2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

hayırlısı olsun canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına bende 14 Şubatta gidicem 1230 gramdı oğlum acaba benimki irimi 28 haftalık için, doktor normal dedi ama bi kere şeker çıktı ya tedirginim

Maşallah bence kilosuda fena değil.Bu haftalardan sonra iyice kilo alıyorlar zaten özelliklede 32. haftadan sonra.Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah.

Gozunaydin cnm bizde 30+5 olduk bugün
Sagsalim kucagimiza alalim insallah

hayırlısı olsun canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına bende 14 Şubatta gidicem 1230 gramdı oğlum acaba benimki irimi 28 haftalık için, doktor normal dedi ama bi kere şeker çıktı ya tedirginim

İnşallah sen de güzel haberlerle geleceksin canım benim...

Maşallah bence kilosuda fena değil.Bu haftalardan sonra iyice kilo alıyorlar zaten özelliklede 32. haftadan sonra.Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah.

Çok teşekkür ederim.. Hepimiz Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah canım..

kıyamam yerleri dar geliyodur artık oda öyle atmış ayaklarını yüzüne kıvrılmıştır :) huyumu değiştirdi bu hamilelik duygusallaştırdı alıngan oldum ama olsun genede güzel

canım benim 3.doğumum olcak .2 si sezeryandı buda sezeryan olcak. ben 2 sindede gecelik giydim.ben hastane önlüğünü ameliyat sonrası çıkarıp geceliğimi giydim...ayrıca yürümede gecelikle yürüdüm...pijama lavaboya giderkende dikişli olduğum için zorluk çekerim gibi geliyor... sezeryanda gecelik şart oluyo...çünkü ağrı kesici yapıyolar ve hasta bezini değiştiriyolar... hastaneden çıkarken pijama giyindim...birde pijama dikişli bölgeyi rahatsız eder

Son düzenleme:

Hayırlı olsun, bebeğin vaktinde sağlıkla gelsin inşallah:107:

Gözün aydın, maşallah bebeğine

Benimde ilkim sezeryandi yaza denk geldiği için gecelik almistim bir defa hastanede giydim yikadim kaldirdim sabahligiyla tkm o zaman onuda cantama koyayim nolur nolmaz sağol canim

Bugun benim dogum günüsüüüümmmmmmm💃💃💃
İyi ki dogmusuuummmmm 🎉🎉🎊🎊🎈🎈💝💝🎁🎁🎂🎂🍰🍡🍥

dogumgunun kutlu olsun cnm nice mutlu senelere seneye bebisle kutlarsiniz insallah

kızçeler şaka maka doğum geldi cattı yaa daha ben oğluışumun kıyafetlerini bile yıkamadım ütüleyip yerleştirmem
lazım ohhh maşallah siz doğum çantalarınızı bilem yapmışınız ben kıyafetleri hazırlarsam hemen doğuracam gibi geliyor
offf ikinci bebiş ve sezeryan olmasına rağmen çok korkuyorummmm:18::18:

Tatlım nescafe için ağrıları azaltır demişlerdi ondan mı koyacaksın çantana, ayrıca çatal kaşık bıçak neden

Maşallah tatlım bebeğine merak etme olması gereken kilodada olur, çok şükür ki riskin yokmuş, dikkat et...
ne güzel cici cici bebeğin her an her odada yanında olacak :)

Tatlımm bu konuda çok tecrübesizimm daha hiç bişeyim hazır değil bir sürü eksiklik var, tamamlayınca artık memlekette annem ne derse onu koyacamm sizler de daha deneyimli olursunuz o zamana artık sizlerden yardım alırızz :)

Eki Görüntüle 957876

bebeğimin beşiği hazır çok tatlı ama çok heyecanlanıyorum
Maşallahhh canımmm iyi günlerde kullanın n

bende toplam 9 kg aldım ama şekerden dolayı 3 haftadır diyetteyim bugün tartıldım hastanede 550 gr almışım onu da oğlum almış maşallah

Maşallahhhh ne güzel sende bebeğinde iyi boşuna kendini üzmee

Doğumm. Gününnnn kutluuuu olsunnnnn nice mutlu yıllaraaa bebeğin ve sevdiklerinleeee

Bende liste yaptım en kısa zamanda hazırlıcam çantamı ne olur ne olmaz.kullan at kilotlar varmış ben onlardan alıcam.kanama çok oluyor çok sık kirleniyormuş iç çamaşırı tek kullanımlık daha iyi olur.çok terleniyormuş birde atlette fazla olmalı.

ıyıkı dogdun canımmmm nıce yavrunla seneler gecır ınsallhh

kızlar merabaa bu aralar gıremoyorum ama masllah sayfalar ucmus ıyısınız masslhh gobusu hızlı buyyen var mı benım gbı kasıntıdan oluyorum yaaa sankı 2 gunde bır buyoo ya davula dondumm catlıyorum da offfff 10 sonra kontrol var bakalım benım olan bıraz cansız hareket edıyo 2 gundur aca neden yerı darlasıyo mu dıye ama delırmesı lazım bu aylarda sankı yavsaladı gbı acaba erken mı dogacak kızlar benım gobek asagı ınıyo leke ve suyum azar azar gelıyo korkmuyo degılm vallahı

Hareketleri yerleri darlaştıkça azalacaktı zaten tatlım, ama doktorunla konuş lekelenmeyi sor bir kontrol etsin azar azar su dediğin idrar kaçırma olabilir mi ? Bazı arkadaşlarımızda olmuştu sanki yada başka topikte rastlamışta olabilirim, dikkat et canım sakın ihmal etme son günlerimiz bol bol uzan dinlen lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…