2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bende oyle girdimm acile :) hemende gosteriyolar bebek varsa ona goreeee... sancim var de hamile olmaktanda supheleniyorum felan de oyle kan teti icin dersen kizabilirler..

Cuma gunu kendim öğrendim evde test yaparak cumarteside acile gittik. Eltimde hamile oda kasık ağrım var de direk şüphelnıyorum dersen ilgilenmez dedi. bende kasık ağrım var dedim kan ve idrar testi yaptı daha sonra folik asitin yanına proluton depot iğne yazdı vurdurdum. pazartesi tekrar çagırdı gittim o iğneyı neden verdiğini sorunca kasık ağrım var dediğin için verdim düşüğe sebeptir kasık ağrısı dedi. siniroldum iğneyi boşuna yedim. çünkü pazartesi gayet sağlıklı gözüküyor bebek dedi.

Selam güzel anneler:)) çok şükür bende bebeğimin kalp atışını duydum:)) 7+5 teymişiz. Allah'a şükür herşey yolunda şimdilik..

ayyy sende bendensınnnn kaç günlerdır canım istiyo ama yemıyorum

hee dogruu oyle deemekte iyi degil aslinda.. ama ben adet gecikmesi var deyince ztn 1 saatte dr. tebrikler dedii felnn.. ignede istemedim agri kesici icin vericektilerr.. tabi idrar intihabida cikti agrim vardida ztnn ona hap aldmm mecburenn...

çok canınız istiyorsa yiyin kızlar yaa, ben etsiz çiğköftenin bir zararı olacağını sanmıyorum. salça bulgur baharat hepi topu içinizde kalmasın ben 1 hafta önce babamın yaptığı etliden bile yedim dayanamayıp ama 2 tanecik

walla canım iki üç tanecik yesem içim soğuyacak sanki o derece. doktor a gittiğimde kafama yazmıştım güya herşeyi soracaktım o pıtpıtları görünce içim bi hoş oldu dünyayı unuttum :)
çook sükür gözün aydın inş bende duyarım bebişlerimin pıt pıt larını :)
ayyy sen ikiz bekliyosun hadi bakalım inşallah ikili pıtpıtların olsun dua edicem :)

işte bu. böyle bir gaz lazımdı bana. bugün giderken iki sıkım alıyım ben en iyisi

Tatlim senin sat ne zaman listede goremedim de bilgilerini
Aaa ewet listede yokum ben :) sat 1 temmus canim bdt 07. Nisan Allah nasip ederse
kızlaaaaarrrrrrrrr ben tatlı hiç birşey yiyemiyorum gerci bişey yiyemiyorum ama tuzlu ve ekşi seyleri azda olsa yıyorum ama tatlı seyleri gormeye tahammulum yok sizde olemisinizzz :))
:120: bendede aynii cok sewerdim halbuki tatliyi
Arkadaşlar bende aranıza an itibariyle katılmış bulunuyorum Herkese Selam.

Hisgeldin hayirli olsun
Yavas yavas cogaliyoruz fire vermeyiz insallah
Bebeklerimizi dogurdugumuz gunleri de goruruz insallah

bu gun kendimi hiç iyi hisetmiyorum midem çok kötü bulanıyor mu ağırıyor mu ne olduğunu nlamadım hamileliğimin başından bu yana hiç bu gunku gibi olmamıştım allah yardımcı olsun hepimizee

evet biri gidebilir demişti bilmiyorum kaldımı gıttımı :)) sagolasın cnm tesekkur ederim inş ikiside durur :)

valla etsiz yıyecem bu gıdısle :)))

canım benim Allah yardımcın olsun.. hassas oluyorlar ama.. anlayışlı olacaklarını düşünüyorum... ben 5. haftada sancılandığımda yanımdaki arkadaşım da üzülüyodu halimee sen otur ben yaparımm herşeyi diyodu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…