2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

canımmmmm hadi gözün aydın... sağlıkla kucağına da alırsın inşallahh..

kızlaaaaarrrrrrrrr ben tatlı hiç birşey yiyemiyorum gerci bişey yiyemiyorum ama tuzlu ve ekşi seyleri azda olsa yıyorum ama tatlı seyleri gormeye tahammulum yok sizde olemisinizzz :))

nisan 2014 annelerinin ortak sıkıntısı tatlı canım aramıza hoşgeldin... annişlerin çoğu tatlı yiyemiyorr

6hafta 3günlük ama daha tanışmadk minigimle.pazartesi dr gtcem.inşalah duyarm kalp atışlarini.korkuyorm hic hamilelik adina belirtim yok iyiyim şükür ama niye iyiyim bukadar minigm canlanmadimı yoksa diye korkuyorum

alıntı yapmıştım tam net gitti herşey bitti
sevince yazdım progestan ağızdan alınca olduğum yerde uyuyodum bayılır gibiydi vajınal cok rahatım
hatta kızlar bende mide yanması ve bel ağrısı dışında bişey yok kuyruk sokumu diyodunuz aynen orası ağrıyo
dün ev battı canım skıldı ağlıyacaktım kocacaım temzledi süpürdü sildi :13:
bugünde güne gittik acayip yedim ekşili ekşili patates salatası yedim tatlı yiyince midem bulandı hemen limon yedim ohhh rahatladım tatlı görmek istemıyrum :117:
geçmişe hiç bakamadım niyetlenmedim bile cok ilerlemiş
yarın doktora gitcez ctesi bidaha gitcez yavrumu görecem sık sık

kızlar acil yardım pazar günü hcg 564 bugün 696.. 2ye katlaması gerekiyor mu yoksa artış olması yeterli mi ? acaba erken haftalarda olduğu için mi artış az oldu ? moralim bozuldu hiç sevinemedm cevap yazarsanız sevinirm

bende aranızda yeniyim inşallah devamıda gelir başka bir topiğide yazdım ama cevap alamadım arkadaşlar benim sat 14 temmuzdu ama eşimle ayrı şehirlerdeyiz iş dolayısıyla. 3 ağustosta biraraya geldik ilk ilişki yani ve ben adet olmadım dün 5 gün geçmişti dayanamadım hazır test yaptım 2.çizgi çok silik çıktı gittim bi test daha aldım oda silikti ama ilkine göre daha kırmızıydı sonra acile gidip kan verdim beta hcg değerim 18.25 çıktı doktor sınırdasın dedi 2 gün sonra tekrar kan vermen gerekiyo değer katlamışmı bakalım dedi perşembe günü tekrar kan vercem sormak istediğim şu 3 ağustosta olduysa eğer 16 günlük için normal bi dğermi yani ümitlenmelimiyim beklemek çok zor gerçekten herkese hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese versin rabbim

Bende geçen hafta ögrendim hamile oldugumu ilk silik çizgiydi 2gün snra netleşti.ama emin olki hamilesin:))yoksa hiç cıkmazdi

Kimse birsey yazmiyormu ben yazayi. Ozaman kizlar karnim cok sis belim le kasiklarim cok agriyo sizdede oluyormu aynisi birde ben gibi daha ilk bastsn midesi yanan varmi

Bende geçen hafta ögrendim hamile oldugumu ilk silik çizgiydi 2gün snra netleşti.ama emin olki hamilesin:))yoksa hiç cıkmazdi

ağzından bal damlıyor inşallah ya çok istiyorum gerçekten Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu senin de hayırlı olsun canım Rabbim korusun sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…