2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar bişey sormak istiyorum ben mi fazla abartıyorum bilemiyorum bana bi yardımcı olur musunuz?
dün akşam komşularımız geldi okeydi çaydı derken kalkalım dediler..
eşim illa tutturdu kahve içelim hadi bi kahve yap cnım falan dedi..
bende ne içersiniz türk mü nes mi diye ısrarla sordum..
içmeyelim uyuyamıyoruz gerek yok falan dediler..
neyse oturduk sohbet ettik biraz sonra kalktılar ama kahve falan içmediler..
onlar gittikten sonra nasıl kızıyo bana eşim..
neymiş efendim biri ona böyle yapsa oda oturmaz kalkar gidermiş..
ben naptım söylermisin bi dedim? -kahve yapmadın oturduğun yerden ne içersiniz diye sordun dedi..
napayım yani el pençe divan mı durayım benmle yaşıt insanların karşısında bu halimle?
ayrıca artık yabancı değiliz ne istiyolarsa söylüyolar zaten..
onlar gitti aldım elime pc yi oyun oynadım kapattım hadi yatalım dedi tamam dedim..
yatağa yattığım an ağlamaya başladım ya neyin var ne ağlıyosun demedi bile..
sabahda kalktı işe gitti biz normalde pazar günü beraber gideriz..
geleyimmi diye sordum yok otur evde hava soğuk dedi..
havanın soğuğu falan hikaye ne soğuklarda gittim ben dükkana..
bana akıl verin napayım nasıl davranayım?

Merhaba arkadaşlar sürekli okuyorum takip etmeye çalışıyorum sizleri iyisiniz maşallah bebişler de iyi şükür ki
Yafu başka bir konuda da maşallah size ki neredeyse hazırlıklarınız tamam :))) Benim minnoşun iki üç kıyafeti var o kadar daha ne oda ne bir şey :)))
Amaaaaaaaaaaaaaaaaa biz de dün araştırma yapmaya çıktııııııııııııııııııııııııııııık çoooook keyifliydiiiiiiiiiiiiiiiii...Elimizde küçük bir defter fiyat aldık birçok mağazadan oda takımları vs. hakkında ...

Aslına bakarsanız insan hiçbirşeyden mahrum bırakmak istemiyor...Mesela anne yanı için ahşap beşikler vardı bayılllllldımmmm 300 lira fiyatı hem tekerlekli ...
Ama kızlar yine de kafam karışık ...Biz şimdi diyoruz ki oda alalım hani uzayan beşikler var ya onlar yatak oluyormuş çok kullanışlı üst kısmı da çalışma masası oluyor ileride çocuğa ...Hem de fiyatı aşırı pahalı değil 1.800 civarı indirim de yaparlar diye umuyorum...
Sonracığıma bunu aldım diyelim anne yanı da şart ...
Sonra anne yanı 5, 6 ay desek oyun parkı da çok kullanışlı onu da alayım diyorum ...
Bi de ev tipi anakucağı bitane baktım brıght stars'ın internette 200 lira çok pahalı geldi ama çooooooook güzelllllllllllll...

Bi de bebek arabası ve anakucağını da GRACO düşünüyorum bir modeli var ...İkisi bir arada 470 lira kadar ...

İşte düşündüklerim ... Eki Görüntüle 959921

Sizlerin de fikrini alayım dedim teyzeleri ...
Ama nasıl güzeller di miiiiiiiiiiii ...
Ama abartıyor muyum ...Hepsi de lazım gibi özellikle ikl 5,6 ay hayat kurtarıcı gibiler

Odası da sade olsun diyorum ki ileride genç odası olursa çocuk arıza çıkarmasın diye

Allah korusun nasıl bir düşüncedir bu ya brak almasınlar sağ salim doğsunlar da eskilerin deyimiyle çaput giysinler boşver aldırma sen moralini yüksek tut canım

sabret canım takma kafana bende kendime şaşırıyorum normalde çok sinirli biriydim hamileliğimin 2.döneminde sanki sinirlerim rafa kalktı hiçbirşeyi takmaz oldum

canm hoşgeldin..
ben bişeyi anlamadım?
hem park yatak hemde ahşap beşiğide mi almayı düşünüyosun?
bence ilk koyduğun oda takımı daha güzel yeşil pek bana hitap etmedi ama zevk senin tabi ki

canm hoşgeldin..
ben bişeyi anlamadım?
hem park yatak hemde ahşap beşiğide mi almayı düşünüyosun?
bence ilk koyduğun oda takımı daha güzel yeşil pek bana hitap etmedi ama zevk senin tabi ki

Evet canım ahşap beşik 5, 6 idare edecek ...Daha sonra oyun parkına geçecek... İlk başlarda yenidoğduğunda oyun parkının içinde çocuk kaybolur gibi sanki :/
İlki daha güzel daha sade benim de o hoşuma gitti ...
Sen nasıl yaptın canım ???

bende park yatak var canım..
yatak odamda park yatak olacak 3-4 yaşına kadar park yatakta yatsın diye düşünüyorum..
benim eşim mobilyacı..
çocuk odası olarak dolap şifonyer ve komodin yaptırıcam..
bende önce büyüyen beşik istiyodum ama sonradan düşündüm de baza daha mantıklı geldi..
sonuçta büyüyen beşiğin altındaki 2-3 çekmecenin alacağı eşya mı daha çok olur yoksa baza mı?
bu yüzden bazayı tercih ettim..

arba guzel, ama yatakta dikkat et yatağın aşağıya inebilmesi lazım. yoksa 1 yaşından sonra sarkmaya başlıyorlar yataktan. çıkamayacağı kadar derin bir yatak almalısın. alt değiştirme sart dikkat et. duzgun kullanışlı olmasına. dolap 3 kapağa biz sığamıyoruz o derece. yani iki kapı yetmeyebilir. bir de buyuyen beşik sanırım mantıklı biz buyumeyen aldık 3.5 yaşta sıkışma başladı.

canım b ende iştahlı hamile değilim bende aşermedim ama benimde cuma günü 28+6 da bebişim 41 cm 1481 kg idi benimki de iri maşallah ama saplıklılar ya onda teselli buluyorum benim tansiyonla alakalı sorunum yok ama doktoruma danış derim tansiyon önemli çünkü

Doktoruma söyledim tansiyonum çok düşüyor diye.düşük tansiyon iyidir dedi yapcak bişey yokmuş.yüksek tansiyon zararlıymış.maşallah senin bebişinede canım.sen kilo çok aldınmı.ben 62 ile başladım 68 im

Canım şimdi biz eşini bilmiyoruz.
Ne desek yalan olur.
Ama artık misafirden konu açılınca ağrılarım var diye dile getir.
Hasta numarası yap ne bileyim işte.
Sanırım daha öncelerde eşinle konuşmuştun şu misafir işini tamam deyip geçmişti.
Ama hala aynıysa sen artık ağırlaştığını, ağrılarının başladığını vurgula balım.
Belki böyle anlayış sağlar.

Bugün pazar herkes yine gezmeler de =)
Gezin, tozun ballarım

Şu Ankarada yeni açılan bebek mağazasına giden oldu mu?
Bebek arabası fiyatları nasıl acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…