2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
senin kaynanadan her eve lazım yahu

kaynanam sağolsun normal zamanda bile iş yaptırmazki. istediğin zaman gel diyoruz. 'hamile haliyle kadın bizle mi uğraşacak ' diyor. annem geçen yıl geldi çok şaşırdı 'çok şanslısın kızım' dedi. çamaşırı makineye atar serer. bulaşıkları makineye yerleştirir. sofrayı kurar kaldırır. şükürler olsun. inşallah bende oğlumu babası gibi yetiştiririm de ileride karısına yardım eder. senin eşin babam gibi sanırım. bizim baba telefonlada aramazdı çat kapı gelirdi misafirle annem çıldırırdı :) ben ne yapacağım şimdi bu adam neden böyle davranıyor diye. ama herkes bir olmuyor. bunada şükür canım. şiddete maruz kalan çok kadın var. ikiniz biribirinizi seviyorsanız sana değer veriyorsa bu huyunu görmezden gel.

canım kabul etmeseydin eşin de keşke kabul etmeseydi seni düşünmeli sonuçta ağırlaşıyoruz artık neyse canım Allah yardımcın olsun.

Kızlar benim şeker testi 50 mg lıkolan 146 çıktı ama doktorum tekrara yapma gereği duymadı sadece dikkat et perhize dedi bebişim ondan iri demekki bi sıkıntı olur mu acaba erken doğum falan

benimki 2 buçuk haftalık büyük canım. şuan ultrasona göre 31. haftadayız. doktor sorun yok her şeyi olması gerektiği gibi dedi. dengeli ve sağlıklı besleniyorsan ondanda iridir. bana şeker var dediler. kendim ölçüyorum en fazla 124e çıkıyor. doktor cihaz yanlıştır dedi. okadar reçel bal yedim kahvaltıda ölçtü tokluk şekerimi 84 çıktı açlıkta 68çıktı. ikna oldu cihazın bozuk olmadığına. şekeri ve ekmeği azalt gerisini takma

canım bırak küçümsesinler sen kafana takma sana gelen senin için gelsin senin evinin temizliğine yada büyüklük küçüklüğüne değil ne diyeyim Allaha havale etmek lazım böylelerini.

hergun geliyor canım alısverısıtelerıne lımango trenyol markafonı unnado takıp et

gecmıs olsun canım

seninki süpermiş, ebru şallı gibi bitirirsin 9 ayı maşallah

ben de şeker de çıkmadı ama çok hızlı alıyorum. abartı tatlı yemek de yemiyordum ama işte metabolizma meselesi. artık dikkat etcem baya
Cnm yoktun
En son dr ve hastane arayisindaydin nereye kime kara verdin?
Kac kilo aldin ki?

http://www.acibadem.com.tr/dogumahazirlik/kurs.asp

elbette..burdan bakabılırsın
fulyada olan 15 subatta başlıyor.
Bende burdan baktim cnm tarih falan yazmiyor ya ondan sordum

Cok cok begendim ozellikle arabayi markasi ne?

Gecmis olsn cnm
Teşekkürler gülüm yeniden, güzel oldu yemekler; tabi biraz modifiye ettim ama Evimi de temizledim yeni oturdum, sende / sizde keyifler nasıl?
Snowyim nerelerdesin?
Annecigin gitti diye yas mi tutuyorsun :)

çok geçmiş olsun canım umarım şimdi iyisindir inş. bidaha çıkmaz tansiyonun niye böyle oldu canın bişeyemi sıkıldı? masallah bebeğin gayet sağlıklı annesi doğsada artık bişeycik olmaz ama tabiki bizim isteğimiz zamanında doğması rabbim yardımcınız olsun inşallah

canım bırak küçümsesinler sen kafana takma sana gelen senin için gelsin senin evinin temizliğine yada büyüklük küçüklüğüne değil ne diyeyim Allaha havale etmek lazım böylelerini.

İnsan çok sinir oluyo.biz yeni taşındık bu eve ve gayet güzel büyük ev.çokta ucuz kirası.anneme yakın tuttuk.çünkü benim ailem ilgileniyor hep benle.hem taşınırken yardım etmediler.hem durumları çok çok iyi olması a ragmen elleri boş gelirler.hemde evi begenmiyorlar ya.ben çok seviyorum evimi.hep dua ediyorum bana uzak allaha yakın olsunlar.birde hala bebegimin ölecegini düşünüyorlar yüzüme karşı dogmadan bişey almayız diyorlar.anneannesi ve dedesi herşeyini alıyo ihtiyacım yok onlara ama çok kırıcı oluyorlar.

Sımcıcak&güneşli bir sabahtan tüm hanımlara günaydın

Aşık olmak, elini sabahlara kadar ders çalışan sevgilinin göğsünde tutmak "Ben buradayım hayatım" demektir,

Aşık olmak, gözleri dalarken sıcak bir öpücükle onu uyandırmak "Sabır aşkım, az kaldı" diyerek kahve ikram etmektir,

Aşık olmak, eldeki kaynaklar yetersiz geldiğinde bulduğu Almanca chapterları tercüme etmesi için Alman arkadaşını gecenin bir yarısı uyandırıp telekonferans yapmaktır,
Aşık olmak, bir kelimeye bile ihtiyaç duymadan gözlerle anlaşmak bir kalp olup beraber atmaktır

[video=youtube;ORar0y5PqAQ]http://www.youtube.com/watch?v=ORar0y5PqAQ[/video]

bebeğimin beşiği hazır çok tatlı ama çok heyecanlanıyorum

Hayırlı olsun canım, güle güle kullanın inşallah:107:

Snowyim nerelerdesin?
Annecigin gitti diye yas mi tutuyorsun :)

Eşimin ailesi misafirimdi 2 gün gülüm, annem de 2 hafta geliyor tekrar; yas tutmaya ne hacet

İnsan çok sinir oluyo.biz yeni taşındık bu eve ve gayet güzel büyük ev.çokta ucuz kirası.anneme yakın tuttuk.

Hayırlı olsun canım, yeni yuvanızda güle güle oturun:107:

ayy kuzum sevmesem hayatta evlenmezdim zaten..
dediğin gibi bu duruma şükür..

canım kabul etmeseydin eşin de keşke kabul etmeseydi seni düşünmeli sonuçta ağırlaşıyoruz artık neyse canım Allah yardımcın olsun.

eşim zaten arayıp biz akşama geliyoruz dedi..
dün gelenler aynı dükkanda çalışıyo..
bize gelip yemek yediler sonra çıkıp sevkiyata gittiler..
bu arada benim kv.de ablasına gitti dün yemeğe..
çıldırmamak elde değil ama sabrediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…