ÖNCELİKLE HEPİNİZİ TEK TEK KUTLUYORUM Rabbim sağlıkla kuzağınıza almanızı nasip etsinKIZLAR BUGÜN BENİM 30. GÜN GEÇEN AY İLK DEFA 28 GÜNDE BİR OLAN ADETİM ŞAŞIRDI 30 GÜNDE OLDU OTOMATİK HESAPLAYICILARA GÖRE BUGÜN ADET OLMAM LAZIMDI AMA HENÜZ YOK ÇOK ŞÜKÜR İNŞALLAH KIRMIZILAR DEĞİL BEBEĞİM GELİRDE BENDE SİZİNLE BURDAN TAKİP EDERİM. BU 3. DENEMEMİZ VE CUMARTESİ YAPTIĞIM GEBELİK TESTİ NEGATİF ÇIKTI BANADA DUA EDİN LÜTFEN HAMİLELERİN DUALARI KABUL OLURMUŞ.
kızlaaaaarrrrrrrrr ben tatlı hiç birşey yiyemiyorum gerci bişey yiyemiyorum ama tuzlu ve ekşi seyleri azda olsa yıyorum ama tatlı seyleri gormeye tahammulum yok sizde olemisinizzz :))
rabbim inşallah sağlıklı bi şekilde versin bebişiniÖNCELİKLE HEPİNİZİ TEK TEK KUTLUYORUM Rabbim sağlıkla kuzağınıza almanızı nasip etsinKIZLAR BUGÜN BENİM 30. GÜN GEÇEN AY İLK DEFA 28 GÜNDE BİR OLAN ADETİM ŞAŞIRDI 30 GÜNDE OLDU OTOMATİK HESAPLAYICILARA GÖRE BUGÜN ADET OLMAM LAZIMDI AMA HENÜZ YOK ÇOK ŞÜKÜR İNŞALLAH KIRMIZILAR DEĞİL BEBEĞİM GELİRDE BENDE SİZİNLE BURDAN TAKİP EDERİM. BU 3. DENEMEMİZ VE CUMARTESİ YAPTIĞIM GEBELİK TESTİ NEGATİF ÇIKTI BANADA DUA EDİN LÜTFEN HAMİLELERİN DUALARI KABUL OLURMUŞ.
slmm arkadaslarrrr ne guzel mide bulantim yok diye seviniyodummm 2 gundur bulaniyo yerimden kalkamiyom cokta uyusukk bi halim var kocam ise gidiyo ben ayni geliyo ben ayni.. adamda sasiriyo bu halime ikidebi normalmi diyor.. sabah bulantilarim yok allaha sukur en cok gece oluyoo yani uyurken bile bulaniyoo.. ac kalmaya gelemiyorumm sabahlari coook erken uyaniyorum karnim cooook aciktigindan ben esimden izin aliyorum ben smdi yapabilirmiyim kahvaltiyi diyee valla,, sizdede oyle bisi oluyormuu..? gece arada bi karnim agrioo oda normaldir heralde.. cola ictigimde rhatliyorm ztn ictigim cok az bisey haplarimdan tiksindim o yuzden hepsini yemekle beraber yutmaya calisiyorummm... ayyy bi namaza kalkiyorum gerisi hep koltukta geciyoo bugun az is yapim dedimmm cook yoruldum iki camasir katladmm ayhhhh :18::18:
Banada birak dedi doktor sut bozuluyormus hatta yengemin basina gelmis o da bilmiyormus emziriyormus cocuk emdikce kusmaya baslamis sonradan farkina varip doktora gitmisler doktor demis onada cocugu zehirliyorsun cabuk kes emzirmeyi diye cocugu zor kurtarmislar o yuzden ben korkuyorum acikcasiaa bırakmadınmı emzirmeyi bence hemen bırak cünkü hamile olunca senin sütün bozuluyo allah korusun çocugu zehirlersin[/
zehirleme diye bir şey yok diyorlar canım sadece sütün tadı bozuluyormuş yakın tarihte doğanlarda ikisini bir emzirenler bile varmış günde 1 defaya indirdim bende kalp atışlarını duyduktan sonra kısmetse 1-2 haftaya bıraktıracağım canım
kızlar bugün karnım çok şişti sanki bebek 5 aylık mış gibi bi sanırım kabızlık ve gaz sorunumdan dolayı birde ara ara kasıklarıma ağrılar giriyor
hoş geldin Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
burdaki çoğu kişinin ikinci bebeği bu sanırım :)
neden nıye dıye sormada senınkinin erkek oldugunu dusunuyorum
benımde doktora gıtmeme cok az kaldı heycanlıyım herkez 3. gıdecek ben daha 1. gıdemedım
Banada birak dedi doktor sut bozuluyormus hatta yengemin basina gelmis o da bilmiyormus emziriyormus cocuk emdikce kusmaya baslamis sonradan farkina varip doktora gitmisler doktor demis onada cocugu zehirliyorsun cabuk kes emzirmeyi diye cocugu zor kurtarmislar o yuzden ben korkuyorum acikcasi
Banada birak dedi doktor sut bozuluyormus hatta yengemin basina gelmis o da bilmiyormus emziriyormus cocuk emdikce kusmaya baslamis sonradan farkina varip doktora gitmisler doktor demis onada cocugu zehirliyorsun cabuk kes emzirmeyi diye cocugu zor kurtarmislar o yuzden ben korkuyorum acikcasi
arkadaşlar acile gidicem birazdan direk kan testi yaptırmak istiyorum diye giriş yaptırabilir miyim ? yoksa sancım var falan mı diyim ?
neden nıye dıye sormada senınkinin erkek oldugunu dusunuyorum
benımde doktora gıtmeme cok az kaldı heycanlıyım herkez 3. gıdecek ben daha 1. gıdemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?