- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
Merhaba anneler,
Bi kontrolden geldik .. Çok şükür korktuğumuz irilik çıkmadı oğlumda.. Hatta azıcık kilo eksiği varmış.. Ama doktorumuz sorun değil bu dönemden sonra toparlanacak dedi. Magnezyum ve balık yağı verdi ve vitamin ayrıca.. 30+4 müşüz.. 1445 gr aşağı yukarı ağırlığımız..
Geceleri 2-3 güne bir sertleşme oluyordu karnımda.. Muayene etti açıklık var mı, eken doğum riski vs. Diye .. Çok şükür herşey yolundaymış.. Sezeryan ile alınacakmış bebek.. Yeterince sıkıntı çektin.. Seni de bebeği de daha fazla sıkıntıya sokmayalım, epidural sezeryan yapalım dedi ..
Merhaba anneler,
Bi kontrolden geldik .. Çok şükür korktuğumuz irilik çıkmadı oğlumda.. Hatta azıcık kilo eksiği varmış.. Ama doktorumuz sorun değil bu dönemden sonra toparlanacak dedi. Magnezyum ve balık yağı verdi ve vitamin ayrıca.. 30+4 müşüz.. 1445 gr aşağı yukarı ağırlığımız..
Geceleri 2-3 güne bir sertleşme oluyordu karnımda.. Muayene etti açıklık var mı, eken doğum riski vs. Diye .. Çok şükür herşey yolundaymış.. Sezeryan ile alınacakmış bebek.. Yeterince sıkıntı çektin.. Seni de bebeği de daha fazla sıkıntıya sokmayalım, epidural sezeryan yapalım dedi ..
Merhaba anneler,
hayırlısı olsun canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına bende 14 Şubatta gidicem 1230 gramdı oğlum acaba benimki irimi 28 haftalık için, doktor normal dedi ama bi kere şeker çıktı ya tedirginim
Maşallah bence kilosuda fena değil.Bu haftalardan sonra iyice kilo alıyorlar zaten özelliklede 32. haftadan sonra.Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah.
Gozunaydin cnm bizde 30+5 olduk bugün
Sagsalim kucagimiza alalim insallah
benim bebiş ters değilde teyzesi ayakları hep yüzünde geziyor. 2kontrolde de öyle yakaladık oğluşumu.bu şekilde tekme atsa bile hafif hissedilir dedi doktor. kendini keşfediyor sanrım. sorma bizimki de babacıl.babanın sesini tanyorlar artık sanırım. sabahın 6 sında uyanıyor birde. çok farklı bir dünyaymış hamilelik. maşallah bebişlerimize.
Ayrıca benim cantamda çatal kasik bicak
Kup şeker nescafe sezeryan olacagim için gerek olur
gecelik koymadim ilk dogumumda sezeryandi gecelige gerek olmadi ilk kontrol aşamasında zaten hastane onluguyle yatiriyolar yürüme zamanki pijamalarini giyip yuruyorsun pijamalarim yandan ayarlaniyor o yüzden gerek görmedim
Kizlar dun sancim oldu çok uzun sureli değildi ama ara ara devam etti geçti çok şükür onun etkisinde kaldim sanirim gece rüyamda doguruyordumbugünde sabah kalktim hastane cantami hazirladim sizede yazayim fikir olsun birde bakin benim aklima gelmeyen bir şey varmı
Merhaba anneler,
canım benim 3.doğumum olcak .2 si sezeryandı buda sezeryan olcak. ben 2 sindede gecelik giydim.ben hastane önlüğünü ameliyat sonrası çıkarıp geceliğimi giydim...ayrıca yürümede gecelikle yürüdüm...pijama lavaboya giderkende dikişli olduğum için zorluk çekerim gibi geliyor... sezeryanda gecelik şart oluyo...çünkü ağrı kesici yapıyolar ve hasta bezini değiştiriyolar... hastaneden çıkarken pijama giyindim...birde pijama dikişli bölgeyi rahatsız eder
Hayırlı olsun, bebeğin vaktinde sağlıkla gelsin inşallah:107:
Gözün aydın, maşallah bebeğine
Bugun benim dogum günüsüüüümmmmmmm💃💃💃
İyi ki dogmusuuummmmm 🎉🎉🎊🎊🎈🎈💝💝🎁🎁🎂🎂🍰🍡🍥
Tatlım nescafe için ağrıları azaltır demişlerdi ondan mı koyacaksın çantana, ayrıca çatal kaşık bıçak nedenAyrıca benim cantamda çatal kasik bicak
Kup şeker nescafe sezeryan olacagim için gerek olur
gecelik koymadim ilk dogumumda sezeryandi gecelige gerek olmadi ilk kontrol aşamasında zaten hastane onluguyle yatiriyolar yürüme zamanki pijamalarini giyip yuruyorsun pijamalarim yandan ayarlaniyor o yüzden gerek görmedim
Maşallah tatlım bebeğine merak etme olması gereken kilodada olur, çok şükür ki riskin yokmuş, dikkat et...Merhaba anneler,
http://www.hepsiburada.com/liste/pa...?productId=oyunailem33ysl&categoryId=23032031
ben bunu istemiştim canım dün geldi kurduk çok cici beğendim
Kizlar dun sancim oldu çok uzun sureli değildi ama ara ara devam etti geçti çok şükür onun etkisinde kaldim sanirim gece rüyamda doguruyordumbugünde sabah kalktim hastane cantami hazirladim sizede yazayim fikir olsun birde bakin benim aklima gelmeyen bir şey varmi
İki tane pijama takimi
Bir sabahlik
İki emzirme atleti
Bir emzirme sutyeni
Kilot
Çorap
Terlik
Hasta bezi
Orkid
Göğüs pedi
İslak mendil. Havlu peçete
Normal havlu
Bu benim için olan
Lohusa tacimi ve makyaj malzemesini sonra koyacagim
Oğlumun cantasi
İki takim full hastane cikisi
Penye battaniye
Polar battaniye
Bebegin yattigi pusete sermek için örtü
Bez islak mendil pamuk
Bebeyagi küçük biberonu emziği
Yüzüne örtmek için yazma
Bide kullan at alt açma
Maşallahhh canımmm
bende toplam 9 kg aldım ama şekerden dolayı 3 haftadır diyetteyim bugün tartıldım hastanede 550 gr almışım onu da oğlum almış maşallah
kızlar merhaba nasılsınız ancak açabildim bugün kontrolümüz vardı
28+6 yız ama bebiş 2 hafta önde çıktı doktor da şeker den dolayı dedi bir sorun yokmuş oğlum iyi maşallah ama iri bebek olacak dedi 41 cm 1.481 kg
bugünde tekmeler azdı onu söyledim bebiş gayet iyi görünüyor ama az dersen radyolojiye göndereyim dedi bende yok dedim madem iyi gitmek istemedim ama bebişim ters dönmüş ayakları da başının üstündeydi acaba ondan mı az hissettim bugün yada çok hareketliydim hastanede oturmadığımdan mı hissedemedim bilemedim bir sorun olmasın da hem az hissetmeme hem de iri olmasına üzülmüştüm ama çok şükür iyimiş maşallah deyin kızlar
Kizlar dun sancim oldu çok uzun sureli değildi ama ara ara devam etti geçti çok şükür onun etkisinde kaldim sanirim gece rüyamda doguruyordumbugünde sabah kalktim hastane cantami hazirladim sizede yazayim fikir olsun birde bakin benim aklima gelmeyen bir şey varmi
İki tane pijama takimi
Bir sabahlik
İki emzirme atleti
Bir emzirme sutyeni
Kilot
Çorap
Terlik
Hasta bezi
Orkid
Göğüs pedi
İslak mendil. Havlu peçete
Normal havlu
Bu benim için olan
Lohusa tacimi ve makyaj malzemesini sonra koyacagim
kızlar merabaa bu aralar gıremoyorum ama masllah sayfalar ucmus ıyısınız masslhh gobusu hızlı buyyen var mı benım gbı kasıntıdan oluyorum yaaa sankı 2 gunde bır buyoo ya davula dondumm catlıyorum da offfff 10 sonra kontrol var bakalım benım olan bıraz cansız hareket edıyo 2 gundur aca neden yerı darlasıyo mu dıye ama delırmesı lazım bu aylarda sankı yavsaladı gbıacaba erken mı dogacak kızlar benım gobek asagı ınıyo leke ve suyum azar azar gelıyo korkmuyo degılm vallahı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?