senin kaynanadan her eve lazım yahu
Kızlar benim şeker testi 50 mg lıkolan 146 çıktı ama doktorum tekrara yapma gereği duymadı sadece dikkat et perhize dedi bebişim ondan iri demekki bi sıkıntı olur mu acaba erken doğum falan
Seni çok iyi anlıyorum.benimde eşim aynı.bana sormasan ablaLarını annesi ve babasını pat diye eve getiriyo hemde yatılı.sinir oluyorum.benim baştan beri riskli hamileliğim ve hiç umurlarında olmadılar.şimdi agırlaştım hiç çekemiyorum misafir.birde maddi durumumuz iyi degil eşime diyorum nasıl agırlıcam durumumuzu biliyorlar bomboş çıkıp geliyorlar.birde görümcelerim evimi küçümsüyo begenmiyorlar.kendi durumları çok iyi.gelde sinir olma bugün onların yüzünden agladım.çok moralim bozuk
kızlar merabalar bende nisan annesiyim Allah nasip ederse,size birşey soracağım mıckey mouse hastane çıkışı buldum çok beğendim nette satan bir yer bulamadım bana önerebiliceğiniz bir site mağaza varmı??ankarada oturuyorum..
kızlar hastanede yatıyordum carsamba akşamı tansıyonum yukseldı 15/10 cıle yatırdılar sancım cıkttı bıraz önce eve geldık cıger gelıştırıcı ıgne vurdularnst bağladılar gunde uc kez suan ıyıyım evdeyım bebeğim 2 kılo olmus baş assagı suyum ıyı rahım agzı kapalı sıkıntı yok ama cok gerıldım duanızı eksık etmeyım
seninki süpermiş, ebru şallı gibi bitirirsin 9 ayımaşallah
Cnm yoktunben de şeker de çıkmadı ama çok hızlı alıyorum. abartı tatlı yemek de yemiyordum ama işte metabolizma meselesi. artık dikkat etcem baya
Bende burdan baktim cnm tarih falan yazmiyor ya ondan sordum
http://www.acibadem.com.tr/dogumahazirlik/kurs.asp
elbette..burdan bakabılırsın
fulyada olan 15 subatta başlıyor.
Cok cok begendim ozellikle arabayi markasi ne?
Gecmis olsn cnmkızlar hastanede yatıyordum carsamba akşamı tansıyonum yukseldı 15/10 cıle yatırdılar sancım cıkttı bıraz önce eve geldık cıger gelıştırıcı ıgne vurdularnst bağladılar gunde uc kez suan ıyıyım evdeyım bebeğim 2 kılo olmus baş assagı suyum ıyı rahım agzı kapalı sıkıntı yok ama cok gerıldım duanızı eksık etmeyım
Snowyim nerelerdesin?Teşekkürler gülüm yeniden, güzel oldu yemekler; tabi biraz modifiye ettim amaEvimi de temizledim yeni oturdum, sende / sizde keyifler nasıl?
kızlar hastanede yatıyordum carsamba akşamı tansıyonum yukseldı 15/10 cıle yatırdılar sancım cıkttı bıraz önce eve geldık cıger gelıştırıcı ıgne vurdularnst bağladılar gunde uc kez suan ıyıyım evdeyım bebeğim 2 kılo olmus baş assagı suyum ıyı rahım agzı kapalı sıkıntı yok ama cok gerıldım duanızı eksık etmeyım
canım bırak küçümsesinler sen kafana takma sana gelen senin için gelsin senin evinin temizliğine yada büyüklük küçüklüğüne değil ne diyeyim Allaha havale etmek lazım böylelerini.
bebeğimin beşiği hazır çok tatlı ama çok heyecanlanıyorum
Snowyim nerelerdesin?
Annecigin gitti diye yas mi tutuyorsun :)
İnsan çok sinir oluyo.biz yeni taşındık bu eve ve gayet güzel büyük ev.çokta ucuz kirası.anneme yakın tuttuk.
kaynanam sağolsun normal zamanda bile iş yaptırmazki. istediğin zaman gel diyoruz. 'hamile haliyle kadın bizle mi uğraşacak ' diyor. annem geçen yıl geldi çok şaşırdı 'çok şanslısın kızım' dedi. çamaşırı makineye atar serer. bulaşıkları makineye yerleştirir. sofrayı kurar kaldırır. şükürler olsun. inşallah bende oğlumu babası gibi yetiştiririm de ileride karısına yardım eder. senin eşin babam gibi sanırım. bizim baba telefonlada aramazdı çat kapı gelirdi misafirle annem çıldırırdı :) ben ne yapacağım şimdi bu adam neden böyle davranıyor diye. ama herkes bir olmuyor. bunada şükür canım. şiddete maruz kalan çok kadın var. ikiniz biribirinizi seviyorsanız sana değer veriyorsa bu huyunu görmezden gel.
canım kabul etmeseydin eşin de keşke kabul etmeseydi seni düşünmeli sonuçta ağırlaşıyoruz artık neyse canım Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?