2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ÖNCELİKLE HEPİNİZİ TEK TEK KUTLUYORUM Rabbim sağlıkla kuzağınıza almanızı nasip etsin KIZLAR BUGÜN BENİM 30. GÜN GEÇEN AY İLK DEFA 28 GÜNDE BİR OLAN ADETİM ŞAŞIRDI 30 GÜNDE OLDU OTOMATİK HESAPLAYICILARA GÖRE BUGÜN ADET OLMAM LAZIMDI AMA HENÜZ YOK ÇOK ŞÜKÜR İNŞALLAH KIRMIZILAR DEĞİL BEBEĞİM GELİRDE BENDE SİZİNLE BURDAN TAKİP EDERİM. BU 3. DENEMEMİZ VE CUMARTESİ YAPTIĞIM GEBELİK TESTİ NEGATİF ÇIKTI BANADA DUA EDİN LÜTFEN HAMİLELERİN DUALARI KABUL OLURMUŞ.

yenı hamısler hosgeldınız aramıza..

fefılifa çok sevındım kalp atışını duymana cok guzel degıl mı?
ben hegun gıtmek ıstıyorumm

kızlar

ben bı yerde okumuştum adet gunlerımız yaklaştıkça boyle şeyler olur muş kasık ağrısı batması gıbı..rahım otomatıge bağladığı için boyle oluyomuş yavaş yavaş yenı duzene alışıcak ınşallah bedenımızde

ama hamılelık çok guzel bışı ya duşunsenıze bız bı ınsan yapıyoruz ya kolayy mı cok mucızevı bışeyy..
rabbıme bınlerce sukur bıze bu duyguyu yaşattığı için..

ınşallah canım bır an once aramıza katılırsın..bak fortelın ultra erken gebelık testı var ya onu sabah ilk idrarında dene ve bı 3-5 dk bekle sonra bak ıyıce.. ben onunla adetıme bı gun kala ogrendımm..ama çok çok sılık bı çizgi aynı gun beta değerımde 38 di düşün artık yanı ?

bızı haberdar et muhakkak..

kızlaaaaarrrrrrrrr ben tatlı hiç birşey yiyemiyorum gerci bişey yiyemiyorum ama tuzlu ve ekşi seyleri azda olsa yıyorum ama tatlı seyleri gormeye tahammulum yok sizde olemisinizzz :))

rabbim inşallah sağlıklı bi şekilde versin bebişini

kızlar bugün karnım çok şişti sanki bebek 5 aylık mış gibi bi sanırım kabızlık ve gaz sorunumdan dolayı birde ara ara kasıklarıma ağrılar giriyor

slmm arkadaslarrrr ne guzel mide bulantim yok diye seviniyodummm 2 gundur bulaniyo yerimden kalkamiyom cokta uyusukk bi halim var kocam ise gidiyo ben ayni geliyo ben ayni.. adamda sasiriyo bu halime ikidebi normalmi diyor.. sabah bulantilarim yok allaha sukur en cok gece oluyoo yani uyurken bile bulaniyoo.. ac kalmaya gelemiyorumm sabahlari coook erken uyaniyorum karnim cooook aciktigindan ben esimden izin aliyorum ben smdi yapabilirmiyim kahvaltiyi diyee valla,, sizdede oyle bisi oluyormuu..? gece arada bi karnim agrioo oda normaldir heralde.. cola ictigimde rhatliyorm ztn ictigim cok az bisey haplarimdan tiksindim o yuzden hepsini yemekle beraber yutmaya calisiyorummm... ayyy bi namaza kalkiyorum gerisi hep koltukta geciyoo bugun az is yapim dedimmm cook yoruldum iki camasir katladmm ayhhhh :18::18:

neden nıye dıye sormada senınkinin erkek oldugunu dusunuyorum

benımde doktora gıtmeme cok az kaldı heycanlıyım herkez 3. gıdecek ben daha 1. gıdemedım

Son düzenleme:
Banada birak dedi doktor sut bozuluyormus hatta yengemin basina gelmis o da bilmiyormus emziriyormus cocuk emdikce kusmaya baslamis sonradan farkina varip doktora gitmisler doktor demis onada cocugu zehirliyorsun cabuk kes emzirmeyi diye cocugu zor kurtarmislar o yuzden ben korkuyorum acikcasi

kızlar bugün karnım çok şişti sanki bebek 5 aylık mış gibi bi sanırım kabızlık ve gaz sorunumdan dolayı birde ara ara kasıklarıma ağrılar giriyor

ooooy oy daha yolun başındayız ilerleyen zamanlarda neler olacak bakalım... olsun Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de...

ya kızlar bişi sorcam, canım kaç gündür çiğköfte istiyor (ki yazarken bile ağzım sulandı o derece) zararlı mıdır? etsiz komagene den falan alıcam. bilemedim ben ya

neden nıye dıye sormada senınkinin erkek oldugunu dusunuyorum

benımde doktora gıtmeme cok az kaldı heycanlıyım herkez 3. gıdecek ben daha 1. gıdemedım

kismettt nasippp hadi baakalimmm.. kalbi olusmustur bile mutlakaa dinlettirrr bazen saliveriyolarrr attigi halde ben duyamadim oldugu haldeee.... sinirlerrrr

evt hatta dogru bile degill emzirmek cunku artik onun hakki bitmistir oburununki baslamistir..

arkadaşlar acile gidicem birazdan direk kan testi yaptırmak istiyorum diye giriş yaptırabilir miyim ? yoksa sancım var falan mı diyim ?

Arkadaslar yurtdısında özellikle amerikada bi çok kişi iki beneğini birlikte emziriyor cok yaygın orda. Tek zararı annenin vücudunun hırpalanması doktor kontrolünde olduktan sonra ve özellikle kalsiyum dengesîni koruduktan sonra oda sorun olmuyor

arkadaşlar acile gidicem birazdan direk kan testi yaptırmak istiyorum diye giriş yaptırabilir miyim ? yoksa sancım var falan mı diyim ?

bende oyle girdimm acile :) hemende gosteriyolar bebek varsa ona goreeee... sancim var de hamile olmaktanda supheleniyorum felan de oyle kan teti icin dersen kizabilirler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…