almıştım. Hımmm şu travel sistem arabalar onları merak ediyorum zaten, memlekete gittimde mağazalardan araştıracam, biraz bakayım ona göre karar veririm. Teşekkür ederim...

yok zaten gözüm yer de yaparsam davet ettiğim arkadaşlara özellikle söylicem, hediye falan almayın diye zaten hepsi yakın arkadaş, hediye almak isteyen kızımı görmeye gelirken getirsin hediyesini
eeeeeee, sen yapmayı düşünmüyo musun?:44:

bende 5 gundur dıyetteyım açlık sekerım hep yüksek cıkıyorr 101-112 arası degısıyor bıde her yemekten once olcuyorum oda 90-110 arası çıkıyor genelde dr 75-120arasında olacak oda yazmış kâğıda ama benımde bas dönmem oluyor tatlıya hıc daynaamazdım cunkı

Ben eşimin doğuma girip-giremeyeceğini doktoruma henüz sormadım. Hastanenin herhangi bir kuralı yoksa eşimin seçme şansı yok. Ben genel olarak mantıklı&anlayışlıyımdır ama konu doğum ise hiç kusura bakmasın korkuyorum vs. deme hakkı yok. Yaparken korkmuyor da doğarken destek olmaya gelince mi korkmaya başlıyor Hiç kapris çekemem, o doğuma girilecek

Çok güzel canım, alırsan güle güle kullan:107:

Maşallah prensesine, tosun olmuş Şeker sorunun da yok hayırlı olsun gülüm. Arada yaz, çok ara verme

Güzel haberler alırsın inşallah canım. 4 haftanın ardından gerçekten çok heyecanlı oluyor kontroller, inşallah kuzun sana güzel pozlar vermiştir:107:

Ben de doyamiyorum canim eger dyayim dersem sekerim cikiyor o cikis daha inmiyo.
Cok sıkıcı bisey bu seker

İlk 3 gün zorlar arkadaşlar, sonra vücudunuz alışır. Diyetinizdeki protein miktarını arttırın doymuyorsanız. Diyetinize hiçbir zararı yok, uzun süre tokluk hissi verir. Önceden kullanmadıysanız, ekmek yerine yulaf kepeğini öneririm. Migroslarda bulabilirsiniz. Onunla yapacağız bir omlet sizi günün yarısı çok rahat götürür; hem günlük karbohidrat ihtiyacınızı karşılar hem tokluk verir hem de kabızlığı engeller

Wala ben istiyorum da yapamam ama evimin bulunduğu yerde sevdiğim kafa dengi olan arklarım yok, memlekete gittiğimde de kayınvalidemde ya da annemde yapmam, hem zahmet vermek istemem hem burun kıvırırlarsa zoruma gider diye

Evet kuzum tosun olmus maşallah hem bize hem sizlere
Valla bu hafta inanılmaz yoğun geçti ama perşembeden itibaren evimde olcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…