2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Benimde ilkim sezeryandi yaza denk geldiği için gecelik almistim bir defa hastanede giydim yikadim kaldirdim sabahligiyla tkm o zaman onuda cantama koyayim nolur nolmaz sağol canim

evet canım nolur nolmaz... benimkilerde yaza geldi. birisi ağustos sonu diğeri haziran ortası oldu. buda inşallah 10 nisan gibi olacak

MAVİSO1 Tarih yazmıyor evet araman gerekiyor..
hangı hastane de egıtım ıstıyorsan detayları onlar verıyorlar.
Acıbadem fulya 15 subatda baslıor..
kayıt ıcın
0212 3064989 gözde hn..
Tsk ederim cnm

Sekerim yok canim.doktor dogum tarihi ile ilhili pek bise demedi.olurmus bole seyler.belki 10 gun once dogabilor dedi oda onemli deilmis
Benim de 10 gun onde ama sekerim var ondan mi acaba bilemiyorum

Gecmis olsun cnm
Nerene girdi kramp karnina mi?

Slm kızlar geçen sene de ben heyecanla doğum u bekliyo dün oğlum yedi aylık oldu
Maasallah efe bebege darisi bize ins

Maasallah cnm biz 10 gun ilerdeydik en son bakalim ins biz de gunumuzle uyumlu gideriz.
Balik yagini neden verdi?
Ve neden sezeryan dedi sekerden dolayi mi sen mi istedin?

Bugun benim dogum günüsüüüümmmmmmm💃💃💃
İyi ki dogmusuuummmmm 🎉🎉🎊🎊🎈🎈💝💝🎁🎁🎂🎂🍰🍡🍥
İyiki dogmussun cnm

ben normal doğum yaptım. yukarı çıkar çıkmaz uzerime gecelik geçirdim. sonra kontrole geldiler(bir kaç dikişim vardı) zaten yoğun kanama oluyor. ben gecelikle rahat ettim pansuman falan zamanı bilemiyorum. uzanırken pansumana gelindiğinde pijama sıyırmak hele hele sezeryanlıysan çok zor.

tabi ilk doğum yapanlar bence en az 3 penye gecelik istedikleri kadar pijama almalı yanına...

Merhabalar, bende burayı yeni keşfettim :) hep bişey merak ettiğimde girip bakardım ama sonra dedim niye bende üye olmıyım.Bizim aramızda 3-4 gün var sanırım.Benimde suyum azar azar geliyo diye endişeleniyodum geçen baya geldi altımama kaçırıyorum acaba yoksa doğuruyomuyum deyip apar topar doktora gittik.Doktor baktı açılma yok sancıda yok.Enfeksiyon varmış 2 kullanımlık fitil verdi 3 gün arayla kullandım geçti şimdi hiç bi sıkıntı kalmadı.Sende bir doktoruna danış derim

Kızlar göğüslerinden süt gelen varmı? Benim yaklaşık 2 aydır geeliyor çok az ama sadece sol göğsümden.Böyle bişey yaşayan varmı

dogumgunun kutlu olsun cnm nice mutlu senelere seneye bebisle kutlarsiniz insallah

Doğumm. Gününnnn kutluuuu olsunnnnn nice mutlu yıllaraaa bebeğin ve sevdiklerinleeee

ıyıkı dogdun canımmmm nıce yavrunla seneler gecır ınsallhh

İyiki dogmussun cnm

cok tesekkur ederim kizlar cok mutluyum annem abim kardesim herkes yanimda supriz yaptilar bana
dogum gunumu hatirlamadilar sanmistim

:119oğum Günün Kutlu Olsun =):119:

Günaydın, ailenizle keyifli pazarlar:107: Tüm gece rüyamda Adana patlıcanı yedim, çiğ çiğ soymadan; yazık ki bu şehirde yok. Sabah sabah anneme sipariş geçtim bile

Doğum günün kutlu olsun canım, ailen ve sevdiklerinle nice mutlu yıllara

Yapmaya karar verirsen 2 günlük işi var gülüm, gözün korkmasın; bebeğin de vaktinde sağlıkla gelsin inşallah:107:

Özür dilerim hatırlayamadığım için ama senin 2. bebeğin miydi? Endişelerin var ise kontrolünü beklemeden doktora git gülüm.

Canım sormadım niye verdi... Ama yemem gerekenleri saydı... Bol bol balık, süt,yoğurt, beyaz peynir, haşlanmış yumurtanın beyazı.. Protein yüklemesi yapalım dedi.. Normal doğum konusunda anlaşmıştık.. Senin ne istediğin önemli benim için Ama zamana bırakalım demişti ben hastaneye yatmadan önce..

Dün de sordum nasıl olacak diye.. Epidural sezeryan yapalım..fiziksel ve ruhsal olarak çok yıprandın. Seni ve bebeği çok zorlamayalım.. Doğum anında kasılmalarla şekerin çok düşebilir risk almayalım dedi.. Şartlar uygunsa normal doğum yanlısı bi doktordur ama.

Kizlar gunaydin. Sık sık yazamasam da bos vakitlerde girip girip okuyorum :) takipteyim cok sukur herkes iyi, bebegine alis veris yapanlar olmus, gule gule kullansinlar. hastaneye gidip bebegini gorenler olmus. Masallah bebislere problem yok kimsede gordugum kadariyla. Hastane cantalari hazirlanmis. Biz de bu gun alisverise cikiyoruz insallah. Bez mendil gibi kalan ufak ihtiyaclari alip artik biz de cantamizi hazirlayacagiz :) gozumden kacan bisey varsa kusuruma bakmayin, cok opuyorum hepinizi ve bebislerinizi.

Canim cok gecmis olsun, cok sukur toparlamissin valla postun basinda ben de panik oldum ama sonunu okuyinca rahatladim. Dikkat et kendine :)

Fefilifaa , iyi ki dogdun canimm :) nice seneler ailenle, bebeginle ve hayatinda olmasini istedigin kisilerle

Keyifli alışverişler canım. Senin hazırlıklar da neredeyse tamam, hayırlı olsun:107:

Kızlar ben iştahlı bir hamile degilim ama son bir haftada iyice gitti iştah bende.hiç yemesem acıkmıyom ama mecbur bişeyler yiyorum.hiç aş ermedim diyebilirim.sudan başka birşeyi canım istemiyor.balık tavuk et yemem zaten.her doktora gidişimde korkuyorum bebegim beslenmiyor diye.ama kilosu fazla bile çıkıyor.en son 29+2 de gittim 1500 kiloydu.iri bebek olcakmış.bende kilo almıyorum çok fazla.ama bu iştahsızlıga çare bulmak istiyorum.çok tansiyonum düşüyor açlıktan.napmam lazım benim gibi olan varmı

korkunun acele faydasi yok valla benimde ikinci ama heyecan korku hat safhada :18:
Evet bende duydum o kilotlari pamuklumu acaba :26: atlet 4 tane aldim yeter galiba 4 tanede emzirme sutyenim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…