- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
İnsan çok sinir oluyo.biz yeni taşındık bu eve ve gayet güzel büyük ev.çokta ucuz kirası.anneme yakın tuttuk.çünkü benim ailem ilgileniyor hep benle.hem taşınırken yardım etmediler.hem durumları çok çok iyi olması a ragmen elleri boş gelirler.hemde evi begenmiyorlar ya.ben çok seviyorum evimi.hep dua ediyorum bana uzak allaha yakın olsunlar.birde hala bebegimin ölecegini düşünüyorlar yüzüme karşı dogmadan bişey almayız diyorlar.anneannesi ve dedesi herşeyini alıyo ihtiyacım yok onlara ama çok kırıcı oluyorlar.
eşim zaten arayıp biz akşama geliyoruz dedi..
dün gelenler aynı dükkanda çalışıyo..
bize gelip yemek yediler sonra çıkıp sevkiyata gittiler..
bu arada benim kv.de ablasına gitti dün yemeğe..
çıldırmamak elde değil ama sabrediyorum..
http://www.hepsiburada.com/liste/pa...?productId=oyunailem33ysl&categoryId=23032031
ben bunu istemiştim canım dün geldi kurduk çok cici beğendim
Sizlerin de fikrini alayım dedim teyzeleri ...
Ama nasıl güzeller di miiiiiiiiiiii ...
Ama abartıyor muyum ...Hepsi de lazım gibi özellikle ikl 5,6 ay hayat kurtarıcı gibiler
Odası da sade olsun diyorum ki ileride genç odası olursa çocuk arıza çıkarmasın diye
Kızlar göğüslerinden süt gelen varmı? Benim yaklaşık 2 aydır geeliyor çok az ama sadece sol göğsümden.Böyle bişey yaşayan varmı[/QUOTE
benim de 15 gündür göğsümden süt geliyor. ilk önce açık beyaz renkteydi şimdilerde sarı renkli biraz ağrı oluyor geldiği zamanlarda. ama sadece sol göğsümden geliyor benim de
izine çıkan ilk sensin canım hayırlısı olsun bol bol dinlen
canm hoşgeldin..
ben bişeyi anlamadım?
hem park yatak hemde ahşap beşiğide mi almayı düşünüyosun?
bence ilk koyduğun oda takımı daha güzel yeşil pek bana hitap etmedi ama zevk senin tabi ki
Evet canım ahşap beşik 5, 6 idare edecek ...Daha sonra oyun parkına geçecek... İlk başlarda yenidoğduğunda oyun parkının içinde çocuk kaybolur gibi sanki :/
İlki daha güzel daha sade benim de o hoşuma gitti ...
Sen nasıl yaptın canım ???
Sizlerin de fikrini alayım dedim teyzeleri ...
Ama nasıl güzeller di miiiiiiiiiiii ...
Ama abartıyor muyum ...Hepsi de lazım gibi özellikle ikl 5,6 ay hayat kurtarıcı gibiler
Odası da sade olsun diyorum ki ileride genç odası olursa çocuk arıza çıkarmasın diye
Kızlar ben iştahlı bir hamile degilim ama son bir haftada iyice gitti iştah bende.hiç yemesem acıkmıyom ama mecbur bişeyler yiyorum.hiç aş ermedim diyebilirim.sudan başka birşeyi canım istemiyor.balık tavuk et yemem zaten.her doktora gidişimde korkuyorum bebegim beslenmiyor diye.ama kilosu fazla bile çıkıyor.en son 29+2 de gittim 1500 kiloydu.iri bebek olcakmış.bende kilo almıyorum çok fazla.ama bu iştahsızlıga çare bulmak istiyorum.çok tansiyonum düşüyor açlıktan.napmam lazım benim gibi olan varmı
canım b ende iştahlı hamile değilim bende aşermedim ama benimde cuma günü 28+6 da bebişim 41 cm 1481 kg idi benimki de iri maşallah ama saplıklılar ya onda teselli buluyorum benim tansiyonla alakalı sorunum yok ama doktoruma danış derim tansiyon önemli çünkü
kızlar bişey sormak istiyorum ben mi fazla abartıyorum bilemiyorum bana bi yardımcı olur musunuz?
dün akşam komşularımız geldi okeydi çaydı derken kalkalım dediler..
eşim illa tutturdu kahve içelim hadi bi kahve yap cnım falan dedi..
bende ne içersiniz türk mü nes mi diye ısrarla sordum..
içmeyelim uyuyamıyoruz gerek yok falan dediler..
neyse oturduk sohbet ettik biraz sonra kalktılar ama kahve falan içmediler..
onlar gittikten sonra nasıl kızıyo bana eşim..
neymiş efendim biri ona böyle yapsa oda oturmaz kalkar gidermiş..
ben naptım söylermisin bi dedim? -kahve yapmadın oturduğun yerden ne içersiniz diye sordun dedi..
napayım yani el pençe divan mı durayım benmle yaşıt insanların karşısında bu halimle?
ayrıca artık yabancı değiliz ne istiyolarsa söylüyolar zaten..
onlar gitti aldım elime pc yi oyun oynadım kapattım hadi yatalım dedi tamam dedim..
yatağa yattığım an ağlamaya başladım ya neyin var ne ağlıyosun demedi bile..
sabahda kalktı işe gitti biz normalde pazar günü beraber gideriz..
geleyimmi diye sordum yok otur evde hava soğuk dedi..
havanın soğuğu falan hikaye ne soğuklarda gittim ben dükkana..
bana akıl verin napayım nasıl davranayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?