2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

yanlış teşhis değil ne yazık ki, 3 dr gördü. bunlardan biri de bu işin duayeni sayılan Memed Özek. düşünmemeye çalışıyorum ama elde değil işte. evimden başka hiç bi yerde huzur yok

benimde haftaya tekrar 100gr yükleme yaptıracak dahiliyeci. diyet işe yaramış mı ona bakacak 100 gr hala yüksek çıkarsa insülüne başlarız dedi. nar ekşisi denesene. yemeklerden sonra yarım çay kaşığı al. birde bol bol su iç. su kandaki şekeri azaltıyormuş. yemek yedikten sonra 10-15 dakika koridorda yürüyorum evde.

yanlış teşhis değil ne yazık ki, 3 dr gördü. bunlardan biri de bu işin duayeni sayılan Memed Özek. düşünmemeye çalışıyorum ama elde değil işte. evimden başka hiç bi yerde huzur yok

Öyle yapmaya çalış bence de,üzüntümüzü ertelemek zorundayız,duyarsız değiliz ama,karnımızdaki anlamıyo ki niye üzüldüğümüzü,sinirlendiğimizi,minicik daha,inşallah düzelir,sağlığı bol olsun kuzunun

hz. yunusun duasını oku sürekli canım. rabbim bebeğini korusun. inşallah herşey güzel olacak. moralini yüksek tutki bebeğinde hayata tutunma gücü bulsun kendinde dediğim gibi sürekli hz. yunusun duasını oku. Allah zorda kalanların kurtarıcısıdır.

benim 50lik pazartesiydi yüksek çıktı 100lük yarın, 3 gün koydular arasına

günaydın kızlarrrrrr herkesler iyidir inşallaaah. 30 lu haftaları gördüm, çıldırıciiiiimmmm büyüyoruz yaaa
Avare canım oğluşun çok tatlı maşallaahhh :)
sinemmm canım nihayet yazabildin. merak ettik seni, arada ses ver bizi ihmal etme

valla süpersin. benim eşim doktor, ama bana söylediği en başından beri "kadındoğumcu olsam da doğumuna girmem". en son normal olursa girmeyecek, sezeryan olursa girerim dedi
Wala ben istiyorum da yapamam ama evimin bulunduğu yerde sevdiğim kafa dengi olan arklarım yok, memlekete gittiğimde de kayınvalidemde ya da annemde yapmam, hem zahmet vermek istemem hem burun kıvırırlarsa zoruma gider diye
anladım, bakalım canım ben de heves ediyorum ama belki ağırlaşırım, uğraşmak istemem. hayırlısı bakalım.
canım geçmiş olsun. bilmiyodum senin de kasılmaların olduğunu. inşallah meleğin sabreder, son zamanlarını da sağlıkla atlatırsın canım
Günaydın...:107: Sabaha kadar başrolünde oynamadığım aksiyon-macera filmi kalmadı, sizlerin de geceleri böyle renkli mi?
ben varım ben varımmmmmm bu gece kardeşimi ay'a tatile götürüyorum ordan dünyayı seyrettik, dönünce de annemden dayak yedim
çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. umarım bebeğiniz sağlığına kavuşur. en önemli şey sağlık, onun dışında başka hiç bişey için üzme kendini ve bebeğini

yerin varsa yatağı da al. seyehatlerde kullanırsın.

Şekerinin düzelmesine sevindim canım. İnşallah suyu değildir, ama öyle bile olsa zaten yatak istirahatindesin. Ciğer geliştirici yapılmıştır sanırım. Bebeğin küçük ama güçlü annesi, korkma dua et bol bol.

Ben taviz vermem o konuda gülüm, onun keyfine mi kalmış:107: Ben de "korkuyorum" ben de girmeyeyim o zaman

Rüyan süper yalnız. Annen habersiz gittiniz diye mi kızdı

50likle 100lük arasında 1 gün vardı benim. normalde 50lik yüksek çıkınca karbonhidrat diyeti yaptırtıp öyle ölçülüyormuş 100lük ama heryerde işlerine özen göstermiyorlar.

ben çokta dikkat etmedim açıkçası bu 3 gün içinde, dikkat edicem 100lükte normal çıkacak sonra aynı tas aynı hamam homini gırtlak yicem o şekilde bi verim alamazdım normal rutinimde devam ettim bakalım benim rutinim ne kadar sağlıklı, ha ben meyve aşırı yiyodum onu kıstım

dün acildeydim tansiyonum biraz yüksek çıktı evde ulturasyon kan idrar nst derken çok şükür bişey çıkmadı ama gene idrar yolu enfeksiyonum çıktı duocid 20 tablet kullanmıştım tekrar antibiyotik verdi griptede kullandım antibiyotik ne olucak bilmiyorum şuan tansiyonum normal değerde ama kan şurubu + vitamin + antibiyotik her yerim hap oldu ya

çok geçmiş olsun canım inşallah çoğalmaz...

Allah yardımcınız olsun inşllah...

ben uyku sorunu hiç yaşamamıştım ama son bir haftadır çok uykum geliyo migren vardı bende 2. trimesterda iyiydim şükür ama bu aralar yine başladı ağrılarım bakalım hayırlısıyla tamamlamayı nasip eder Rabbim inşallah...

bende bunlardan almayı düşünüyordum ama geçen bebeği olan bi arkadaşımda gördüm pek kullanışlı olmadığını diğerini daha çok kullandığını söyledi vazgeçtim o yüzden normal anakucağı alıcam..

inşallah suyun değildir Allahım yardımcınız olsun bebeğini ve seni korusun inşallah...

rabbim seni de bebişinide korusun canım dualarımız seninle ..iyi haberlerini bekliyoruz...

GÜNAYDIN KIZLARR
Sorma zaman gecmek bilmiyor hala sira bekliyorum guya ozel
sabrimrim kalmadi
Beklerken bi kadinin cigliklarini duydum suan cok korkutucuydu muayeneye gelmis ama sanirim dogumu basladi sancilari cok siddetli
Naaaappppcaaazzzz yaaaaaa
evet insan çok kötü oluyor yaa o çığlıkları canlı canlı duyunca

ben diyet yapmıyorum ama oturduğum yerde bile başım dönüyor bazen...bende doymuyorum...yiyorum 10 dakika sonra tekrar kazınıyor midem...geçmiş olsun canım tekrar...kansızlık için başka yöntemler denesen...kırmızı et yumurta falan onlarda da demir var

maşşallah annesi

Sorma şekerim sağlam çektim.. Ama. Bu da bir sınav vardır bir hikmeti.. Hepimiz Sağlıkla kavuşalım kuzulara inşallah.. Sen nasılsın canım.. Küçük insan nasıl..
biz iyi gibiyiz. bizim kız 3 gündür tembelleşti...kasılıp duruyoruz...

geçmiş olsun canım...bizim bir yakının bebeğinede öyle söylediler...kadının dualarından mıdır nedir...bebekte hiç bir sorun olmadan doğdu... allah yardımcınız olsun...

canım benim hep atıştırmalık abur cubura alıştırmışsın ya kendini ondan adapte olamıyor vücudun...bak 2 ay kaldı inşallah... ya bu şeker için diyeti bize ilk aylarda yaptırsalardı...9 ay nasıl geçerdi

aklım hep sende...şekerin düzelmiş en azından şekerle ilgili endişen kalmadı...akıntıda inşallah bizdeki gibi bir akıntıdır...güzel haberlerini bekliyoruz...Allah sana da bebeğine de yardımcı olsun...

canım inşallah suyu değildir. ama öyleyse bile, yani bebeğinin gelme vaktiyse bile üzme kendini. artık güçlü bi bebek o, sen de güçlü ol. yaşama şansı çok yüksek, vücudunda bi çok organ makinelerden bağımsız çalışabilecek durumda. solunum cihazı bile çok uzun süre kullanmayabilir. inşallah iyi haberler alalım senden :)
valla annem kardeşimi götürmeme kızdı, tehlikeliymiş güya. ama çok ilginçtir ki ben 4. aydan beri en az haftada bir rüyalarımda annemden dayak yiyorum, hiç de haketmemişim güya, nasıl içlenip ağlıyorum rüyamda hıçkıra hıçkıra. başlarda anneme anlatıyodum ama her hafta her hafta olunca annem üzülmeye başladı, "bilinçaltında senin böyle şeyler mi var, ben seni çok seviyorum. her zaman size sevgi dolu davrandım" filan dedi. baktım üzülüyo, anlatmıyorum ben de ama hep görüyorum halbu ki annem çocukken dövmezdi de bizi, çok şefkatli yumuşak bi annedir kendisi. sokaklarda filan el ele dolaşırız. tanımadığımız insanlar bzi sokakta durdurup sorarlar "ya siz bu dengeyi nasıl tutturdunuz, biz kızımla böyle olamıyoruz" filan diye. anlamadım niye böyle rüyalar görüyorum:44::44:

Merak ettim rüya tabirlerine baktım,anlamı çok güzel dayak yemenin,annene de anlat da sevinsin,bak en çok annen sana destek olucakmış,ne kadar anlamlı aynı rüyayı sürekli görmen,bence şahane bir mesaj;

Kişi, rüyasında kimden dayak yediğini görürse o kişiden büyük destek görecektir. Rüya sahibinin rüyasında dayak yediğini gördüğü kişi, kendisi için gerçek ve kötü gün dostudur. Rüya sahibine en zor zamanlarında sırt verir, destekler, onu korur ve kollar. Rüyada dayak yemek, mutluluk yaşamaya, güce ve kudrete sahip olmaya da tabir edilir. Rüya sahibi ne kadar dayak yerse o oranda mal varlığına sahip olur, gücü de yine aynı oranda çoğalır.

günaydın güzel annişler nasılsınız bakalım özledim sizi bugün acaip uykum var çizim yaparken uyuyuvereceğim

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-30 = 7. Ay
31-34 = 8. Ay
35-38 = 9. Ay
39-40=10 gün tabi tutuluyor canım canı sen suan 6,5 aylık hamişsin 30 bittiğinde 7 bittip 8 aydan gün alıyorsun
teşekkür edrim tattlım valla sende ıstersen benım gıbı yap ben www.armut.com sitesinden teklif verip buldum konuştuk haftaya buluşup detayları konuşacağız
Kızlar aranızda baby shover partisi yapmayı düşünen ya da isteyen yok mu ?

ben senın verdiğin siteden sticker yaptım onlardan sekerler küçük su şişelerine plastik kadehlere yapıştırcam kuzenle kakaolu toplar yapacağız ama bebek doğduktan sonra bız kuzenler teyzelerım ailecek bır arada olacağız öyle hoşgeldın kutlması düşünüyorum

Eşime baby shower ne biliyo musun diye sordum duş jelimi dedi

kız ne güldüm ama hakkaten bılmesem bende öyle zannederım

canım benım bıtanem yenı gördüm kusura bakma cok ama cok geçmiş olsun korkma allahın ızınıyle bırsey olmaz rabbıme sıgın o onu korur melekler hep başucunuzda olsun ıyı düşü ıyı olsun oldumu

canım benım ya ınan hem sana hem burcuya kafayı taktım aklımdasınız korkma su değildir ınsallah ciğer geliştirici iğneyı vurdularmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…