Benimde ilkim sezeryandi yaza denk geldiği için gecelik almistim bir defa hastanede giydim yikadim kaldirdim sabahligiyla tkm o zaman onuda cantama koyayim nolur nolmaz sağol canim
Tsk ederim cnmMAVİSO1 Tarih yazmıyor evet araman gerekiyor..
hangı hastane de egıtım ıstıyorsan detayları onlar verıyorlar.
Acıbadem fulya 15 subatda baslıor..
kayıt ıcın
0212 3064989 gözde hn..
Benim de 10 gun onde ama sekerim var ondan mi acaba bilemiyorumSekerim yok canim.doktor dogum tarihi ile ilhili pek bise demedi.olurmus bole seyler.belki 10 gun once dogabilor dedi oda onemli deilmis
Gecmis olsun cnmGUnaydin sevgili anneler..
Bugün sabah krampla kalktım agriyan yeri tuttuğumda kaskati kesilmiş bir damar vardı şişmiş bir sekilde
2 gündür magnezyumumu içmeyi unutuyorum onun bi alakası olabilir diye düşündüm sizce de öyle mıdır?
Oturduğum yerden kalkamıyorum esim sagolsun hazırladı kahvaltıyı
Birde şekeri olan anneler bu magnezyum kalsiyum efervesan tabletlerinde seker bulunduğundan biraz daha fazla çıkarıyormuş şekeri
Doktorum dedi.. 2 gündür içmiyorum sekerim hep normal:44:
Acaba seker ihtiva etmeyen muadilleri varmidir bilginiz var mı hanımlar?
Maasallah efe bebege darisi bize insSlm kızlar geçen sene de ben heyecanla doğum u bekliyo dün oğlum yedi aylık oldu
Maasallah cnm biz 10 gun ilerdeydik en son bakalim ins biz de gunumuzle uyumlu gideriz.Merhaba anneler,
Bi kontrolden geldik .. Çok şükür korktuğumuz irilik çıkmadı oğlumda.. Hatta azıcık kilo eksiği varmış.. Ama doktorumuz sorun değil bu dönemden sonra toparlanacak dedi. Magnezyum ve balık yağı verdi ve vitamin ayrıca.. 30+4 müşüz.. 1445 gr aşağı yukarı ağırlığımız..
Geceleri 2-3 güne bir sertleşme oluyordu karnımda.. Muayene etti açıklık var mı, eken doğum riski vs. Diye .. Çok şükür herşey yolundaymış.. Sezeryan ile alınacakmış bebek.. Yeterince sıkıntı çektin.. Seni de bebeği de daha fazla sıkıntıya sokmayalım, epidural sezeryan yapalım dedi ..
İyiki dogmussun cnmBugun benim dogum günüsüüüümmmmmmm💃💃💃
İyi ki dogmusuuummmmm 🎉🎉🎊🎊🎈🎈💝💝🎁🎁🎂🎂🍰🍡🍥
canım benim 3.doğumum olcak .2 si sezeryandı buda sezeryan olcak. ben 2 sindede gecelik giydim.ben hastane önlüğünü ameliyat sonrası çıkarıp geceliğimi giydim...ayrıca yürümede gecelikle yürüdüm...pijama lavaboya giderkende dikişli olduğum için zorluk çekerim gibi geliyor... sezeryanda gecelik şart oluyo...çünkü ağrı kesici yapıyolar ve hasta bezini değiştiriyolar... hastaneden çıkarken pijama giyindim...birde pijama dikişli bölgeyi rahatsız eder
kızlar merabaa bu aralar gıremoyorum ama masllah sayfalar ucmus ıyısınız masslhh gobusu hızlı buyyen var mı benım gbı kasıntıdan oluyorum yaaa sankı 2 gunde bır buyoo ya davula dondumm catlıyorum da offfff 10 sonra kontrol var bakalım benım olan bıraz cansız hareket edıyo 2 gundur aca neden yerı darlasıyo mu dıye ama delırmesı lazım bu aylarda sankı yavsaladı gbıacaba erken mı dogacak kızlar benım gobek asagı ınıyo leke ve suyum azar azar gelıyo korkmuyo degılm vallahı
dogumgunun kutlu olsun cnm nice mutlu senelere seneye bebisle kutlarsiniz insallah
Doğumm. Gününnnn kutluuuu olsunnnnn nice mutlu yıllaraaa bebeğin ve sevdiklerinleeee
ıyıkı dogdun canımmmm nıce yavrunla seneler gecır ınsallhh
İyiki dogmussun cnm
Bugun benim dogum günüsüüüümmmmmmm💃💃💃
Doğum günün kutlu olsun canım, ailen ve sevdiklerinle nice mutlu yıllaraBugun benim dogum günüsüüüümmmmmmm💃💃💃
kızçeler şaka maka doğum geldi cattı yaa daha ben oğluışumun kıyafetlerini bile yıkamadım ütüleyip yerleştirmem
lazım ohhh maşallah siz doğum çantalarınızı bilem yapmışınız ben kıyafetleri hazırlarsam hemen doğuracam gibi geliyor
offf ikinci bebiş ve sezeryan olmasına rağmen çok korkuyorummmm:18::18:
kızlar merabaa bu aralar gıremoyorum ama masllah sayfalar ucmus ıyısınız masslhh gobusu hızlı buyyen var mı benım gbı kasıntıdan oluyorum yaaa sankı 2 gunde bır buyoo ya davula dondumm catlıyorum da offfff 10 sonra kontrol var bakalım benım olan bıraz cansız hareket edıyo 2 gundur aca neden yerı darlasıyo mu dıye ama delırmesı lazım bu aylarda sankı yavsaladı gbıacaba erken mı dogacak kızlar benım gobek asagı ınıyo leke ve suyum azar azar gelıyo korkmuyo degılm vallahı
Tsk ederim cnm
Benim de 10 gun onde ama sekerim var ondan mi acaba bilemiyorum
Gecmis olsun cnm
Nerene girdi kramp karnina mi?
Maasallah efe bebege darisi bize ins
Maasallah cnm biz 10 gun ilerdeydik en son bakalim ins biz de gunumuzle uyumlu gideriz.
Balik yagini neden verdi?
Ve neden sezeryan dedi sekerden dolayi mi sen mi istedin?
İyiki dogmussun cnm
cok tesekkur ederim kizlar cok mutluyum annem abim kardesim herkes yanimda supriz yaptilar bana
dogum gunumu hatirlamadilar sanmistim
kızlar hastanede yatıyordum carsamba akşamı tansıyonum yukseldı 15/10 cıle yatırdılar sancım cıkttı bıraz önce eve geldık cıger gelıştırıcı ıgne vurdularnst bağladılar gunde uc kez suan ıyıyım evdeyım bebeğim 2 kılo olmus baş assagı suyum ıyı rahım agzı kapalı sıkıntı yok ama cok gerıldım duanızı eksık etmeyım
Kizlar gunaydin. Sık sık yazamasam da bos vakitlerde girip girip okuyorum :) takipteyimcok sukur herkes iyi, bebegine alis veris yapanlar olmus, gule gule kullansinlar. hastaneye gidip bebegini gorenler olmus. Masallah bebislere problem yok kimsede gordugum kadariyla. Hastane cantalari hazirlanmis. Biz de bu gun alisverise cikiyoruz insallah. Bez mendil gibi kalan ufak ihtiyaclari alip artik biz de cantamizi hazirlayacagiz :) gozumden kacan bisey varsa kusuruma bakmayin, cok opuyorum hepinizi ve bebislerinizi.
kızçeler şaka maka doğum geldi cattı yaa daha ben oğluışumun kıyafetlerini bile yıkamadım ütüleyip yerleştirmem
lazım ohhh maşallah siz doğum çantalarınızı bilem yapmışınız ben kıyafetleri hazırlarsam hemen doğuracam gibi geliyor
offf ikinci bebiş ve sezeryan olmasına rağmen çok korkuyorummmm:18::18:
Evet bende duydum o kilotlari pamuklumu acaba :26: atlet 4 tane aldim yeter galiba 4 tanede emzirme sutyenim varBende liste yaptım en kısa zamanda hazırlıcam çantamı ne olur ne olmaz.kullan at kilotlar varmış ben onlardan alıcam.kanama çok oluyor çok sık kirleniyormuş iç çamaşırı tek kullanımlık daha iyi olur.çok terleniyormuş birde atlette fazla olmalı.
korkunun acele faydasi yok valla benimde ikinci ama heyecan korku hat safhada :18:
Evet bende duydum o kilotlari pamuklumu acaba :26: atlet 4 tane aldim yeter galiba 4 tanede emzirme sutyenim var
Dün BabyMall e giden oldu mu :26:
Ben bugün gidicem.. Dün yetiştiremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?