Slm bayanlar,
ben aranıza yeni katıldım. Bursada yaşıyorum, 2. oğluma hamileyim. Aranızda en büyüğünüz benim sanırım. 26+4 deyiz. Çarşamba günü Dr kontrolümüz vardı. 1070 kg 36 cm deyiz şu an. Konu şeker sonuçları takip ettiğim kadarıyla. Çok şükür tahlillerde şekerim çıkmadı. Çıkan arkadaşlar çok geçmiş olsun. Allah kolaylık versin herkese, sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inş.Doğum Nisan başları gibi görünüyor.
Slm bayanlar,
ben aranıza yeni katıldım. Bursada yaşıyorum, 2. oğluma hamileyim. Aranızda en büyüğünüz benim sanırım. 26+4 deyiz. Çarşamba günü Dr kontrolümüz vardı. 1070 kg 36 cm deyiz şu an. Konu şeker sonuçları takip ettiğim kadarıyla. Çok şükür tahlillerde şekerim çıkmadı. Çıkan arkadaşlar çok geçmiş olsun. Allah kolaylık versin herkese, sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inş.Doğum Nisan başları gibi görünüyor.
canım dün öğlenden beri bakıyorum işte açlıklar 80-90 tokluklarda 90-110 arası şimdilik
canım doğum hikayem 2009 kasım anneleri doğum hikayesinde vardır okuyabilirsin 4.5 kilo olursa buna dok karar verecek ilaki normal doğum istiyorum diye tuturmayın benim yakın bir akraba bebeği 4,5 kiloydu sancısı tutmuş öyle bildiğimiz şidettli bir şekilde değil normal adt sancısı gibi hastaneye gitmiş açılması 8cm doktoruda bebek iri doğuramazsın demiş sezeryana alalım demiş buda kabul etmemiş nede olsa sancı fazla yok normal istiyorum demiş sonuçta doğum yapmış ama sonrası çok kötü olmuş idrarını uzun bir süre yapamıyordu en iyisi dok kararı önemli 4 kilo doğurulabilir bence
Slm bayanlar,
Hoşbuldum kızlar, tşk ederim. Yaşım itibarıyla sanırım en büyük benim.
hepsıde guzl cıkmıs dr bana bıle tamam 100 se cok yüksek degıl acklık dedı telefonla aradım 95 mış sınır sanırım
yaşın kaç canım ben 37 yaşındayım
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/326257-2009-kasim-annelerinin-dogum-oykusu-2.html snowyy senin için bebişimkarnımda 3.5 görünüyrdu doğduktan sonraki kilosu değişik çıktı
günaydın piriorim canaım bişeysorcM sana..ben dün ilk iğnemi oldum gece 9 da 10 ünite.
açlık iyiydi...ama sabah kalhvaltım gene yüksek çıktı..acaba doz yetmedimi bana yoksa hemen düzene girmiyormu günler geçtikçe mi düzene girecek anlamadım
öyle çok yemedimde. 1 yumurta 1 dl tam buğday ekmeği beyaz peynir1 zeytin burda şkeri fırlatan hangisi acaba..canım sıkıldı biraz.doktorumu arasam mı gene yoksa 10 gün deneyelim demişti beklesem mi
69 doğumluyum 44 yaşındayım :))
Evet yaşiniz varmış ilk bebeginiz mi sağlıkla buyutun inşalah
Slm bayanlar,
annemde 69 doğumlu
tabi bizim hatun beni 16 yaşında kucağına almış
hoşgeldinn canım aramıza. evet sen en büyümüzsün :13: senin kaçıncı bebişin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?