2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

saol canım zaten artık hareket etmek cok guc yatarken ozelıkle zaten doktorum erken dogurcakmısm gbı konustu moralımı bozdu acıkcası sorasımda gel mıyo kı

kızlar merhaba bebek odası hazırlığı yapmaya başladınız mı ben gerçi ilk zamanlarda kendi yatak odama kuracağım yatağını falan.erkenmi bekleyeyim diyorum sonra şeytan aklıma erken doğum falan getiriyor ne bileyim belki ben evhamlıyım((((

saol canım endısye ger yok yanı ınsallah yoktur bnım doktorum erken dorucakmısım gbı konustu benım bebıs dogum pozısyonuda ondan korkmuyo dgıl konturolumuz var zaten 1 hafta sonra gıdesım gelmıyo yaaa

yok canım ılık bennım zaten gıtmeye korkuyorum erken doguracakmısım gbı konusstu bebek dogum pozuyonudaymıs dıye ınsallh meleklerımız zamnında ve salklı gelır benımkıne zayıf demıstı 29 haftalıken 1.300 grm dı 28 hafta kılosun da 15 gun sonra gel bebege bakalım bolca ye kılo aldedı bende erken dogarsa zayıf olur dıye korkmuyo degılm yavrumun cnm bnm

evet 2 günlük iş ama ben yeni hamileymişim gibi gözümü uykudan açamadığım için totomu yayıp oturuyorum
sizde benim gibisiniz yoksa bendemi bi anormallik varr
korkunun acele faydasi yok valla benimde ikinci ama heyecan korku hat safhada :18:

Evet bende duydum o kilotlari pamuklumu acaba :26: atlet 4 tane aldim yeter galiba 4 tanede emzirme sutyenim var
doğru canım korkunu ecele faydası yok elbette bi şekilde doğacak bu çocuk ama insan kendine söz geciremiyorrrr
Yoksa yeşili daha mı güzel ???
Eki Görüntüle 959926
aaa bence alacakların fazla gibi hem oda hem anne yanı beşik hemde oyun parkı anne yanı beşik yerine
oyun parkını kullanabilirsin kendi yatak odanda sonra birde bunları koyacak yer sıkıntısı oluyo vallaha benim ikinci olduğu için
ilkinden tecrübem varr birde bence ilk yüklediğin oda daha güzel bu renk itici geldi biraz bana tabi bu benim kendi fikrim

hayırlı pazarlar guzel anneler kendınıze dıkkat edın malum son aylar bol su ve vıtamınlı yıyın kızlar yoksa bnım bebıs gbı zayıf kalır meleklerınınz cok sukur cok degıl ama 1 hafta gerı kılosu gelısım degıl allah hepımıze hayırılı dogumlar nasım edısın kızlaarr

Dün babymall e gittim cok kalabalıkti kasa kuyruğu magzayi 2 donuyordu fiyatlar normaldi ole cok ucuz bir şeye rastlamadım ve bisey almadan ciktik indirimler 9 gun surucekmis gorevli ole soyledi çok karışık heryer altüst olmuş tu

kentpark ta mağazası var ama orası internetten pahalı...

en ucuz eryamanın girişinde Ali Babacan A.ş. var. toptan fiyatına satılıyor birçok markanın ürünü.
oranın 4. katı tamamen bebek eşyaları.
orda daha ucuz bulabilirsin.

korkunun acele faydasi yok valla benimde ikinci ama heyecan korku hat safhada :18:

Evet bende duydum o kilotlari pamuklumu acaba :26: atlet 4 tane aldim yeter galiba 4 tanede emzirme sutyenim var
Kizlar o kullan at camasirlara baktim bugun. Kullanisli olabilir ama 3lusu 20 liraydi :S 1 paket alsan yetmez ki en az iki pk almak lazim. bimde 3 lu pamuk camasir 5 lira. Yumusacik ustelik ve ben normalde S giyiyorum, bunu M ve yuksek belli aldim. Slip olanlardan degil yeni. Hamilelikte cok rahat ettim, kaliplari genis biraz. Valla ben kullan atlari atarken o kadar para verdim diye icim gider, Bimdekini alirim onun yerine gerekirse de atarim yani
Canim valla bilemedim. Ben de oyle aman aman asermedim, istahim da oyle cok acik degil. Yemek yemesem olur, tatliya dayanamiyorum ama. Senin yok mu oyle yedikce yiyesim geliyo dedigin bisey? Doktoruna sor bakalim, ama endiselencek bisey degil, canin istemese de beslenmene dikkat etceksin diyecektir. Bebek ihtiyacini her sekilde karsiliyacak senin vucudundan. Olan sana olur, sen besinsiz kalirsin.
Keyifli alışverişler canım. Senin hazırlıklar da neredeyse tamam, hayırlı olsun:107:
Snowy, tesekkur ederim. Gittik, pat diye girdigimiz dukkanda su eksik su eksik diye ben listeden okudum, gorevli hepsini getirdi, aldik ciktik. Cok sukur hersey tamamlandi sayilir. Cantamizi da hazir ettik mi senin gibi, beklmeye gecebiliriz
Canim valla bende akil kalmadi yazdiklarindan sonra, ama cok kizdim esine seni yormamasi gerekirken, senden hizmet beklemesine sinirlendim haddim olmayarak. Cok lazimsa kalkip kendi yapsin, sana yapmadin diye kizmamali...
Canim valla bence gayet normal istediklerin. Cok da guzeller, gule gule kullanin simdiden. Ama bebek odasini cok uzun kullanacagini dusunme derim. Cunku cocuklar azicik buyuyunce zarar vermeye baslayacaklar, sticker yapistiracaklar, karalayacaklar. Akilari erince de eskittikleri esyayi begenmeyip yenisini isteyecekler. Benim fikrim tabi hele de bizim gibi tasinma durumlariniz varsa

haklısın canım pansuman olayını tamamen unutmuşum...bide onu düşünürsek doğum sonrası gecelik gerekli

canim benim hepsi cok guzel bende besigimi senin begendiginden aldim
bebek arabasi da benim begendigim model fakat bi yanlisin olsa gerek bunun fiyati 470 degil 740 kusur :26:
yani 470 e nerede bulduysan bana da soyle bende alayim..:44:

Son düzenleme:

Bebeğin küçük değil canım, maşallahı var (linkte tablo var) Benim oğlan da doğum pozisyonunda 1 aydır. Doktorun erken doğum riskini nasıl ve ne ile ilişkilendirdi?
http://www.e-gebelik.net/bebegin_iyilik_halini_gosteren_testler/fetal_kilo_boy_tahmini.asp

evet 2 günlük iş ama ben yeni hamileymişim gibi gözümü uykudan açamadığım için totomu yayıp oturuyorum
sizde benim gibisiniz yoksa bendemi bi anormallik varr

Ben de çok yorgun hissediyorum son 1 aydır, öğleden sonra uykularımdan hiç ödün vermiyorum

merhaba güzel annişler hazırlıklar hız kazanmış, sizleri çoğu zaman okuyorum ama yazmıyorum yaramaz bir kızım birde iş olunca böyle oluyor,

bebeği doğum pozisyonunu almış arkadaşlar telaşa gerek yok, benim kızım 30 haftada kontrole gittiğimde dr pozisyon almış dedi, ve ben 40. haftada normal doğum yaptım yani 10 hafta öyle kaldı

benimde yavaştan hazırlıklara başlamam lazım ama bir türlü kafayı toparlıyamıyorum, eksik listemi yapsam iyi olacak izne ayrılınca tamamlamam lazımm

kızlar bu gecelik nasıl. doğum sonrası için. pijama takımı almıştım. birde gecelik alayım dedim. klasik gecelikleri sevmiyorum bu çok hoşuma gitti. sipariş verdik. birde emzikli ateş ölçer aldık bebişim için. braunun falan ateş ölçerleri çok pahalı ve çok gereksiz. emzik olduğu için ateşi ölçmek daha kolay olacak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…