Canım çok üzüldüm,inşallah yeğenine yanlış teşhis falan konmuştur,başka doktora da götürsünler bence.Hayırlı haber alırsınız inşallah ailece.
Karnının sertleşmesi stresten de olur,dikkat et,üzülme lüksümüz de yok ki,hemen bebekler etkileniyo.Az kaldı dayan
bende sekerımı öğrenmeden once öyle cok yıyordum kı kolıyle çikolata kek almıştık her gun aksam ve gece uyanıp yıyordum cok acıkıyordum 6.gunum bugun diyette haftanın ıkı veya uc gunu olc dedı dr bana ama sabahları açlık hep yüksek çıkıyor dıgerlerıde böyle çıkarsa ınsulune baslıcaz
cok korkuyorum ondanda yaa
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/anakucagi-anadizi-besik-ana-kucagi-ana-dizi-98021000
bu ana kucağından alan oldu mu aktardan başka, beğendiğim başka modellerde var ama 6 kilo kapasiteli diyo kaç ay kullanılır ki bunu 1 sene kullanırım
yanlış teşhis değil ne yazık ki, 3 dr gördü. bunlardan biri de bu işin duayeni sayılan Memed Özek. düşünmemeye çalışıyorum ama elde değil işte. evimden başka hiç bi yerde huzur yok
kizlar hala hastanedeyiz. Bugün e kadar cok daha iyi idik ama bugun bir tuhafiz.az onceden beri akintim var.bakacaklar suyumu die..off korkuyorum. .bacagima dogru vuran agrim da var...sekerim insilun ile duzelttiler.ama bebegim daha cok kücük. mevlam korusun onu
benimde haftaya tekrar 100gr yükleme yaptıracak dahiliyeci. diyet işe yaramış mı ona bakacak 100 gr hala yüksek çıkarsa insülüne başlarız dedi. nar ekşisi denesene. yemeklerden sonra yarım çay kaşığı al. birde bol bol su iç. su kandaki şekeri azaltıyormuş. yemek yedikten sonra 10-15 dakika koridorda yürüyorum evde.
Öyle yapmaya çalış bence de,üzüntümüzü ertelemek zorundayız,duyarsız değiliz ama,karnımızdaki anlamıyo ki niye üzüldüğümüzü,sinirlendiğimizi,minicik daha,inşallah düzelir,sağlığı bol olsun kuzunun
valla süpersin. benim eşim doktor, ama bana söylediği en başından beri "kadındoğumcu olsam da doğumuna girmem".Ben eşimin doğuma girip-giremeyeceğini doktoruma henüz sormadım. Hastanenin herhangi bir kuralı yoksa eşimin seçme şansı yok. Ben genel olarak mantıklı&anlayışlıyımdır ama konu doğum ise hiç kusura bakmasın korkuyorum vs. deme hakkı yok. Yaparken korkmuyor da doğarken destek olmaya gelince mi korkmaya başlıyorHiç kapris çekemem, o doğuma girilecek
anladım, bakalım canım ben de heves ediyorum ama belki ağırlaşırım, uğraşmak istemem. hayırlısı bakalım.Wala ben istiyorum da yapamam ama evimin bulunduğu yerde sevdiğim kafa dengi olan arklarım yok, memlekete gittiğimde de kayınvalidemde ya da annemde yapmam, hem zahmet vermek istemem hem burun kıvırırlarsa zoruma gider diye
canım geçmiş olsun. bilmiyodum senin de kasılmaların olduğunu. inşallah meleğin sabreder, son zamanlarını da sağlıkla atlatırsın canımbugun tekrar hastanee gittim nst bağlandı sancım çıkmadı ancak karnımdaki sertleşme ara ara oluyor dr progesteron iğnesine baslattı bugun oldum inş. bebeğim 2 ay daha sabreder annesini üzmez...rahmim darmış bebek içerde dönemiyor kasılma o yüzdende olabilirmiş dr öyle dedi şuanda zaten ters duruyor bası asağıda değil beni merak edip mesaj atan destek olanlara teesekkür ederim bizde durumlar böyle kızlar haftaya tekrar kontrole gidicem sancın çoğalırsa gel dedi inş. çoğalmaz
ben varım ben varımmmmmmGünaydın...:107: Sabaha kadar başrolünde oynamadığım aksiyon-macera filmi kalmadı, sizlerin de geceleri böyle renkli mi?
çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. umarım bebeğiniz sağlığına kavuşur. en önemli şey sağlık, onun dışında başka hiç bişey için üzme kendini ve bebeğinikızlar merhaba,
birçoğunuz kadar aktif olmasam da fırsat buldukça ben de yazmaya çalışıyorum size. bu ara canım inanılmaz sıkkın. 1 ay sonra doğumunu beklediğimiz yeğenime rutin kontrolünde hidrosefali (beyinde su birikmesi) teşhisi konuldu. doğmadan tam olarak bizi neyin beklediğini bilemiyoruz. ailecek zorlu bir süreçten geçeceğimiz kesin. yine buna da şükürler olsun, kanama yokmuş. Allah dermansız dert vermesin kimseye.
iş yerinde de problemler var. saçma sapan basit insanlarla uğraşmaktan çok sıkıldım. işler deseniz tatmin etmiyor beni. ama elim kolum bağlı en azından doğum iznim bitene kadar.
son 1 haftam berbat geçiyor, dua ediyorum herşeyin temize ulaşması için Rabbimin hepimize iç ferahlığı vermesi için. hiç birşey yapmak gelmiyor içimden. oğlum da 1 haftadır çok fazla hareket ediyor, büyüdü de alanı daraldı o yüzden mi yoksa benim sıkıntım stresim yüzünden mi bilmiyorum ama endişe ediyorum. kontrolüm de ay sonunda.
dualarım hepimizin bebekleri için...
kuzum ben 4 yıl havayollarında çalıştım,iyi biliyorum.Geçen hafta da rapor alıp uçağa bindim.
28.haftaya kadar raporsuz uçabilirsin.Sana uçağa geçerken kaç haftalıksın derler,28'den az söylersen rapor sormazlar.Senin sözün doğru kabul edilir.
28-32.hafta arası da doktorunun vericeği raporla uçarsın.Raporda doktorun belirtir"şu kadar haftalık gebedir,uçağa binmesinde sakınca yoktur,X-ray cihazlardan geçmesi sakıncalıdır"gibi.32.haftadan sonra da raporlu dahi uçamazsın.
Sana demişler ya havayolundan onaylatılır vs diye.Öyle bişey yok.Senin doktorunun verdiği kağıt yeterli,mümkünse fotokopisini de al,dönüşün de hemense,yine kullanırsın.1 haftalık geçerli o rapor.Yine sorarsın doktoruna geçerlilik süresini.
Ben 26 haftalıkken aldım raporu,o da nolur nolmaz diye aldım ama 26 haftalığım diyince kimse istemedi rapor,göstermedim bile.Hatta göbeğimi görmedi bile hostesler.
ben de abimlerden sepet beşik alıcam,onların bebiş büyüdü,onunla ilk 3 ay odalarında yatırmışlar,salona taşıması da kolay.
Karyolası da hediye geldi,sonra onda yatırırım diyorum.Hatta boşta park yatak da var arkadaşımda,ama onu almıyım artık di mi? Sen ne dersin ?
Alt değiştirmeyi de arkadaşım almıştı ikea'dan kendine,aldığım en güzel ürün bu bebek için dedi.Hem derli toplu bütün banyo vs malzemeleri onda duruyo.Bana da yenisini hediye etti sağolsun.Bizim kız bereketli maşallah.
kizlar hala hastanedeyiz. Bugün e kadar cok daha iyi idik ama bugun bir tuhafiz.az onceden beri akintim var.bakacaklar suyumu die..off korkuyorum. .bacagima dogru vuran agrim da var...sekerim insilun ile duzelttiler.ama bebegim daha cok kücük. mevlam korusun onu
valla süpersin. benim eşim doktor, ama bana söylediği en başından beri "kadındoğumcu olsam da doğumuna girmem".en son normal olursa girmeyecek, sezeryan olursa girerim dedi
ben varım ben varımmmmmmbu gece kardeşimi ay'a tatile götürüyorum ordan dünyayı seyrettik, dönünce de annemden dayak yedim
benim 50lik pazartesiydi yüksek çıktı 100lük yarın, 3 gün koydular arasına
50likle 100lük arasında 1 gün vardı benim. normalde 50lik yüksek çıkınca karbonhidrat diyeti yaptırtıp öyle ölçülüyormuş 100lük ama heryerde işlerine özen göstermiyorlar.
bugun tekrar hastanee gittim nst bağlandı sancım çıkmadı ancak karnımdaki sertleşme ara ara oluyor dr progesteron iğnesine baslattı bugun oldum inş. bebeğim 2 ay daha sabreder annesini üzmez...rahmim darmış bebek içerde dönemiyor kasılma o yüzdende olabilirmiş dr öyle dedi şuanda zaten ters duruyor bası asağıda değil beni merak edip mesaj atan destek olanlara teesekkür ederim bizde durumlar böyle kızlar haftaya tekrar kontrole gidicem sancın çoğalırsa gel dedi inş. çoğalmaz
kızlar merhaba,
birçoğunuz kadar aktif olmasam da fırsat buldukça ben de yazmaya çalışıyorum size. bu ara canım inanılmaz sıkkın. 1 ay sonra doğumunu beklediğimiz yeğenime rutin kontrolünde hidrosefali (beyinde su birikmesi) teşhisi konuldu. doğmadan tam olarak bizi neyin beklediğini bilemiyoruz. ailecek zorlu bir süreçten geçeceğimiz kesin. yine buna da şükürler olsun, kanama yokmuş. Allah dermansız dert vermesin kimseye.
iş yerinde de problemler var. saçma sapan basit insanlarla uğraşmaktan çok sıkıldım. işler deseniz tatmin etmiyor beni. ama elim kolum bağlı en azından doğum iznim bitene kadar.
son 1 haftam berbat geçiyor, dua ediyorum herşeyin temize ulaşması için Rabbimin hepimize iç ferahlığı vermesi için. hiç birşey yapmak gelmiyor içimden. oğlum da 1 haftadır çok fazla hareket ediyor, büyüdü de alanı daraldı o yüzden mi yoksa benim sıkıntım stresim yüzünden mi bilmiyorum ama endişe ediyorum. kontrolüm de ay sonunda.
dualarım hepimizin bebekleri için...
Günaydıın herkese,
Ya kızlar,benim en zorlandığım şey ilk 3 ayda uyku problemiydi,sürekli uykum vardı,çalışırken çok zor oldu.4,5,6.ay yoktu.Şimdi 7.aya yaklaşırken geri geldi.
İlk 3 ayki sıkıntılar,son 3 ay da tekrar mı geliyo acep? :26:
Dün de yürürken çok zorlandım,belimin alt kısmı özellikle,çok ağrıdı.Leğen kemiğimiz genişliyomuş ya bebeği taşımak için,sanki bu hafta hızla genişliyo.Karnım da çoğu zaman sert.
İzne çıksam diye 4 gözle bakıyorum.Bir yandan dayaniyim diyorum,geç çıkıyım ama daha şimdiden zorlanıyorum.Bir de taşınma işi var,tadilat bitsin de ev yerleşsin,biran evvel bebişin odası hazırlansın diye bekliyorum..Çok iş de yapamıycam zaten.
Bir bitse şu işler sağlıkla,hayırlısıyla :18:
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/anakucagi-anadizi-besik-ana-kucagi-ana-dizi-98021000
bu ana kucağından alan oldu mu aktardan başka, beğendiğim başka modellerde var ama 6 kilo kapasiteli diyo kaç ay kullanılır ki bunu 1 sene kullanırım
evet insan çok kötü oluyor yaa o çığlıkları canlı canlı duyuncaSorma zaman gecmek bilmiyor hala sira bekliyorum guya ozel
sabrimrim kalmadi
Beklerken bi kadinin cigliklarini duydum suan cok korkutucuydu muayeneye gelmis ama sanirim dogumu basladi sancilari cok siddetli
Naaaappppcaaazzzz yaaaaaa
ben diyet yapmıyorum ama oturduğum yerde bile başım dönüyor bazen...bende doymuyorum...yiyorum 10 dakika sonra tekrar kazınıyor midem...geçmiş olsun canım tekrar...kansızlık için başka yöntemler denesen...kırmızı et yumurta falan onlarda da demir varşekeri olup diyet yapan arkadaşlar sizde de baş dönmesi oluyor mu? ben doymuyorum yakan şekerim sürekli düşüyor bence çünkü tansiyon normal çıkıyor. açlık kan şekerim 70 falan benim. diyet beni doyurmuyor. 70 de çok az değil mi kan şekeri için. pekmez ve bal benim kurtarıcımdı çünkü anemi var bende. ikisi olmayınca sanki hiçbir şey yemiyormuşum gibi. sizde de aynı şey oluyor mu siz doyabiliyor musunuz?
maşşallah annesimerhba nisan anneleri nasılsınız ? nasıl gidiyor hamileliğiniz biz 25 haftalık olduk haftaya kontrolümüz var 15 gün öncede 2.düzey ultrasona girdim herşey güzel bir sıkıntı yok dedi doktor bakalım haftaya gittiğimizde neler diyecek doktorumuz...Sizde durumlar nasıl başladınız mı hazırlıklara ??
biz iyi gibiyiz. bizim kız 3 gündür tembelleşti...kasılıp duruyoruz...Sorma şekerim sağlam çektim.. Ama. Bu da bir sınav vardır bir hikmeti.. Hepimiz Sağlıkla kavuşalım kuzulara inşallah.. Sen nasılsın canım.. Küçük insan nasıl..
geçmiş olsun canım...bizim bir yakının bebeğinede öyle söylediler...kadının dualarından mıdır nedir...bebekte hiç bir sorun olmadan doğdu... allah yardımcınız olsun...birçoğunuz kadar aktif olmasam da fırsat buldukça ben de yazmaya çalışıyorum size. bu ara canım inanılmaz sıkkın. 1 ay sonra doğumunu beklediğimiz yeğenime rutin kontrolünde hidrosefali (beyinde su birikmesi) teşhisi konuldu.
canım benim hep atıştırmalık abur cubura alıştırmışsın ya kendini ondan adapte olamıyor vücudun...bak 2 ay kaldı inşallah... ya bu şeker için diyeti bize ilk aylarda yaptırsalardı...9 ay nasıl geçerdibende sekerımı öğrenmeden once öyle cok yıyordum kı kolıyle çikolata kek almıştık her gun aksam ve gece uyanıp yıyordum cok acıkıyordum 6.gunum bugun diyette haftanın ıkı veya uc gunu olc dedı dr bana ama sabahları açlık hep yüksek çıkıyor dıgerlerıde böyle çıkarsa ınsulune baslıcaz
cok korkuyorum ondanda yaa
aklım hep sende...şekerin düzelmiş en azından şekerle ilgili endişen kalmadı...akıntıda inşallah bizdeki gibi bir akıntıdır...güzel haberlerini bekliyoruz...Allah sana da bebeğine de yardımcı olsun...kizlar hala hastanedeyiz. Bugün e kadar cok daha iyi idik ama bugun bir tuhafiz.az onceden beri akintim var.bakacaklar suyumu die..off korkuyorum. .bacagima dogru vuran agrim da var...sekerim insilun ile duzelttiler.ama bebegim daha cok kücük. mevlam korusun onu
valla annem kardeşimi götürmeme kızdı, tehlikeliymiş güya. ama çok ilginçtir ki ben 4. aydan beri en az haftada bir rüyalarımda annemden dayak yiyorum, hiç de haketmemişim güya, nasıl içlenip ağlıyorum rüyamda hıçkıra hıçkıra. başlarda anneme anlatıyodum ama her hafta her hafta olunca annem üzülmeye başladı, "bilinçaltında senin böyle şeyler mi var, ben seni çok seviyorum. her zaman size sevgi dolu davrandım" filan dedi. baktım üzülüyo, anlatmıyorum ben de ama hep görüyorumŞekerinin düzelmesine sevindim canım. İnşallah suyu değildir, ama öyle bile olsa zaten yatak istirahatindesin. Ciğer geliştirici yapılmıştır sanırım. Bebeğin küçük ama güçlü annesi, korkma dua et bol bol.
Ben taviz vermem o konuda gülüm, onun keyfine mi kalmış:107: Ben de "korkuyorum" ben de girmeyeyim o zaman
Rüyan süper yalnız. Annen habersiz gittiniz diye mi kızdı
canım inşallah suyu değildir. ama öyleyse bile, yani bebeğinin gelme vaktiyse bile üzme kendini. artık güçlü bi bebek o, sen de güçlü ol. yaşama şansı çok yüksek, vücudunda bi çok organ makinelerden bağımsız çalışabilecek durumda. solunum cihazı bile çok uzun süre kullanmayabilir. inşallah iyi haberler alalım senden :)
valla annem kardeşimi götürmeme kızdı, tehlikeliymiş güya. ama çok ilginçtir ki ben 4. aydan beri en az haftada bir rüyalarımda annemden dayak yiyorum, hiç de haketmemişim güya, nasıl içlenip ağlıyorum rüyamda hıçkıra hıçkıra. başlarda anneme anlatıyodum ama her hafta her hafta olunca annem üzülmeye başladı, "bilinçaltında senin böyle şeyler mi var, ben seni çok seviyorum. her zaman size sevgi dolu davrandım" filan dedi. baktım üzülüyo, anlatmıyorum ben de ama hep görüyorumhalbu ki annem çocukken dövmezdi de bizi, çok şefkatli yumuşak bi annedir kendisi. sokaklarda filan el ele dolaşırız. tanımadığımız insanlar bzi sokakta durdurup sorarlar "ya siz bu dengeyi nasıl tutturdunuz, biz kızımla böyle olamıyoruz" filan diye. anlamadım niye böyle rüyalar görüyorum:44::44:
Selam herkese bugün iş yoğunluğum vardı giremedim,, anca fırsat buldum ama sohbet o kadar ilerlemiş ki.... Nese biraz okudum gibi acele ile
Benim öncesinden beri bir düşüklüğü var, hamilelikte de işte dikkat ediyor doktor her kontrole gittiğimizde.... Şekeri olan arkadaşlar diyet ve hergün düzenli yürüyüş yapıyor... Umarım sende kontrol altına alırsın... Dr sor ne yapman gerekiyorsa yap, Allah korusun olumsuz bişe olmasın
MaşallahhhKeşke bunun renklisini alsaydın ne güzel belirginleşiyor artık bebişlerimiz, kime benzediği üzerine yorumlar yapıyoruz eşlerimizle sevdiklerimizle Ne mutlu bize
Suay bir ara hangi hafta hangi aya denk geldiğini paylaşmıştın onu bir daha paylaşır mısın? Bende 28 haftamın içindeyim ama artık göbüş çok zorluyor.. Her geçen gün artacak sanırsam
ooo Sinemcim nerelerdesin diğer arklarda merak etti seni, sohbetin geçti, ama neseki iyisin olumsuz bişe yok, takip edemesende gir yaz, iyi olduğunu bilelim
Doğum fotocusunuda çok iyiye bulmuşsun, ben bir kaç yere sordum 1000-1500 Lira arası değişiyor... Çok pahalı gelmişti bana, ne yapacaksa o kadar parayı.... Şimdiden hayırlı olsun,,, İlk doğum yapan annelerimizden olacağından bol bol foto isteriz, Kızımızı görmek iyi gelir bizlere...
Kızlar aranızda baby shover partisi yapmayı düşünen ya da isteyen yok mu ?
Eşime baby shower ne biliyo musun diye sordum duş jelimi dedi
bugun tekrar hastanee gittim nst bağlandı sancım çıkmadı ancak karnımdaki sertleşme ara ara oluyor dr progesteron iğnesine baslattı bugun oldum inş. bebeğim 2 ay daha sabreder annesini üzmez...rahmim darmış bebek içerde dönemiyor kasılma o yüzdende olabilirmiş dr öyle dedi şuanda zaten ters duruyor bası asağıda değil beni merak edip mesaj atan destek olanlara teesekkür ederim bizde durumlar böyle kızlar haftaya tekrar kontrole gidicem sancın çoğalırsa gel dedi inş. çoğalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?