çok geçmiş olsun..
maşşallah kızına...dayanır meleğin günü gelene kadar inşallah...tansiyonunu ihmal etme...geçmiş olsun tekrar....kızlar hastanede yatıyordum carsamba akşamı tansıyonum yukseldı 15/10 cıle yatırdılar sancım cıkttı bıraz önce eve geldık cıger gelıştırıcı ıgne vurdularnst bağladılar gunde uc kez suan ıyıyım evdeyım bebeğim 2 kılo olmus baş assagı suyum ıyı rahım agzı kapalı sıkıntı yok ama cok gerıldım duanızı eksık etmeyım
erkeklerin çoğu böyle...ailelerinden kopamıyorlar ... kopmalarınıda isteyen yok zaten ama..hala evlenmeden önceki düzenlerini istiyorlar...halbuki kendilerininde bir yuva kurduğunu artık bir aileleri olduklarını unutuyorlar...kimse için ağlama...sevmediğin insanlarla yaşamak ne demek iyi bilirim... ama açık açık kırmadan söylerim ben hissettiklerimi ...ama bazı insanlara nasıl söylersen söyle anlamazlar...o yüzden susmak en iyisi...Allah tan onlara bir mecburiyetim yok diyorum...allah ta onların eline baktırmasın...bebeğin ölecek gibi konuşmalarıda hep kalplerinin ruhlarının hastalığından...haset ...kibir insanın ruhunu hasta yapar ve çok zor düzelmeleri...Allah hidayet versin hepsine...Seni çok iyi anlıyorum.benimde eşim aynı.bana sormasan ablaLarını annesi ve babasını pat diye eve getiriyo hemde yatılı.sinir oluyorum.benim baştan beri riskli hamileliğim ve hiç umurlarında olmadılar.şimdi agırlaştım hiç çekemiyorum misafir.birde maddi durumumuz iyi degil eşime diyorum nasıl agırlıcam durumumuzu biliyorlar bomboş çıkıp geliyorlar.birde görümcelerim evimi küçümsüyo begenmiyorlar.kendi durumları çok iyi.gelde sinir olma bugün onların yüzünden agladım.çok moralim bozuk
Günaydın güzel anneler vee bebişler
Güzel bi haftasonu geçiririz inşallah
SNOWY
aşkla bağlandığın biri olması ve bunu hep dahada arttırdığın için çok şanslısın...gıpta etmemek mümkün değil....
Allah bozmasın inşallah...
eşim hep ,kendini överken...benim eşim benzerim yok der
bende ona.... eşim sensin ,benzerimi de beraber yaptık diyorum
Cnm yoktun
En son dr ve hastane arayisindaydin nereye kime kara verdin?
Kac kilo aldin ki?
Bende burdan baktim cnm tarih falan yazmiyor ya ondan sordum
Cok cok begendim ozellikle arabayi markasi ne?
Gecmis olsn cnm
Snowyim nerelerdesin?
Annecigin gitti diye yas mi tutuyorsun :)
Cnm seker var mi sende?
Seker varsa da bebek iri olur diyorlar ya
Peki bebegin dogum tarihi sat a gore mi usg ye gore mi oluyor?
Amin tabiki de catlak da olmasa daha da iyi :)
Maasallah kuzuya bdt lerimiz ayni cnm
Sende seker var mi?
Bende var bebegim de ilerde hani kilosu ilerde ya bebisinin onun icin sordum
Cnm hangi markayla olcum yapiyorsun?
Aclik tokluk kac cikiyor?
Okudum cnm
daha gelmedi mi canım ana kucağın nezaman istemiştin bana 3 günde geldi
günaydın güzel anneler ve meleklerihepinize güzel haftasonları diliyorummmmmmmmm artık izinliyim ve bol bol sizinle olacağım artık yaşasın tatil
çok sağol canım benimohhhh gözünaydın canımmm..
günaydın canım benimde sabahtan beri sol diz kapağım ağrıyo acaba baskıdan dolayımı diyorum ama kızım zaten doğum pozisyonunda ve hareket zamanında da sağ tarafımda oluyorGUnaydin sevgili anneler..
Bugün sabah krampla kalktım agriyan yeri tuttuğumda kaskati kesilmiş bir damar vardı şişmiş bir sekilde
2 gündür magnezyumumu içmeyi unutuyorum onun bi alakası olabilir diye düşündüm sizce de öyle mıdır?
Oturduğum yerden kalkamıyorum esim sagolsun hazırladı kahvaltıyı
Birde şekeri olan anneler bu magnezyum kalsiyum efervesan tabletlerinde seker bulunduğundan biraz daha fazla çıkarıyormuş şekeri
Doktorum dedi.. 2 gündür içmiyorum sekerim hep normal:44:
Acaba seker ihtiva etmeyen muadilleri varmidir bilginiz var mı hanımlar?
Canim çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yasatmasin dualarim seninle sabretsin bebeğin az kaldi zaten hayirlisiyla zamanini beklesin insallahkızlar hastanede yatıyordum carsamba akşamı tansıyonum yukseldı 15/10 cıle yatırdılar sancım cıkttı bıraz önce eve geldık cıger gelıştırıcı ıgne vurdularnst bağladılar gunde uc kez suan ıyıyım evdeyım bebeğim 2 kılo olmus baş assagı suyum ıyı rahım agzı kapalı sıkıntı yok ama cok gerıldım duanızı eksık etmeyım
Offfff dun artik bende isyan ettim yeter artik dedim kimse gelmesin benide bir yere cagirmasinlar kendimi evi zor idare ediyorum evde bir tane daha çocuğum var herşeybitti millete hizmet etmek kaldi poffff ddüşünce yok insanlarda yaaa sabahta kaynanam aramis bir akrabasi ev görmeye gelecekmis kusura bakmasin dedim doğurunca gelsin hem ev görmüş olur hem de bebek. Gurbetteyim kimsem yok yardim edecek insanlarda da anlayis hic kalmamisofff kızlar eş koca bilmem ne demeyin..
saat 3 de aradı akşama kaynım ve kuzeni gelecekmiş..
evdeki yemekler bana göre ve eşime yetecek kadar az bi yemeğim vardı..
kalktım alışveriş yaptım geldim..
pilav ısladım ocağa tavuk attım salata yaptım..
bide akşama annemler çaya gelecekler..
çıldırıcam artık yaaa..
neden ben hamile kaldığımdan beri bana hep son dk yemekli misafir geliyo ben anlamıyorum yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?