Hareketleri yerleri darlaştıkça azalacaktı zaten tatlım, ama doktorunla konuş lekelenmeyi sor bir kontrol etsin azar azar su dediğin idrar kaçırma olabilir mi ? Bazı arkadaşlarımızda olmuştu sanki yada başka topikte rastlamışta olabilirim, dikkat et canım sakın ihmal etme son günlerimiz bol bol uzan dinlen lütfen
Merhabalar, bende burayı yeni keşfettim :) hep bişey merak ettiğimde girip bakardım ama sonra dedim niye bende üye olmıyım.Bizim aramızda 3-4 gün var sanırım.Benimde suyum azar azar geliyo diye endişeleniyodum geçen baya geldi altımama kaçırıyorum acaba yoksa doğuruyomuyum deyip apar topar doktora gittik.Doktor baktı açılma yok sancıda yok.Enfeksiyon varmış 2 kullanımlık fitil verdi 3 gün arayla kullandım geçti şimdi hiç bi sıkıntı kalmadı.Sende bir doktoruna danış derim
yok canım ılık bennım zaten gıtmeye korkuyorum erken doguracakmısım gbı konusstu bebek dogum pozuyonudaymıs dıye ınsallh meleklerımız zamnında ve salklı gelır benımkıne zayıf demıstı 29 haftalıken 1.300 grm dı 28 hafta kılosun da 15 gun sonra gel bebege bakalım bolca ye kılo aldedı bende erken dogarsa zayıf olur dıye korkmuyo degılm yavrumun cnm bnmGünaydın, ailenizle keyifli pazarlar:107: Tüm gece rüyamda Adana patlıcanı yedim, çiğ çiğ soymadan; yazık ki bu şehirde yok. Sabah sabah anneme sipariş geçtim bile
Doğum günün kutlu olsun canım, ailen ve sevdiklerinle nice mutlu yıllara
Yapmaya karar verirsen 2 günlük işi var gülüm, gözün korkmasın; bebeğin de vaktinde sağlıkla gelsin inşallah:107:
Özür dilerim hatırlayamadığım için ama senin 2. bebeğin miydi? Endişelerin var ise kontrolünü beklemeden doktora git gülüm.
evet 2 günlük iş ama ben yeni hamileymişim gibi gözümü uykudan açamadığım için totomu yayıp oturuyorumGünaydın, ailenizle keyifli pazarlar:107: Tüm gece rüyamda Adana patlıcanı yedim, çiğ çiğ soymadan; yazık ki bu şehirde yok. Sabah sabah anneme sipariş geçtim bile
Yapmaya karar verirsen 2 günlük işi var gülüm, gözün korkmasın; bebeğin de vaktinde sağlıkla gelsin inşallah:107:
Özür dilerim hatırlayamadığım için ama senin 2. bebeğin miydi? Endişelerin var ise kontrolünü beklemeden doktora git gülüm.
doğru canım korkunu ecele faydası yok elbette bi şekilde doğacak bu çocuk ama insan kendine söz geciremiyorrrrkorkunun acele faydasi yok valla benimde ikinci ama heyecan korku hat safhada :18:
Evet bende duydum o kilotlari pamuklumu acaba :26: atlet 4 tane aldim yeter galiba 4 tanede emzirme sutyenim var
aaa bence alacakların fazla gibi hem oda hem anne yanı beşik hemde oyun parkı anne yanı beşik yerineYoksa yeşili daha mı güzel ???
Eki Görüntüle 959926
İnternette araştırdım pamuklu ve çok rahatmış.ayrıca dikişleri rahatsız etmiyormuş.
kızlar merabalar bende nisan annesiyim Allah nasip ederse,size birşey soracağım mıckey mouse hastane çıkışı buldum çok beğendim nette satan bir yer bulamadım bana önerebiliceğiniz bir site mağaza varmı??ankarada oturuyorum..
Kizlar o kullan at camasirlara baktim bugun. Kullanisli olabilir ama 3lusu 20 liraydi :S 1 paket alsan yetmez ki en az iki pk almak lazim. bimde 3 lu pamuk camasir 5 lira. Yumusacik ustelik ve ben normalde S giyiyorum, bunu M ve yuksek belli aldim. Slip olanlardan degil yeni. Hamilelikte cok rahat ettim, kaliplari genis biraz. Valla ben kullan atlari atarken o kadar para verdim diye icim gider, Bimdekini alirim onun yerine gerekirse de atarim yanikorkunun acele faydasi yok valla benimde ikinci ama heyecan korku hat safhada :18:
Evet bende duydum o kilotlari pamuklumu acaba :26: atlet 4 tane aldim yeter galiba 4 tanede emzirme sutyenim var
Canim valla bilemedim. Ben de oyle aman aman asermedim, istahim da oyle cok acik degil. Yemek yemesem olur, tatliya dayanamiyorum ama. Senin yok mu oyle yedikce yiyesim geliyo dedigin bisey? Doktoruna sor bakalim, ama endiselencek bisey degil, canin istemese de beslenmene dikkat etceksin diyecektir. Bebek ihtiyacini her sekilde karsiliyacak senin vucudundan. Olan sana olur, sen besinsiz kalirsin.Kızlar ben iştahlı bir hamile degilim ama son bir haftada iyice gitti iştah bende.hiç yemesem acıkmıyom ama mecbur bişeyler yiyorum.hiç aş ermedim diyebilirim.sudan başka birşeyi canım istemiyor.balık tavuk et yemem zaten.her doktora gidişimde korkuyorum bebegim beslenmiyor diye.ama kilosu fazla bile çıkıyor.en son 29+2 de gittim 1500 kiloydu.iri bebek olcakmış.bende kilo almıyorum çok fazla.ama bu iştahsızlıga çare bulmak istiyorum.çok tansiyonum düşüyor açlıktan.napmam lazım benim gibi olan varmı
Snowy, tesekkur ederim. Gittik, pat diye girdigimiz dukkanda su eksik su eksik diye ben listeden okudum, gorevli hepsini getirdi, aldik ciktik. Cok sukur hersey tamamlandi sayilir. Cantamizi da hazir ettik mi senin gibi, beklmeye gecebilirizKeyifli alışverişler canım. Senin hazırlıklar da neredeyse tamam, hayırlı olsun:107:
Canim valla bende akil kalmadi yazdiklarindan sonra, ama cok kizdim esinekızlar bişey sormak istiyorum ben mi fazla abartıyorum bilemiyorum bana bi yardımcı olur musunuz?
dün akşam komşularımız geldi okeydi çaydı derken kalkalım dediler..
eşim illa tutturdu kahve içelim hadi bi kahve yap cnım falan dedi..
bende ne içersiniz türk mü nes mi diye ısrarla sordum..
içmeyelim uyuyamıyoruz gerek yok falan dediler..
neyse oturduk sohbet ettik biraz sonra kalktılar ama kahve falan içmediler..
onlar gittikten sonra nasıl kızıyo bana eşim..
neymiş efendim biri ona böyle yapsa oda oturmaz kalkar gidermiş..
ben naptım söylermisin bi dedim? -kahve yapmadın oturduğun yerden ne içersiniz diye sordun dedi..
napayım yani el pençe divan mı durayım benmle yaşıt insanların karşısında bu halimle?
ayrıca artık yabancı değiliz ne istiyolarsa söylüyolar zaten..
onlar gitti aldım elime pc yi oyun oynadım kapattım hadi yatalım dedi tamam dedim..
yatağa yattığım an ağlamaya başladım ya neyin var ne ağlıyosun demedi bile..
sabahda kalktı işe gitti biz normalde pazar günü beraber gideriz..
geleyimmi diye sordum yok otur evde hava soğuk dedi..
havanın soğuğu falan hikaye ne soğuklarda gittim ben dükkana..
bana akıl verin napayım nasıl davranayım?
Canim valla bence gayet normal istediklerin. Cok da guzeller, gule gule kullanin simdiden. Ama bebek odasini cok uzun kullanacagini dusunme derim. Cunku cocuklar azicik buyuyunce zarar vermeye baslayacaklar, sticker yapistiracaklar, karalayacaklar. Akilari erince de eskittikleri esyayi begenmeyip yenisini isteyecekler. Benim fikrim tabiSizlerin de fikrini alayım dedim teyzeleri ...
Ama nasıl güzeller di miiiiiiiiiiii ...
Ama abartıyor muyum ...Hepsi de lazım gibi özellikle ikl 5,6 ay hayat kurtarıcı gibiler
Odası da sade olsun diyorum ki ileride genç odası olursa çocuk arıza çıkarmasın diye
:119oğum Günün Kutlu Olsun =):119:
Kuzum geçmiş doğum günü kutlu mutlu olsun.....
ben normal doğum yaptım. yukarı çıkar çıkmaz uzerime gecelik geçirdim. sonra kontrole geldiler(bir kaç dikişim vardı) zaten yoğun kanama oluyor. ben gecelikle rahat ettim pansuman falan zamanı bilemiyorum. uzanırken pansumana gelindiğinde pijama sıyırmak hele hele sezeryanlıysan çok zor.
tabi ilk doğum yapanlar bence en az 3 penye gecelik istedikleri kadar pijama almalı yanına...
cok tesekkur ederim kizlar guzeldi gunum..
insaallah seneye kuzumla da birlikte kutlarim
canim benim hepsi cok guzel bende besigimi senin begendiginden aldimMerhaba arkadaşlar sürekli okuyorum takip etmeye çalışıyorum sizleri iyisiniz maşallah bebişler de iyi şükür ki
Yafu başka bir konuda da maşallah size ki neredeyse hazırlıklarınız tamam :))) Benim minnoşun iki üç kıyafeti var o kadar daha ne oda ne bir şey :)))
Amaaaaaaaaaaaaaaaaa biz de dün araştırma yapmaya çıktııııııııııııııııııııııııııııık çoooook keyifliydiiiiiiiiiiiiiiiii...Elimizde küçük bir defter fiyat aldık birçok mağazadan oda takımları vs. hakkında ...
Aslına bakarsanız insan hiçbirşeyden mahrum bırakmak istemiyor...Mesela anne yanı için ahşap beşikler vardı bayılllllldımmmm 300 lira fiyatı hem tekerlekli ...
Ama kızlar yine de kafam karışık ...Biz şimdi diyoruz ki oda alalım hani uzayan beşikler var ya onlar yatak oluyormuş çok kullanışlı üst kısmı da çalışma masası oluyor ileride çocuğa ...Hem de fiyatı aşırı pahalı değil 1.800 civarı indirim de yaparlar diye umuyorum...
Sonracığıma bunu aldım diyelim anne yanı da şart ...
Sonra anne yanı 5, 6 ay desek oyun parkı da çok kullanışlı onu da alayım diyorum ...
Bi de ev tipi anakucağı bitane baktım brıght stars'ın internette 200 lira çok pahalı geldi ama çooooooook güzelllllllllllll...
Bi de bebek arabası ve anakucağını da GRACO düşünüyorum bir modeli var ...İkisi bir arada 470 lira kadar ...
İşte düşündüklerim ...Eki Görüntüle 959918 Eki Görüntüle 959919 Eki Görüntüle 959921 Eki Görüntüle 959922
canim benim hepsi cok guzel bende besigimi senin begendiginden aldim
bebek arabasi da benim begendigim model fakat bi yanlisin olsa gerek bunun fiyati 470 degil 740 kusur :26:
yani 470 e nerede bulduysan bana da soyle bende alayim..:44:
yok canım ılık bennım zaten gıtmeye korkuyorum erken doguracakmısım gbı konusstu bebek dogum pozuyonudaymıs dıye ınsallh meleklerımız zamnında ve salklı gelır benımkıne zayıf demıstı 29 haftalıken 1.300 grm dı 28 hafta kılosun da 15 gun sonra gel bebege bakalım bolca ye kılo aldedı bende erken dogarsa zayıf olur dıye korkmuyo degılm yavrumun cnm bnm
evet 2 günlük iş ama ben yeni hamileymişim gibi gözümü uykudan açamadığım için totomu yayıp oturuyorum
sizde benim gibisiniz yoksa bendemi bi anormallik varr
Canım sıkılıyor :125:
Kimsecikler de yok
Yarın doktora gidiyorum, siz de bensiz kalın emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?