2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
günaydın herkese
bebeklerinizin eşyaları hayırlı olsun
maşşallah kızına...dayanır meleğin günü gelene kadar inşallah...tansiyonunu ihmal etme...geçmiş olsun tekrar....

erkeklerin çoğu böyle...ailelerinden kopamıyorlar ... kopmalarınıda isteyen yok zaten ama..hala evlenmeden önceki düzenlerini istiyorlar...halbuki kendilerininde bir yuva kurduğunu artık bir aileleri olduklarını unutuyorlar...kimse için ağlama...sevmediğin insanlarla yaşamak ne demek iyi bilirim... ama açık açık kırmadan söylerim ben hissettiklerimi ...ama bazı insanlara nasıl söylersen söyle anlamazlar...o yüzden susmak en iyisi...Allah tan onlara bir mecburiyetim yok diyorum...allah ta onların eline baktırmasın...bebeğin ölecek gibi konuşmalarıda hep kalplerinin ruhlarının hastalığından...haset ...kibir insanın ruhunu hasta yapar ve çok zor düzelmeleri...Allah hidayet versin hepsine...
SNOWY
aşkla bağlandığın biri olması ve bunu hep dahada arttırdığın için çok şanslısın...gıpta etmemek mümkün değil....
Allah bozmasın inşallah...

eşim hep ,kendini överken...benim eşim benzerim yok der
bende ona.... eşim sensin ,benzerimi de beraber yaptık diyorum

Son düzenleme:

Teşekkür ederim gülüm. Aşkınız sizin de yuvanızı sıcacık yapsın inşallah

MAVİSO1 Tarih yazmıyor evet araman gerekiyor..
hangı hastane de egıtım ıstıyorsan detayları onlar verıyorlar.
Acıbadem fulya 15 subatda baslıor..
kayıt ıcın
0212 3064989 gözde hn..

günaydın güzel anneler ve melekleri hepinize güzel haftasonları diliyorummmmmmmmm artık izinliyim ve bol bol sizinle olacağım artık yaşasın tatil

Sekerim yok canim.doktor dogum tarihi ile ilhili pek bise demedi.olurmus bole seyler.belki 10 gun once dogabilor dedi oda onemli deilmis

GUnaydin sevgili anneler..
Bugün sabah krampla kalktım agriyan yeri tuttuğumda kaskati kesilmiş bir damar vardı şişmiş bir sekilde
2 gündür magnezyumumu içmeyi unutuyorum onun bi alakası olabilir diye düşündüm sizce de öyle mıdır?

Oturduğum yerden kalkamıyorum esim sagolsun hazırladı kahvaltıyı
Birde şekeri olan anneler bu magnezyum kalsiyum efervesan tabletlerinde seker bulunduğundan biraz daha fazla çıkarıyormuş şekeri
Doktorum dedi.. 2 gündür içmiyorum sekerim hep normal:44:
Acaba seker ihtiva etmeyen muadilleri varmidir bilginiz var mı hanımlar?

ohhhh gözünaydın canımmm..
çok sağol canım benim
günaydın canım benimde sabahtan beri sol diz kapağım ağrıyo acaba baskıdan dolayımı diyorum ama kızım zaten doğum pozisyonunda ve hareket zamanında da sağ tarafımda oluyor

Canim çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yasatmasin dualarim seninle sabretsin bebeğin az kaldi zaten hayirlisiyla zamanini beklesin insallah
Offfff dun artik bende isyan ettim yeter artik dedim kimse gelmesin benide bir yere cagirmasinlar kendimi evi zor idare ediyorum evde bir tane daha çocuğum var herşeybitti millete hizmet etmek kaldi poffff ddüşünce yok insanlarda yaaa sabahta kaynanam aramis bir akrabasi ev görmeye gelecekmis kusura bakmasin dedim doğurunca gelsin hem ev görmüş olur hem de bebek. Gurbetteyim kimsem yok yardim edecek insanlarda da anlayis hic kalmamis
Eki Görüntüle 957876

bebeğimin beşiği hazır çok tatlı ama çok heyecanlanıyorum

Hayirli olsun cnm çok güzelmiş güle gule kullanin

Kizlar dun sancim oldu çok uzun sureli değildi ama ara ara devam etti geçti çok şükür onun etkisinde kaldim sanirim gece rüyamda doguruyordum bugünde sabah kalktim hastane cantami hazirladim sizede yazayim fikir olsun birde bakin benim aklima gelmeyen bir şey varmi
İki tane pijama takimi
Bir sabahlik
İki emzirme atleti
Bir emzirme sutyeni
Kilot
Çorap
Terlik
Hasta bezi
Orkid
Göğüs pedi
İslak mendil. Havlu peçete
Normal havlu
Bu benim için olan
Lohusa tacimi ve makyaj malzemesini sonra koyacagim

Oğlumun cantasi
İki takim full hastane cikisi
Penye battaniye
Polar battaniye
Bebegin yattigi pusete sermek için örtü
Bez islak mendil pamuk
Bebeyagi küçük biberonu emziği
Yüzüne örtmek için yazma
Bide kullan at alt açma

Ayrıca benim cantamda çatal kasik bicak
Kup şeker nescafe sezeryan olacagim için gerek olur
gecelik koymadim ilk dogumumda sezeryandi gecelige gerek olmadi ilk kontrol aşamasında zaten hastane onluguyle yatiriyolar yürüme zamanki pijamalarini giyip yuruyorsun pijamalarim yandan ayarlaniyor o yüzden gerek görmedim

Merhaba anneler,

Bi kontrolden geldik .. Çok şükür korktuğumuz irilik çıkmadı oğlumda.. Hatta azıcık kilo eksiği varmış.. Ama doktorumuz sorun değil bu dönemden sonra toparlanacak dedi. Magnezyum ve balık yağı verdi ve vitamin ayrıca.. 30+4 müşüz.. 1445 gr aşağı yukarı ağırlığımız..

Geceleri 2-3 güne bir sertleşme oluyordu karnımda.. Muayene etti açıklık var mı, eken doğum riski vs. Diye .. Çok şükür herşey yolundaymış.. Sezeryan ile alınacakmış bebek.. Yeterince sıkıntı çektin.. Seni de bebeği de daha fazla sıkıntıya sokmayalım, epidural sezeryan yapalım dedi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…